Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 07, 2015

Οι Ισπανοί αποκαλύπτουν.. Η Χρυσή Αυγή καλπάζει σε διψήφια ποσοστά..8% και ανεβαίνει!


Με διαφορά τρίτη πολιτική δύναμη η Χρυσή Αυγή εκτιμούν οι Ισπανοί - Από το 8% ξεκινά το ποσοστό

Η ισπανική ειδησεογραφική ιστοσελίδα El Espanyol ασχολείται με τις ελληνικές εκλογές, προχωρώντας σε μια αξιολόγηση των δημοσκοπήσεων που έχουν δημοσιοποιηθεί στο χρονικό διάστημα από τις 24 Αυγούστου μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Ισπανών λοιπόν, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή θα αναδειχθεί στις επερχόμενες εκλογές καθαρά και με διαφορά η τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου!
Η ισπανική ιστοσελίδα επισημαίνει ότι...

Η Χρυσή Αυγή στην ΔΕΘ - ΒΙΝΤΕΟ

Οι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου στην Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της ΔΕΘ απόντος του Γενικού Γραμματέα, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου, ο οποίος υφίσταται τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τον Νομό Αττικής καθώς συνεχίζεται η πολιτική δίωξη εις βάρος του Κινήματος.

Ο εκπρόσωπος Τύπου, Ηλίας Κασιδιάρης και ο βουλευτής Σερρών, Αρτέμης Ματθαιόπουλος απάντησαν στις...

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των εργαζομένων Ναυπηγείων Ελευσίνας - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι εργάτες έχουν πατρίδα! Η Χρυσή Αυγή αγκαλιάζει όλους τους Έλληνες εργάτες, απομακρύνοντάς τους από την μνημονιακή αντιλαϊκή αριστερά.

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος δέχτηκε στα γραφείο του τους εκπροσώπους των εργαζομένων Ναυπηγείων Ελευσίνας και αφουγκράστηκε τα προβλήματά τους.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής τόνισε:" Τα Ναυπηγεία Ελευσίνας είναι μια μεγάλη βιομηχανική μονάδα της χώρας που κάποιοι την έχουν θέσει σε αχρηστία και οδήγησαν σε προσωπική περιπέτεια τους εργαζομένους.

Η Χρυσή Αυγή έχει σκοπό την επιστροφή στην πρωτογενή παραγωγή, στην βιομηχανία, στην γεωργία, στην κτηνοτροφία και θα στηρίξει με ό,τι μέσον έχει την προσπάθεια της Ενώσεως των εργαζομένων Ναυπηγείων Ελευσίνας".

Η Χρυσή Αυγή πιστή στο δόγμα για επιστροφή στην εθνική παραγωγή και την ελληνική αυτάρκεια στηρίζει τους Έλληνες εργαζομένους.

Δείτε το βίντεο...

Συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στο Bankingnews: "ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ θα συγκυβερνήσουν για να εφαρμοστεί το 3ο Μνημόνιο"

admin-ajax

ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ έχουν παγιδευτεί στα μνημόνια, ενώ θα υποχρεωθούν να συγκυβερνήσουν ώστε να υπάρξει σταθερή κυβέρνηση εκτιμάει ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος σε συνέντευξη του στο www.bankingnews.gr

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής τάσσεται υπέρ της σημαντικής μείωσης της φορολογίας στον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα και υπενθυμίζει ότι το μνημόνιο της ΝΔ απέτυχε, όπως απέτυχε και το μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Η συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής έχει ως εξής:

Bankingnews.gr: Πώς αξιολογείτε τις δημοσκοπήσεις που παρουσιάζουν ως ντέρμπι τις εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ;
Ν. Μιχαλολιάκος: Όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ισοδυναμία μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ. Οι δημοσκοπήσεις ως μέθοδος βρίσκονται στον αέρα, δεν μπορούν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα. Το ντέρμπι έχει ως στόχο την πόλωση για να πάνε οι....

Τα ένσημα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκου και οι ανεπάγγελτοι πολιτικοί του «μνημονιακού τόξου»


Τα ένσημα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκου και οι ανεπάγγελτοι πολιτικοί του «μνημονιακού τόξου»

Τους Έλληνες εδώ και πολύ καιρό τους κυβερνούν ανεπάγγελτοι πολιτικάντηδες, οι οποίοι ως μόνη τους εργασία έχουν το ψέμα, την κοροϊδία και τον πολιτικαντισμό. Συνεπώς είναι εξόχως σημαντικό το να γνωρίζουν οι πολίτες τι εργασία έκανε ο εκάστοτε πολιτικός στην ζωή του, πριν θέσει εαυτόν στην κρίση τους. «Πώς μπορεί να μην έχει ένσημα ένας πολιτικός που θέλει να εκπροσωπεί μία μερίδα του πληθυσμού, χωρίς να γνωρίζει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά του ο πολίτης, ιδίως στην αγορά εργασίας;», ακούμε συχνά κάποιους εύλογα, να εκφράζουν την απορία τους.
Σας παραθέτουμε, λοιπόν, τα....

Για αυτό το λόγο θα είναι η Χρυσή Αυγή πρώτη Δύναμη στη Μυτιλήνη...Η Λέσβος φλέγεται: Λαθρομετανάστες έβαλαν φωτιά και απειλούν με λεηλασίες την Μυτιλήνη!



σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Παράλληλα με αυτή την απόπειρα κατάληψης του νησιού από τους λαθρομετανάστες, τα λαθρολάγνα καθεστωτικά ΜΜΕ προβαίνουν σε συνεχείς ενημερώσεις για τις... προκλήσεις των αστυνομικών και των κατοίκων έναντι των κατατρεγμένων λαθροεποίκων. Η λύση είναι μόνο μια... Χρυσή Αυγή για να επιστρέψει η Ελλάδα στους Έλληνες
 
Υπό καθεστώς πραγματικής κατοχής ζουν οι Έλληνες της Λέσβου, παρακολουθώντας με τρόμο τους λαθρομετανάστες να δρουν ασύδοτα στο νησί και να προβαίνουν σε σωρεία έκνομων ενεργειών, με το Κράτος σε ρόλο υποκινητή της....

ΟΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ… ΓΙΑΦΚΑ «ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΕΙ ΤΟ ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ»

tsipras-synistwses-2
Γράφει ο Αντίοχος

Μία-μία οι παλιές συνιστώσες του παρδαλού συνονθυλεύματος ΣΥΡΙΖΑ (σταλινικές, τροτσκιστικές, μαοϊκές και δε συμμαζεύεται…), έχουν περάσει σχεδόν όλες πλέον στους Λαφαζανίστας. Και σα να μην έφταναν οι παλιές, δημιουργούνται και… νέες, με τον ίδιο σκοπό.
Η νέα συνιστώσα, λοιπόν, που ακούει στο όνομα «Αριστερή Ριζοσπαστική Κίνηση» (ΑΡΚ) και αποτελείται μέχρι στιγμής από… 83 νοματαίους, ανακοίνωσε την «εκλογική συνεργασία» -κι όχι προσχώρηση- στους Λαφαζανίστας.
Στη σχετική ανακοίνωσή τους, αφού απαριθμούν τους… αγώνες τους, εξηγούν κυνικότατα και το λόγο που άλλαξαν… γιάφκα: «Επειδή έχει....

Οι αίθουσες μοιάζουν πολύ μικρές για να χωρέσουν τους Εθνικιστές.. Χαμός στη Θεσσαλονίκη στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής!!!


Με μια μεγαλειώδη συγκέντρωση σε όγκο και παλμό ξεκίνησε η προεκλογική εκστρατεία του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή από τη Θεσσαλονίκη. Η μεγάλη αίθουσα του....

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ;

syriza-katharistria-eurokinissi-650
Γράφει ο Αντίοχος

Το στημένο παιχνίδι της πόλωσης
Σα βροχή πέφτουν τις τελευταίες ημέρες οι δημοσκοπήσεις (με ή χωρίς εισαγωγικά…). Και βέβαια, αναδεικνύουν… ντέρμπι, εμφανίζοντας την νουδούλα σε απόσταση αναπνοής από τον ΣΥΡΙΖΑ ή το αντίστροφο. Δε θα μπορούσε να γίνει αλλιώς. Έτσι παίζεται κάθε φορά το στημένο παιχνίδι της πόλωσης, το οποίο αφενός μεν δημιουργεί το κατάλληλο εκλογικό κλίμα, δίνοντας ενδιαφέρον στις εκλογές και αφετέρου δε, συμφέρει και τους δύο βασικούς πόλους του συστήματος. Κι όπως συμβαίνει πάντα, εμφανίζεται τεράστιο το ποσοστό των «αναποφασίστων», για να το έχουν ως άλλοθι οι εταίρες δημοσκοπήσεων και να...

Αρθρογράφος του ΒΗΜΑτος: "Πληρώνουμε τις δημοσκοπήσεις για να λένε ψέματα....."

Επειδή είμαστε βέβαιοι ότι έχετε αγανακτίσει και σφόδρα εκνευριστεί με αυτή τη μαζική προσπάθεια εξόντωσης κάθε ίχνους κριτικής σκέψης και πλήρης χειραγώγησης του εκλογικού σχώματος με τις κίβδηλες δημοσκοπήσεις που εμφανίζονται καθημερινά, αφήνουμε έναν από τους διασημότερους αρθρογράφους του "ΒΗΜΑΤΟΣ" να σχολιάσει τη δημοσκόπηση της εφημερίδας του και τις λοιπές που δημοσιεύονται στα ΜΜΕ:

"Είναι ένα ψέμα που σαν αλήθεια κοστίζουν περισσότερο."
πηγή

Αυτή η λυρική φράση είναι και η...

Το "μυστικό" του Βαγγέλα, το Μητσοτακέικο και η μεγάλη συγκυβέρνηση με το ΣΥΡΙΖΑ

Γράφει ο Αινείας

Πριν από μερικές ημέρες το blog μας σκιαγράφησε το προφίλ των πολιτικών αρχηγών που λαμβάνουν μέρος στις εθνικές εκλογές του Σεπτεμβρίου.
Αναφερόμενοι στον "Βαγγέλα" είχαμε πει πως είναι η επιτομή της λέξης "δειλού" και "ικέτη" απέναντι στον... ισχυρό, παρά τους "κουτσαβακισμούς" του, όπως λέει και ο Τράγκας που τον γνωρίζει πολύ καλά.

Ο "Βαγγέλας" λοιπόν τις τελευταίες ημέρες έχει ανακαλύψει κάθε μέσο και τρόπο για να πείσει τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ ότι πρέπει να συγκυβερνήσουν και να σηκώσουν μαζί το "βάρος" του 3ου καταστροφικού Μνημονίου.
Άλλωστε και οι 2 το ψήφισαν, γιατί όχι να μην το εφαρμόσουν ως Κυβέρνηση και μαζί.

Τις τελευταίες όμως ημέρες το έχει... παρακάνει!
Με συνεχείς συνεντεύξεις του στα ΜΜΕ (ΔΟΛ, Real NEWS, Σκαι) φθάνει στο σημείο όχι απλά να παρακαλά...

ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ να το φωνάζουμε: Όλοι στο ΚΑΘΗΚΟΝ... Όλοι Εκλογικοί Αντιπρόσωποι ΤΩΡΑ!

eklogikoi__article

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ!

Η Χρυσή Αυγή διεξάγει έναν νόμιμο πολιτικό Αγώνα κόντρα στον ανορθόδοξο πόλεμο από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, την κατασυκοφάντηση, την φίμωση, τις παράνομες πολιτικές διώξεις, τις φυλακίσεις, την στοχοποίηση και τις τρομοκρατικές επιθέσεις του αριστερού παρακράτους. Απέναντι σε όλα αυτά αντιτάσσουμε την Πίστη, τον Αγώνα, την Θέληση, το Πείσμα, το Θάρρος και την Τόλμη για την τελική Νίκη!
Το ύστατο σχέδιο του μνημονιακού καθεστώτος για ανάσχεση της επερχόμενης Νίκης της Χρυσής Αυγής στις εθνικές εκλογές του Σεπτεμβρίου είναι η αλλοίωση των εκλογικών αποτελεσμάτων μέσω νοθείας. Απαντάμε και σε αυτό το τελευταίο «χαρτί» του καθεστώτος με... μαζική συμμετοχή εκλογικών αντιπροσώπων της Χρυσής Αυγής σε όλα τα εκλογικά κέντρα της Επικράτειας.
ΟΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ! Καμία εθνικιστική ψήφος δεν θα πάει χαμένη.

Δηλώσεις συμμετοχών: 210 6985 121, xa.ekloges@gmail.com

Παραλαμβάνετε διορισμούς από τις κατά τόπους τοπικές οργανώσεις της Χρυσής Αυγής ή από τα γραφεία της Κεντρικής Διοικήσεως
 

Σεπτεμβριανά 1955: Το πογκρόμ των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης από τον τουρκομογγλικό όχλο...

septemvriana8
Τα ξημερώματα της 6ης  Σεπτεμβρίου του 1955, ένας αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός, μικρής ισχύος, εξερράγη στο Τουρκικό Προξενείο της Θεσσαλονίκης, το οποίο στεγαζόταν στο σπίτι που μεγάλωσε ο Κεμάλ Ατατούρκ. Από την έκρηξη δεν τραυματίστηκε κανείς και σημειώθηκαν μόνο μικρές υλικές ζημιές, κυρίως στα τζάμια του Προξενείου.
Αυτή ήταν η σπίθα που άναψε τη μεγάλη φωτιά στην Πόλη και οδήγησε στο πογκρόμ του Ελληνισμού της. Ήταν τα περιβόητα «Σεπτεμβριανά»! Η πραγματική αιτία των οποίων ήταν οι εξελίξεις στο Κυπριακό και ο φόβος των Τούρκων για την απώλεια της Κύπρου, λόγω του....