Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 08, 2013

Ακόμα και το MEGA ομολογεί: Καταθέτεις κατά της Χρυσής Αυγής; Παίρνεις σπίτι και νέα ζωή!

Το επικοινωνιακό τέχνασμα του καθεστώτος με τους πληρωμένους ψευδομάρτυρες για την δημιουργία εντυπώσεων αποκαλύπτει με άρθρο της η ιστοσελίδα defencenet.gr:

"Θέλουν καινούρια σπίτια και νέα ζωή" οι μάρτυρες που...

Ασφυκτικά γεμάτα τα γραφεία της Χρυσής Αυγής σε όλη την Ελλάδα! Στο κενό η προπαγάνδα του καθεστώτος

Όσο και αν προσπαθούν οι υπηρέτες του σάπιου πολιτικού κατεστημένου πολιτικάντηδες και δημοσιογράφοι να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες εθνικιστές δεν θα τα καταφέρουν.

Οι Έλληνες δεν πτοούνται και συρρέουν μαζικά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής σε όλη την επικράτεια, για να ακούσουν την φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών.

Δείτε φωτογραφίες από τις τοπικές:...

Λαϊκό ξέσπασμα υπέρ ΧΑ στο Μεσολόγγι

Λαϊκό ξέσπασμα υπέρ του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στο Μεσολόγγι στην δίκη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κώστας Μπαρμπαρούση.
Η δική μπορεί να αναβλήθηκε για τις 12 Νοεμβρίου εξαιτίας του κωλύματος που είχε ο δικηγόρος του, αλλά δεκάδες πολίτες είχαν συγκεντωθεί εντός και εκτός της αίθουσας του δικαστηρίου και...

Νέες... συνταρακτικές "αποκαλύψεις" από τους ψευδομάρτυρες για τη Χρυσή Αυγή:.. τάνκς, ρουκέτες και... αρνιά!

Γράφει ο Αντίοχος

Το… συνταγματικό τόξο έριξε ακόμα ένα… φαρμακερό βέλος στο… τέρας του φασισμού! Και πιο συγκεκριμένα, εμφανίστηκε χθες στον ανακριτή ο προστατευόμενος μάρτυρας «Ε», ο οποίος έκανε νέες… συνταρακτικές αποκαλύψεις για την «εγκληματική οργάνωση» Χρυσή Αυγή.

Η πρώτη συνταρακτική αποκάλυψη έχει να κάνει με…

Iefimerida.gr: "30%!!!! Tο ποσοστό που μπορεί να φθάσει η Χρυσή Αυγή...Την πιστεύει ο κόσμος"

"Χιονοστιβάδα" αποκαλύψεων και παραδοχών από το καθεστώς όχι για τα.....εγκλήματα της Χρυσής Αυγής αλλά για την αποτυχία ελέγχου της μάζας..!
Οι δημοσιογράφοι των μεγαλύτερων site, πιστών υπηκόων μεγαλοεργολάβων - εφοπλιστών - πολιτικών, αποδέχονται τη.. μοίρα τους και ψιθυρίζουν αυτό που όλη η Ελλάδα γνωρίζει.

Ο λαός μας συντριπτικά στρέφεται προς τη Χρυσή Αυγή...

Ας δούμε την...απολογία του site του Χρήστου Ράπτη σχετικά με το ποσοστό του Εθνικιστικού Κινήματος

"Το πιο συγκλονιστικό εύρημα με βάση τις δημοσκοπήσεις είναι ότι....

Αρχή του τέλους για ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ; Συνελήφθη συνδικαλιστής με οπλοστάσιο για εκβιασμούς

Σοκ προκάλεσαν στην κοινή γνώμη οι αποκαλύψεις για έναν συνδικαλιστή του νοσοκομείου «Σωτηρία», ο οποίος συνελήφθη με τα πειστήρια του εγκλήματος στα χέρια. Συγκεκριμένα το συνδικαλιστικό στέλεχος της ΠΑΣΚΕ, συνελήφθη με 50.000 σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, τα οποία ήταν η απόρροια του εκβιασμού του προκειμένου να σταματήσουν οι κινητοποιήσεις στο εν λόγω νοσοκομείο.
Όπως αναφέρεται σχετικά με το κομματικό παρελθόν του, ο εν λόγω συνδικαλιστής είχε εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο της ΠΑΣΚΕ, του ΠΑΣΟΚ, και ακολούθως έφυγε μετακινούμενος «αριστερότερα» και καταγγέλλοντας το μνημόνιο. Όλοι μπορούμε να αντιληφθούμε, λοιπόν, σε πιο κομματικό χώρο βρέθηκε μετά το ΠΑΣΟΚ, ακολουθώντας προφανώς άλλα «μπουμπούκια» του συνδικαλισμού, όπως ο Φωτόπουλος και ο Μπαλασόπουλος.
Σε έρευνα που.....

NewsIt (Ευαγγελάτος): Η Χρυσή Αυγή ήταν-είναι δεύτερη δύναμη σε Β' Αθήνας και Πειραια΄"

Ενίοτε ακόμη και οι πιο σφοδροί πολέμιοι του Εθνικισμού και των υποστηρικτών του προβαίνουν σε ομολογίες, αποδεχόμενοι την ήττα τους.

Έτσι και στο site του Ευαγγελάτου, που έχει πρωτοστατήσει διαδικτυακά και τηλεοπτικά στην επιχείρηση εξόντωσης ηθικά και πολιτικά της Χρυσής Αυγής, αντιλαμβάνονται και μετά την έλευση των μετρήσεων για την απήχηση της προπαγάνδας τους στον κόσμο πως:

"Σε ορισμένες “κρυφές” μετρήσεις της κοινής γνώμης που ίσως έχουν και μεγαλύτερη αξιοπιστία υπήρχαν περιφέρειες όπως η Β΄Αθηνών και η Β΄ Πειραιώς που η ΧΑ ήταν.....

39% και πρώτο κόμμα η Χρυσή Αυγή σε 50.000 δείγμα...Ξεπουλάνε τα φαρμακεία τα υπογλώσσια

Σε σύνολο πάνω από 50.000 χρηστών του διαδικτύου, στον ιστότοπο zougla.gr, μια ιστοσελίδα που ανέκαθεν διάκειται εχθρικά απέναντι στους Έλληνες Εθνικιστές, η Χρυσή Αυγή αναδεικνύεται πρώτο κόμμα με 39%.

ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ...
ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ "ΣΤΡΑΤΟΣ" ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Απάντηση Ηλία Παναγιώταρου στην κόρη του Αποστάτη για τις.... μαντινάδες της!


panagiotaros twitter

ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ! ΕΥΓΕ!

ΣΥΝΤΡΙΒΗ της προπαγάνδας...15%!!! η Χρυσή Αυγή σε δημοσκόπηση του zougla.gr (ΒΙΝΤΕΟ)

Χωρίς ιδιαίτερα σχόλια από εμάς παρακολουθήστε τα αποτελέσματα της διαδικτυακής δημοσκόπησης του zougla.gr..

Αποθέωση του κιτρινισμού: “Θα πάρουμε τα όπλα και θα βγούμε στο βουνό”


του Ηλία Κασιδιάρη

Προ ημερών έδωσα μία συνέντευξη στον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο. Παρέθεσα συγκεκριμένα επιχειρήματα, με τα οποία αποδομήθηκαν οι άθλιες καταθέσεις των ψευδομαρτύρων και απεδείχθη η αθωότητα του Αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής που παραμένουν άδικα προφυλακισμένοι.
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για την ιδεολογία μου, τον Χίτλερ και τους ναζί, απάντησε επί λέξει: "Οι Έλληνες εθνικιστές ήταν αυτοί που το 1940-41 αντιστάθηκαν στους ξένους εισβολείς. Αυτό θα πράτταμε και εμείς σήμερα".
- Στο βουνό θα πηγαίνατε;
"Εάν χάναμε τον πόλεμο θα....

Πόρισμα δικαστών: "Για την οικονομική τραγωδία στην Κύπρο υπεύθυνος είναι ο κομμουνιστής Χριστόφιας..."...

Χριστόφιας-Παπούλιας-Παπαρήγα και ο "δεξιός" Λιάπης...
 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Λέτε να προφυλακιστεί ο "σύντροφος" με την αγάπη προς τους τουρκομόγγολλους και τα χλιδάτα gala;

Επίσημα στη δημοσιότητα έδωσε το πόρισμά της η τριμελής Ερευνητική Επιτροπή που έχει συσταθεί στην Κύπρο για να διερευνήσει τα αίτια που οδήγησαν στην κατάρρευση της κυπριακής οικονομίας την περασμένη άνοιξη.

Η Επιτροπή θεωρεί τον πρώην Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια «πρώτο και κύριο υπαίτιο για την κατάσταση, στην οποία περιήλθε η οικονομία της χώρας στα πρόθυρα χρεοκοπίας».

Για τον τέως Πρόεδρο, μεταξύ άλλων, αναφέρεται στο πόρισμα: «Αυτός καθόριζε την οικονομική πολιτική του κράτους, αδιαφορώντας για τις συνέπειες της πολιτικής του στα δημοσιονομικά της χώρας και σε κάθε πτυχή της οικονομίας. Επέμενε στην ....

Πως σχολιάζει ο Τράγκας τις "αποκαλύψεις" του καθεστώτος για τους Χρυσαυγίτες και τα 'εγκλήματά' τους... (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχει αξία να δούμε πώς αντιλαμβάνεται ένας καιροσκόπος και χαμαιλέοντας της πολιτικής, πλην όμως αρκετά χωμένος εντός συστήματος, τις δημοσιογραφικές αποκαλύψεις για τα... εγκλήματα που βαραίνουν τους διωκόμενους Εθνικιστές...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ..