Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 29, 2016

ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ «ΠΡΟΣΦΥΓΑ» ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ» ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Γράφει ο Αντίοχος

Ποια είναι η μόνη χώρα στον κόσμο, που από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε –και μάλιστα ασυζητητί- πως δεν πρόκειται να δεχθεί ούτε έναν πρόσφυγα (με ή χωρίς εισαγωγικά…) στο έδαφός της; Το σιωνιστικό Ισραήλ, φυσικά.

Σας θυμίζω τις είχε απαντήσει τον Σεπτέμβριο του 2015 ο Νετανιάχου, σε σχετική ερώτηση των κομμάτων της αντιπολίτευσης: «Το Ισραήλ είναι μια πολύ μικρή χώρα. Δεν έχει κανένα δημογραφικό βάθος και δεν έχει καμία γεωγραφική κάλυψη. Πρέπει να προστατεύσουμε τα σύνορά μας εναντίον...

Εξαγριωμένοι αγρότες της Ηγουμενίτσας πέταξαν αυγά και ντομάτες σε γραφεία Συριζαίων - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αυτό αξίζει στους Συριζαίους. Αυγά και ντομάτες!

Αυγά και ντομάτες από αγρότες της Ηγουμενίτσας, στο γραφείο του βουλευτή Θεσπρωτίας του Σύριζα, Μάριου Κάτση. Μάλιστα, μετά την ρίψη των αντικειμένων, οι αγρότες κατέβασαν την πινακίδα του ΣΥΡΙΖΑ και ζωγράφισαν στην κεντρική είσοδο έναν μεγάλο κόκκινο σταυρό.

Η ένταση πυροδοτήθηκε με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτή στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού Ioannina TV, σύμφωνα με τις οποίες...

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΜΑΣ ΚΟΛΑΚΕΥΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ;

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πόσο μας αγαπάει ο Πάπας! Ταπεινό όργανο της μασονίας και αυτός.

Γράφει ο Αντίοχος

Τις τελευταίες ημέρες, πολλοί διεθνείς παράγοντες –κι όλοι ανεξαιρέτως νεοταξίτες!- «στηρίζουν την Ελλάδα» (όπως γράφουν τα ΜΜΕ, εννοώντας την πολιτική των «ανοιχτών θυρών» της μνημονιακής συγκυβέρνησης των συριζοψεκασμένων…), εξυμνώντας  την «αλληλεγγύη» του «πάντα φιλόξενου» και «γενναιόδωρου»  ελληνικού λαού και άλλα τέτοια. Δείτε ένα πολύ πρόσφατο παράδειγμα:

«Μήνυμα στήριξης του πάπα Φραγκίσκου στην Ελλάδα για το προσφυγικό
Στην προσφυγική κρίση, με μήνυμα αλληλεγγύης και στήριξης προς την Ελλάδα, αναφέρθηκε ο πάπας Φραγκίσκος, μιλώντας πριν από λίγο στους πιστούς που έχουν γεμίσει την πλατεία του Αγίου Πέτρου.
«Στην προσευχή μου και στη δική σας...

«Ντου» στα γραφεία του Σύριζα από εξαγριωμένους αγρότες της Κορίνθου: “Είστε υπάλληλοι της τρόικα” - ΒΙΝΤΕΟ

Κατέβασαν την πινακίδα των γραφείων του Σύριζα στην Κόρινθο

Απρόσμενο τέλος είχε η συνέντευξη Τύπου βουλευτών του Σύριζα Κορινθίας στα γραφεία της Νομαρχιακής, καθώς διεκόπη από 40 αγρότες που εισέβαλαν στον χώρο, προκειμένου να διατυπώσουν τη αντίθεσή τους στο ασφαλιστικό.

Πρόκειται για μια ομάδα αγροτών της Κορινθίας που εισέβαλε λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας, όπου οι βουλευτές...

Με λάφυρο το κομμένο κεφάλι ενός κοριτσιού φώναζε “Allahu Akbar” στο κέντρο της Μόσχας! Σύντομα και στο ελλαδιστάν... ΒΙΝΤΕΟ



Σκηνές φρίκης εκτυλίχτηκαν στο κέντρο της Μόσχας, με μία μαυροντυμένη τζιχαντίστρια να κραδαίνει ως τρόπαιο το κομμένο κεφάλι ενός παιδιού, φωνάζοντας "Allahu Akbar".
Σκληρές εικόνες σε σταθμό του Μετρό στη Μόσχα, με μια μαυροφορεμένη γυναίκα να κρατά το κομμένο κεφάλι ενός παιδιού. Η γυναίκα, σύμφωνα με μαρτυρίες, φώναζε "Allahu Akbar".
Μετά τον φόνο, η γυναίκα πήγε κοντά στον σταθμό του Μετρό Oktyabrskoye Pole και εκεί τη σταμάτησε ένας αστυνομικός. Αμέσως έβγαλε το κεφάλι του θύματος, που αναγνωρίστηκε ως η Nastya M, από την τσάντα της και φώναζε πως είχε σκοτώσει το παιδί.
Βρίσκεται πλέον υπό....

Το “μητσοτακέικο” έστησε 5άστερο ξενοδοχείο για λαθρομετανάστες στον ιερό χώρο των Θερμοπυλών

Μέσα σε μόλις 48 ώρες (!) και με όλα τα έξοδα πληρωμένα από την περιφέρεια (Μπακογιάννης) αναπαλαιώθηκε το παρατημένο στολίδι των ιαματικών πηγών Θεμροπυλών - Είχε εκχωρηθεί στο ΤΑΙΠΕΔ και σάπιζε αντί να είναι πόλος έλξης για Έλληνες και ξένους επισκέπτες


Ένα εγκαταλελειμμένο από χρόνια ξενοδοχείο, με δυναμικότητα φιλοξενίας έως και 400 ανθρώπων, ανακατασκευάστηκε μέσα σε 48 ώρες στη Λαμία για να φιλοξενήσει λαθρομετανάτες. Πρόκειται για ξενοδοχείο ιδιοκτησίας του ΤΑΙΠΕΔ που βρίσκεται στις Θερμοπύλες, κοντά στις ιαματικές πηγές, και το οποίο είχε εγκαταλειφθεί από το 2012.
Ο περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης την Παρασκευή το απόγευμα σε...

Μία απάντηση στα ορφανά του Σαμαρά «για τις αλήθειες που δεν λέγονται»


Μία απάντηση στα ορφανά του Σαμαρά «για τις αλήθειες που δεν λέγονται»

Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί η επίσημη νουδούλα να κάθεται σούζα μπροστά στους συριζοψεκασμένους για το «προσφυγικό» ζήτημα (κατόπιν αυστηρής εντολής της κοινής τους αφέντρας, φράου Μέρκελ), αλλά οι σαμαρόφρονες του διαδικτύου ξεσαλώνουν, νοσταλγώντας τα… επιτεύγματα της σαμαροκρατίας.
Έτσι, σε άρθρο υπό τον τίτλο «Αλήθειες που ΔΕΝ λέγονται…», αναφέρονται -μεταξύ των άλλων- και οι εξής… βαθυστόχαστες σαμαρο-μπουμπουκιές:
«Γιατί ακόμα και τώρα ο απερίγραπτος αυτός «θίασος» που παριστάνει την κυβέρνηση, δεν ιδρύει (κλειστά) «κέντρα κράτησης» των αλλοδαπών!
Και μάλιστα κέντρα κράτησης των λαθρομεταναστών!
Γιατί τους πραγματικούς πρόσφυγες οφείλει να...

Η ομιλία του Στουρνάρα (πρώην Υπουργός Οικονομικών ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ) στον "Ριζοσπάστη"....Είναι ο...κομμουνισμός-υλισμός ηλίθιε!


Οι “επαναστάτες” του ΚΚΕ προβάλουν (με το αζημιώτο...) τις απόψεις του καπιταλιστή Στουρνάρα στην φυλλάδα τους

Είναι γνωστό ότι οι μαγαζάτορες του Καπιταλιστικού Κόμματος Ελλάδος (ΚΚΕ) έχουν ως πραγματικό τους δόγμα  το ρητό ότι «το χρήμα δεν έχει ιδεολογία». Γι΄ αυτό, άλλωστε, αυτοί οι «φραγκοφονιάδες» έχουν μετατρέψει το κόμμα αυτό σε μια εμπορική επιχείρηση ακραιφνούς καπιταλισμού, η οποία φροντίζει να εκμεταλλεύεται και να στίβει εξ ολοκλήρου τα διάφορα εναπομείναντα κορόιδα που τρώνε αμάσητη την σερβιρισμένη τροφή – κονσέρβα περί «ταξικής πάλης», «προλεταρίων», «λαϊκών συμφερόντων», «εργατικής συνείδησης» και άλλες παρόμοιες φράσεις – μπούρδες, τις οποίες εκμεταλλεύονται κατά το δοκούν οι ανεπάγγελτοι κλικαδόροι της εκάστοτε ομάδας του Περισσού.
Είναι, όμως, τόσο «πεινάλες» ώστε να μην κρατούν ούτε τα προσχήματα. Στο παρελθόν έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα με.....

Ο...σερβιτόρος του Ψυχάρη, Τσίπρας και ο "ενικός"...

Γράφει ο Αινείας

Εκτός από πολιτικοκοινωνικά συμπεράσματα που αβίαστα εξάγονται από την αποκάλυψη των μυστικών συναντήσεων Τσίπρα - Ψυχάρη και πασιφανές αλισβερίσι μεταξύ των δύο πλευρών απορρέουν και διάφορα πικάντικα "παραπολιτικά" από τους διαλόγους Τσίπρα - Ψυχάρη που το Μαξιμου δεν διέψευσε.

Έχουμε την εξής συνομιλία μεταξύ των δύο ανδρών σε μια από τις ιδιωτικές συναντήσεις τους που διαξάγονταν σε εξαιρετικά φιλικό κλίμα.
Τσ: “Θέλετε έναν εσπρέσο;” 
Τσ:“Θα τον φτιάξω ο ίδιος, γιατί δεν υπάρχει κανείς άλλος στο σπίτι”

Και στη συνέχεια:
Ψυχ:  “Συγχαρητήρια για....

ΠΟΙΟΥΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ;

fraktis-skopia
Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Τον περασμένο Νοέμβριο έγραφα για το σενάριο των ανοιχτών συνόρων, σαν μέσο εκβιασμού προς την γερμανική αδιαλλαξία. Συγκεκριμένα είχα γράψει στο άρθρο μου, η ισχύς εν τη ενώσει, στις 2-11-015: «500.000 και πλέον λαθρομετανάστες συνωστίζονται μεταξύ των συνόρων της Αυστρίας και της Γερμανίας, προσπαθώντας να υπεισέρθουν εντός του γερμανικού εδάφους. Παρ’ ότι ο δρόμος προς το νότο παραμένει ανοιχτός, ουδείς εξ’ αυτών των ταλαίπωρων προτιμά το δρόμο της επιστροφής ή έστω της διαβίωσης, σε κάποιες από τις χώρες της κεντρικής ή νότιας Ευρώπης/ Πως βρέθηκαν τόσοι λαθρομετανάστες στα....