Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 20, 2015

Ο εμβληματικός Αρχηγός των Ισπανών Εθνικιστών....Ο Ήρωας της Εθνικιστικής Ιδέας..Jose Antonio: Presente! (BINTEO)

"Η Πατρίς είναι μια μεταφυσική σύνθεσις, μια σύνθεσις αδιαίρετη με τις δικές της υποχρεώσεις πού πρέπει να φέρη σε πέρας.
 
Εκείνο πού θέλομε είναι το σημερινό κίνημα, και το κράτος πού θα δημιουργήση, να είναι το ικανό, αυταρχικό μέσον, στην υπηρεσία μιας ανεξαρτήτου ένότητος, αυτής της άενάου και αμεταβλήτου ένότητος πού ονομάζεται Πατρίδα

Ζήτω ο ανατέλλων Σοσιαλισμός των Εθνών"

Από τον ιδρυτικό λόγο της "Φάλαγγας"  
Ο Χοσέ Αντόνιο Πρίμο ντε Ριβέρα, εμβληματικός ιδεολογικός ηγέτης της Ισπανικής Δεξιάς, γεννήθηκε το 1903 στην Ανδαλουσία, μέσα σε μια οικογένεια με μακρά στρατιωτική παράδοση και ιδιαίτερη πατριωτική αυτογνωσία.
Ο πατέρας του, στρατηγός Μιγκέλ Πρίμο ντε Ριβέρα, ήταν ένας από τους ελάχιστους στρατιωτικούς της εποχής του, που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και διέσωσε την τιμή των ισπανικών όπλων κατά την δύσκολη περίοδο κατά την οποία η Ισπανία αντιμετώπιζε τις κουβανικές εξεγέρσεις, τον ισπανο-αμερικανικό πόλεμο, και τις ταραχές στο Μαρόκο. Στη συνέχεια διακρίθηκε ως ....

Νέα συνθήκη Σένγκεν: Αποθήκη εκατομμυρίων λαθρομεταναστών η Ελλάδα!


Νέα συνθήκη Σένγκεν: Αποθήκη εκατομμυρίων λαθρομεταναστών η Ελλάδα!

Σε μία πρωτοφανή απόφαση προχώρησαν τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ύστερα από την αιματηρή ισλαμική τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι. Σύμφωνα με την απόφαση της εκτάκτου Συνόδου Κορυφής θα υπάρξουν τροποποιήσεις της Συνθήκης Σένγκεν, ώστε να επιτραπεί η πραγματοποίηση «συστηματικών ελέγχων σε ευρωπαίους υπηκόους».
Μάλιστα, τα κράτη μέλη «δεσμεύονται να εφαρμόσουν αμέσως τους απαραίτητους συστηματικούς και συντονισμένους ελέγχους στα εξωτερικά σύνορα, οι οποίοι θα πραγματοποιούνται και στα άτομα που απολαμβάνουν της ελευθερίας της μετακίνησης».
Ο λόγος που γίνεται αυτη η συζήτηση και αυτοί επιβάλλονται αυτοί οι....

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΟΛΩΝΙΑΣ: ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ» ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ I-PAD ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

lathro_selfie
Γράφει ο Αντίοχος

Το «προσφυγικό» ζήτημα στην πραγματική του διάσταση έβαλε ο Πολωνός πολιτικός Βίτολντ Βαζικόφσκι, ο οποίος τις επόμενες μέρες θα γίνει ο νέος υπουργός Εξωτερικών της Πολωνίας:
«Δεκάδες χιλιάδες νέοι άνδρες πηδούν από τα φουσκωτά πλοιάριά τους, με τα iPad στο χέρι και αντί να ζητήσουν πρώτα να πιουν ή να φάνε, ρωτάνε πού θα φορτίσουν το κινητό τους. Δεν θα στείλουμε τους στρατιώτες μας να πολεμήσουν στην Συρία ενώ εκατοντάδες χιλιάδες Σύροι θα πίνουν τον καφέ τους στην....

Αυξήσεις σοκ 20%!! στα εισητήρια των ΜΜΜ για την "πρώτη φορά αριστερά"


Εισιτήρια - φωτιά φέρνει στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς η “πρώτη φορά αριστερά”

Τα πρωτοχρονιάτικα «κάλαντα» της κυβέρνησης θα κουδουνίσουν την αύξηση του εισιτηρίου των αστικών συγκοινωνιών στο 1,40 ευρώ. Συγκεκριμένα από την 1η Ιανουαρίου 2016, η τιμή του απλού εισιτηρίου σε μετρό, τραμ, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, λεωφορεία και τρόλεϊ ανεβαίνει στο 1,40 ευρώ, από 1,20 ευρώ που είναι σήμερα.
Αντίστοιχη αύξηση θα ισχύσει και στο μειωμένο εισιτήριο για πολύτεκνους, φοιτητές και συνταξιούχους, οι οποίοι θα....

Συνέντευξη Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στο Crash: “Πολεμάμε ενάντια σε όλο το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας”


Συνέντευξη Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στο Crash: “Πολεμάμε ενάντια σε όλο το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας”

Έτοιμος να συμμετάσχει σε κυβέρνηση ειδικού σκοπού εμφανίσθηκε ο Γενι­κός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νί­κος Μιχαλολιάκος, μιλώντας στο CRASH, υπογραμμίζοντας ότι είναι ανοικτός σε συνεργασία με άλλα κόμματα -ακόμα και τη Νέα Δημοκρατία-, αρκεί οι ηγεσίες τους να καταγγείλουν τα μνημόνια. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι εντός του κόμματός του υπάρχει ειδικό γραφείο, που ασχολείται αποκλειστικά με την καταγραφή και επεξεργασία σκανδάλων και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δούμε στο μέλ­λον και άλλα βίντεο, ανάλογα με εκείνα του κ. Μπαλτάκου.
Αναφορικά με τη δίκη, σημείωσε ότι θα αποδειχθεί στο δικαστήριο η αθωότητα η δική του και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, επιμένοντας ότι....

Η φυλλάδα των "τρομοκρατών" θεωρεί "απλή" ληστεία και προσπάθεια ανθρωποκτονίας την προσπάθεια του αναρχοτρομοκράτη Θεόφιλου να ληστέψει τράπεζα και να δολοφονήσει ταξιτζή στην Πάρο...


τθ2

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Την ίδια ώρα θεωρείται "έγκλημα"και "ποινικό" αδίκημα για τους "δημοκράτες" της Εφημερίδας των "τρομοκρατών" η ομιλία στη Βουλή, εκλεγμένων αντιπροσώπων της 3ης Πολιτικής Δύναμη του Τόπου.

Λίγες ημέρες μετά την «περίεργη» δήλωση Πανούση, ότι η φυλλάδα των Ιών «έχει συμβόλαιο θανάτου με εμένα» (χωρίς να διευκρινίσει αν το συγκεκριμένο «συμβόλαιο» αφορά την πολιτική ή την φυσική του εξόντωση…), η φυλλάδα φιλοξενεί επιστολή του συριζαίου ληστοτρομοκράτη της Πάρου και επίδοξου… «φασιστοκτόνου» Θεοφίλου, κάνοντας τα παρακάτω σχόλια υπέρ των… δικαιωμάτων του, με την προσοχή σας παρακαλώ στη λέξη «απλή» μπροστά από τη ληστεία και τη συνέργεια σε ανθρωποκτονία – τα λέει ΟΛΑ:
«Ο Τάσος Θεοφίλου κρίθηκε ένοχος για....

Ε. Καρακώστας: "Ο Αγώνας του Ελληνισμού για επιβίωση θα γίνει μέσα από τη Χρυσή Αυγή" - ΒΙΝΤΕΟ

«Όπως η κυβέρνηση Σαμαρά ήταν η μόνη που θα μπορούσε να αναλάβει και ανέλαβε κατ’ εντολή ξένων κέντρων την παράνομη και αντισυνταγματική πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής, κατ’ αντίστοιχο τρόπο, η κυβέρνηση Τσίπρα, είναι η μοναδική κυβέρνηση η οποία θα μπορούσε να φέρει προς ψήφιση πρωτοφανή αντιλαϊκά μέτρα, τα οποία δεν πλήττουν μόνο την οικονομική ζωή του τόπου αλλά πολύ περισσότερο, στοχεύουν τον σκληρό πυρήνα της ελληνικής κοινωνίας»!

Δείτε το βίντεο από την ομιλία του "κομμουνιστοφάγου", Ε. Καρακώστα...

Πλήρης εκφυλισμός και αποχριστιανοποίηση της Ελλάδος από το ΣΥΡΙΖΑ...ΑΥΓΗ: "Ετοιμάζεται η υιοθεσία παιδιών από κίνναιδους και λεσβίες"


Αποκάλυψη: Η κυβέρνηση σχεδιάζει την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Χριστιανική Ορθόδοξη Εκκλησία μας τι πρόκειται να κάνει για όλα αυτά τα πλήρως αντιχριστιανικά που ετοιμάζονται να θεσμοθετηθούν...;! Θα αντιδράσει ή θα μείνει πιστή στο παραβατικό και αδρανές "αγαπάτε αλλήλους";!

Μια σημαντική αποκάλυψη έγινε στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ την Τετάρτη για τις διεκδικήσεις των ΛΟΑΤΚΙ. Για να μην παιδεύεστε, δεν πρόκειται για κάποιο όνομα από τα λογοτεχνικά έργα επιστημονικής φαντασίας του Τόλκιν, αλλά για τα αρχικά των λέξεων Λεσβιακά, Ομοφυλόφιλα, Αμφισεξουαλικά, Τρανσεξουαλικά, Κουήρ, Ίντερσεξ άτομα… Θα μπορούσαμε να… ξύσουμε το κεφάλι μας αναζητώντας την διευκρίνιση αποριών για τις πολύ «ψαγμένες» έννοιες των «Κουήρ» και «Ίντερσεξ» ατόμων, αλλά το ζητούμενο επί του προκειμένου είναι άλλο.

Γράφει χαρακτηριστικά η «Αυγή»: “Ο Κωστής Παπαϊωάννου, γ.γ. Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, χαρακτήρισε το νέο νομοσχέδιο που επεκτείνει την....

Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ, ΟΙ ΕΞΑΓΩΓΙΜΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΩΝ… ROLEX

koutsoubas_rolex
Γράφει ο Αντίοχος

Ερώτηση- έκπληξη (για όσους δε γνωρίζουν τι γίνεται στο παρασκήνιο…) κατέθεσε η ευρωκοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ για τις συλλήψεις (παραμύθι κυρά μου, ο εισαγγελέας στον οποίον οδηγήθηκαν τους άφησε ελεύθερους…) των 5 αναρχοκομμουνιστών φοιτητών (φραγκάτων κατοίκων της Αγίας Παρασκευής…), που ήταν πρωταγωνιστές σε μεγάλα επεισόδια στην Ιταλία, τον Μάιο, ως… εξαγώγιμοι κουκουλοφόροι. Ιδού:
«Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, εφαρμόζοντας το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, προχώρησε, τη μέρα της πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας στις 12 Νοέμβρη, στη σύλληψη πέντε φοιτητών, των οποίων την.....

ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΡΑΓΕ Η «ΜΑΜΑ» ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΔΙΩΚΟΝΤΑΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ;

22-2-1968, Leonid Brezhnev, Alexander Dubcek, Jaromir Dolansky, Antonin Novotny, and Walter Ulbricht
Γράφει ο Αντίοχος

Πολλά και διάφορα μας έχουν πει οι αριστεροί για το «ηρωικό» Πολυτεχνείο, για την «αντίσταση κατά της χούντας», για τις εξορίες και τα «βασανιστήρια» που υπέστησαν, και ούτω καθεξής. Αλλά, υπάρχει ένα σχετικό θεματάκι για το οποίο δε λένε κουβέντα: τι έκαναν άραγε η «μαμά» Μόσχα και οι δορυφόροι της όταν συνέβαιναν όλα αυτά; Τι στάση κράτησαν έναντι της 21ης Απριλίου; Και για να μη λένε κουβέντα, κάποιος λόγος θα υπάρχει. Ιδού ο λόγος, από δύο διαφορετικές πηγές, αναμφίβολης… αριστεροφροσύνης:
1ον) Τον δημοσιογράφο των «Νέων» Γιάννη Κάτρη, και το βιβλίο του «Η γέννηση του νεοφασισμού στην Ελλάδα», που εκδόθηκε το… σωτήριον έτος 1974. Αναφέρει σχετικά στις σελίδες 343-345: «Άμεμπτη μπορεί να θεωρηθεί η στάση της Γιουγκοσλαβίας απέναντι στον ελληνικό λαό, υπό την έννοια της μη....

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΑΤΣΗΣ – ΉΡΩΑΣ ΕΟΚΑ: «OΥ ΠΕΡΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΙΟΥΜΕΘΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙ ΑΡΕΤΗΣ»

kyriakosmatsis__article
Γράφει η Κορίνα Πενέση

«…Αν ο καλός Θεός μας επιφυλάσση την λαμπράν τύχη να δώσωμεν την ζωήν μας για την πατρίδα, τότε η χαρά μας πρέπει να είναι απέραντη. Δεν ξέρω αν μπορεί να ονειρευτεί ένας άνθρωπος καλύτερη τύχη από αυτήν…»

Για μία τετραετία, από την 1η Απριλίου του 1955 μέχρι και το 1959, η ιστορία της Κύπρου αλλά και ολόκληρου του ελληνισμού, σημαδεύτηκε από τον απελευθερωτικό αγώνα της ΕΟΚΑ . Έναν αγώνα που είχε ως σκοπό την αποτίναξη του ζυγού της Βρετανικής Αυτοκρατορίας και την Ένωση με την Ελλάδα και που χαρακτηρίστηκε ως ο αγνότερος και ηρωικότερος αγώνας του ελληνισμού .
Η τετραετής πάλη των Ελλήνων της Κύπρου ενάντια στους Βρετανούς και τους ....