Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 24, 2013

Σφαίρες και πυροβολισμοί στα Τρίκαλα με τραυματισμό του Βλαστού..Βίντεο με το ελικόπτερο της απόδρασης...!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αυτά γίνονται στα κράτη όπου τα σωφρονιστικά ιδρύματα λειτουργούν όπως και ο κρατικός μηχανισμός, και οι κατάδικοι γίνονται δημόσια/τηλεοπτικά πρόσωπα...
 
Eδώ και δύο μήνες υπήρχε η πληροφορία ότι επρόκειτο να επιχειρηθεί απόπειρα απόδρασης με ελικόπτερο από σωφρονιστικό κατάστημα, ωστόσο δεν γνώριζαν σε ποιο. Γι ' αυτό το λόγο πριν από 1,5 μήνα ελήθφησαν αυξημένα μέτρα ασφαλείας και ενισχύθηκε το πλέγμα που λειτουργεί αποτρεπτικά σε περιπτώσεις αποδράσεων.

Παράλληλα, γινόταν τηλεφωνική παρακολούθηση στις φυλακές. Από τις συνομιλίες διαπιστώθηκε ότι η επίχειρηση απόδρασης θα γινόταν στις φυλακές Τρικάλων και συγκεκριμένα από τον Παναγιώτη Βλαστό.
 Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι είχε δοθεί εντολή στους εξωτερικούς φρουρούς των φυλακών, εάν δουν επιχείρηση απόδρασης με ελικόπτερο να πυροβολήσουν για να το αποτρέψουν.
enikos.gr

 ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ:

"Αριστερό ήθος"...Βουλευτής της ΔΗΜΑΡ σε εργαζόμενους στα Τρίκαλα: "Θα πάρετε τ' @ρχιδια μου"

Άφωνοι έμειναν όσοι ήταν παρόντες στην συνέλευση της ΔΕΚΑ Τρικάλων για τις Κοινωνικές Δομές την Παρασκευή, όταν άκουσαν τον Γιώργο Κυρίτση να λέει "θα πάρετε τα τέτοια μου".

Ο βουλευτή της ΔΗΜΑΡ ξεστόμισε αυτή την ατάκα όταν......

Φέρνουν μάθημα κατά της Χρυσής Αυγής στα σχολεία - "Πολιτειακή Παιδεία" θα λέγεται!

Έχει φτάσει κι έχει ξεπεράσει τα όρια του τρόμου και του πανικού το σάπιο μεταπολιτευτικό καθεστώς, εξαιτίας του φαινομένου Χρυσή Αυγή κι όχι μόνο για το παρόν, αλλά προπάντων για το μέλλον. Διότι βλέπετε, η Χρυσή Αυγή έχει κατακτήσει τα ελληνικά σχολεία κι ως γνωστόν όποιος έχει μαζί του τη νεολαία έχει και λαμπρό μέλλον. Σκέφτηκαν, λοιπόν, πολύ οι (ανεγκέφαλοι)… εγκέφαλοι της δυστυχίας μας και αποφάσισαν να εισάγουν μάθημα κατά της Χρυσής Αυγής στα σχολεία (!!!), μπας και περιορίσουν τη μαζική προσχώρηση των μαθητών στο κίνημα.
 
Φυσικά, αυτή τη βρομοδουλειά πρέπει να την κάνουν… πεπειραμένοι μαρξιστές, σπουδαγμένοι ινστρούχτορες στις…

Νέο “πλήγμα”... Το ΠΑΣΟΚ δεν προσκάλεσε την Χρυσή Αυγή στο συνέδριο του!! Βίντεο!

Η πολυμέτωπη επίθεση του ΠΑκιστανικού Σοσιαληστρικού Κόμματος εναντίον της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται. Οι φωστήρες της Ιπποκράτους μετά τα παραληρήματα προέδρου, στελεχών ξένων ηγετών και προσκεκλημένων, πέτυχαν ακόμα ένα... καίριο επικοινωνιακό χτύπημα κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Ποιο ήταν αυτό;
Δεν απέστειλαν σκοπίμως πρόσκληση για το...

ΕΠΟΠ του "ελληνικού" στρατού φωτογραφίζεται μπροστά στη σημαία της.."Δυτικής Θράκης" και τιμωρείται με....βισματική μετάθεση!!!!!!!!!!

""Ελληνίδα"" ΕΠΟΠ του στρατού ξηράς φωτογραφήθηκε σε εκδήλωση του «Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας», με φόντο την Τουρκική σημαία και τη «σημαία» της «Ανεξάρτητης Θράκης». Την αποκάλυψη κάνει η εφημερίδα Αντιφωνητής και δεν είναι μόνο αυτό:
 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της για......

"Φακέλωμα" κύπριων πολιτών από τους κομμουνιστές (ΑΚΕΛ) της Κύπρου..

Προσθήκη λεζάντας
Σε μεγάλη "γκάφα" υπέπεσαν τα γραφεία του κυπριακού κόμματος ΑΚΕΛ, αφού καταλάθος το κόμμα έστειλε φαξ σε μέσα ενημέρωσης με ψηφοφόρους που δεν στήριξαν την υποψηφιότητα του Σταύρου Μαλά για διάφορους λόγους.

Στο συγκεκριμένο κατάλογο φαίνονται ψηφοφόροι του ΑΚΕΛ στήριξαν τελικά τον υποψήφιο Σταύρο Μαλά, οι διευθύνσεις τους αλλά και οι λόγοι για τους οποίους δεν ψήφισαν Μαλά, όπως «δεν πάει να ψηφίσει», «άνεργος και.....

Υπηρεσίες υγείας & περίθαλψης στην Λέσβο από Τουρκία! - Παίρνουν το Αιγαίο χωρίς πόλεμο

Η Τουρκία άνοιξε γραφείο στη Μυτιλήνη που προωθεί άπορους ασθενείς από τη Λέσβο σε νοσοκομεία στα τουρκικά παράλια με εξαιρετικά χαμηλά νοσήλεια!  Σε δεύτερη φάση, μάλιστα, σχεδιάζουν και δωρεάν περίθαλψη σε άπορους και άνεργους! Προσπαθούν να κερδίσουν τις καρδιές και τις ψυχές των νησιωτών (έτσι νομίζουν). Εκμεταλλευόμενοι την ανυπαρξία των υπηρεσιών υγείας και την καταστροφή του ΕΟΠΠΥ, λόγω Μνημονίων.
Ας δούμε την απίστευτη υπόθεση:

Περιοδεία του Χρήστου Παππά στα Τρίκαλα...

Δείτε τις δηλώσεις του βουλευτή Επικρατείας της Χρυσής Αυγής...

Αριστοτέλης: Οι διαφορές των Ελλήνων από τους αλλόφυλους

"Απεκρίθη εκ παλαιοτέρου του βαρβάρου έθνεος το ελληνικόν εόν και δεξιώτερον και ευηθείης ηλιθίου απηλλαγμένον μάλλον" 

Αριστοτέλης
"Πολιτικά"

Μετάφραση: