Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 29, 2014

Η αμερικάνικη Γερουσία εγκρίνει 351 εκατομμύρια δολάρια βοήθεια στο Ισραήλ... για να δολοφονεί παιδιά!


Παιδάκια διαμελίζονται, οι Ισραηλινοί απολαμβάνουν με ποπκόρν... 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ (ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ…)

Γράφει ο Αντίοχος.

Μπορεί η συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας να εκμεταλλεύεται τη θερινή ραστώνη και τα -κατά Α. Παπανδρέου- «μπάνια του λαού» και να μας δουλεύει κανονικότατα με το περιβόητο… success story,αλλά από τον Σεπτέμβρη έρχονται θύελλες και καταιγίδες! Σύμφωνα, λοιπόν, με την τριμηνιαία έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους (δηλαδή από τα πιο επίσημα «χείλη» κι όχι τίποτα… «εραστών της δραχμής», «καταστροφολόγων» κ.τ.λ.), το επικρατέστερο σενάριο για...

Ετήσια έκθεση State Department: Πρόβλημα η Χρυσή Αυγή και η Ορθόδοξη εκκλησία

Γράφει ο Αντίοχος.

Είναι βεβαίως σχήμα οξύμωρο να μιλάνε οι διεθνείς τύραννοι για… ελευθερίες και να ελέγχουν τον κόσμο ολόκληρο, γιατί δήθεν τις… καταπατά, αλλά δυστυχώς αυτό συμβαίνει στους καιρούς της Νέας Τάξης-Παγκοσμιοποίησης!

Κυκλοφόρησε, λοιπόν, η ετήσια έκθεση του σατανικού State Department, για τις «θρησκευτικές ελευθερίες» στον πλανήτη και όπως ήταν αναμενόμενο, στο κεφάλαιο για την Ελλάδα το «μενού» έχει μπόλικη Χρυσή Αυγή.

Ιδού τι αναφέρει η έκθεση του μεγάλου σατανά για το Κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών: «Μέλη και υποστηρικτές του αντιπολιτευόμενου πολιτικού κόμματος Χρυσή Αυγή συνέχισαν να...

Ο συντάκτης του πορίσματος Βουρλιώτη, Ψαρράς αρνείται να καταθέσει στην Δικαιοσύνη το κίβδηλο καταστατικό της Χρυσής Αυγής

Ο Δημήτρης Ψαρράς διατάζει και οι δικαστές (Βουρλιώτης, Κλάπα κλπ.) εκτελούν!

Είναι γνωστό ότι το «περίφημο» πόρισμα Βουρλιώτη βασίστηκε εξολοκλήρου στην παντελώς ατεκμηρίωτη κατάθεση του δεδηλωμένου εχθρού της Χρυσής Αυγής Δημήτρη Ψαρρά και στο ψευδεπίγραφο καταστατικό που αυτός προσκόμισε. Τα κατηγορητήρια και οι προφυλακίσεις βασίστηκαν σε αυτό το «καταστατικό» παρά το γεγονός ότι ο Ψαρράς...

Γιατί τρέμει ο Βορίδης την έκδοση Γριβέα στην Ελλάδα;


Γιατί τρέμει ο Βορίδης την έκδοση Γριβέα στην Ελλάδα;

Αποκαλυπτικό άρθρο του makeleio.gr

Πολλά τα καλοκαίρια που ο φίλτατος υπουργός του Σαμαρά και εξαίρετος ποινικολόγος, Μάκης Βορίδης, εφιλοξενείτο στον Μανιάτικο Πύργο, στο ιστορικό Οίτυλο, εκεί που διαθέτει ένα από τα πολλά ακίνητα περιουσιακά του στοιχεία, ο κατηγορούμενος και φυγάς από την Ελλάδα, πρωτοστάτης και εγκέφαλος της διακίνησης μαύρου χρήματος, Κυριάκος Γριβέας.
Ο Γριβέας που έχτιζε παλάτια από το διεφθαρμένο καθεστώς Φιλιππίδη στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο των αποταμιεύσεων του Ελληνικού Λαού που πλήρωνε για να θησαυρίζουν τα λαμόγια, κατά τις αλάνθαστες δημοσιογραφικές μας πληροφορίες από την περιοχή, υποδέχονταν τον ποινικολόγο μαζί με......

Ομολογία από την έκθεση του State Department: Η κυβέρνηση Σαμαρά έβαλε φυλακή την Χρυσή Αυγή


Ομολογία από την έκθεση του State Department: Η κυβέρνηση Σαμαρά έβαλε φυλακή την Χρυσή Αυγή

Η έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, η οποία είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, πέρα από την προσπάθεια δαιμονοποίησης και ενοχοποίησης της Χρυσής Αυγής, μια ξεκάθαρη παρέμβαση στα ελληνικά πολιτικά δρώμενα, αλλά και την επίθεση στην ελληνική ορθόδοξη εκκλησία προχώρησε σε μια άνευ προηγουμένου ομολογία.
Όπως γράφεται χαρακτηριστικά, και τα όσα γράφει μια έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ είναι πολύ προσεγμένα: "H κυβέρνηση ξεκίνησε έρευνες για την Χρυσή Αυγή και τις δραστηριότητες της".

Είναι εξόχως σημαντικό ότι.....

ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ – “ΕΡΤ ΟΡΕΝ” Η ΑΛΛΙΩΣ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΕ ΡΟΛΟ ΣΕΡΛΟΚ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ ΧΟΛΜΣ

alites rougianoi dimosiografoi 1

Ένα άρθρο (που βρίθει κακίας, ανακρίβειας (και ρουφιανιάς) – αναδημοσίευση από το jailgoldendaw – (τι είναι πάλι τούτο μωρέ συντρόφια;) διαβάσαμε στο αριστερό λημέρι “ΕΡΤ ΟΡΕΝ” με τίτλο: “Ο λυγμός του ΜΑΤατζή και ο χρυσαυγίτης Αλέξανδρος Λύρης – Κατά τα άλλα τον ψάχνει η ΕΛΑΣ…”

Κι επειδή εμάς δεν μας χαρακτηρίζει η λογοκρισία στα κείμενα που αναρτούν όσοι μας εχθρεύονται… Ίσα – ίσα, μας δίνει την δυνατότητα της παρουσίασης του φασισμού της ψυχής τους που θέλουν “αίμα” για τους πολιτικούς τους αντιπάλους…
Το μόνο που μας προβληματίζει είναι πως αν.....

Πόρισμα Ελλήνων ψυχιάτρων: Παρανοϊκοί και ανισόρροποι αυτοί που μας κυβερνούν!



Αποκαλυπτικό άρθρο του "Εμπρός" για την «ξεχασμένη» έρευνα που έκανε η Ένωση Ψυχιάτρων το 2012 για πασίγνωστους Έλληνες πολιτικούς!

Βίαιος χαρακτήρας λοιπόν σύμφωνα με τις ανακρίτριες ο Ηλίας Κασιδιάρης και έπρεπε να προφυλακιστεί. Μόνο που οι ανακρίτριες ήταν αναρμόδιες να αποφανθούν για κάτι τέτοιο, καθώς η έννοια του βίαιου χαρακτήρα υπάγεται στο πεδίο της ψυχιατρικής και όχι της νομικής επιστήμης. Γιατί όμως (αναρωτιόμαστε εμείς) οι Δικαστές δεν εφαρμόζουν τα ίδια κριτήρια και στους υπόλοιπους Έλληνες πολιτικούς για τους οποίους μάλιστα υπάρχει τεκμηριωμένη έρευνα των Ελλήνων Ψυχιάτρων από το 2012 ότι «εμφανίζουν λόγο και συμπεριφορές με χαρακτηριστικά από το φάσμα της ψυχοπαθολογίας, ικανές πολλές φορές να πείσουν τους ειδικούς ότι χρήζουν ιατρικής παρακολούθησης»;
Συγκεκριμένα, τον Φεβρουάριο του 2012 η Πανελλήνια Ένωση Επαγγελματιών Ψυχιάτρων Ελλάδας έκανε συνέδριο στο ξενοδοχείο Divani Caravel με θέμα την ψυχική υγεία των Ελλήνων πολιτικών. Σύμφωνα με τα συμπεράσματα στα οποία κατέληξε επιστημονική επιτροπή αποτελούμενη από 160 και πλέον ψυχιάτρους (διευκρινίζουμε ότι η έρευνα έγινε πριν την είσοδο της Χρυσής Αυγής στο Κοινοβούλιο): «Τα χαρακτηριστικά των εκπροσώπων της πολιτικής ζωής του τόπου είναι.......

Με τη χαρά θα μείνει ο.... "Μπουμπούκος" για τον.. διόσκουρό του (Θάνο Πλεύρη) που μπαίνει ως επιλαχών στη Βουλή!

LAOS
Πανηγυρίζει ο φωνακλάς «Μπουμπούκος» (της Ευγενίας του…) και άλλοι για την επικείμενη είσοδο του… “Thanosplevris” στη βουλή, εφόσον είναι αυτός ο πρώτος επιλαχών στην Α΄ Αθηνών και συνεπώς θα καταλάβει την βουλευτική έδρα του Δημήτρη Αβραμόπουλου, ο οποίος θα παραιτηθεί για να αναλάβει τη θέση του Επιτρόπου της Ελλάδας στην ΕΕ.
Ιδού το καλωσόρισμα του «Μπουμπούκου» στο φίλο του, μέσω Twitter:
«Καλή επιτυχία στον .....

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β΄ΑΘΗΝΑΣ ΗΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΑΚΡΟΠΟΛΗ”

akropolo-panagiotart1__article

Η ιστορική εφημερίδα “Ακρόπολη” φιλοξενεί αποκλειστική συνέντευξη του Συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρου στον δημοσιογράφο Άρη Σπίνο.
Το «βαρύ πυροβολικό» του 3ου πολιτικού κόμματος στη χώρα έριξε τις βολές του! Ο Ηλίας Παναγιώταρος σε μια συνέντευξη – καταιγίδα φαίνεται πιο αποφασισμένος από κάθε άλλη φορά. Μιλάει για τις πολιτικές διώξεις που υφίσταται το κόμμα του και για τη λιγοψυχία που επέδειξαν τα στελέχη που εγκατέλειψαν την πρώτη γραμμή της μάχης.
Μιλάει για.....

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ “ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ” ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΕΙ “ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ”; ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ;

arvanitis

Γελάει ο κόσμος με τον επανάστατη Σύριζα. Παραμένουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ

“Στο Κόκκινο”

Είναι διπλά προβληματικό όταν οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ είναι απλήρωτοι, ενώ οι καθυστερήσεις είναι πάγια τακτική! Δεν μπορεί… το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που ευελπιστεί να κυβερνήσει να καταγγέλλει – και σωστά τις περισσότερες φορές – ανάλογα φαινόμενα στα μίντια της διαπλοκής, αλλά και στους άλλους κλάδους της οικονομίας και να ακολουθεί την ίδια συμπεριφορά!
Εκτός από.....

Δεν θα μας νικήσετε ποτέ!


Δεν θα μας νικήσετε ποτέ!

Δεν θα μας νικήσετε ποτέ διότι:

Διότι οι Ιδέες μας αποτελούν μια πλήρη και κυρίαρχη ώθηση για Ζωή, υπό τους όρους του Φυσικού ανταγωνισμού και της φυσικής επιλογής. Θεωρητικοί μας είναι όλο εκείνο το απόσταγμα Σοφίας και Τιμής, όπως αυτό διαμορφώθηκε και ζυμώθηκε μέσα στους αιώνες. Είναι το ποιοτικό απόσταγμα Αισθητικής και Φιλοσοφίας, που έχει τις ρίζες του στην Αρχαία Ελλάδα και τα κλαδιά του σ' όλα τα Ευρωπαϊκά Έθνη.

►Διότι η Φωνή μας φτάνει στις ρίζες της.....