Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 12, 2012

Ερώτηση βουλευτών Χρυσής Αυγής για λαθρομετανάστες που ευνοήθηκαν από τον νόμο Ραγκούση

Σήμερα το πρωί κατετέθη ερώτηση από βουλευτές του Κινήματός μας προς τον υπουργό Εσωτερικών με την οποία ζητείται ο ακριβής αριθμός των λαθρομεταναστών, που κάνοντας χρήση των διατάξεων του λαθρονομοσχεδίου Ραγκούση απέκτησαν ελληνική ιθαγένεια, εκλογικά δικαιώματα και διορίστηκαν σε Ο.Τ.Α.  Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ερώτησης:

Προς τον Κύριο Υπουργό Εσωτερικών

Το σχέδιο αφελληνισμού προχωρά...Όπως και το μένος ενάντια σε κάθε τι Χριστιανικό. Καταργούν Χριστό και Παναγία από τα σχολικά βιβλία

Ούτε μία φορά δεν αναφέρεται το όνομα Θεοτόκος ή Παναγία ή Μητέρα του Θεού στα νέα προγράμματα σπουδών για τα Θρησκευτικά στο Γυμνάσιο.

Οι «σύγχρονοι» Θεολόγοι που τα συνέταξαν θεωρούν προφανώς αρκετή την αναφορά στο πρόσωπο της Θεοτόκου στις πρώτες τάξεις του Δημοτικού σχολείου, όπου... μεταξύ άλλων εξετάζουν τη θεματική ενότητα «Η Παναγία στο Κοράνι» (Δ΄ τάξη Δημοτικού). Και στις τρεις τάξεις του Γυμνασίου, σύμφωνα με το πρόγραμμα σπουδών που το Υπουργείο ετοιμάζεται να εφαρμόσει από την επόμενη σχολική χρονιά, η Θεοτόκος απουσιάζει!

Μέχρι σήμερα η.....

Τελικά ηλίθιε ο καπιταλισμός το κεφαλαίο και η κρίση έχει όνομα… και αυτό είναι το Σιωνιστικό!


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το κείμενο είναι καλό αλλά λίγο διαστρεβλωτικό για την αηδία που ένιωθαν οι Γερμανοί του Γ' Ράιχ για τους εβραίους...Και σίγουρα δεν ήταν γιατί μποϋκόταραν τις βιομηχανίες τους...Ο Χίτλερ μαζί με τον Γκαίμπελς απλά κατανόησαν αυτό που τόσοι και τόσοι κυβερνήτες μέχρι τότε ήξεραν..

Την αξιοσημείωτη ομιλία ενός σημαίνοντα εβραίου επιχειρηματίακαι πολιτικού το 1961 θα έπρεπε, πρώτα, να διαβάσουν όλοι οι Αμερικανικοί πολίτες και δεύτερο, όλοιεμείς, γιατί ανατρέπει τον ισχυρισμό, ότι η Γερμανία είναιυπεύθυνη για τον 1ο και τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο και ότιθα πρέπει να υποστηρίζουμε τους ΕβραίουςΜια ομιλία του Benjamin Η. Freedman που έγινε το1961 στοξενοδοχείο Willard της Washington, D.C. κατ' εντολήν τηςτότε πατριωτικής εφημερίδας του Conde McGinley "CommonSense"Η μετάφραση από το γερμανικό κείμενο έγινε από τον Εμμανουήλ Σαρίδη.
Που επιμένει, ότι.....

Η "Human Rights Watch" (με βασικό χορηγό τον Soros) μας κατηγορεί για ξενοφοβία, ρατσισμό και βία..Ποιοί μας εγκαλούν άραγε; Και γιατί οι πολιτικοί μας σιωπούν;

Πριν διαβάσετε την είδηση, διαβάστε ποιοί είναι αυτοί οι "περιούσιοι" που μας κατηγοτούν:
 Η Human Rights Watch "του Τζορτζ Σόρος" κατασκεύασε έκθεση για την Ελλάδα που κρύβει σκοπιμότητες, και λέει πως οι αλλοδαποί φοβούνται να κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα. Το προκλητικό αυτό δημοσίευμα με τίτλο
 «Μίσος στους δρόμους.Η ξενοφοβική βία στην Ελλάδα» 
κοινοποιήθηκε σήμερα διεθνώς. Ο Τζορτζ Σόρος είναι ο κύριος χορηγός της οργάνωσης Human Rights Watch, συμβάλλοντας με $ 100 εκατομμύρια από τα 128 εκατομμύρια δολάρια των εισφορών και των επιχορηγήσεων που έλαβε η HRW στο οικονομικό έτος 2011.
Η έκθεση αυτή που...

Εβραϊκό κεφάλαιο αγοράζει (;) τις κυπριακές αερογραμμές!! Έχετε φανταστεί μια χώρα ημικατεχόμενη, ένα μικρό νησί, να μην έχει δικό της αερομεταφορέα;;;

Οι αδελφοί της Κύπρου και οι Έλληνες ας γνωρίζουν και αυτό:

Οι πρώτες σφαγές Ελλήνων από Εβραίους...



ΓΡΑΦΕΙ: Ο Μ. ΜΙΧΑΗΛ - Δεν μας έφτανε που χρεοκόπησε και έκλεισε η Γιουροσύπρια, τώρα η κυβέρνηση ετοιμάζεται να ξεπουλήσει τις Κυπριακές Αερογραμμές, τον εθνικό μας αερομεταφορέα.

Έχετε φανταστεί μια χώρα ημικατεχόμενη, ένα μικρό νησί, να μην έχει δικό της αερομεταφορέα; Και ποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει τις Κυπριακές Αερογραμμές; Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου των Κυπριακών Αερογραμμών, έχει γίνει πρόταση από τον Όμιλο Triple Five, του οποίου πρόεδρος είναι ο....

Σαν σήμερα κοιμήθηκε ο Γέροντας Παίσιος...(βίντεο)

Σαν σήμερα στις 12 Ιουλίου (ημέρα Τρίτη στις 11 π.μ.) του 1994, εκοιμήθη ο Γέροντας Παΐσιος, μια από τις πιο φωτισμένες άγιες μορφές της Εκκλησίας μας, των τελευταίων δεκαετιών.

Την ευχή του να έχουμε.

Ο τάφος του Γέροντα βρίσκεται στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, στη Σουρωτή της Θεσσαλονίκης, δίπλα στο ναό του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκη.


Δείτε το αφιέρωμα στη ζωή και το έργο ενός σύγχρονου Άγιου της Ορθοδοξίας...

Δίπλα στο Λαό...Δίπλα στους Έλληνες.Για τη σωτηρία της Φυλής και της Πατρίδας

Η Χρυσή Αυγή υλοποιεί τις δεσμεύσεις της για προσφορά κοινωνικού έργου στους Έλληνες.

Ζούγκλα: ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ!!!

Mαχαίρια έβγαλαν δύο αλλοδαποί που επιτέθηκαν σε δύο νεαρούς Aρτακιανούς. Tο άγριο επεισόδιο σημειώθηκε στο αλσύλιο της N. Aρτάκης (πάρκο Kυζίκειων) και οι δύο νεαροί υποστηρίζουν ότι δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση. 
Σύμφωνα με την evoikignomi.gr, ο...

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ!!! ΒΙΝΤΕΟ!!


ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΜΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΟΠΙΑΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕΛΙΤΗ.ΤΗΝ ΣΦΙΓΓΟΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΣΕ ΜΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.ΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ''???ΠΟΙΟΣ??ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ''0''..
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ....

Πρώτα η Ελλάδα και μετά η Ευρώπη!

Ακούγοντας τις προγραμματικές δηλώσεις του κ. Σαμαρά, για τις οποίες είναι σύμφωνοι και οι εταίροι του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ θα αναρωτιόταν κανείς αφού κυβερνάτε κατ’ αποκλειστικότητα 38 χρόνια τώρα, αν έχετε καμιά επαφή με την ελληνική πραγματικότητα.
Όσοι κυβερνήσατε, καταφέρατε να χρεοκοπήσετε την χώρα, να την υποθηκεύεστε στους εγχώριους και διεθνείς τοκογλύφους να οδηγήσετε στο εθνοκτόνο μνημόνιο  και να οδηγήσετε στην ολοκληρωτική καταστροφή την ελληνική κοινωνία. Κι όλα αυτά με την πλήρη συνένοχοι και προτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και την καταστροφική συνδικαλιστική δράση των επαγγελματιών εργατοπατέρων που επιβιώνουν μόνο μέσα από την μιζέρια και την καταστροφή της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας.
Αναθέσατε για μια ακόμη φορά τη.....