Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 05, 2014

Τρομερές αποκαλύψεις βουλευτή (πρώην) της Συγκευβέρνης: "Ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος εξαγοράζουν βουλευτές με χρήμα, εξυπηρετήσεις και... διορισμούς συγγενών για να ψηφίσουν πρόεδρο δημοκρατίας"


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι:

"Ανήρ δ’ άβουλος ηδοναίς θηρεύεται."

Μένανδρος

Μετάφραση:
Ο άνθρωπος χωρίς θέληση πιάνεται με τις ηδονές 

Σε μία δήλωση-βόμβα προχώρησε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γιάννης Πανούσης. Υποστήριξε πώς η κυβέρνηση δωροδοκεί βουλευτές, πιθανότατα από τους ανεξάρτητους, αλλά όχι μόνον, προκειμένου να συγκεντρώσει τους 180 που απαιτούνται για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας από την υπάρχουσα Βουλή.
«Έχει αρχίσει ήδη μια μεγάλη επιχείρηση συγκέντρωσης “προθύμων βουλευτών” για να βρεθούν οι 180 που απαιτούνται», είπε ο κ. Πανούσης και εν συνεχεία σε συνέντευξη του στην «Ελευθεροτυπία» έριξε τη… βόμβα.
«Με όλα τα μέσα. Πρόκειται για καθαρή συναλλαγή. Δεν μιλάω μόνον για χρήματα, δεν το γνωρίζω, χωρίς να το αποκλείω κιόλας. Μιλάω για......

Ο Κ. Μητσοτάκης... ξεπλένει το ΣΥΡΙΖΑ και δηλώνει: "Έχει προοδεύσει αρκετά ο ΣΥΡΙΖΑ....Η Χρυσή Αυγή διαφέρει από κάθε άλλο κόμμα"

Με αφορμή τον ξυλοδαρμό του καθηγητή του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, Ν. Μαρατζίδη από τα γνωστά αναρχομιάσματα της Αριστεράς, ξεκίνησε εκ νέου η γνώριμη συζήτηση για τη θεωρία των "δύο άκρων" και στο κατά πόσο ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα των ακροαριστερών ομάδων βίας - σε σύγκριση πάντα με τη Χρυσή Αυγή.

Έσπευσε λοιπόν ο κύριος με τα περισσότερα ραντεβού στην ατζέντα Χριστοφοράκου - Siemens, ο άνθρωπος που ξέχασε να πληρώσει τα τιμολόγια δεκάδων συσκευών της εταιρείας της διαπλοκής και τη διαφθοράς, Siemens, και το θυμήθηκε μια νύχτα...με πανσέλην,ο να υπερασπιστεί το ΣΥΡΙΖΑ και να δηλώσει:

«Η πολιτική βία μπορεί να εκπορεύεται από διαφορετικούς ιδεολογικούς χώρους, ωστόσο δεν εξισώνεται ο ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή», προσθέτοντας ότι «στο παρελθόν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε .....

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ» ΦΕΣΤΙΒΑΛ – ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ- ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΡΑΓΕ;

4B1F677155B817B3B38256DFA771CA6F
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο "Αιώνιος εχθρός" εντείνει τις προπαγανδιστικές αντεθνικές του ενέργειες μέσω Φεστιβάλ - Εκδρομών και Κάμπινγκ που ανάμεσα από αλκοόλ - ναρκωτικά και διασκέδαση, επιχειρείται και η χειραγώγηση των υγιών γονιδίων της νεολαίας. Το δυστύχημα όμως για τα μιαρά όντα είναι πώς πια μετριούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού καθώς η νεολαία έχει στραφεί προς τον πραγματικό ριζοσπαστισμό... τον Εθνικισμό!

Ξεκινά σήμερα το 18ο «αντιρατσιστικό» φεστιβάλ Αθηνών, ενώ αντίστοιχα θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες πόλεις, όπως Θεσσαλονίκη, Βόλο, Ρέθυμνο, Κοζάνη, Χανιά, Λάρισα και Χίο. Η όλη ιστορία ξεκίνησε τη δεκαετία του ’90 από «περίεργες» ΜΚΟ και αριστερές οργανώσεις «συμπαραστατών» και «αλληλέγγυων», αλλά τα τελευταία χρόνια –μετά τη δυναμική εμφάνιση της Χρυσής Αυγής στο πολιτικό προσκήνιο- έγινε καθεστωτική υπόθεση. Ιδού ένα μέρος από τη διαφήμιση που κάνει σ’ αυτές τις νεοταξίτικες ανθελληνικές εκδηλώσεις, η καθεστωτική-μνημονιακή ναυαρχίδα του Ψυχάρη:
«Περισσότερα από κάθε χρονιά τα αντιρατσιστικά φεστιβάλ!
Με σύνθημα «Να σβήσουμε τα σύνορα – να νικήσουμε το φόβο – να μη γίνει ο κόσμος φυλακή»
Τα Αντιρατσιστικά Φεστιβάλ είναι και φέτος εδώ, περισσότερα από.....

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΜΙΣΟΥΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΟΙ… ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ

Χιλιάδες Ισραηλινοί πήραν μέρος σε διαδικτυακή «καμπάνια μίσους», μέσω σελίδας στο Facebook με τίτλο “The People of Israel Demand Vengeance!” – «ο λαός του Ισραήλ απαιτεί εκδίκηση». Η συγκεκριμένη σελίδα μίσους, συγκέντρωσε περισσότερα από 36.000 «likes» σε λιγότερο από δυο μέρες, πριν τελικά αφαιρεθεί (πριν συγκεντρώσει εκατομμύρια «likes» και εκτεθούν οι σιωνιστές ανεπανόρθωτα), καθώς οι χρήστες δημοσίευσαν...

Ησυχία υπάρχει μόνο στα νεκροταφεία


Ησυχία υπάρχει μόνο στα νεκροταφεία! - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Άδικα χαίρονται κάποιοι καραγκιόζηδες, πιστεύοντας ότι η Χρυσή Αυγή παρέδωσε ψυχή, σταμάτησε να είναι ένα Κίνημα ριζοσπαστικό και επαναστατικό. Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει την μάχη συνεχίζει τον αγώνα τον καλό για να πέσει η χούντα του μνημονίου, για να σταματήσει τους εθνοπροδότες να ξεπουλούν την Πατρίδα.
Αυτό δεν σημαίνει ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι ένα Κίνημα πολιτικό απόλυτα νόμιμο. Τα παραμύθια και οι αλχημείες περί "εγκληματικής συμμορίας" δεν έχουν την οποιαδήποτε σχέση με την δράση της. Η δίωξη της Χρυσής Αυγής ως "εγκληματικής συμμορίας" κατά τον διευθυντή των ΝΕΩΝ Μητρόπουλο, είναι μια "νομική ακροβασία" και κατά τον αρθρογράφο Κοττάκη "νομικό εύρημα που επινοήθηκε".
Σε πρόσφατο συνέδριο επιστημονικό, το οποίο έγινε στην Θεσσαλονίκη, παρουσία του.....

ΠΡΟΣΤΥΧΙΑ! ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΓΙΑ 1,5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΛΙΓΝΙΤΗ 120 ΔΙΣ ΕΥΡΩ… ΝΑ Η “ΜΙΚΡΗ” ΔΕΗ

deikoitasmata
Απίστευτη καταγγελία χθες το πρωί στην εκπομπή «Πρωϊνό ΑΝΤ1″ του Γιώργου Παπαδάκη.
Δείτε τις καταγγελίες  του μέλους της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ κ. Παντελή Καραλευθέρη…

Η καταγγελία του έχει όμως και μια ιδιαίτερη βαρύτητα μιας  και ο κ. Καραλευθέρης ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής με.....

Ο γίγαντας Γιάννης Λαγός έκανε τις ανακρίτριες να κάθονται "σούζα" μπροστά του... Τους έκανε αυτός ανάκριση και όχι αυτές...


Ούτε μια ερώτηση δεν τόλμησαν να κάνουν στον Συναγωνιστή Λαγό - Νομικό εύρημα των ανακριτριών η πρόσθετη κατηγορία

Για δύο ώρες βρέθηκε ο παράνομα προφυλακισμένος Συναγωνιστής Γιάννης Λαγός στο γραφείο των ανακριτριών και οι εφέτες ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου δεν τόλμησαν να του κάνουν ούτε μια ερώτηση για την υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης", καθώς γνωρίζουν πως οι Συναγωνιστές είναι αθώοι.
Ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς της Χρυσής Αυγής μάλιστα ζήτησε επίμονα να απαντήσει για τις ανύπαρκτες κατηγορίες που του αποδίδονται και αφού δεν δέχθηκε καμία ερώτηση, απευθυνόμενος προς τις Κλάπα και Δημητροπούλου τους είπε πως δεν τις θεωρεί ανακρίτριες, αλλά επίορκες δικαστικές λειτουργούς σε εντεταλμένη υπηρεσία.
Οι ανακρίτριες για την πρόσθετη ανύπαρκτη κατηγορία επέβαλαν στον Συναγωνιστή Λαγό, όπως και στον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, τους περιοριστικούς όρους του κατ΄ οίκον περιορισμού και της στέρησης εξόδου από τη χώρα.
Αυτό είναι νομικά απαράδεκτο, καθώς......

ANTINEWS: ΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΗΡΩΙΝΗ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ «ΣΕΙΣΜΟΣ» ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ

NOOR-1 
Μια περίεργη σιωπή έχει πέσει γενικώς για την υπόθεση της αποκάλυψης του πλοίο με την τεράστια ποσότητα της ηρωίνης. Είναι φανερό, πως κάτι τρέχει και οι «αρχές» βιάζονται να κλείσουν άρον-άρον την υπόθεση, κι όσοι συνελήφθησαν, συνελήφθησαν. Να μην πάει πάρα πέρα το πράμα. Βεβαίως, την ίδια σιωπή τηρούν και τα λαλίστατα –σε άλλες περιπτώσεις- ΜΜΕ. Ωστόσο, τα αμφιβόλου σαμαρικότητας blogantinews (το οποίο, όσο να’ ναι, την έχει την εσωτερική του πληροφόρηση…), λέει στα ίσα ότι το κατεστημένο καλύπτει την εμπλοκή μεγάλης εγκληματικής οργάνωσης πολιτικών και «επιχειρηματιών», γιατί αν η υπόθεση πάει μέχρι τέλους, θα γίνει «σεισμός» και προφανώς θα τρίξουν τα θεμέλια του σάπιου καθεστώτος. Ιδού το σχετικό δημοσίευμα και τα συμπεράσματα δικά σας:
«Ποιό τρανταχτό όνομα εμπλέκεται στην ηρωίνη του Noor One;
Και ξαφνικά, εκεί που......

Μαρξιστική παιδεία: Διαγράφουν το “Ελληνική” από το Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης!

Αναδημοσιεύουμε το ρεπορτάζ του Σταύρου Φανφάνη από την εφημερίδα "Χρόνος"

Καθηγητές του τμήματος απασχολήθηκαν με το θέμα αυτό στη γενική τους συνέλευση και προτείνουν επίσημη διαγραφή με σχέδιο στο υπουργείο Παιδείας

Ένα θέμα που εκπλήσσει φέρνει στη δημοσιότητα «Ο Χρόνος». Οι καθηγητές του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης που εδρεύει στην Κομοτηνή, αποφάσισαν στη γενική τους συνέλευση - και μάλιστα ομοφώνως - να διαγράψουν τη λέξη «ελληνική», προφανώς θα τους ενοχλεί, και μετονομάζουν το «Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας»  απλά σε… « Τμήμα Φιλολογίας»!
Στο σκεπτικό τους αναφέρουν, ότι, « ο προσδιορισμός «ελληνικής» πριν από τη λέξη φιλολογία στην τρέχουσα ονομασία του Τμήματος δεν προσδιορίζει καμιά επι πλέον δεξιότητα…» και ότι «φαίνεται να είναι πλεοναστικός και σε ορισμένες  περιπτώσεις  παραπλανητικός και εσφαλμένος». Και αυτό, επειδή οι......

ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ!

MIXALOLIAKOS

Νόμισαν ότι θα μας φοβίσουν, ότι θα δειλιάσουμε. Πίστεψαν ότι η τρομοκρατία τους, οι διώξεις τους, οι δολοφονίες τους θα μας σταματήσουν. Φαντάστηκαν  ότι τελείωσαν μαζί μας, ότι μας εξαφάνισαν. Έκαναν όμως λάθος, υπολόγισαν για εμάς χωρίς εμάς. Έκαναν λάθος γιατί δεν είμαστε σαν αυτούς, είμαστε διαφορετικοί, είμαστε ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, είμαστε ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.
Δεν είμαστε παιδιά κάποιου κομματικού σωλήνα, δεν είμαστε υπηρέτες του διεφθαρμένου κλεπτοκρατικού τόξου. Δεν θα γίνουμε ποτέ σαν αυτά τα παμφάγα υλιστικά εξουσιαστικά αποβράσματα της μίζας, της κλεψιάς, της ρουφιανιάς, του δωσιλογισμού. Δεν θα γίνουμε ποτέ σαν αυτούς γιατί είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.  Γιατί η.....