Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 23, 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ(2): Υπόθεση της Χρυσής Αυγής και του ΣΥΡΙΖΑ η Περιφέρεια Αττικής... Ο Ηλίας Παναγιώταρος προηγέιται στο δεύτερο γύρο της Δούρου

ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Μπορεί στην Αθήνα το τοπίο να έχει ξεδιαλύνει με τον Ηλία Κασιδιάρη όπως αποκαλύψαμε να είναι..... δήμαρχος εν αναμονή, ωστόσο στην Περιφέρεια Αττικής θα δοθεί μάχη μέχρις εσχάτων μεταξύ της Χρυσής Αυγής και του ΣΥΡΙΖΑ.

Ηλίας Παναγιώταρος και Ρένα Δούρου έχουν... απομακρυνθεί από τους υπόλοιπους υποψηφίους και από ότι φαίνεται θα είναι αυτοί που θα διεκδικήσουν την Περιφέρεια.

Ο μόνος που φαίνεται να απειλεί ελάχιστα τις δύο υποψηφιότητες είναι ο Γιάννης Σγουρός που είναι και ο εκλεκτός του συστήματος.
Ο υποψήφιος της ΝΔ από την άλλη κατρακυλά σε μονοψήφια ποσοστά και κονταροχτυπιέται με τον υποψήφιο του Καμμένου, Χαϊκάλη και δεν μετράται ούτε καν το ενδεχόμενο να αποτελεί τον έναν από τους δύο υποψηφίους στο δεύτερο γύρο.

Αναλυτικά στην πρόθεση ψήφου έχουμε τα εξής αποτελέσματα:
Ρένα Δούρου:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Σαρώνει η Χρυσή Αυγή και ο Ηλίας Κασιδιάρης στην Αθήνα... Πρώτος με 34,8% στην πρόθεση ψήφου και στο δεύτερο γύρο επικρατεί εναντίον κάθε αντιπάλου!!!!

ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Όπως είχαμε προαναγγείλει ξεκινάμε τις αποκαλύψεις για τη δημοσκόπηση Πανεπιστημίου των Αθηνών για το Δήμο της Αθήνας και την Περιφέρεια Αττικής που για τους λόγους που θα διαπιστώσετε....έμεινε στο συρτάρι.

Μπορεί τα "παπαγαλάκια" και το κατεστημένο να επιμένουν ότι ο νυν Δήμαρχος Καμίνης είναι πρώτος και μάλιστα με χαοτική διαφορά από το δεύτερο η αλήθεια όμως είναι άλλη και... πονάει!

Στη δημοσκόπηση λοιπόν τα αποτελέσματα της Πρόθεσης Ψήφου έχουν ως εξής:

Πρώτος - και καλύτερος - ο.......

4 νέα γραφεία της Χρυσής Αυγής μέσα σε δύο εβδομάδες: Απάντηση στα ψέμματα των ΜΜΕ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Χρυσή Αυγή γιγαντώνεται καθημερινά, την ώρα που τα αποκόμματα της κλεπτοκρατίας διαλύονται.
 
Τελειωμό δεν έχει ο βρώμικος πόλεμος των διεφθαρμένων ΜΜΕ κατά της Χρυσής Αυγής. Παρόλο που η μάχη της παραπληροφόρησης, του ψεύδους και της διαστρέβλωσης της πραγματικότητας έχει αποτύχει πλήρως, τα αργυρώνητα ΜΜΕ συνεχίζουν το ίδιο παραμύθι μήπως και... τσιμπήσει κανένας αφελής.

Οι φυλλάδες που πρόσκεινται στον βόθρο του Μαξίμου και αυτό το Σαββατοκύριακο έκαναν λόγο για "εμφύλιο" στην Χρυσή Αυγή, έριδες, διάσπαση και διάλυση. Μάλιστα, έφτασαν στο σημείο να κάνουν λόγο...

ΒΙΝΤΕΟ που "τελειώνει" τη Χρυσή Αυγή: 30' Εγκληματικών δράσεων

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έρχεται δημσοκόπηση για την Περιφέρεια Αττικής και το Δήμο της Αθήνας που προακλεί ΣΟΚ στο καθεστώς!

Σήμερα το βράδυ το blog μας αποκαλύπτει 2 σημαντικές δημοσκοπήσεις που αφορούν την Περιφέρεια Αττικής και τον Δήμο της Αθήνας.

Οι δημοσκοπήσεις διεξήχθησαν προ εβδομάδας από το γνωστότερο οικονομικό πανεπιστημιακό ίδρυμα της χώρας και την επιμέλειά τους την είχε καθηγητής που εμφανίζεται κατά κόρον στις τηλεοράσεις.

Τα αποτελέσματα αποτελούν "καρφί" στο μάτι του καθεστώτος και στους ΨΕΥΤΕΣ δημοσκόπους της κακιάς ώρας που προσπαθούν να......

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από συστημικό δημοσιογράφο: Όλο το επιχειρηματικό, δικαστικό και πολιτικό κατεστημένο παρακολουθούνται για....μελλοντική χρήση!

images

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο "αιώνιος εχθρός" έχει καλυμμένα τα νώτα του και φροντίζει πάντα να μπορεί να παίρνει τις πληροφορίες για τους "ανθρώπους" του που στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσει για να εκβιάσει και να τους ωθήσει να πράξουν ότι αυτός... διατάζει χωρίς περιστροφές και αντιρρήσεις! 

Έχουν πάρει μάστερ σε αυτό οι "περιούσιοι" από την εποχή της NKVD!

Εισαγγελέας θα επέμβει άραγε;!

Η μόδα από την Τουρκία ήρθε και στην Ελλάδα…

Οι αποδείξεις μέσω κασετών είναι μη αποδεκτές απο το δικαστικό μας σύστημα! Δεν υιοθετούμε, ούτε νομιμοποιούμε την διαδικασία, αλλά έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιοι, πως και γιατί προέβαιναν σε τέτοιες ενέργειες και με ποιο όφελος! Είτε έγραφαν κασέτες, είτε συμμετείχαν σε όσα οι κασέτες αποκαλύπτουν!

Σε κάθε περίπτωση το πολιτικό σύστημα ξηλώνει το.....

Καποντίζεται δημοσκοπικά η ΝΔ και τα παπαγαλάκια του antinews διαφημίζουν το "μασκάρεμά" της με νέο κόμμα...

 Όλο και ξεμυτίζουν σιγά, σιγά δημοσκοπήσεις που φέρνουν το κόμμα της ψοφοδεξιάς του Σαμαρά να μην ξεπερνά το ψυχολογικό όριο του 15%.
Το παραπάνω ακούστηκε και σε τηλεόραση πρώτη φορά με γνωστό δημοσκόπο να κάνει αναφορά στη ΝΔ (ΣΚΑΙ) θέτοντας ως λογικό δημοσκοπικό ταβάνι της το ποσοστό των εκλογών του Μαΐου του 2012 (18,9%).

Φυσικά ένα τέτοιο ενδεχόμενο είναι πολύ μακρυά από την αλήθεια αφού το μνημονιακό κόμμα της Συγγρού έχει υποστεί εκλογική καθίζηση και τα ποσοστά του είναι μηδαμινά, κάτω από το 10%.
Με αναμενόμενη επίσης την συντριβή των επόμενων εκλογών, κυρίως από τη Χρυσή Αυγή, το σύστημα πασχίζει να σώσει τον υποτακτικό του (Σαμαρά).

Έτσι το σύστημα της διαπλοκής με αφορμή την "μετά μνημόνιο εποχή", την Προεδρία της Ε.Ε. από την Ελλάδα και τις προφυλακίσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής προλειάνει το έδαφος για το....νέο αστικό κόμμα που μαζέψει όλους τους "ευπατρίδες" Έλληνες.

Στα παραπάνω πλαίσια διαβάζουμε σχετικά με το νέο εγχείρημα στο σαμαρικό antinews:
Για όσους δεν το κατάλαβαν ακόμη ή κάνουν πως δεν το κατάλαβαν, ας το επαναλάβουμε άλλη μια φορά για να το εμπεδώσουν:

Παπαγαλάκια της "πιάτσας Συγγρού": "ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! "

ARXHGOS
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όσο και να καθυστερεί το καθεστώς τη δίκη, το... μοιραίο δεν θα αργήσει να έρθει. Η απελευθέρωση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, με την ταυτόχρονη επικράτηση του Εθνικιστικού Κινήματος σε όλη την Ελλάδα θα φέρει τον αποκεφαλισμό των προδοτών και την αναγέννηση ολόκληρου Έθνους μας..
 
Όταν ξεκίνησαν οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής και οι φυλακίσεις του Αρχηγού, των βουλευτών και στελεχών του Κινήματος, τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια του σάπιου καθεστώτος έλεγαν ότι σύντομα θα γίνει η μεγάλη δίκη για «να ξεκαθαρίσει η κατάσταση», «να μη μένουν σκιές» κ.λπ. Πότε σκοπεύει το ξενόδουλο σύστημα της δοτής εξουσίας να κάνει τη δίκη; Ιδού τι ξεφεύγει από τα παπαγαλάκια του σαμαρικότερου του Σαμαρά antinews:

«…Αλλά έχουν πλάκα και όσα λέει ο φυλακισμένος αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης ο οποίος και είναι αμετανόητος. Όπως ήταν άλλωστε και τα ινδάλματά του, οι ναζί. Σε κανένα χρόνο που θα γίνει η δίκη της Χρυσής Αυγής θα δούμε άραγε επανάληψη της… δίκης της Νυρεμβέργης;».

Καταλάβατε τώρα; Προφανώς, η πρόθεσή τους είναι να εξαντλήσουν το 18μηνο της προφυλάκισης του Αρχηγού και των βουλευτών, σε όσο χρονικό διάστημα τους μένει μέχρι τότε να ξεπουλήσουν τα πάντα και μετά… γαία πυρί μιχθήτω…

Εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ - "Αυγή": "Η Χρυσή Αυγή κέρδισε τις εκλογές"

 Όσο πλησιάζουμε στις εκλογές τόσο πιο έντονη γίνεται η ανάγκη των "ελαφροδεξιών" της ΝΔ να επαναφέρουν στο... μαντρί τους πολίτες που, δυστυχώς, την εμπιστεύονταν όλα αυτά τα χρόνια.

Έτσι ξεκινώντας από τις παροχές των 20 ευρώ στους συνταξιούχους και τα εφάπαξ ποσά στους ένστολους 1 εβδομάδα πριν από τις εκλογές, σκαρφίστηκαν έναν ακόμη και την "απέλαση" των λαθρομεταναστών - που φυσικά εν τέλει δεν πρόκειται να ισχύσει - για να πείσουν τους ελάχιστους αδαείς να τους ψηφίσουν.

Φυσικά όλα αυτά γίνονται λόγω... Χρυσής Αυγής, καθώς το Εθνικιστικό Κίνημα γιγαντώνεται, παρά τον αέναο πόλεμο που δέχεται, και απειλεί το καθεστώς στις επικείμενες εκλογές και περισσότερο την ψοφοδεξία που θα την συνθλίψει.

Όλα αυτά φυσικά και τα έχουν διακρίνει οι... αριστεροί και ομολογούν ότι όντως τα πάντα γίνονται για λόγους...επικοινωνιακούς και με στόχο την υφαρπαγή ψήφων από τη Χρυσή Αυγή που τελικώς....δεν γίνεται!

Μεταφέρουμε λοιπόν από το site της εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ - "Αυγή":

Η Χρυσή Αυγή έχει κερδίσει τις εκλογές πριν καν διεξαχθούν. Θα τις κερδίσει ακόμη και αν.....

Εικόνες φρίκης και αθλιότητας από το χθεσινό συλλαλητήριο των λαθροεποίκων και των "αντιρατσιστών"...

Makeleio.gr: Εικόνες - σοκ από την πορεία των λαθρομεταναστών στην Αθήνα
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η θλιβερή παρουσία ελαχίστων Ελλήνων - καθοδηγητών ανάμεσα στα αφρικανικά και ασιατικά "σκουπίδια" είναι μια ακόμη απόδειξη πώς στο καθεστώς έχουν απομείνει ελάχιστα ανθελληνικά ερπετά και πώς το τέλος τους πλησιάζει.
Όσο για την παρουσία του κόσμου.... Αφήστε το καλύτερα. Γέμισε το διαδίκτυο, τα ΜΜΕ και η Αθήνα αφίσες και μηνύματα και τελικώς οι παρόντες δεν ξεπέρασαν τις μερικές δεκάδες!
 
Η ιστοσελίδα Μακελειό κατέγραψε την πορεία των λαθρομεταναστών στο κέντρο της Αθήνας....

«ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ» ΔΕΝΔΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ «ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

dendnias_synagwgi1
Καιρό είχε να μας απασχολήσει ο προποτζής Δένδιας (τον οποίον φήμες θέλουν να παίρνει πόδι από το ΠΡΟ-ΠΟ και να αντικαθίσταται από τον Χρυσοχοΐδη…). Ξαναχτύπησε ωστόσο, με μήνυμα κατά του «ρατσισμού» και της Χρυσής Αυγής: 

«Η μάχη απέναντι στο ρατσισμό δεν είναι μία μάχη που δίνεται μέσα από ιδεολογικές «ταμπέλες», ούτε είναι υπόθεση συγκεκριμένων κομμάτων. Είναι μία μάχη που όλοι μαζί οφείλουμε να την δίνουμε καθημερινά και που όλοι μαζί πρέπει να την κερδίσουμε. Σήμερα που η ελληνική κοινωνία υφίσταται ακόμη τις συνέπειες μίας κρίσης η οποία έθεσε σε δοκιμασία πολλές από τις σταθερές αξίες της καθημερινής μας ζωής, η Ελληνική Δημοκρατία αποδεικνύει εμπράκτως ότι.....

Γράφοντας για το 1821 στο 2014 - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Γράφοντας για το 1821 στο 2014 - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Από την επανάσταση του Γένους στην εθελοδουλεία
«Ας μη βρέξη ποτέ
το σύννεφον, και ο άνεμος
σκληρός ας μη σκορπίσει
το χώμα το μακάριον
που σας σκεπάζει».

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ - ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΔΗ «ΕΙΣ ΤΟΝ ΙΕΡΟΝ ΛΟΧΟΝ»

Σε λίγες ημέρες ο Ελληνισμός θα εορτάσει την Εθνική του Επανάσταση, τον ξεσηκωμό του Γένους ενάντια στον οθωμανό τύραννο, ενάντια σε κάθε λογική του πολέμου, ενάντια στην «φρόνηση» των δειλών, οι οποίοι πάντοτε, σε κάθε εποχή, συνιστούν «ψυχραιμία», ψυχραιμία ωσάν αυτήν, την οποίαν διαθέτουν τα ερπετά, που σέρνονται στην γη. Σε όλους αυτούς τους «σώφρονες» απήντησε στα γεράματά του ο Γέρος του Μωριά, ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης στον περίφημο λόγο του προς τους μαθητές στην Πνύκα. Στον λόγο του εκείνον, στον οποίο είπε ότι εάν οι επαναστάτες του 1821 λογάριαζαν πόσα όπλα διαθέτουν και......