Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 02, 2016

Δυναμική παρέμβαση της Χρυσής Αυγής σε εκδήλωση τούρκων πρακτόρων στην ευρωβουλή - Λάμπρος Φουντούλης: “Shame on you! Go to turkey!”

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Διοργανωτής της ανθελληνικής εκδήλωσης ήταν ο προκλητικός ρουμάνος ευρωβουλευτής Csaba Sogor (πράκτορας σκοπιανών και τούρκων) που φαίνεται στα επίμαχα πλάνα. Ο τύπος που αντιδρά υβρίζοντας σε άπταιστα ελληνικά τους ευρωβουλευτές μας (ο καθιστός) για να δεχτεί τις ανάλογες απαντήσεις και να κάτσει... κότα στ' αυγά του, είναι τούρκος πράκτορας του DEB. 
 
Δείτε το βίντεο...

Το ΕΛΑΜ είναι μέσα στη Κυπριακή Βουλή! Νέα δημοσκόπηση της GPO


σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αγώνας για να ελευθερωθεί η γη του Αυξεντίου και του Γρίβα.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο βρίσκεται εντός της Βουλής σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από την GPO για λογαριασμό του ΑΚΕΛ. Μια δημοσκόπηση που προφανώς θα ήταν πολύ εώς πάρα πολύ εχθρική προς το εθνικιστικό κίνημα δείχνει το ΕΛΑΜ...

ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΗΝ ΚΝΙΤΗΣ ΚΑΙ «ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ»; ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ MISTER TSIPRA!

1924369
Σ’ έναν ακόμα διορισμό στο γραφείο του πρωθυπουργού στην βουλή (στη θέση του ειδικού συμβούλου στο γραφείο Στρατηγικού Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας του πρωθυπουργού), προχώρησαν οι συριζομούρηδες. Ο… τυχερός ονομάζεται Νίκος Καρανίκας και τα… προσόντα του είναι τα εξής: είναι πρώην κνίτης (υπάρχει άραγε έστω και ένας προνομιούχος στην Ελλάδα που να μην έχει περάσει από την ΚΝΕ;), αρνητής στράτευσης, αδελφός πρώην βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ και φίλος του Αλέξη Τσίπρα.
Όπως πως αυτοπροσδιορίζεται στο βιογραφικό του ο… τυχερός:
«Αδιόριστος εκπαιδευτικός-σερβιτόρος. Γεννήθηκα το ’69, σχολείο πήγα, γράμματα έμαθα, όπως με προέτρεπαν και οι....

«ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙ» ΠΡΟΣ ΜΜΕ: ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ

12771597_1048023871910447_1335277518674182941_o

Γράφει ο Αντίοχος

Μέσα στον απίστευτο προπαγανδιστικό καταιγισμό των εγχώριων ΜΜΕ υπέρ των εξ’ Ανατολών απρόσκλητων επισκεπτών μας, ξεχωρίσαμε τις εξηγήσεις που έδωσε στους δημοσιογράφους ένα «προσφυγάκι» ονόματι (κατά δήλωσή του…) Αλί Καντίρ, για τους λόγους που οι όμοιοί του… προτιμούν την Ελλάδα κι όχι την Βουλγαρία ή την Αλβανία. Ιδού οι πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσες εξηγήσεις του:
«Είναι ο μόνος δρόμος, που δεν θεωρείται έγκλημα να περάσεις τα σύνορα. Για παράδειγμα σας λέω ότι όποιος πρόσφυγας προσπαθήσει να περάσει για παράδειγμα τα σύνορα της Ουγγαρίας, κινδυνεύει με τέσσερα χρόνια φυλάκιση. Αν τώρα πάμε από.....

ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΕΝΩ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Σ’ ΑΥΤΟ;

politikoi_arxhgoi

Όταν προ ημερών κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο πρώην κνίτης και νυν πρωθυπουργός θα συγκαλέσει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών (των κομμάτων του… συνταγματικού τόξου, βεβαίως-βεβαίως…), ο αρχικουκουές Κουτσούμπας δήλωσε τα εξής:
«Με αφορμή την πρόταση για σύγκληση σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών υπό τον ΠτΔ, για το προσφυγικό, δεν πιστεύουμε ότι...

Ολόκληρη η συνέντευξη Τύπου του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής για το λαθρομεταναστευτικό - ΒΙΝΤΕΟ

Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που δίνει λύσεις για τη διάσωση του Ελληνισμού.... και μπορεί να οδηγήσει στην εθνικά συμφέρουσα λύση του λαθρομετανστευτικού....

ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ Η ΚΟΜΣΟΜΟΛΑ ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ NPD

npd

Γράφει ο Αντίοχος

Ενώ, λοιπόν, στην Γερμανία ο κόσμος πήρε τα μαθήματά του από τα γεγονότα της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία και αλλού κι άρχισε να αφυπνίζεται, το κράτος της κομσομόλας φράου Μέρκελ και του Σόιμπλε –δια του Συνταγματικού Δικαστηρίου- ξεκινάει διαδικασίες για να θέσει εκτός νόμου το ένα και μοναδικό εθνικιστικό κόμμα της χώρας, το NPD, με αφορμή την υποβολή αγωγών τοπικών κυβερνήσεων από....

Δεν τον χάλασε τον Τζουντ Λο...Πήγε για συμπαράσταση με το συνεργείο του στους “πρόσφυγες”, αλλά αυτοί επιτέθηκαν και τους έκλεψαν τα κινητά!


Την πάτησε ο Τζουντ Λο: Πήγε για συμπαράσταση με το συνεργείο του στους “πρόσφυγες”, αλλά αυτοί επιτέθηκαν και τους έκλεψαν τα κινητά!

Στο ιστολόγιο «Κόκκινος Ουρανός» δημοσιεύθηκε το παρακάτω ενδιαφέρον κείμενο, υπό τον τίτλο: «Συγκινητικό! Ο Jude Law πήγε στην «ζούγκλα» του Καλαί να δείξει τον ανθρωπισμό του στους λαθρομετανάστες και το συνεργείο του δέχτηκε άγρια επίθεση...», το οποίο και παραθέτουμε:
«Μια ομάδα ασφαλείας φρούρησης του ηθοποιού Jude Law δέχθηκε επίθεση από λαθρομετανάστες, καθώς ο διάσημος σταρ του Χόλιγουντ επισκέφτηκε το ονομαζόμενο ως «ζούγκλα» - στρατόπεδο μεταναστών στο Καλαί της Γαλλίας. Ο 43χρονος ηθοποιός ήταν στη Γαλλία με ένα κινηματογραφικό συνεργείο και τον 25χρονο Βρετανό τραγουδιστή Tom Odell, για να βεβαιωθεί για....

Καθεστωτικά ΜΜΕ και απόκρυψη ειδήσεων


Καθεστωτικά ΜΜΕ και απόκρυψη ειδήσεων

Πριν από λίγες ημέρες σε μια απογευματινή εκπομπή υπήρχε αναφορά σ’ έναν κατηγορούμενο για παιδεραστία. Μάθαμε το όνομά του, είδαμε φωτογραφία του, πληροφορηθήκαμε γενικώς όλα τα στοιχεία της ταυτότητας και της μέχρι τώρα ζωής του. Στην συγκεκριμένη περίπτωση κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε για ενδεχόμενη διαπόμπευση, ούτε επικαλέστηκε το «τεκμήριο της αθωότητας». Ίσως επειδή ο τύπος αυτός ήταν «ανώνυμος», δεν είχε δηλαδή την αναγνωρισιμότητα που έχουν οι «επώνυμοι».
Πριν από λίγο καιρό, όμως, είχαμε την περίπτωση ενός άλλου κατηγορουμένου για.....