Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 17, 2016

17 Ιουνίου 1953: Η Λαϊκή εξέγερση στην Ανατολική Γερμανία και η χυδαιότητα του «Ριζοσπάστη»

Οι αμετανόητοι εγχώριοι νοσταλγοί της εγκληματικής ιδεολογίας του κομμουνισμού έδειξαν για μια ακόμη φορά το αντεργατικό τους μίσος, επ΄αφορμή μιας επετείου. Στον «Ριζοσπάστη» της 17ης Ιουνίου, στην στήλη «Σαν σήμερα» αναφέρονται τα εξής: «1953: Ξεσπούν στο Βερολίνο και σε άλλες πόλεις της Γερμανικής Λαοκρατικής Δημοκρατίας μια σειρά απεργίες και διαδηλώσεις δυσαρέσκειας στις αυξήσεις σε πολλά προϊόντα. Παρά τις προσπάθειες των αντεπαναστατικών δυνάμεων...

Νεοδημοκράτες βουλώστε το και ακούστε το iPhone του Κασιδιάρη!

Ο Ηλίας Κασιδιάρης ξεβράκωσε τη ΝΔ με το παραδικαστικό της κύκλωμα, που είχε μάλιστα το θράσος να καταθέσει επίκαιρη επερώτηση για τις παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη.

Όπως ομολόγησε και ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Κακλαμάνης, ήταν το κύκλωμα Σαμαρά που έβαλε την Χρυσή Αυγή παράνομα στην φυλακή και είναι σίγουρη η αθώωσή της, αν γίνει σωστή δίκη!

Δείτε το βίντεο...

Διψήφιο ποσοστό για την Χρυσή Αυγή ακόμα και στις χαλκευμένες δημοσκοπήσεις των συριζαίων

Το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή είναι τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου και μάλιστα με διψήφιο ποσοστό δεν μπορεί, πλέον, να το αμφισβητήσει κανείς, ούτε οι αρχισκευωροί της Νέας Δημοκρατίας ούτε οι πολιτικοί απατεώνες του Σύριζα.

Μπορεί, λοιπόν, η ΝΔ και ο Σύριζα να προβαίνουν σε έναν πόλεμο μαϊμού δημοσκοπήσεων που δείχνουν τον ένα ή τον άλλο πρώτο, όμως η πραγματικότητα περί της δυναμικής της Χρυσής Αυγής δεν μπορεί να κρυφτεί από κανέναν.

Έτσι μπορεί τις τελευταίες ημέρες να είδαμε παλινωδίες, με τις δημοσκοπήσεις των καθεστωτικών μέσων να δείχνουν ξεκάθαρα προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας, όμως δημοσκόπηση του Σύριζα...

Η “Αυγή” πανηγυρίζει για την φίμωση του Νότη Σφακιανάκη!

Η είδηση ότι το ΡΙΚ δέχθηκε πρόστιμο, επειδή είχε το... θράσος να φιλοξενήσει τον δημοφιλή τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος εξέφρασε μη “πολιτικά ορθές” απόψεις, χαροποίησε τους πάσης φύσεως οπαδούς της πολυπολιτισμικότητας, των “ανοιχτών κοινωνιών”, του “αντιρατσισμού” κ.τ.λ.

Ανάμεσά τους και η έρπουσα κυκλοφοριακά κυβερνητική φυλλάδα “Αυγή”, η οποία με κείμενο που είχε τον χαρακτηριστικό τίτλο “Κάν' το όπως οι Κύπριοι”, παρουσιάζει την απόφαση ως εξής: “Τι έκαναν οι Κύπριοι; Έκαναν αυτό που όφειλαν. Η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης επέβαλε πρόστιμο 26.000 ευρώ στο ΡΙΚ, κρίνοντας πως εκπομπή που μεταδόθηκε στις 13 Μαρτίου και είχε καλεσμένο...

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΣ Κ.ΛΠ. – ΠΑΣΟΚ, ΦΥΣΙΚΑ

tzanis
Άλλος ένας (πρώην) εθνοσωτήρας, πασοκικής προελεύσεως, συνελήφθη «κλέπτων οπώρας».
Πρόκειται για τον πρώην δήμαρχο Κερατσινίου (έως το 2014), Λουκά Τζανή, ιδιοκτήτη φαρμακείου, εις βάρος του οποίου (και τεσσάρων γιατρών του ΕΟΠΥΥ) σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα φάρμακα, νοθεία τροφίμων, απάτη τελεσθείσα κατ’ επάγγελμα και συνήθεια, καθώς και για ψευδή βεβαίωση κατ’ εξακολούθηση μετά χρήσεως και παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Όπως προέκυψε από....

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ)!

Δεν έχει περάσει παρά μόνο λίγος καιρός από την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου του αίσχους, δια του οποίου το ψευδοκράτος βάζει ακόμα βαθύτερα το χέρι του στις τσέπες των Ελλήνων, με την δικαιολογία ότι «το ταμείον είναι μείον», αλλά –για μια ακόμα φορά!- αποδεικνύεται στην πράξη ότι λεφτά υπάρχουν! Όχι για τους πολίτες, αλλά για τα κόμματα του… συνταγματικού τόξου.
Έτσι, στο ποσό του 1.937.400 ευρώ ανέρχεται η δεύτερη ετήσια δόση της κρατικής οικονομικής ενίσχυσης των κομμάτων (του… συνταγματικού τόξου) που εξέλεξαν βουλευτές στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές και στις ευρωεκλογές του 2014, καθώς επίσης και σε όσα έπιασαν τουλάχιστον 1,5% στις προαναφερόμενες εκλογικές αναμετρήσεις.
Εξ’ αυτών των χρημάτων, το 1.614.500 ευρώ αποτελεί την....

ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ!

sto-trapezi-kai-senaria-xaous-se-periptwsi-brexit.w_s
Γράφει ο Αντίοχος

Ενώ, λοιπόν, το “Brexit” προηγείτο σε όλες τις δημοσκοπήσεις –παρ’ ότι είχε πέσει πάνω στους Βρετανούς όλη η παγκόσμια σαπίλα, για να τους χειραγωγήσει στην ψήφο υπέρ της παραμονής τους στην Ε.Ε.- έρχεται η δολοφονία της βουλευτή των Εργατικών, Τζο Κοξ, λίγες ημέρες πριν από την ώρα της κρίσεως και αλλάζει άρδην όλα τα δεδομένα! Κατά τα φαινόμενα, κι αφού είναι σιγουρότατο πως όλες αυτές τις μέρες η συστημική προπαγάνδα θα φτάσει στο απόγειό της και οι υποστηρικτές του “Brexit” θα εμφανίζονται ως μειοψηφία σε όλες τις δημοσκοπήσεις, η ψήφος της πλειοψηφίας των Βρετανών θα είναι τελικά υπέρ της παραμονής.  
Πρόκειται, λοιπόν, για....

ΠΕΡΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ Ο ΛΟΓΟΣ…

Τελικά, «μάπα το καρπούζι» ήταν η πολυδιαφημισμένη συγκέντρωση των «Παραιτηθείτε», ήτοι των παλαιομνημονιακών ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Ποταμιού. Για 3-4 χιλιάδες μιλάει η κυβέρνηση, για 7 χιλιάδες οι διοργανωτές, ας πούμε πως ήταν γύρω στους 5 χιλιάδες, για να’ μαστε μέσα. Πέντε χιλιάδες σε μια όλη πέντε εκατομμυρίων… Σε κάθε περίπτωση ήταν μια αποτυχία, που δείχνει ότι το μέτωπο των παλαιομνημονιακών δεν τραβάει, ούτε μετά από το πλήρες ξεβράκωμα των νεομνημονιακών ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!

Απ’ την άλλη, κακώς πανηγυρίζουν και ειρωνεύονται οι νεομνημονιακοί, γιατί αν τολμούσαν οι ίδιοι να διοργανώσουν ανοιχτή συγκέντρωση...

Ο Ελληνικός Λαός πένεται και τα αποκόμματα του αντισυνταγματικού τόξου συνεχίζουν να επιχορηγούν τους εαυτούς τους!

Συνεχίζουν να προκαλούν την κοινωνία της κόμματα της κλεπτοκρατίας, επιχορηγώντας τους εαυτούς τους, ως αμοιβή για το αντεθνικό τους έργο και ρόλο. Έτσι σήμερα δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ τα χρήματα που θα λάβουν τα κόμματα του μνημονίου και της ρεμούλας, με ένα ποσό που αγγίζει τα 2 εκατομμύρια ευρώ! .

Σας παραθέτουμε την λίστα της ντροπής:...