Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 26, 2011

Τα νέα «δολώματα» της τρομοκρατικής παραπληροφόρησηςΕίναι να απορεί κανείς, μετά από τόσες πλούσιες πολιτικές εμπειρίες και τόσα «παθήματα», να εξακολουθούμε να δεχόμαστε αμάσητη την τροφή που μας προσφέρουν τα Μέσα της Μαζικής Εξαπάτησης και οι «πηγές» των «πληροφοριών» τους: Τα κέντρα της διεθνούς παραπληροφόρησης και οι μυστικές υπηρεσίες!!!
Αποφάνθηκαν, λοιπόν, για τον «τρομοκράτη» της Νορβηγίας: «Ψυχοπαθής μακελάρης» ο οποίος ενήργησε μόνος του, με μοναδικό κίνητρο τη ρατσιστική του παράνοια και την «ανωμαλία» του (ψυχοπάθεια).
Με το απλοϊκό αυτό ψυχαναλυτικό σχήμα ξοφλάμε με το πολιτικό ζήτημα.
Το μεταθέτουμε στην ψυχοπάθεια του «ασθενούς», δηλαδή εξαφανίζουμε την πολιτική διερεύνηση, παρακάμπτοντας τούτο το βασικό: Η ψυχοπάθεια και η φρενοβλάβεια ενός χαρακτήρα δεν ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ το να αποτελεί όργανο και πιόνι των μηχανισμών της διεθνούς προβοκάτσιας και των μυστικών υπηρεσιών.
Το αντίθετο: Οι πράκτορες, οι κατασκευασμένοι τρομοκράτες και τα...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γέμισαν ανεμογεννήτριες τα καμμένα της Πάρνηθας! Ποιό fund “πράσινης ανάπτυξης” τις φύτεψε;Πέρυσι τέτοιον καιρό, μόλις είχαν μπει οι βάσεις...
ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ
Αλήθεια, εκείνο το “παρατηρητήριο του ΣΚΑΪ” δεν πήρε είδηση αυτό το έγκλημα;
Η ταχύτητα με την οποία στήθηκε το όλο έργο, εκτός από την κυβερνητική υποκρισία, φέρνει βάσιμες υπόνοιες για τις αιτίες της καταστροφής. Η ομερτά των βαρώνων, παροιμιώδης. Η σιωπή των εισαγγελέων, εκκωφαντική.
Γράφαμε πέρυσι, όταν μόλις είχαν τοποθετηθεί οι βάσεις: Εκεί που φύτρωναν δέντρα που “τυχαία” κάηκαν, φυτρώνουν ανεμογεννήτριες.
Δείτε λοιπόν τις φωτογραφίες – ντοκουμέντο. Να είστε σίγουροι ότι θα το πάμε μέχρι τέλους:

Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ σε ακόμη μια επίδειξη της Ελληνικής ψυχής τους...

Συγχαρητήρια στα παληκάρια τους Ελληνόψυχους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ που δεν ξεχνάνε ποιοί είναι εθνοφυλετικά...

Και έβαλαν και 4 μπαλάκια στους μογγολοαλβανούς...
Κρατήθηκαν συνολικά 13 λεπτά σιγής για κάθε ήρωα Έλληνα-Κύπριο που σκοτώθηκε στη Ναυτική Βάση, «Ευάγγελος Φλωράκης».

Να τι γράφει ο Μασώνος "νεοναζί" για τον Χίτλερ και τον Ναζισμό...

Με ελάχιστα αγγλικά, ακόμη και αυτός που έχει διαβρωθεί πνευματικά και έχει δεχθεί τόνους προπαγάνδας από τα νεοταξικά ΜΜΕ, μπορεί να καταλάβει τι πίστευε ο μακελλάρης του Όσλου για το Ναζισμό...
Απλά διαβάστε από το "μανιφέστο" του...

Ένα από τα καλύτερα άρθρα που διαβάσαμε τις τελευταίες μέρες....

Διαβάστε το όπωσδήποτε...


Έστω και σαν και απαρχή σκέψης και αναζήτησης...

Διορίστηκε και ο πρασινοφρουρός ΠΑΣΟΚος blogger piazza del popolo


Όπως είναι πλέον κοινό μυστικό στη μπλογκόσφαιρα ο διαχειριστής του blog piazza del popolo ήταν ο γνωστός Βαβατσικλής. Χρειάστηκαν μόνο μερικοί μήνες από τις περιφερειακές εκλογές προκειμένου ο ΠΑΣΟΚος περιφερειάρχης να βολέψει σε θέση δημοσιογράφου τον πρασινοφρουρό blogger και να καταλάβουμε όλοι εμείς ποια ιδεολογία έδινε τη δύναμη στον piazza del popolo (piazzadelpopolo.blogspot.com) να υπερασπίζεται τυφλά το ΠΑΣΟΚ... η γνωστή ιδεολογία "βολέματος" στο δημόσιο που χαρακτηρίζει κάθε ΠΑΣΟΚο και μας έφερε στο σημερινό χάλι που πληρώνουμε εμείς... γιατί αυτοί συνεχίζουν να τρώνε

Διαβάστε και την είδηση διορισμού του πρασινοφρουρού:

Για να δούμε... Πόσο "νεοναζί" ήταν ο Μασόνος "μακελλάρης" του Όσλου...

Ρίξτε μια ματιά στο έμβλημα που ήθελε να να δημιουργήσει για την "ομάδα" του...
Διακρίνετε κάτι περίεργο....;
Όχι;
Για να σας βοηθήσουμε λίγο...
Ποιά 3 "σύμβολα" ΚΑΡΦΩΝΕΙ, άρα και μάχεται, ο νέος "Σταυροφόρος";

Μάγιας και Μινωίτες

Επιμέλεια: Γιώργος Εχέδωρος
Διαβάζοντας το άρθρο του Jοην Νoble Wilford – που μου έστειλε ο Βισάλτης μαζί με το φωτογραφικό υλικό- για την εξερεύνηση και τη χαρτογράφηση της μεγαλύτερης πόλης των Μάγιας στην Κεντρική Αμερική, εκτός από την εντυπωσιακή τρισδιάστατη εικόνα του αρχαιολογικού χώρου της πόλης Καρακόλ, στο Μελίζε, με τη μέθοδο των κατευθυνόμενων παλμών λέϊζερ, εντύπωση μου έκαναν οι εικόνες που ήταν ζωγραφισμένες στο πήλινο αγγείο των Μάγιας.
Πριν, όμως φθάσουμε εκεί, ας δούμε πως...

Χρόνια πολλά αδέρφια. Οι Έλληνες συντρίβουν τους μογγόλους στα Δερβενάκια και η Πελλοπόννησος γιορτάζει την οριστική απελευθέρωσή της.

Ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια του χρονικού της Ελληνικής Επανάστασης είναι αναμφίβολα η καταστροφή της στρατιάς του Μαχμούτ-Πασά “Δράμαλη”, που διαδραματίστηκε στα στενά του Δερβενακίου, του Άγίου Σώστη και στην περιοχή Στεφάνι – Κλεισούρα Αγιονορίου το τριήμερο 26-28 Ιουλίου 1822. Αν και τη γενική εποπτεία για την αντιμετώπιση της τούρκικης στρατιάς είχε ο Κολοκοτρώνης, το βάρος αυτής της αναμέτρησης επωμίσθηκαν ο Νικηταράς, ο Δημήτρης Υψηλάντης, ο Παπαφλέσσας, ο Αντώνης Κολοκοτρώνης, ο Κολιόπουλος και άλλοι οπλαρχηγοί ο καθένας από τους οποίους κινήθηκε σύμφωνα με τις προσωπικές του εκτιμήσεις.
http://www.mani.org.gr/istor/kostakou/vima/d6.jpg
Είχε προηγηθεί η κάθοδος του Δράμαλη στην Πελοπόννησο, επικεφαλής 35.000 στρατού νικηφόρου που είχε δαμάσει τον αδάμαστο Αλή των Ιωαννίνων. Ο στρατός αυτός είχε φτάσει από τα Γιάννενα και τη Λάρισα μέχρι το Άργος σχεδόν ανενόχλητος, δημιουργώντας πανικό στους κατοίκους της Κορινθίας και της Αργολίδας που κατέφυγαν στις ορεινές περιοχές.
Όταν ο Δράμαλης εγκατέστησε το στρατηγείο του στο Άργος, είχε περίπου 10-12 χιλιάδες άνδρες κάτω από την άμεση διοίκησή του, και οι μισοί από αυτούς ήταν ιππείς. Το ερειπωμένο όμως κάστρο του Άργους είχε καταλάβει σώμα εθελοντών του Μανιάτη πολεμιστή Καρίγιαννη, οι οποίοι στη συνέχεια....

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ Ο ΝΟΡΒΗΓΟΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ!


Ακτιβιστής και υπέρμαχος των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων ο Νορβηγός Μακελάρης!

  • Ένθερμος αντιρατσιστής, κατηγορούσε όποιον προέβαινε σε φυλετικές διακρίσεις!

  • Δεκάδες σχόλια του σε “συντηρητικά” φόρουμς όπου ξιφουλκούσε ενάντια στους διώκτες ομοφυλοφίλων και ρατσιστές!


  • Θεωρούσε απαραίτητη την δικαίωση των ομοφυλοφίλων και την εξάλειψη του ρατσισμού για να “περάσει η δράση στο επόμενο επίπεδο”!

  • Περίεργη προσπάθεια να σβηστούν τα σχόλια του για να χαθεί το πραγματικό ιδεολογικό του στίγμα!

  • Δείτε χαρακτηριστικό σχόλιο του σε απάντηση ομοφοβικού – ρατσιστή: