Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 29, 2013

"Δημοκρατία": 80 εκατομμύρια ευρώ για 2 εκατομμύρια ανέργους - 50 εκατομμύρια ευρώ για τα κόμματα!!

Σύμφωνα με τη νέα άθλια απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, η Ελλάς το 2014 θα λάβει μόλις 80 εκατομμύρια ευρώ για 2 εκατομμύρια νέους Έλληνες ανέργους. Το ίδιο έτος θα μοιράσει 50 εκατομμύρια ευρώ στα κόμματα! 
 
Συγκρίνοντας τους αριθμούς αυτούς, κάθε πολίτης αντιλαμβάνεται γιατί η Ευρώπη και το προτεκτοράτο Ελλαδιστάν αποτελούν θανάσιμο εχθρό της ευημερίας και της επιβίωσης του ελληνικού λαού.
Η Χρυσή Αυγή απαιτεί άμεσα μέτρα για την καταπολέμηση της ανεργίας των νέων:

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Θρασύδειλη επίθεση 100 αναρχικών στην Πάτρα - Ακόμα τρέχουν... (ΒΙΝΤΕΟ)


ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Θρασύδειλη επίθεση 100 αναρχικών στην Πάτρα - Ακόμα τρέχουν...

Ομάδα 100 οπλισμένων αναρχικών επιτέθηκε πριν λίγη ώρα με πέτρες, καδρόνια και βόμβες μολότοφ στο ξενοδοχείο "Αστήρ", πριν την προγραμματισμένη εκδήλωση της Τ.Ο. Πατρών. Η ομάδα ασφαλείας της Χρυσής Αυγής αντιμετώπισε την επίθεση και οι παρακρατικοί ακόμα τρέχουν. Αυτή την στιγμή τα επεισόδια έχουν μεταφερθεί σε άλλο σημείο της πόλης, στην πλατεία Όλγας, όπου τα "οργισμένα νιάτα" ξεσπάνε πάνω σε κάδους και σταθμευμένα οχήματα πολιτών. Η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής μόλις ξεκίνησε και εξελίσσεται ομαλά με ομιλία του βουλευτή Αχαΐας συναγωνιστή Αρβανίτη και του υπεύθυνου περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος συναγωνιστή Ρήγα.
Σχετικά με τα επεισόδια γράφουν τα ενημερωτικά ιστολόγια των Πατρών:

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ...! ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ...!

Με ύφος χιλίων καρδιναλίων και απηχώντας κατά κεραία τις θέσεις του Σύριζα και του λαθροδημάρχου της Αθήνας, ο ουγγροεβραίος κερδοσκόπος που πλουτίζει από τον οικονομικό στραγγαλισμό Λαών και κρατών, ήρθε στην Αθήνα για να κάνει υποδείξεις στους Έλληνες, σχετικά με τη συμπεριφορά που πρέπει να έχουν έναντι των εκατομμυρίων λαθροεισβολέων!

Από βήματος του 2ου συνεδρίου για την… φιλανθρωπία (τραγική ειρωνία), ο εβραϊκής καταγωγής μετρ της διεθνούς κερδοσκοπίας διατυμπάνισε την πεποίθησή του πως εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, οι Έλληνες ξεσπούν στους μετανάστες. Με ύφος υπέρμετρα αλαζονικό και μίσος απέναντι στους Έλληνες βγαλμένο από τις πλέον σκοτεινές σελίδες του Ταλμούδ, ο φίλος και συνεργάτης του Τζέφρυ Παπανδρέου και σήμερα θερμός υποστηρικτής -με κάθε μέσο- του Mr Alexis, δήλωσε: «Έχει γίνει αδικία σε βάρος της Ελλάδας. Οι Έλληνες το νιώθουν αυτό, είναι .....

Πρώην Πρόξενος της Κορυτσάς στην "ΕΜΠΡΟΣ": "Με διώκουν γιατί στήριξα την ελληνικότητα της Κορυτσάς"

Δημ: Κύριε Καμαρινέ, διατελέσατε Γενικός Πρόξενος στην Κορυτσά την περίοδο 2009 - 2011. Ποιές εντυπώσεις αποκομίσατε;

Καμαρινός: Τρία πράγματα μου έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση. Πρώτον, ο αλβανικός μισελληνισμός ο οποίος διαπερνά όλα τα κοινωνικά στρώματα. Ο ανθελληνισμός διδάσκεται στο και αναπτύσσεται σχεδόν καθημερινά από αντιεπιστημονικά δημοσιεύματα και εκδόσεις στο εσωτερικό της Αλβανίας. Δεύτερον, η έλλειψη οργάνωσης και αδυναμία αντίστασης του ελληνικού στοιχείου που διαπερνά ο φόβος που δημιούργησαν οι, 100ετείς πλέον, διώξεις. Τρίτον, η παντελής απουσία του ελληνικού κράτους σε εθνικό επίπεδο, η εγκατάλειψη της Κορυτσάς ως εστία ελληνισμού και ση σίγαση κάθε διεκδίκησης υπέρ των βορειοηπειρωτών στο όνομα μια αίολης, αιθεροβάμονος και πλήρως αδύνατον να υπάρξει ελληνο-αλβανικής φιλίας.

Δημ: Υπάρχει ελληνισμός στην Κορυτσά; Τι κάνατε προς την κατεύθυνση αυτή τα 2 χρόνια της εκεί παραμονής σας;

Καμαρινός: Ο ελληνισμός της Κορυτσάς είναι κατά 80% περίπου.......

Καλπασμός Χρυσής Αυγής: 17,6% στην Κόρινθο σε δημοσκόπηση της Marc


Εδώ και λίγο καιρό, ιδιαίτερα μετά την εκτρωματική συγκυβέρνηση ΝΔ με ΠΑΣΟΚ, έχουν αρχίσει να διαρρέουν τα πραγματικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Είναι πια κοινή παραδοχή πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος έχει ξεφύγει με ανοδικές τάσεις από την τρίτη θέση και τα διψήφια ποσοστά που του δίνουν εδώ και 9 μήνες ΟΛΕΣ οι δημοσκοπήσεις. Οι Έλληνες Εθνικιστές έχουν εδραιωθεί στην συνείδηση του Λαού και διεκδικούν την δεύτερη θέση με ποσοστά που αγγίζουν το 20%.

Όπως παραδέχτηκαν πρόσφατα οι Τασιόπουλος, Μανδραβέλης και Νικολακόπουλος η Χρυσή Αυγή δεν είναι συγκυριακό φαινόμενο, αλλά είναι η ανερχόμενη πολιτική δύναμη στον τόπο. Σε συνέχεια της......

ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΝΔ – ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ!

synedrio_ND
Μια αποστομωτική απάντηση έλαβαν οι καλοπληρωμένες πατσαβούρες του συστήματος, που τις προηγούμενες ημέρες διακινούσαν το σενάριο της συγκυβέρνησης ΝΔ-Χρυσής Αυγής!!!

Και μάλιστα, από τους καθ’ ύλην αρμοδίους, αυτούς που κυκλοφόρησαν τη βρώμα μήπως τσιμπήσουν μερικοί ελαφρόμυαλοι, τους νεοδημοκράτες!

Έτσι, το μόνο κοινοβουλευτικό κόμμα που δεν έλαβε πρόσκληση να παραβρεθεί και να απευθύνει χαιρετισμό εκπρόσωπός του στο συνέδριο διάλυσης της ΝΔ, ήταν –όπως πολύ καλά καταλαβαίνετε- η Χρυσή Αυγή. Όχι δηλαδή πως αν.......

Το "success story" μέσω του Μνημονίου: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ -ΧΩΡΙΣ ΠΛΟΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ Ακάλυπτη η ακτοπλοϊκή γραμμή Βορείου Ελλάδας

Συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΝΕΛ, Γιάννη Αβραντίνη, αναμένεται να έχει το πρωί της Δευτέρας ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, προκειμένου να δοθεί λύση στην κάλυψη της γραμμής Θεσσαλονίκη-Καβάλα -Λήμνο-Μυτιλήνη-Χίο-Σάμο-Ικαρία, που παραμένει ακάλυπτη επί μία εβδομάδα.

Η Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου (ΝΕΛ), με ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι το πρόβλημα προέκυψε καθώς το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο "Θεόφιλος" που εκτελεί τη συγκεκριμένη γραμμή, δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τις εργασίες της ετήσιας επιθεώρησής του και ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός καθυστέρησης......

Νέο χαστούκι στα παπαγαλάκια του κατεστημένου: Πρώτη η Χρυσή Αυγή στους χρήστες νέων τεχνολογιών!

Ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας "Καθημερινή" βάζει φίμωτρο στα φερέφωνα του σαθρού πολιτικού κατεστημένου που μιλούν για άναρχη αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής και συγκυριακό φαινόμενο οργής και διαμαρτυρίας. Η γιγάντωση του Λαϊκού Συνδέσμου στην ελληνική κοινωνία δεν είναι τυχαία και τις τάξεις μας καθημερινά πυκνώνουν άνθρωποι όλων των ηλικιών, προερχόμενοι από όλα τα κοινωνικά στρώματα που  "δραπετεύουν " από τα αποκόμματα του κλεπτοκρατικού τόξου.

Πριν παραθέσουμε αυτούσιο το σχετικό ρεπορτάζ που αναφέρεται στην πρωτιά της Χρυσής Αυγής σε δημοσκόπηση για χρήστες νέων τεχνολογιών και δη φορητών συσκευών (iPhone και iPad) να επισημάνουμε τα εξής: 1) Το συγκεκριμένο κοινό διαθέτει.....

ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΕΝΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

sakkas
«Χιουμοριστικού» τύπου άρθρο, με τίτλο «Τι τον κρατάτε τον Σακκά, δώστε τον στον Κασιδιάρη», έγραψε ο διευθυντής της «Αυγής» του ΣΥΡΙΖΑ (και πρώην διευθυντής του «Ριζοσπάστη») Θανάσης Καρτερός, για να εκφράσει τη «συμπαράσταση» και «αλληλεγγύη» του στον κόκκινο τρομοκράτη Σακκά. Καταλήγει δε ως εξής:
«Ακόμα όμως κι αν ξεχάσουμε ότι η «αναρχία» δεν είναι ποινικό αδίκημα, πάλι απορούμε: Γιατί δεν τον παραδίνουν τον Σακκά και κάθε άλλο κατηγορούμενο αυτού του είδους να....

Κυκλοφορεί σήμερα το 2ο φύλλο της εθνικιστικής - πατριωτικής εφημερίδας "ΕΜΠΡΟΣ"...


  • - Φυλλορροεί η ΝΔ προς την Χρυσή Αυγή μετά την εκτρωματική συγκυβέρνηση με ΠΑΣΟΚ. Ραγδαία άνοδος των ποσοστών της Χρυσής Αυγής
  • - Αποκλειστική συνέντευξη με τον πρώην πρόξενο της Ελλάδας στην Κορυτσά, Θεόδωρο Καμαρινό
  • - Ποιος είναι ο χειρότερος βουλευτής μετά τον.....