Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 14, 2015

Τούρκε ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ... 14 Αυγούστου 1996: Το τουρκικό ψευδοκράτος δολοφονεί τον εθνομάρτυρα Σολωμό Σολωμού - ΒΙΝΤΕΟ



Όταν αρχίζουν και μπαίνουν οι πρώτες μέρες του Αυγούστου σε όλους τους Έλληνες έρχονται εκείνες οι θλιβερές μνήμες, για την Κύπρο αλλά και για την υπόλοιπη Ελλάδα, μέρες οι οποίες είχαν βαφτεί κόκκινες απο το αίμα και μαύρες από το πένθος...
11 Αυγούστου 1996 και 14 Αυγούστου 1996. Δύο ημερομηνίες οι οποίες θα μείνουν χαραγμένες για πάντα σε όλους εκείνους που απλά ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ τους δύο ήρωες της Κύπρου, τον Τάσο Ισαάκ και τον ξάδερφο του Σολωμό Σολωμού.

Το 1996 η Kυπριακή Oμοσπονδία Mοτοσικλετιστών οργάνωσε αντικατοχική πορεία με αφετηρία το Βερολίνο και τερματισμό την κατεχόμενη Κερύνεια. Κύρια χρηματοδότης του εγχειρήματος ήταν η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, η οποία και ενεθάρρυνε το εγχείρημα μέχρι τέλους. H πορεία ξεκίνησε στις 2 Aυγούστου του 1996 από την πύλη του Βανδεμβούργου στο Βερολίνο. Oι μοτοσικλετιστές ακολούθησαν μια....

"Πόνος" σε όλα τα κανάλια για την Εθνική Αντίσταση της Χρυσής Αυγής και τον εξευτελισμό των ΣΥΡΙΖΑίων.. 3 ΒΙΝΤΕΟ

"Έτσουξε" πολύ τα δημοσιογραφικά δερέφωνα του καθεστώτος η αγέρωχη και ειλικρινής στάση των Εθνικιστών στο Κοινοβούλιο που θύμισαν σε όλους τους Έλληνες ότι το 3ο Μνημόνιο της Αριστεράς, έρχεται ως... τραγική ειρωνεία να ψηφιστεί την ίδια ημέρα που ολοκληρωνόταν η προδοσία της Κύπρου μέσω του Αττίλα 2...

Και στις δύο περιπτώσεις η "δημοκρατία" και το "συνταγματικό τόξο" μερίμνησε για το καλό των Ελλήνων και.... έφερε τις εθνικές καταστροφές.

Δείτε τα ρεπορτάζ...

ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΟΥΛΟΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΈΛΛΗΝΕΣ.

pappas-vouli-570
Άρθρο του Χρήστου Παππά στην εφημερίδα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»

Τον Οκτώβριο του 2013  ευρισκόμενος προσωρινά κρατούμενος στην ΓΑΔΑ μαζί με τον Αρχηγό μας, τους υπόλοιπους Βουλευτές και Συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής, είχα αποστείλει μέσω της συναγωνίστριας, συζύγου μου μήνυμα προς δημοσίευση στην προσωπική μου ιστοσελίδα. Σ’ εκείνο το μήνυμα μεταξύ άλλων έγραφα και τα εξής τα οποία σας μεταφέρω:  
Φρονώ ότι εάν επροβλέπετο και δικονομικά, οι πολιτικοί μας αντίπαλοι και ειδικότερα η μνημονιακή κατοχική κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου θα προέβαινε ευχαρίστως και στην βιολογική μας εξόντωση.  
Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός εξάλλου ως....

Έρευνα Καθηγητή Πανά: "Τρίτη πολιτική δύναμη με ενισχυμένα ποσοστά η Χρυσή Αυγή"


Έρευνα Καθηγητή Πανά: Τρίτη πολιτική δύναμη με ενισχυμένα ποσοστά η Χρυσή Αυγή

Ψηφίστηκε το τρίτο αριστερό μνημόνιο και πλέον ο δρόμος είναι ανοιχτός για πολιτικές εξελίξεις. Όλα, βεβαίως, θα εξαρτηθούν από τις εντολές των ξένων που παρακολουθούν στενά τις μυστικές δημοσκοπήσεις που διενεργούνται αυτή την περίοδο και για… προφανείς λόγους δεν δημοσιεύονται.
Μία από τις πιο έγκυρες πηγές δημοσκοπήσεων είναι ο καθηγητής Πανάς, ο οποίος και τώρα δημοσιεύει στην σημερινή εφημερίδα «Μακελειό» τα αποτελέσματα της τελευταίας έρευνάς του. Στο δημοσίευμα δεν παρατίθενται τα ποσοστά των κομμάτων, αλλά μονάχα οι γενικότερες τάσεις τους, γεγονός λογικό από την στιγμή που....

Άμεση αντίδραση της Χρυσής Αυγής στο νέο μνημόνιο – Γέμισαν τα διόδια Χρυσαυγίτες και Εθνικιστικά λάβαρα


Μόλις πριν λίγη ώρα ψηφίστηκε το μνημόνιο της Αριστεράς από σύσσωμο το αντισυνταγματικό τόξο, δηλαδή Σύριζα – Ανέλ – Ποτάμι – ΝΔ – Πασόκ, με την υποβοήθηση του συνήθους δεκανικίου του συστήματος, του ΚΚΕ. Άμεση ήταν η αντίδραση της Χρυσής Αυγής, η οποία αντιστάθηκε σθεναρά εντός Βουλής και πλέον μεταφέρει τον Αγώνα στον δρόμο στους Έλληνες πολίτες.

Δείτε το φωτορεπορτάζ....

Η ιστορική ομιλία του Ηγέτη του μοναδικού Αντιμνημονιακού κόμματος της Ελλάδος Ν.Γ. Μιχαλολιάκου: "Θυσιάζετε ένα υπερήφανο Έθνος, αλλά δε θα καταφέρετε και πάλι τίποτε" ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε τη συγκλονιστική ομιλιά του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής λίγο πριν την ψήφιση του 3ου "αριστερού" Μνημονίου...

Ο Χρήστος Παππάς ξεφτυλίζει τους ΣΥΡΙΖΑιους: "Φίλη... στα τέσσερα για τη Μέρκελ" - ΒΙΝΤΕΟ

Έτσι πρέπει να αντιμετωπίζονται οι χυδαίοι ανθέλληνες, πιστά "σκυλιά" της πλουτοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑιοι βουλευτές...

Δείτε το βίντεο...

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Ψηφίστηκε από σύσσωμο το αντισυνταγματικό τόξο το Μνημόνιο της Αριστεράς – Μόνη Εθνική Αντίσταση η Χρυσή Αυγή!


ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Ψηφίστηκε από σύσσωμο το αντισυνταγματικό τόξο το Μνημόνιο της Αριστεράς – Μόνη Εθνική Αντίσταση η Χρυσή Αυγή!

Με τις ψήφους Σύριζα – Ανέλ – Πασόκ – Νδ και Ποταμιού είναι πλέον πραγματικότητα το τρίτο… αριστερό μνημόνιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι και το ΚΚΕ ουσιαστικά στήριξε το μνημόνιο, αφού ενώ είχε τη δυνατότητα να μπλοκάρει τη διαδικασία και τη συνεδρίαση του σημερινού Eurogroup, που θα γίνει στις 4 μ.μ., δεν το έπραξε, επιτρέποντας στην κυβέρνηση να τηρήσει το χρονοδιάγραμμα των διεθνών τοκογλύφων. Συγκεκριμένα το τρίτο αριστερό μνημόνιο εισέπραξε 222 θετικές ψήφους και 64 αρνητικές ψήφους, καθώς και 11 παρόντες επί της αρχής και κάποιες μικρές αποκλίσεις από αυτό στα άρθρα. Αυτό το κάνει το μνημόνιο με το ρεκόρ αποδοχής από τους πολιτικάντηδες. 
Αυτό σημαίνει ότι.....

2 Εικόνες ντοκουμέντα αφιερωμένα στους μνημονιακούς ΣΥΡΙΖΑ - Αν.Ελ.


Τα σχόλια περιττεύουν για τους πολιτικούς απατεώνες, ανθέλληνες και προδότες της Κυβέρνησης ΣΑΝΕΛ...

ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΙ ROTHCHILD ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ;

ROTHCHILD
Γράφει ο Αντίοχος

Νέο Μνημόνιο, λοιπόν, από σήμερα (με… χρονοκαθυστέρηση μερικών ωρών, ελέω π.τ.β., τα ξημερώματα της Παρασκευής) και με τη… βούλα!
Καμιά έκπληξη για μας! Ήταν αναμενόμενο… Άλλωστε, το είχαν προβλέψει -από την προεκλογική κιόλας περίοδο- όλοι οι γνώστες των παρασκηνίων της ελληνικής πολιτικής ζωής. Μεταξύ αυτών και οι Ρότσιλντ, οι οποίοι το είχαν δει το… έργο και προανήγγειλαν το δυστυχές (για τον ελληνικό λαό) τέλος του, δέκα μέρες πριν από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Σας θυμίζουμε τι και πως:
Ολοκληρωμένη ανάλυση για τις συνέπειες ενός Grexit (εθελουσία ή αναγκαστική εγκατάλειψη της Ευρωζώνης από την Ελλάδα) στην παγκόσμια οικονομία, παρουσίασε η Rothchild (ο πιο παλιός τοκογλυφικός «οίκος» της Ευρώπης και του κόσμου ολόκληρου), εξηγώντας ταυτοχρόνως τους λόγους που το καθιστούν… αδύνατο.
Ιδού οι φοβερές και τρομερές συνέπειες όπως τις περιγράφουν οι… αρχαιότεροι των διεθνών τοκογλύφων:
«Το πρώτο πράγμα που.....

12 Αυγούστου 2010: Το αίμα του Εθνομάρτυρα Αριστοτέλη Γκούμα ποτίζει την ελληνική γη της Βορείου Ηπείρου


12 Αυγούστου 2010: Το αίμα του Εθνομάρτυρα Αριστοτέλη Γκούμα ποτίζει την ελληνική γη της Βορείου Ηπείρου

Ήταν βράδυ της 12ης Αυγούστου του έτους 2010, όταν ο Βορειοηπειρώτης Αριστοτέλης Γκούμας παρέδωσε δια της Θυσίας μάθημα Τιμής και Εθνικής Αξιοπρέπειας στα χαμερπή ανθρωπάκια που εξουσιάζουν την Ελλάδα και τους Έλληνες: δολοφονήθηκε από θρασύδειλους Αλβανούς στην ιδιαίτερη Πατρίδα του, την Χειμάρρα της Βορείου Ηπείρου. Το «έγκλημά» του, το οποίο δεν συγχώρησαν οι υπάνθρωποι δολοφόνοι του, ήταν ότι μιλούσε ελληνικά!
Ο Αριστοτέλης Γκούμας υπήρξε Γενναίος μέχρι το μαρτυρικό του τέλος. Οι δολοφόνοι του, οι οποίοι δεν αποκλείεται να....