Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 21, 2012

Ντροπή και πρόκληση...Ο Σέρβος Πρόεδρος δηλώνει πως "Για εμάς τα Σκόπια είναι Μακεδονία!!" και "περήφανος 'Μακεδόνας' "

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ευτυχώς που υπάρχει όμως ο αλλός και οι οπαδοί των Σέρβων...Το δυστύχημα είναι πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος δηλώνει "εθνικιστής"
 
Προκλητικότατος ο Πρόεδρος της Σερβίας που δήλωσε ό,τι αισθάνεται "Μακεδόνας" “Η Σερβία σας αναγνωρίζει ως “Μακεδονία”. Δεν σας γνωρίζουμε ως FYROM όπως σας ζητάει ο κόσμος και όπως έπρεπε να δεχτείτε για να συνεχίσετε να ζείτε και να παλεύετε“, δήλωσε προκλητικά ο Σέρβος πρόεδρος, Τόμισλαβ Νίκολιτς σεσυνέντευξη του στην Σκοπιανή Vecer. Ο Σέρβος πρόεδρος δεν περιορίστηκε εκεί. Στην ερώτηση “παγίδα” της Σκοπιανής δημοσιογράφου αν “νιώθει σαν “Μακεδόνας”, όταν απαιτούν από αυτούς [Σέρβους] σαν ειδική συνθήκη για την ένταξη στην ΕΕ να εγκαταλείψουν τμήμα του εδάφους τους, όπως απαιτούν από τους Σκοπιανούς να εγκαταλείψουν την ταυτότητά τους”,ο Νίκολιτς απάντησε ανάμεσα σε άλλα:

Σαν τα μανιτάρια ξεφυτρώνουν τα αλβανικά σχολεία στην Ελλάδα!! Το Υπ. Παιδείας το ξέρει;; Βίντεο!!

Σαν τα μανιτάρια ξεφυτρώνουν τα αλβανικά σχολεία σε ολόκληρη την Ελλάδα έτσι μετά το περίφημο αλβανικό σχολείο που ιδρύθηκε στο σχολικό συγκρότημα της Γκράβας πριν από μερικά χρόνια την ύπαρξη του οποίου αγνοούσε η τότε υπουργός Παιδείας Γιαννάκου και του αλβανικού σχολείου του Βόλου το οποίο εγκαινιάστηκε από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης της Αλβανίας και τον Δήμαρχο της πόλης ένα τρίτο αλβανικό σχολείο εγκαινιάστηκε στο Δομοκό.
Πρόκειται για....

Συνέντευξη του Εθνικιστή βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά στην "ΧΡΗΜΑ PLUS"..:"Η Ιστορία θα μας κρίνει"



Συνέντευξη του Χρήστου Παππά στην εφημερίδα ΧΡΗΜΑ PLUS , Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012



 Κύριε Παππά, την παρελθούσα εβδομάδα πρωταγωνιστήσατε σε επεισόδια που είχαν σχέση με το θεατρικό έργο που πρόσφατα "ανέβασε" Αλβανός σκηνοθέτης στο θέατρο "ΧΥΤΗΡΙΟ". Η εθνικότητα ήταν αυτή που πυροδότησε την οργή σας και για το Θέατρο ως Τέχνη αυτό το στοιχείο είναι ελέγξιμο και κολάσιμο ?

Προσκληθήκαμε από οργανώσεις συμπατριωτών μας, Ελλήνων Χριστιανών Ορθοδόξων, οι οποίοι, δικαίως, διαμαρτύρονταν για το περιεχόμενο της παράστασης. Είναι πάγια θέση της Χρυσής Αυγής ότι καμία από τις αναγνωρισμένες στη χώρα μας θρησκείες δεν πρέπει να καθυβρίζεται. Αυτό είναι διαχρονικά το ήθος των Ελλήνων. Όμως ως.....

21 Οκτωβρίου 1931... Η Κύπρος ξεσηκώνεται και ζητά την ένωσή της με την μητέρα Ελλάδα... Ταραχές και νεκροί στο νησί μας...


Ογδόντα ένα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, από την εξέγερση των Ελλήνων της Κύπρου, των γνωστών Οκτωβριανών του 1931. Με το αιώνιο των Κυπρίων αίτημα: Την Ένωση της Κύπρου με τη μητέρα Ελλάδα. Εξέγερση απρογραμμάτιστη.
 
Εκτινάχθηκε, αίφνης, σαν το κύμα των χιλιάδων διαδηλωτών εκείνο το απόγευμα της Τετάρτης 21ης Οκτωβρίου, από την Εμπορική Λέσχη, κοντά στην Φανερωμένη, ώς το κυβερνείο του Εγγλέζου δυνάστη Σερ Ρόναλντ Στορς (νυν προεδρικό). Οι συμπλοκές δεν άργησαν να ξεκινήσουν.

Η απάντηση της Χρυσής Αυγής στους παπάδες που την λοιδορούν: "Η Ορθοδοξία είναι βασικό συστατικό του Έθνους μας"

«Σε απάντηση των δηλώσεων του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Σιατίστης, τον ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το πολιτικό μας πρόγραμμα, το οποίο εκδόθηκε το 1992: "η Χρυσή Αυγή στηρίζει την Ορθοδοξία σαν απαραίτητο συστατικό του Έθνους μας και στοχεύει στην ανάδειξη του εθνικού χαρακτήρα της Εκκλησίας και στην αναβάθμιση της εκκλησιαστικής εκπαίδευσης με Ελληνορθόδοξες αρχές και ιδανικά".


Επίσης τον πληροφορούμε ότι....

Βίντεο με τις ομιλίες των Μιχαλολιάκου - Κασιδιάρη στο Άλσος Στρατού: "Είμαστε η μόνη ΕΘΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ...Μέχρι την Τελική Νίκη"

Δείτε τις ομιλίες σε ένα βίντεο...
(συγκλονιστικός Κασιδιάρης)

"Σεμινάρια" δημοσιογραφίας σε Έλληνες από το κόμμα της Μέρκελ σε συνεργασία με το ΕΛΙΑΜΕΠ και τον ΣΚΑΙ…!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Για τον διευθυντή του ΕΛΙΑΜΕΠ και "τρόφιμο" της Λέσχης Bilderberg, Τσούκαλη, έχουμε να πούμε αρκετά για την....εθνικότητά του. Δηλώνει Έλληνας..;Είναι όμως.;
 
Το πολιτικό κόμμα της Μέρκελ με το ίδρυμα KAS σε συνεργασία με το ΕΛΙΑΜΕΠ, τον όμιλο ΣΚΑΙ και δημοσιογράφους όπως ο Τέλλογλου κάνουν "σεμινάρια" σε Έλληνες δημοσιογράφους
 
Σεμινάρια εκπαίδευσης ελλήνων δημοσιογράφων πραγματοποιεί από την περασμένη Παρασκευή στην Αθήνα το πολιτικό ίδρυμα KAS (Konrad – Adenauer Stiftung) του κόμματος της γερμανίδας καγκελάριου Ανγκελας Μέρκελ (CDU).
Βασικοί εκπαιδευτές....

Καμαρώστε το Αριστοτέλειο του πρύτανη Μυλόπουλου με τη χρυσή... χ@στρα - κολλητού του Αλέξη…!! Φωτογραφίες – σοκ!!


"Μερικές φωτογραφίες από την κατάντια της Ιατρικής Θεσσαλονίκης. Αυτά μάλλον τα έκαναν οι "φοιτητές". Μέχρι και ακαθαρσίες βρήκαμε στην θύρα των εργαστηρίων στο υπόγειο.

Εν τω μεταξύ, την Τετάρτη, η φοιτητική συνέλευση μέχρι τις 12 το βράδυ προσπαθούσε να....

Στη Γαλλία Εθνικιστές καταλαμβάνουν μουσουλμανικό τέμενος προκαλώντας εγκεφαλικά στους "προοδευτικούς"

Εξοργισμένη είναι η μουσουλμανική κοινότητα της Γαλλίας καθώς ένα υπό κατασκευή τέμενος καταλήφθηκε για πολλές ώρες από ακροδεξιούς διαδηλωτές στου Πουατιέ, στην κεντρική Γαλλία

Στις 06:00 περίπου 70 άτομα εισέβαλαν στο χώρο, ένα....

Σιχαμένοι "αντιρατσιστές" του ΑΝΤΑΡCIAεπιτέθηκαν σε κατοίκους επειδή είχαν στα μπαλκόνια τους το σύμβολο του ''φασισμού'': Την Ελληνική σημαία!!

Απλά δείτε το βίντεο με τους ανθέλληνες και τους λαθρομετανάστες στον Άγιο Παντελεήμονα να βρίζουν και να απειλούν Έλληνες...

Ο μυστικός διάλογος του Μεγαλέξανδρου με τον Διογένη

Όποιον και αν ρωτήσεις, τι είπε ο Διογένης στον Μεγαλέξανδρο, θα σου απαντήσει εκείνο το χιλιοειπωμένο «μη μου κρύβεις τον ήλιο» ή «μη μου στερείς αυτό που δεν μπορείς να μου χαρίσεις».
Οι νεοέλληνες ειδικοί κατά έναν περίεργο τρόπο, σταματούν εδώ χωρίς να επεκτείνονται στην υπόλοιπη συζήτηση του Αλεξάνδρου με τον Διογένη, η οποία είναι πραγματική διάλεξη πολιτικής κοινωνιολογίας. Ο Διογένης συμφωνεί με την Σωκρατική αντίληψη περί γνώσεως. Δηλαδή δεν μπορεί να ασχοληθεί κάποιος επιτυχώς και επωφελώς με κάτι αν το αγνοεί.
Νομίζεις λέει στον Μέγα Αλέξανδρο πως....