Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 04, 2013

Ρε ΜΑΛΑΚΑ Έλληνα...και στο ξαναλέμε...ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ Έλληνα το ξέρεις ότι πληρώνεις για τη ΕΡΤ για κάνει ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ στη Θράκη...;

Και μάλιστα με εξωτερική παραγωγή...
Που σημαίνει ότι το συνεργείο θα μεταβεί σε...εξωτερικό χώρο για να κάνει γυρίσματα!!!!(μπορεί και στην Τουρκία προφανώς)

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ στα τούρκικα!!!! με ΛΕΦΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ...κοιμισμένε, λοβοτομημένε μαζάνθρωπε..
Που σε ενοχλεί η "βια" των αστυνομικών στους τρομοκράτες...
Που σε ενοχλούν οι "ακραίες συμπεριφορές" και βρίσκεις άλλοθι στον...αυτιστικό προοδευτισμό και τον μιασματικό "ουμανισμό" για να συνεχίσεις να επιβιώνεις στη..θαλπωρή της ψεύτικης ευδαιμονίας του υλισμού.

Δείτε την απόφαση - όνειδος που υπογράφει η "πατριωτική" δεξία του "εθνικόφρονων" Σαμαρά....

Αναρχοκομμουνιστές καίνε Ελληνικές Σημαίες στα σχολεία!!

Συνεχίζουν τη δράση τους τα κόκκινα «Τάγματα Εφόδου», ακόμα και στα… Νηπιαγωγεία. Όπως, λοιπόν, κατήγγειλε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Περιστερίου αναρχοκομμουνιστές εισέβαλαν μέσα στη νύχτα στον προαύλιο χώρο του 23ου Νηπιαγωγείου του Περιστερίου, και ξέσπασαν την ανθελληνική μανία τους σε μια ελληνική σημαία, την οποία κατέβασαν με τα βρωμόχερά τους και την έκαψαν. Ο καιρός της......

Ομιλίες της συγκέντρωσης για τα Ίμια...(Κασιδιάρης, Παναγιώταρος κτλ)

Δείτε...

Δήλωση - εμετός βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, υπέρ των τρομοκρατών

Διαβάστε δήλωση του βουλευτή Παναγούλη που αποκαλεί τον Δένδια "νεοναζί" και την αστυνομία "ΕΣΑ" καθώς παραλληρίζει τους 4 αλήτες/δολοφόνους/τρομοκράτες με τους "αντιστασιακούς"....

Αχταρμά τα έχει κάνει στο κεφάλι του ο βουλευτής...
(εκτός και αν το σκηνικό είναι στημένο εξ' αρχής)

"Οι βασανιστές της Χούντας του Παπαδόπουλου την περίοδο 1967-74 φρόντιζαν, όταν μετά τις.....

Αν ισχύει καλύτερα κάποιοι να βγάλουν διαβατήριο τώρα...Πουλήθηκε νησί μας στους Τούρκους;


nisi-poulisan-tourkia

Διαστάσεις μείζονος εθνικού σκανδάλου λαμβάνει το ξεπούλημα σε Τούρκους επιχειρηματίες οι οποίοι συνηθέστατα είναι "το μακρύ χέρι της ΜΙΤ",
(αυτό δεν το λέμε εμείς, το λένε οι ίδιοι οι Τούρκοι που διαφημίζουν στη χώρα τους τα "θετικά" των τουρκικών επενδύσεων στο εξωτερικό) με πιο πρόσφατο "επίτευγμα" τη αγορά νησιού από Τούρκο επιχειρηματία! Ναι, αυτό που διαβάσατε είναι αληθινό:Πούλησαν σε Τούρκο ελληνικό νησί!
Και το ερώτημα είναι ποιο νησί; Αν και......

Όλη η πορεία των Ιμίων - απάντηση στους "ψευτοπατριώτες" και τους προπαγανδιστές

Δείτε το βίντεο...(από το stoxos.gr)

17 ολόκληρα λεπτά περνούν και δεν σταματούν

Βίντεο με τους αναρχοαριστερούς συλληφθέντες να φωνάζουν "Ζήτω η Αναρχία...Θα πεθάνετε μπάτσοι"..Αμετανόητοι!

Συνθήματα υπέρ της αναρχίας φώναξαν οι συλληφθέντες για τη διπλή ληστεία σε Αγροτική και Ταμιευτήριο, χθες το πρωί στο Βελβεντό Κοζάνης. Την ώρα που μεταφέρονταν στον εισαγγελέα, φώναξαν «Ζήτω η αναρχία κουφάλες», ενώ ένας από τους συλληφθέντες είπε: «Μπάτσοι δικαστές, πολιτικοί δεν έχετε κανένα λόγο να κοιμάστε ήσυχοι. Χάσαμε μια μάχη, όχι και τον πόλεμο».

Εντούτοις οι μανάδες των "μπουμπουκιών" της Αριστεράς καταγγέλλουν, μαζί με τα βρωμερά πολιτικά εκτροφεία των τρομοκρατών (ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ), τους διαδικτυακούς εαμοβούλγαρους (TVXS.gr, left.gr) τη "φασιστική" βια της Αστυνομίας και την κακοποίηση που υπέστησαν τα....βλαστάρια!

Και λίγες έφαγαν ρε νούμερα...
Που έχουν το θράσος αυτοί οι δολοφόνοι - αλήτες να απειλούν και την ώρα της προσαγωγής τους με θάνατο Έλληνες πολίτες και να φωνάζουν "Ζήτω η Αναρχία"..

Τέρμα η μαρξιστική λαίλαπα και η μονοτονία στο Δημόσιο Λόγο... Η κατοχή της Αριστεράς τελείωσε
Δείτε το βίντεο.....

Συνεχίζονται οι προκλητικές δηλώσεις των αλβανοκατσαπλιάδων...Μπερίσα: "Τα σύνορα της Αλβανίας ξεκινούν από την Πρέβεζα"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Συνεχίζουν κάποιοι να θεωρούν "ακραίο" τον....Χρήστο Παππά και τη Χρυσή Αυγή;
 
"Ξαναχτύπησε" ο Σαλί Μπερίσα με νέα αλυτρωτική δήλωση "οι σημερινοί Αλβανοί  έχουν χωρισθεί σε  5 χώρες" τοποθετώντας την Ελλάδα στο κάδρο, όχι ως φιλοξενούσα στο έδαφός της αλβανικούς πληθυσμούς, αλλά ότι διαβιούν ως μειονότητα, με προφανή επιδίωξη να θέσει θέμα εδαφικών διεκδικήσεων.
Και το ερώτημα είνα "Που το πάει η Αλβανία και ο Σ.Μπερίσα;". Γιατί η πολιτική περί "μειονοτήτων" που ασκεί η αλβανική πολιτική ηγεσία έχει αρχίζει και μοιάζει επικίνδυνα με αυτή την Άγκυρας που πλέον με την πολιτική της θέτει ζητήματα επαναχάραξης συνόρων και δημιουργίας εκ μη όντων, μειονοτικών προβλημάτων.
Οι καιροί είναι......

"Δημοκρατικά"... Διώκεται ποινικά όποιος μιλάει για την κυβέρνηση δωσίλογων…

Μία ανάρτηση στο διαδίκτυο ήταν αρκετή για να παραπεμφθούν στο επταμελές πειθαρχικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου οι εισαγγελείς Πρωτοδικών Χανίων και Κεφαλληνίας. 

 Συγκεκριμένα, ο ένας εκ των δύο εισαγγελέων ανήρτησε πριν από λίγο καιρό στο διαδίκτυο επιστολή με την οποία επικρίνει το Συμβούλιο της Επικρατείας, ενώ η συνάδελφος του φέρεται να επικρότησε την επίμαχη επιστολή. Επειδή όπως έχουμε εκφράσει πολλάκις στην Ελλάδα μόνο δημοκρατία δεν έχουμε και η......

Αγωνία σιωνιστών για την ύπαρξη της Χρυσής Αυγής

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Διαβάστε τη μεγάλη έρευνα του blog μας για το "περιούσιο" προσωπείο της Human Rights Watch

Human Rights Watch: Οι μάσκες πέφτουν (Μια εβραϊκή- σιωνιστική ένωση)


Δόθηκε την Πέμπτη στη δημοσιότητα, από την πρωτεύουσα του διεθνούς σιωνισμού Νέα Υόρκη, η ετήσια έκθεση του Οργανισμού Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η οποία - όπως ήταν φυσικό- επικρίνει την Ελλάδα , λόγω της Χρυσής Αυγής.
Η έκθεση κάνει λόγο για απαράδεκτη μεταχείριση μεταναστών και προσφύγων από την πλευρά της επίσημης ελληνικής πολιτείας, ενώ επισημαίνει την έντονη ανησυχία για τη «ρατσιστική βία» της Χρυσής Αυγής. Συγκεκριμένα και εις ότι αφορά το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, ο οργανισμός αναφέρει ως απειλητική για τα ανθρώπινα δικαιώματα, την εκλογή του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στην ελληνική Βουλή. Εντύπωση προκαλεί η.......

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΡΑΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ

EGYPT06
Όπως είναι γνωστό, τις τελευταίες ημέρες γίνονται στην Αίγυπτο ταραχές και υπάρχουν εκατοντάδες νεκροί. Όμως, ποιοι είναι αυτοί που οργανώνουν και καθοδηγούν την αναταραχή; Και ποιους χρησιμοποιούν για τη βρώμικη δουλειά;
Θ’ αρχίσουμε από το δεύτερο. Μια νέα, λοιπόν, οργάνωση αναρχικών, το «Μαύρο Μπλοκ», εμφανίστηκε στην Αίγυπτο την περασμένη εβδομάδα, την παραμονή της δεύτερης επετείου της επανάστασης της 25ης Ιανουαρίου 2011, με στόχο να πολεμήσει τη Μουσουλμανική Αδελφότητα.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του εγγλέζικου BBC,