Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 22, 2016

Χρίστος Χρίστου: Αφιερώνουμε την Νίκη του ΕΛΑΜ στον Ήρωα Σμηναγό Κωνσταντίνο Ηλιάκη - ΒΙΝΤΕΟ

Σε πανηγυρικό και συνάμα συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα προσήλθε ο Χρίστος Χρίστου στα γραφεία του ΕΛΑΜ, το οποίο για πρώτη φορά εξασφαλίζει την είσοδό του στην κυπριακή Βουλή με δύο βουλευτές, προκαλώντας την εύλογη αμηχανία σε όλο το πολιτικό και κομματικό φάσμα.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του...

Μεγάλη επιτυχία των Εθνικιστών στην Κύπρο! 4,3% το ΕΛΑΜ στo 1/3 της επικράτειας - Μπαίνει για πρώτη φορά στην Κυπριακή Βουλή!

Τα πρώτα exit-poll στην Κύπρο είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικά. Ο τηλεοπτικός σταθμός Sigma-Live δίνει στο Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο ποσοστό από 3 έως 5,5%, δηλαδή 4,25% κατά μέσο όρο.

Με το ποσοστό που απαιτείται για να εισέλθει το Εθνικιστικό Κόμμα στη βουλή να είναι...

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Θα πολεμήσουμε για την αναγέννηση του Ελληνικού Έθνους!

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος μιλά στη βουλή ενάντια στον θάνατο που φέρνει το μνημονιακό πολυνομοσχέδιο και υπέρ της ζωής που θα φέρει μια εθνικιστική αναγέννηση του Ελληνισμού.

Δείτε το βίντεο...

ΜΙΑ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΔΩΡΟ ΣΤΗ ΣΚΥΛΟΚΑΜΜΕΝΑΡΙΑ;

1507848_1013532848695498_1605659954342095949_n
Γράφει ο Αντίοχος

Όπως είναι γνωστό, την Παρασκευή το βράδυ, η συγκυβέρνηση των τουρλοκώληδων έφερε μια τροπολογία της τελευταίας στιγμής, σύμφωνα με την οποία παγώνουν επί μια διετία (2017-2018) οι μισθολογικές προαγωγές των αστυνομικών, στρατιωτικών, λιμενικών, πυροσβεστών και άλλων κατηγοριών που αμείβονται με τα λεγόμενα «ειδικά μισθολόγια», λόγω της φύσης της ιδιαίτερης δουλειάς τους.
Σημαντική παρατήρηση: Αν....

7-8 «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΝΕΑΡΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΗ ΣΑΜΟ… Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΜΕ «ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ»! – BINTEO

SOKAKI_532_355

Μέχρι τώρα, τα «προσφυγάκια» ήταν συγκρατημένα με τις Ελληνίδες – και πολύ επιθετικά με τις γυναίκες και τα παιδιά από τις χώρες τους. Τώρα φαίνεται πως αλλάζουν ρότα, κι αρχίζουν να επιτίθενται και στις Ελληνίδες!
Έτσι, την επίθεση που δέχθηκε η νεαρή κόρη του από 7-8 «προσφυγάκια», στην Περιφερειακή οδό της Σάμου, κατήγγειλε ο πατέρας της σε ραδιοφωνική εκπομπή στον 2000 Fm – 99,8. Σύμφωνα με....

Κασιδιάρης: "Η Χρυσή Αυγή καταθέτει προτάσεις και τροπολογίες για να μη πληγούν το ΕΚΑΣ, δλδ ο μόχθος ετών των Ελλήνων" ΒΙΝΤΕΟ

 Νέα ψυχωμένη ομιλία του Ηλία Κασιδιάρη στη Βουλή...

ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!

Γράφει ο Αντίοχος

Συνέντευξη στο (καθεστωτικό) «Βήμα» έδωσε ο Γιόζεφ Μελχιόρ, καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου της Βιέννης, «με αφορμή την τρομακτική επιτυχία που σημείωσε το ακροδεξιό και ξενοφοβικό Κόμμα της Ελευθερίας κατά τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στην Αυστρία» – και εν όψει του δευτέρου γύρου.

Εκεί, ανάμεσα στα άλλα, ο καθεστωτικός καθηγητής με το προφανώς… βιβλικό όνομα (βλέπετε, υπάρχουν και κάποια πράγματα που δεν κρύβονται με τίποτα…), ερωτήθηκε και για το «πού οφείλεται...

Έφθασε η ευλογημένη στιγμή... Σήμερα το ΕΛΑΜ, οι Εθνικιστές της Κύπρου μπαίνουν στη Βουλή


Έφθασε η μεγάλη ώρα: Το Ε.ΛΑ.Μ. μπαίνει πανηγυρικά στη Βουλή!

Επιτέλους έφθασε η Μεγάλη Αγία ώρα κι΄η Ευλογημένη Στιγμή, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο - Ε.ΛΑ.Μ ΜΠΑΙΝΕΙ μεθαύριο την Κυριακή πανηγυρικά στο Ελληνοκυπριακό κοινοβούλιο, για πρώτη φορά στην Ιστορία του, από της Ιδρύσεως του το 2008.

Μπαίνει Επάξια στη βουλή γιατί το Αξίζει πραγματικά και που θα εκλέξει τουλάχιστον τρεις Άξιους βουλευτές με καθαρά τα χέρια, Πατριώτες και Εκτιμητέα πρόσωπα από την κοινωνία μας, χωρίς βαρίδια και ενοχές, με,....

Dominique Venner (16 Απριλίου 1935 – 21 Μαΐου 2013)


Dominique Venner (16 Απριλίου 1935 – 21 Μαΐου 2013)

Τρία χρόνια από τον εθελούσιο θάνατο του
ΑΘΑNΑΤΟΣ!

Πριν τρία χρόνια, την 21η Μαΐου του 2013, ο Γάλλος εθνικιστής ιστορικός και διανοητής Dominique Venner έβαλε τέρμα στη ζωή του στον Καθεδρικό Ναό της Notre-Dame με μια σφαίρα στο στόμα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την παρακμή και τον εξισλαμισμό της γαλλικής κοινωνίας, μια διαδικασία που όπως πίστευε, θα συντελέσει με καταστροφικό τρόπο  στην εξαφάνιση των παραδοσιακών αξιών της Ευρώπης.
Στην επιστολή που άφησε εξηγούσε τους λόγους της εθελούσιας θυσίας του:

« Είμαι σώματι και πνεύματι υγιής και γεμάτος από την αγάπη της γυναίκας μου και των παιδιών μου. Αγαπώ τη ζωή και δεν περιμένω τίποτα πέρα απ' αυτήν,  παρέχων την διαιώνιση της φυλής και του πνεύματός μου. Ωστόσο, στο δειλινό αυτής της ζωής, μπροστά στους τεράστιους κινδύνους για την γαλλική και ευρωπαϊκή μου πατρίδα, αισθάνομαι το καθήκον να δράσω όσο έχω ακόμα τη δύναμη. Αισθάνομαι αναγκαίο το να....