Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 02, 2011

Osama όπως Obama.



Γράφει ο Κλεισθένης.

Δύο πρόσωπα απασχόλησαν σήμερα τα ΜΜΕ.
Ο «τρομοκράτης» Osama Bin-Laden και ο «δημοκρατικός» Barack Obama.
Ο πρώτος γέννημα των μυστικών υπηρεσιών (χρησιμοποιήθηκε παλιότερα στο Αφγανιστάν) και ο δεύτερος εκλεγμένος πρόεδρος των «δημοκρατικών» ΗΠΑ.
Φημολογήθηκε (ακόμη δεν υπάρχουν απτές αποδείξεις) ότι ο Bin Laden δολοφονήθηκε στο Πακιστάν, τα μέχρι τώρα στοιχεία και ειδικότερα η παραποιημένη παλιότερη φωτογραφία του Οσάμα καθώς και η δήλωση ότι έγινε το τελετουργικό που προβλέπουν οι μουσουλμανικοί κανόνες και το σώμα του ρίχτηκε στη θάλασσα δημιουργούν σειρά ερωτημάτων και δίνουν το δικαίωμα για καχύποπτες σκέψεις.
Ας υποθέσουμε ότι...

Οι περικοπές στο Πρώτο Θέμα έγιναν για να αγοραστεί το σπίτι του Θέμου Αναστασιάδη στο Λονδίνο;

 'Πρώτο Θέμα'... Η εφημερίδα των συντακτών
Σπίτι Θέμου στο Λονδίνο: "Το ακίνητο των συντακτών"

Οι περισσότεροι αναδείξατε το θέμα με τις μειώσεις των μισθών των συντακτών του Πρώτου Θέματος κατά 10% με 15%...
Ερχόμαι να συμπληρώσω την παραπάνω είδηση με μια αποκάλυψη που μπορεί να αυνδέεται αμέσα.
Ο κος. Αναστασιάδης πρόσφατα, σύμφωνα με πληροφορίες, αγόρασε σπίτι στο κοσμοπολίτικο Λονδίνο.
Η τιμή του εξωπραγματική αφού η συνοικία που επέλεξε είναι από τις ακριβότερες και θα έχει γείτονες από τραπεζίτες, μέχρι εφοπλιστές και καναλάρχες.
Μήπως άραγε οι μειώσεις είχαν να κάνουν με...

Το πρώτο δημοσίευμα της επιχείρησης των Αμερικάνων πεζοναυτών που οδήγησε στο θάνατο του Μπιν Λαντεν έγινε από κάτοικο της περιοχής στο twitter

Δείτε το...

Ρωτάμε τη ΝΔ να μας πει. Είναι ή δεν είναι αντισυνταγματικό το μνημόνιο;;;


Σύμφωνα με πληροφορίες, στον πυρήνα του οικονομικού προγράμματος που θα παρουσιάσει η Νέα Δημοκρατία στο Ζάππειο, θα βρεθεί το ζήτημα της επαναδιαπραγμάτευσης των όρων του μνημονίου. Από αυτό και μόνο βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα ότι η Νέα Δημοκρατία αποδέχεται και σέβεται πλέον πλήρως το μνημόνιο και το μόνο που θα υποσχεθεί θα είναι ότι θα προσπαθήσει να επαναδιαπραγματευτεί  κάποιους όρους του, στο στυλ της νέας Ιρλανδικής κυβέρνησης, η οποία σημειωτέον δεν κατάφερε τίποτα.

Με τη θέση της αυτή (αν τελικά επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες)  η Νέα Δημοκρατία θεωρεί φυσικά απόλυτα συνταγματικό και νόμιμο το μνημόνιο και άρα έγκυρο και όχι άκυρο όπως υποστηρίζει το σύνολο του πνευματικού κόσμου και των συνταγματολόγων της χώρας. Επομένως....

Oι αντιδράσεις του Αραβικού Συνδέσμου για τον θάνατο του Μπιν Λάντεν

Ο γενικός γραμματέας του Αραβικού Συνδέσμου Αμρ Μούσα δήλωσε ότι τα μέλη του Συνδέσμου ασπάζονται «μια ενιαία θέση κατά της τρομοκρατίας» και ζήτησε την αύξηση των προσπαθειών όλων για την πάταξη της τρομοκρατίας.
Οι Αραβικές χώρες «δεν υποστηρίζουν την Αλ Κάιντα ούτε και οποιαδήποτε μορφή βίας κατά πολιτών», επισήμανε ο κ. Μούσα σε ανακοίνωσή του σχετικά με την αναγγελία του θανάτου του επικεφαλής της Αλ Κάιντα Οσάμα Μπιν Λάντεν.
Από τη Βηρυτό ο....

Τι συμβαίνει στη Συρία;


Δεν ξέρω τι πραγματικά συμβαίνει στην Συρία, αλλά ας δούμε και μια διαφορετική μαρτυρία ενός Ρώσου που υποστηρίζει ότι στην Συρία η κατάσταση δεν είναι όπως μας μεταδίδουν τα ΜΜΕ. (μετάφραση από Russia Today)

Που είπαμε ότι ποντίστηκε το σώμα του Μπιν Λαντεν... Καλά το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

Διαβάζουμε:
"Η σορός του ηγέτη της Αλ Κάιντα Οσάμα μπιν Λάντεν μεταφέρθηκε στο Αφγανιστάν μετά τον θάνατό του στο Πακιστάν και ποντίσθηκε στη θάλασσα, σύμφωνα με πληροφορία που δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική έκδοση των New York Times και μεταδόθηκε από τα δίκτυα CNN και MSNBC. "

Ας δούμε ένα χάρτι Αφγανιστάν
Για να ξαναδούμε σημεία της είδησης..
"Μεταφερθηκε στο Αφγανιστάν....και ποντίσθηκε στη θάλασσα..."
Πλάκα μας κάνετε ρε κανίβαλοι της ενημέρωσης...
Πόση παραπληροφόρηση να αντέξουμε;
Βλέπετε εσείς να "βρέχετε" το Αφγανιστάν από κάποια θάλασσα..;

Συνεχίστε να παρακολουθείτε τα διεθνή πρακτορεία και τις έγκυρες ειδήσεις τους, για το θάνατο του Μπιν Λάντεν..
Όπως αυτή με τη φωτογραφία που είναι νεκρός

“Ο διοικητής(λέει) είναι όργανο της τρόϊκας και η ΑΤΕ είναι υπό επιτήρηση”

”Ο διοικητής είναι όργανο της τρόικας και η ΑΤΕ είναι υπό επιτήρηση(λέει). Έχει ποινή και δέσμευση(;) ότι θα πουλήσει τις μη χρηματοοικονομικές συμμετοχές, οι οποίες θα πουληθούν όλες ανεξαιρέτως όσο πιο γρήγορα γίνεται”. 
 
Αποφασισμένος να προχωρήσει στην πλήρη εξυγίανση της ΑΤΕbank και στον απογαλακτισμό της από το ελληνικό δημόσιο και τους φορείς που υπάγονται σε αυτόν εμφανίστηκε στη Γ.Σ. των μετόχων ο διοικητής της κ. Θ. Πανταλάκης. Σημειώνεται ότι...

Έσκασε μύτη στα διόδια ο Βαξεβάνης με το Audi TT για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του μεροκαματιάρη!!!


Audi TT coupe: το πιο φτηνό, 1800κεκ, κάνει 38.000 και το επόμενο, 2000κεκ, αρχίζει από 55.000 ευρώ και φτάνει μέχρι 101.000 ευρώ... ποιο απ' όλα να οδηγάει άραγε το παιδί του λαού;
Δείτε τις φώτο:

Άντε με το "καλό";!... Οι ταλιμπάν απειλούν με νέο γύρο τρομοκρατικών επιθέσεων...

 Η κατάλληλη ευκαιρία για εγκαθίδρυση αστυνομικών μέτρων και καταστρατήγησης ατομικών ελευθεριών από τους φιλειρηνιστές, μέσω νέων πολέμων φυσικά...

Οι Ταλιμπάν του Πακιστάν εκτόξευσαν, σήμερα, απειλές για επιθέσεις, κατά των ηγετών της κυβέρνησης, της χώρας, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου, Ασίφ Αλί Ζαρντάρι, το στρατό του Πακιστάν και τις Ηνωμένες Πολιτείες, μετά τη δολοφονία του Οσάμα Μπιν Λάντεν.

"Τώρα οι κυβερνήτες του Πακιστάν, ο Πρόεδρος Ζαρντάρι και ο στρατός θα είναι...

ΚΛΗΣΕΙΣ ΥΠΟΠΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΠΑΠ-INTRALOT(ή αλλιώς Κόκκαλης)

 Είναι σίγουρο ότι οι υπεύθυνοι θα καταλήξουν....φυλακή

Οκτώ άτομα κλήθηκαν να καταθέσουν στο Οικονομικό Τμήμα της Εισαγγελίας ως ύποπτα για εμπλοκή σε ζημιογόνα σύμβαση του ΟΠΑΠ με την Intralot, για προμήθεια πληροφοριακών συστημάτων την περίοδο 2005-2007.Για την προμήθεια του έργου είχε προκηρυχθεί δημόσιος διαγωνισμός, όπου συμμετείχαν η Intralot και άλλες δύο εταιρίες. Όταν δέκα μέρες πριν από τη λήξη των προσφορών παραιτήθηκαν αιφνιδίως ο....

Ακόμη ένα κράξιμο "έφαγε" η Άννα Νταλάρα

Άντε πάλι τα ίδια... Photoshop και η φωτογραφία του Οσάμα Μπιν Λάντεν;!

Μετά το πλαστό πιστοποιητικό γέννησης του Ομπάμα έχουμε και καινούργιο φρούτο...
Photoshop στη φωτογραφία του νεκρού Οσάμα Μπιν Λάντεν.
Δείτε τη..

Ένα ωραίο βίντεο για την τηλεόραση και τις "παρενέργειες" στον εγκέφαλό μας..

Δείτε το...

Οι σημαντικότεροι σταθμοί της ζωής του Μπιν Λαντεν

Ακολουθούν οι σημαντικότεροι σταθμοί στη ζωή του μπιν Λάντεν:
1957 - Ο Οσάμα μπιν Μοχάμαντ μπιν Αουάντ μπιν Λάντεν γεννιέται στο Ριάντ- ένα από τα περισσότερα από 50 παιδιά ενός εκατομμυριούχου επιχειρηματία. Δεν είναι σαφής η ακριβής ημερομηνία γέννησής του.
1976 - Σπουδάζει Διοίκηση και Οικονομικά στο πανεπιστήμιο της Τζέντα.
26 Δεκεμβρίου 1979 - Οι στρατιωτικές...

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΦΗΜΕΣ ΠΕΡΙ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά την κυβέρνηση Παπανδρέου και ιδιαιτέρως την κα. Διαμαντοπούλου και τον κο. Πανάρετο. Σε δέκα ημέρες από σήμερα ξεκινούν οι πανελλήνιες εξετάσεις για τους μαθητές της τρίτης Λυκείου. Μέσα, λοιπόν, σε αυτό το κλίμα άγχους και πίεσης από την πλευρά των μαθητών έρχεται η κα. Διαμαντοπούλου να βάλει φωτιά στα μέχρι τώρα δεδομένα. Καταργεί δικαιώματα των μαθητών που μέχρι και παραμονές των εξετάσεων οι ίδιοι θεωρούσαν δεδομένα. Αυτό είναι το....

Ταυτοποιήθηκε με τη μέθοδο του DNA test η σορός ο Μπιν Λάντεν


ΣΤΟ 1:15

Χάος: Παραιτήθηκαν όλοι οι άνδρες της ομάδας ΔΕΛΤΑ....

 Κανονίστε να χάσει η ΕΛ.ΛΑΣ. το πιο αξιόμαχο, ηθικό και αποδοτικό τμήμα της
Παπουτσή, αν ισχύει η είδηση, πρέπει να παραιτηθείς αμέσως και ο αρχηγός της ΕΛ.ΛΑΣ....

Πριν από λίγη ώρα υπέβαλε παραίτηση και ο τελευταίος από τους περίπου 300 αστυνομικούς που στελεχώνουν την Ομάδα ΔΕΛΤΑ. Λειτούργησαν όπως ακριβώς επιτάσσει η στρατιωτικού χαρακτήρα διάρθρωση και φιλοσοφία της συγκεκριμένης Ομάδας. Όλοι, μέχρι ενός θέλοντας έτσι να στείλουν ένα μήνυμα από τα κάτω προς τα πάνω. Αρκεί το μήνυμα να διαβαστεί σωστά. Γιατί αυτό που κατ’ ουσίαν λένε κάτω από τις ομαδικές παραιτήσεις, είναι δύο συνοπτικά κοφτές λέξεις προς…τις ηγεσίες τους. “Βρείτε τα”.
Υπενθυμίζουμε πως....

Χρονολόγιο των επιθέσεων της Αλ Κάιντα

1993
-26 Φεβρουαρίου: ΗΠΑ- Βομβιστική επίθεση εναντίον του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου προκάλεσε τον θάνατο έξι ανθρώπων και τον τραυματισμό εκατοντάδων. Η έκρηξη συγκλόνισε τα έξι επίπεδα του υπογείου των διδύμων πύργων όπου 55.000 άνθρωποι βρίσκονταν τη στιγμή της επίθεσης.
1995

Να και η πολή που "εκτέλεσαν" τον Οσάμα Μπιν Λάντεν οι "φιλειρηνιστές"

Όχι που νομίζατε όλοι ότι κρύβοταν σε σπηλιές και σε βουνά δύσβατα...
Σε έπαυλη στην πόλη Abbotabad ζούσε.
Πάρτε μια γεύση για το πως είναι η περιοχή

Διάγγελμα Ομπάμα για το θάνατο του Μπιν Λάντεν

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε τη Δευτέρα ότι ο ηγέτης της αλ Κάιντα Οσάμα μπιν Λάντεν σκοτώθηκε σε επιχείρηση «υπό την ηγεσία» των Ηνωμένων Πολιτειών στο Πακιστάν.  Ο Μπαράκ Ομπάμα είπε πως δέκα χρόνια προσπαθειών δικαιώνονται επισημαίνοντας ότι ο αμερικανικός λαός έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει.

Έδωσε εύσημα στον αμερικανικό στρατό και στις μυστικές υπηρεσίες της χώρας για την μεγάλη αυτή επιτυχία.

Νωρίτερα....

Οι ΗΠΑ έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφία

Οι ΗΠΑ έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφία του νεκρού Οσάμα Μπιν Λάντεν...
Δείτε τη..

Και βιαστής και μάγκας ο “οικονομικός μετανάστης”

 Σ.Σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αυτά τα καθάρματα, θα πρέπει εμείς δηλαδή, στο όνομα του πολυπολιτισμού, να υπερασπιστούμε από τους "κακούς εθνικιστές"... Αφήστε το κύριοι... Δε θα πάρουμε
Στον πόλεμο ανάμεσα στις δυο «άγουρες» συμμορίες των Νοτίων Προαστίων, αποδίδεται η εκτέλεση που έγινε χθες στις 21.14 το βράδυ στη Γλυφάδα, στην οδό Αρκαδίας   έξω από τον Ιερό Ναό του Αγ. Παύλου. Δυο  Αλβανοί έδωσαν ραντεβού στο προκαθορισμένο σημείο για να τσακωθούν με δυο Ελληνόπουλα με τα οποία οι συμμορίες τους είχαν παλιές διαφορές. Αφού συνεπλάκησαν μεταξύ τους οι δυο Αλβανοί  μπήκαν στο  αυτοκίνητο τους για να φύγουν, τότε οι άλλοι δυο εξακολουθούσα να τους προκαλούν. Ο συνοδηγός έβγαλε πιστόλι και τότε ο νεαρός από την αντίπαλη ομάδα φέρεται να του φώναξε: «πυροβόλησε ρε … αν είσαι μάγκας!». Ο συνοδηγός...