Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 29, 2017

Η εγκληματική οργάνωση του Indymedia σε Γερμανία και Ελλάδα

Οι νέες αποκαλύψεις που έρχονται από την Γερμανία σχετικά με την απαγόρευση του εκεί παραρτήματος του Indymedia αποδεικνύουν την εγκληματική δομή και λειτουργία του εν λόγω διαδικτυακού ιστότοπου, καθώς οι έρευνες της αστυνομίας στα σπίτια των χρηστών της έφεραν στην επιφάνεια μαχαίρια, μπαστούνια και σφεντόνες, όπως ανακοίνωσε ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών Τόμας ντε Μεζιέρ.

«Η λειτουργία της συγκεκριμένης ιστοσελίδας είναι από εδώ και πέρα έγκλημα», δήλωσε ο Ντε Μεζιέρ κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τις έρευνες της αστυνομίας σε σπίτια στο νοτιοδυτικό κρατίδιο της Βάδης-Βυτεμβέργης. «Επί χρόνια χρησιμοποιούσαν τη συγκεκριμένη πλατφόρμα προκειμένου...

Το κρατικό ΑΠΕ-ΜΠΕ βάζει αφίσες τουρκικών αεροσκαφών σε στάσεις του μετρό!

Ξέραμε ότι οι κυβερνώντες της χώρας δεκαετίες τώρα είναι από γιουσουφάκια μέχρι θιασώτες της «ελληνοτουρκικής φιλίας». Αυτό που δεν περιμέναμε, ομολογουμένως, είναι να δούμε κρατικές διαφημίσεις του τουρκικού στρατού εντός της χώρας.

Κι όμως είναι πραγματικότητα: Εμβρόντητοι επιβάτες του ΜΕΤΡΟ που παρατηρούν τους πίνακες ανακοινώσεων στους σταθμούς, διαπίστωσαν...

Τέρμα η θερινή ραστώνη και τα «μπάνια του λαού» – Ήρθε η ώρα της πληρωμής του ΕΝΦΙΑ που θα "καταργούσε" ο ΣΥΡΙΖΑ

Κυριακάτικα (!) αναρτήθηκαν τελικά τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ, που αφορούν περίπου επτά εκατομμύρια (προσωρινούς…) ιδιοκτήτες.

Ο αρχικός προγραμματισμός προέβλεπε την ανάρτηση των εκκαθαριστικών προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας, αλλά φαίνεται πως η συγκυβέρνηση έχει… κεσάτια και βιάζεται να εισπράξει.

Το τελικό ποσό που βεβαιώθηκε στους φορολογούμενους Έλληνες είναι 3,153 δισ. ευρώ εκ των οποίων τα 2,7 δισ. ευρώ θα πρέπει να τα πληρώσουν τα φυσικά πρόσωπα και τα 448 εκατ. ευρώ τα νομικά πρόσωπα.

Επίσης, τυχόν επιστροφές από τον φόρο εισοδήματος που ενδεχομένως έχουν κάποιοι λίγοι φορολογούμενοι...

Τέσσερις νέους σταθμούς διοδίων στην Εγνατία Οδό από τον ΣΥΡΙΖΑ του "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"

Με… δόσεις, στήνει τους νέους σταθμούς διοδίων η μνημονιακή συγκυβέρνηση των πάλαι ποτέ… «δενπληρώνηδων» Τσιπροκαμμένων.

Έτσι, από Σεπτέμβριο αναμένεται να ξεκινήσει η λειτουργία τεσσάρων νέων σταθμών διοδίων στην Εγνατία οδό. Οι νέοι σταθμοί είναι έτοιμοι και το μόνο που απομένει είναι η τυπική έγκριση από τα συναρμόδια υπουργεία Υποδομών και Οικονομικών. Πρόκειται για τους μετωπικούς σταθμούς...