Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαρτίου 17, 2016

Τιτάνας Γιάννης Λαγός στη βουλή: Η κυβέρνηση φροντίζει τους λαθρομετανάστες και αδιαφορεί για τους Έλληνες - Απάντηση στον φιλομασώνο Δένδια! 2 ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής Γιάννης Λαγός κατακεραύνωσε την κωλοτούμπα "Μακεδονομάχου" Πάνου Καμμένου, ο οποίος υπαναχώρησε στο ζήτημα Μουζάλα και ξεπέρασε πολύ γρήγορα τις προδοτικές του δηλώσεις.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται οι και οι Νεοδημοκράτες, οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα να ομιλούν, αφού ο πρώην πρόεδρος ΝΔ και πρωθυπουργός, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έλεγε για το όνομα της Μακεδονίας "σε δέκα χρόνια θα το έχουμε ξεχάσει...".

Αμέσως μετά ο Γιάννης Λαγός αποκάλυψε την αντιρατσιστική προπαγάνδα των κομμάτων του "συνταγματικού τόξου" και των διαπλεκόμενων ΜΜΕ που αποκρύπτουν σκόπιμα ότι οι λαθρομετανάστες πετάνε τα τρόφιμα που τους προσφέρονται αφειδώς και αρνούνται οποιαδήποτε βοήθεια από τον "Ερυθρό Σταυρό".

Δείτε το βίντεο...

Αντίθεση στη Μάνη: Αποδοκιμάστηκαν οι Κουρουμπλής, Γεωργιάδης - Χειροκροτήθηκε ο Κασιδιάρης! ΒΙΝΤΕΟ

Εκατοντάδες Μανιάτες αποδοκίμασαν σήμερα, ανήμερα της 17ης Μαρτίου τους εκπροσώπους της ξενοκρατίας Κουρουμπλή (Σύριζα) και Γεωργιάδη (ΝΔ), που με την παρουσία τους αμαύρωσαν τις εκδηλώσεις για την επέτειο έναρξης της Ελληνικής επανάστασης.

Ο γραφικός δήμαρχος Ανδρεάκος, άλλοτε κομματάρχης του Σαμαρά, κάλεσε τις αστυνομικές δυνάμεις να επέμβουν για να...

Γιατί ο Λεβέντης είναι πρώτη μούρη στα τηλεοπτικά κανάλια;

Δεν ξέρω εσείς τι λέτε για τον πρόεδρο Βασίλη (ένας είναι ο Λεβέντης και… θαυμαστά τα έργα του!), αλλά μου φαίνεται πως το’ χει πιάσει το νόημα, πώς να παραμείνει στο πολιτικό γίγνεσθαι αυτού του τόπου.

Προ ημερών, παρουσιάστηκε σε εκδήλωση που συνδιοργανώθηκε από την Πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα και τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ), στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής, η κοινή έκδοση γραμματοσήμων για τα «25 Χρόνια Διπλωματικών Σχέσεων Ελλάδας – Ισραήλ», με απεικόνιση τα λιμάνια της Χάιφας και της Θεσσαλονίκης.

Φυσικά, στην εν λόγω εκδήλωση παρέστησαν...

Σύμβουλος Τσίπρα: Όλοι Μακεδονία τα λέμε τα Σκόπια, πλην των Εθνικιστών

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όταν λένε όλοι, εννοούν όλα τα καθεστωτικά πολιτικά κόμματα και όχι τον Ελληνικό λαό.

«Μην πατάτε την μπανανόφλουδα παραίτησης Μουζάλα. Δεν επιβεβαιώνεται. Ποια πρώην; Όλοι Μακεδονία λένε πλην εθνικιστών που πέτυχαν να συμβεί».

Αυτά έγραψε στο twitter...

Επετεύχθη η κωλοτούμπα Καμμένου: Πλήρης εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση των εθνομηδενιστών!



Πολύ δημοσιότητα έλαβαν οι λεκτικοί λεονταρισμοί του συνοδοιπόρου των συριζαίων, Πάνου Καμμένου, για το ζήτημα του Μουζάλα και των ανθελληνικών δηλώσεών του. Ο Καμμένος βλέποντας ότι πλέον δεν μπαίνει καν στη βουλή αποφάσισε να το παίξει «πατριώτης», αλλά χωρίς να χάσει και τις βόλτες με το ελικόπτερο.
Έτσι, με την αγαστή συνεργασία των αργυρώνητων και διαπλεκόμενων ΜΜΕ φρόντισε να παρουσιάσει μία μαγική εικόνα ότι δήθεν «φεύγει από την κυβέρνηση», ότι δήθεν «δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του», ότι «οι άνθρωποι του Καμμένου μαζεύουν τα πράγματά τους από το υπουργείο».
Τελικώς, άνθρακες ο θησαυρός αφού πρώτον ο Καμμένος είναι συμμέτοχος και συνένοχος στο ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας μας. Στα πλαίσιο των προγραμματικών δηλώσεων της κυβερνήσεως στην οποία συμμετέχει μπήκε ως «θέση της Ελλάδος» η εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας, υπό τη....

ΌΛΟΙ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ! ΥΠΟΚΡΙΤΈΣ ΨΕΥΤΟΑΛΛΗΛΈΓΓΥΟΙ…

ellada-2

Ακριβώς απέναντι από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Πλατεία Κουμουνδούρου. Έλληνες άστεγοι, εκτεθειμένοι στην βροχή και χωρίς να νοιάζεται κανείς για εκείνους. Καμία μα καμία ΜΚΟ. 

Δείτε φωτογραφίες...

Αποκάλυψη: Ο Νίκος Γεωργιάδης δεν έφυγε ποτέ από τη ΝΔ!


Αποκάλυψη: Ο Νίκος Γεωργιάδης δεν έφυγε ποτέ από τη ΝΔ!

Ένα πολύ ενδιαφέρον σχόλιο, ηθικού και πολιτικού περιεχομένου, δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Δημοκρατία», το οποίο λέει τα εξής: «Μαθαίνω, επ΄ευκαιρία, ότι ο αποπεμφθείς (για λόγους ηθικής τάξεως) Νίκος Γεωργιάδης μπαινοβγαίνει πολύ συχνά στα γραφεία της Συγγρού! “Σαν να μην έφυγε ποτέ” μου τιτίβισε ένα πουλάκι».
Είναι γνωστή η περίπτωση του πρώην (;) γραμματέα του πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ, όσο κι αν προσπάθησε η ΝΔ σε συνεργασία με τα καθεστωτικά ΜΜΕ να «θάψουν» το θέμα. Ο τύπος αυτός κατηγορείται για παιδεραστία και βιασμό ανηλίκου, αλλά σε καμία περίπτωση η ΝΔ δεν έβγαλε κάποια ανακοίνωση με την οποία να...

Διακήρυξη Ελευθερίας: 17 Μαρτίου 1821 - Η Αυγή της Επανάστασης


Διακήρυξη Ελευθερίας: 17 Μαρτίου 1821 - Η Αυγή της Επανάστασης

Στις 17 Μαρτίου του 1821 στην Αρεόπολη σηκώνεται η Σημαία της Επαναστάσεως και ευθύς αμέσως ο Πετρόμπεης Μαυρομιχάλης, ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και χιλιάδες Ελλήνων κινούνται προς την πρωτεύουσα της Μεσσηνίας, την Καλαμάτα.
Πέντε μέρες μετά καταλαμβάνουν τους γύρω λόφους. Ο Σουλεϊμάν αγάς Αρναούτογλου μόνο τότε καταλαβαίνει τι συμβαίνει και πιθανόν θυμάται την ιστορία με ένα φορτίο συνοδευόμενο από ενόπλους που είχαν αφήσει να περάσει οι αρχές πριν από μερικές μέρες. Είναι πλέον αδύνατο να διαφύγει και επιπλέον ακόμα και να μην ήταν αποκλεισμένος, καταλαβαίνει ότι η δύναμη που είχε φέρει από την Μάνη, υπό τον Μαυρομιχάλη, μάλλον δεν έχει έρθει για τον σκοπό που την κάλεσε. Αναγκάζεται να παραδοθεί αμαχητί.
Το μεσημέρι της ίδιας μέρας οι δυνάμεις των εξεγερμένων Ελλήνων θα πραγματοποιήσουν την....

ΣΚΗΝΟΘΕΤΡΙΑ ΝΕΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ, Ο ΕΝΑΣ ΜΟΥ ΓΙΟΣ ΓΚΕΙ, Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΚΙ ΕΓΩ ΑΡΙΣΤΕΡΗ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τι συνδυασμός!

Ένα νέο ντοκιμαντέρ, που φιλοδοξεί να δείξει την «επικινδυνότητα» της Χρυσής Αυγής, σκηνοθέτησε η Angélique Kourounis, η οποία τυγχάνει δημοσιογράφος, έκτακτη και μόνιμη ανταποκρίτρια στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια, από το 1985 για διάφορα γαλλόφωνα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Το ντοκιμαντέρ έχει τίτλο «Χρυσή Αυγή: Προσωπική Υπόθεση», και θα προβληθεί στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Λυών καθώς και στο 18ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.

Η λεγάμενη, σε συνέντευξή της στην ιστοσελίδα του Κούλογλου...