Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 18, 2016

"Το Βήμα": Πώς θα αντιμετωπίσουμε την Χρυσή Αυγή χωρίς να προκαλέσουμε το λαϊκό αίσθημα

Η εβδομαδιαία έκδοση της ναυαρχίδας του ΔΟΛ φιλοξενεί πολυσέλιδο αφιέρωμα για την αντιμετώπιση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Εκεί φιλοξενούνται πλείστες περισπούδαστες αναλύσεις των πολιτικών δρωμένων, αλλά και των τακτικών που προκρίνει η ιδιοκτησία του ΔΟΛ με την πλειάδα των σκανδάλων, προκειμένου να μην επέλθει η πολυπόθητη, από τον Ελληνικό Λαό, κάθαρση του πολιτικού βίου του τόπου.

Η ανάλυση και οι προτροπές ξεκινούν με την έκκληση της γνωστής αντιχρυσαυγίτισσας Βασιλικής Γεωργιάδου, η οποία αναλύει τις μεθόδους που θα μπορούσαν να εφαρμοστούν για να «περιοριστεί η επιρροή...

Εθνικιστική δράση στην Σαλαμίνα - Φωτορεπορτάζ

Παρουσία των μελών κεντρικής επιτροπής Μιχαήλ Παπαδημητρίου και Περικλή Μουλιανάκη, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία άλλη μία ενημερωτική πολιτική δράση.

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες των τοπικών Σαλαμίνος, Πειραιά και Περάματος, μοίρασαν έντυπο ενημερωτικό υλικό, κατά μήκος της Λεωφόρου Σαλαμίνος, σε διερχόμενους Έλληνες πολίτες, σε εμπορικά καταστήματα, καφενεία, καφετέριες και διερχόμενα οχήματα.

Η αποδοχή ήταν θερμότατη παρά το χειμερινό ψύχος. Όλοι έδειξαν να έχουν κατανοήσει πια...

Αφήνιασαν τα «προσφυγάκια» στη Λέσβο! Έσπασαν και κατάκλεψαν καταστήματα!

Σαν να μην έφταναν στους καταστηματάρχες της Λέσβου οι φόροι, τα χαράτσια και η παρατεταμένη αναδουλειά (το καλοκαίρι λόγω έλλειψης τουριστών –λόγω «προσφύγων» και τον χειμώνα λόγω έλλειψης χρημάτων από τους Έλληνες…), πλάκωσαν και τα αφηνιασμένα «προσφυγάκια»!

Έτσι, απανωτά κρούσματα φθορών και διαρρήξεων είχαμε τη νύχτα σε καταστήματα της Μυτιλήνης. Τα αφηνιασμένα «προσφυγάκια» έσπασαν τζαμαρία καταστήματος οπτικών στην Ερμού, προσπάθησαν να διαρρήξουν...

Μελαμψοί κρατάνε τις σημαίες της... επανάστασης!

Γράφει ο Αντίοχος

Συγκέντρωση υπέρ των λεγόμενων «προσφύγων», έκανε το κουκουέδικο ΠΑΜΕ στην πλατεία Κλαυθμώνος, έξω από το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής (Λαθρομετανάστευσης…) διαμαρτυρόμενο «για τις συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων στα διάφορα hot spots της χώρας».

Σύμφωνα με τους ίδιους τους κουκουέδες, στη συγκέντρωση βρέθηκαν πολλοί Κούρδοι της Συρίας, καθώς επίσης και Μπαγκλαντεσιανοί. Σε κάθε περίπτωση, στη συγκέντρωση πρωτοστάτησαν…

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ!

Μπορεί τα κάθε λογής κομμούνια να είναι στα λόγια οι καλύτεροι υπερασπιστές των εργαζομένων, αλλά –όπως όλοι οι υποκριτές- στην πράξη είναι οι μεγαλύτεροι εκμεταλλευτές τους, όταν τυχαίνει να είναι εργοδότες!
 
Για να δείτε τι εστί αριστερό αφεντικό (ο Θεός να σας φυλάει από δαύτους!), διαβάστε την καταγγελία της –προφανώς αριστερής- δημοσιογράφου Μαρίας Κωνσταντοπούλου, μέλος της ΕΣΠΗΤ, σε κείμενό της στο daekd.wordpress.com (Δημοσιογραφική Ανανέωση & Ενωτική Κίνηση Δημοσιογράφων), όπου περιγράφει την προσωπική της εμπειρία όταν ζήτησε δουλειά στο site της εφημερίδας Documento, του κομμουνιστή Βαξεβάνη.

Ιδού και τα σχόλια δικά σας:
«Προσωπική εμπειρία: Μετά από 70 μήνες συνεχούς ανεργίας και βρίσκοντας παντού τις πόρτες κλειστές… ανοίγει μια νέα εφημερίδα, ένα νέο μαγαζί, που μου δίνει ένα μικρό χαμόγελο ότι κάτι μπορεί να αλλάξει στη δύσκολη επαγγελματική και οικονομική καθημερινότητα μου -Μιλάω για τη νέα...