Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 17, 2013

Μ. Βορίδης: Δεν με ενδιαφέρει η αυτοδιοίκηση (εφόσον ξέρω ότι θα χάσω από τον Κασιδιάρη)

Επέστρεψαν οι τηλεοπτικοί αστέρες από τις τρίμηνες διακοπές τους σε μέρη εξωτικά κι ονειρεμένα, ξεκίνησαν κανονικά και οι «ενημερωτικές» εκπομπές κι άρχισαν να εμφανίζονται και πάλι στις οθόνες μας οι… συνήθεις καλεσμένοι.

Έτσι, χθες στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου εμφανίστηκε ο μόνιμος θαμώνας των τηλεοπτικών παραθύρων (γιατί άραγε;) Μάκης Βορίδης, ο οποίος ρωτήθηκε από την μεγαλοδημοσιογράφο για το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος στον δήμο Αθηναίων.

«Δεν έχω ενδιαφέρον για την αυτοδιοίκηση» ξεκαθάρισε ο Μάκης Βορίδης, ωστόσο η δημοσιογράφος...

Χαμός στην Τ.Ο. Περάματος - Κοσμοσυρροή από Εθνικιστές κόντρα σε κράτος και παρακράτος

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Συνεχίστε το έργο σας παπαγαλάκια του μνημονίου. Η Χρυσή Αυγή γιγαντώνεται. Ο κόσμος στην τοπική έφτανε μέχρι το δρόμο!

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, χθες Δευτέρα 16/09, η ομιλία του βουλευτή Β' Πειραιώς συναγωνιστή Λαγού Ιωάννη στην Τ.Ο. Περάματος με θέμα ''Κράτος και παρακράτος εναντίον Χρυσής Αυγής''. Το παρόν έδωσαν και οι βουλευτές μας της Β' Αθηνών και Α' Πειραιώς συναγωνιστές Παναγιώταρος Ηλίας και Κούζηλος Νικόλαος αντίστοιχα οι οποίοι απηύθηναν σύντομο χαιρετισμό.

Ο συναγωνιστής Λαγός Ιωάννης ξεκίνησε την ομιλία του κάνοντας...

Ο Μαοϊκός Τατούλης απαιτεί να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή

Ο γνωστός για την πολιτική του «συνέπεια» περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, αναφερόμενος στα γεγονότα της Κυριακής στον Μελιγαλά έκανε την εξής δήλωση: «Ο Μελιγαλάς, η Ιστορία και οι νεκροί μας, ανήκουν στην Πελοπόννησο και όχι σε κάποιους Χρυσαυγίτες που περιφέρουν τους τραμπουκισμούς τους, λες κι η Χώρα είναι γήπεδο κι αυτοί Χουλιγκάνοι. Οι αστυνομικές δυνάμεις και η δικαιοσύνη πρέπει να εγγυηθούν άμεσα την τήρηση του νόμου».

Τα λόγια αυτά είναι πραγματικά κατάπτυστα όταν προέρχονται από τον συγκεκριμένο πολιτικάντη. Ο προερχόμενος από το ακραίο...

Το παραδέχεται και ο Δανίκας: Πάνω από 20% η Χρυσή Αυγή!

Ολοένα και πληθαίνουν οι φωνές που αναγκάζονται να παραδεχθούν το αυτονόητο, όσο κι αν αυτό δεν τους αρέσει καθόλου. Ότι, δηλαδή, η Χρυσή Αυγή αποτελεί τον αναμφισβήτητο πρωταγωνιστή της κεντρικής πολιτικής σκηνής. Ο γνωστός «προοδευτικός» Δημήτρης Δανίκας, αρθρογραφώντας στην διαδικτυακή έκδοση του "Πρώτου Θέματος", προσπαθώντας να εξηγήσει για ποιόν λόγο θεωρεί «ότι δεν πρόκειται να βγούμε από το καθεστώς προστασίας για πολλά, μα πάρα πολλά χρόνια» και αφού επεξηγεί γιατί οι διεθνείς τοκογλύφοι στηρίζουν την κυβέρνηση Σαμαρά, στην συνέχεια γράφει τα εξής πολύ ενδιαφέροντα:

"Ο δεύτερος λόγος ακούει στο όνομα «Χρυσή Αυγή». Γιατί τα ποσοστά του κόμματος του Μιχαλολιάκου...

Από την Εκάλη... δήμαρχος Μελιγαλά! Ποιος είναι ο “αλεξιπτωτιστής” του Σαμαρά Φ. Μπάμης


Από την Εκάλη... δήμαρχος Μελιγαλά! Ποιος είναι ο “αλεξιπτωτιστής” του Σαμαρά Φ. Μπάμης

Αρνητικός πρωταγωνιστής των προχθεσινών γεγονότων στην Πηγάδα του Μελιγαλά ήταν ο δήμαρχος Οιχαλίας Φίλιππος Μπάμης, ο οποίος στον λόγο του επιχείρησε να εξισώσει θύτες και θύματα, αποκαλώντας όλους «σφετεριστές της εξουσίας», προκειμένου να γίνει αρεστός στον (φον) Αντωνάκη και να πάρει το πολυπόθητο «χρίσμα» στις προσεχείς εκλογές, αλλά και να εισπράξει στον Β΄ Γύρο τις λίγες αλλά καθοριστικές ψήφους των αριστερών, όπως έγινε το 2010: «Ήταν οι εποχές που η Ελλάδα πολεμούσε να διώξει τους κατακτητές της. Κι ο σφετερισμός της εξουσίας εκφράστηκε με δύο αντίπαλα πολιτικά μέρη που ταλαιπώρησαν την χώρα για πολλά χρόνια».
Ποιος είναι όμως ο Φίλιππος Μπάμης; Μέχρι το 2010 ήταν....

Το ανέκδοτο της ημέρας.. Δράση κατά της Χρυσής Αυγής απαιτεί το ΠΑΣΟΚ


Δράση κατά της Χρυσής Αυγής απαιτεί το ΠΑΣΟΚ της ρεμούλας

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το κόμμα του Κοσκωτά, του Τσοβόλα, του Νεονάκη, του Τσοχατζόπουλου, του Μαντέλη, του Βερελή, του Τσουκάτουκ, του Σημίτη και των Παπανδρέου τη μόνη δράση που μπορεί να αναλάβει είναι για αυτή της δημιουργίας ειδικής "πράσινης" πτέρυγας στον...Κορυδαλλό!

Δεν έχει πραγματικά όριο το θράσος των πασόκων, είτε βρίσκονται ακόμα στο ΠΑΣΟΚ, είτε έχουν πάει στον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτές τις ημέρες τελεσιδικεί η υπόθεση Τσοχατζόπουλου που αποδεικνύει το προφανές, ότι δηλαδή το ΠΑΣΟΚ υπήρξε διαχρονικά το κόμμα της διαφθοράς, της ρεμούλας και της μίζας. Θα ανέμενε κανείς οι πασόκοι να έχουν κρυφτεί στις τρύπες τους και να μην τολμούν να ξεμυτίσουν, υπό το φόβο να αρπάξει και κανέναν άλλο η δικαιοσύνη. Φευ όμως όχι μόνο συνεχίζουν να υπάρχουν, χάρη στην προστασία της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τολμάνε και μιλάνε κιόλας.
Επιστολή, λοιπόν, απέστειλε ο.....

Ο ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ ΤΑ ΛΕΕΙ… ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΑ: ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΩΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!

+-+¬_Β+¦+++__Γ +__Α+_+_
Γράφει ο Αντίοχος

Έπιασε δουλειά για τα καλά ο κύριος Μάκης (Βορίδης), που προ ημερών αντικατέστησε τον κόντε-Δένδια στην κυβερνητική-μνημονιακή επιχείρηση πάταξης της Χρυσής Αυγής, κατόπιν διαταγής του φον Αντωνάκη (και όχι μόνον αυτού βεβαίως, αυτός μάλλον ήταν ο κομιστής της…).
Έτσι, μιλώντας κατ’ αποκλειστικότητα (ως συνήθως) στο κανάλι των μεγαλοεργολάβων MEGA, ο κύριος Μάκης… άστραψε και βρόντηξε κατά του μόνου αντισυστημικού κόμματος στην Ελλάδα:
“Κατέληξε η Χρυσή Αυγή, δήθεν αυτοί οι σκληροί αντικομμουνιστές, να προπηλακίζουν τους συγγενείς των θυμάτων, να φέρονται με τον τρόπο τον οποίο όλοι είδαμε, να χτυπούν και να περιφέρουν, να ....

ΟΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ !!

1270636_217171315114485_384349440_o

Ο Εκδότης των New York Times, John Swinton, είχε πει για τα ΜΜΕ: ”Δεν υπάρχει ανεξάρτητος τύπος στην Αμερική. Ούτε ένας ανάμεσα σας τολμά να πει την ειλικρινή του άποψη. Ξέρετε εκ των προτέρων οτι δεν θα δημοσιευτεί ποτέ. Είναι καθήκον των δημοσιογράφων της Νέας Υόρκης να λένε ψέματα και να ξαπλώνουν στα πόδια του χρήματος και να ΠΟΥΛΟΥΝ την ΠΑΤΡΙΔΑ και την ΦΥΛΗ τους για το χρήμα. Είμαστε τα υποχείρια όργανα και τα τσιράκια των πλουσίων που μας κινούν από τα παρασκήνια. Είμαστε ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ. Αυτοί οι .....

Κασιδιάρης και Παναγιώταρος για μια ώρα συντρίβουν το σύστημα...

Δείτε τη πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής και τους απολαυστικούς Κασιδιάρη και Παναγιώταρο...

Η γέννηση ενός νέου ελληνικού πολιτισμού


Η γέννηση ενός νέου ελληνικού πολιτισμού

"Οι Έλληνες φοβούνται τους βαρβάρους που θέλουν κάθε τόσο να τους φάνε. Και για να σωθούν απ' αυτούς, πρέπει να είναι έτοιμοι πάντα, στρατιώτες, φύλακες, φρουροί και σκοποί για να φυλάσσουν την ελληνική φυλή και τα ελληνικά τα χώματα.
Για να μπορούν να έχουν ιδέες και να χαίρονται μ' αυτές οι Έλληνες, πρέπει να ζουν ως Έλληνες και για να ζουν ως Έλληνες πρέπει να κατατροπώνουν βαρβάρους πάντα. Γι' αυτό η ελληνική φυλή πρέπει να είναι και στρατιωτική και ποτέ να μην παύσει να είναι τέτοια."
Ίων Δραγούμης, Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Είναι σαφές πως στις μέρες ο πολιτικός κόσμος και πολιτισμός που δημιούργησε η "Γενιά του Πολυτεχνείου" πνέει τα λοίσθια. Ψυχορραγεί. Πώς αλλιώς, αφού η άνοδος της στην εξουσία στηρίχτηκε σε....