Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 06, 2015

Η συγκλονιστικότερη στιγμή της χθεσινής ιεροτελεστίας στις Θερμοπύλες: "Αφή Ιερής Φλόγας και Ύμνοι" - ΒΙΝΤΕΟ



Ανατριχιαστικό.....

Ρεπορτάζ του Star Λαμίας για την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στη Λαμία και το ψηφοδέλτιο Νίκης της...

Δήμαρχος Λέσβου σε παραξυσμό από την άνοδο της Χρυσής Αυγής: "Λαέ της Μυτιλήνης μην πας να ψηφίσεις..."

Ο πόλεμος μεταξύ των λαθροεισβολέων αλλά και λαθρομεταναστών και κατοίκων - αστυνομίας μαίνεται στη Μυτιλήνη, εν μέσω προεκλογικής περιόδου, κάτι που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στη διαμόρφωση πολιτικής γνώμης και τάσης υπέρ πολιτικού φορέα που θα επιλύσει το πρόβλημα (αιματοχυσίες, απόπειρα κατάληψης πλοίων, διάλυση δρόμων και δημόσιων κτιρίων, τρομοκράτηση γηγενών και τουριστών σε δρόμους και παραλίες).

Κάτι τέτοιο διαπίστωσε και ο Δήμαρχος του νησιού και βάλθηκε να..."αντισταθεί" στο κατεστημένο απειλώντας με αποχή από τις κάλπες... Ανέφερε:  «Καλούμε λοιπόν το λαό της Λέσβου, να μη συμμετέχει στι....

"Πρώτη φορά Αριστερά": Δουλειά και την Κυριακή για το Δημόσιο..

Γράφει ο Αινείας

Ένα από τα κλισέ της "αριστεράς" των εργατικών και ανθρώπινων δικαιωμάτων είναι η με κάθε τρόπο υπεράσπιση της δουλειά την Κυριακή. Μια κατάκηση, που θεωρητικά ανήκει στην "αριστερά" αλλά στην πραγματικότητα θεσμοθετήθηκε και έγινε πράξη από τα Εθνικολαϊκά καθεστώτα (Μεταξάς, Χίτλερ κτλ), και νιώθουν επιτακτική την ανάγκη οι αριστεροί να προστατεύουν με νύχια αι με δόντια ως τη βασική κολημβύθρα του Σιλωάμ που εξαγνίζει όλες τις υπόλοιπες αντιλαϊκές αμαρτίες τους.

Και επειδή ουσιαστικά η δουλειά την Κυριακή έχει καταργηθεί πλήρως στον ιδιωτικό τομέα, μένει ο δημόσιος για να διατηρηθεί και το "κεκτημένο" του... αριστερού!
Διαβάζω όμως ότι σήμερα Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου ισχύουν τα εξής:

Με απόφαση της Γενικής Γραμματέως Δημοσίων Εσόδων Κατερίνας Σαββαΐδου, την Κυριακή 06 Σεπτεμβρίου 2015, οι παρακάτω ΔΟΥ θα παραμείνουν ανοιχτές, μέχρι τις....

Bloomberg: "Ο Τσίπρας είναι το αγαπημένο παιδί της Μέρκελ και του Ολάντ..."

Γράφει ο Αινείας

Η προεκλογική περίοδος ξεκίνησε για άλλη μια φορά με τα γνωστά "συνθήματα" εκατέρωθεν περί "αλλαγής", "κατάργησης των Μνημονίων", "ανάπτυξης", "ρύθμισης των εργασιακών σχέσεων", "αγώνα ενάντια στη διαπλοκή" που τόσο αρέσκονται να κραυγάζουν οι δημαγωγοί πολιτικοί και δυστυχώς να πιστεύει μερίδα του όχλου - και στη συνέχεια να αυτομουτζώνεται.

Για να γίνω λίγο πιο συγκεκριμένος ο πρώην Πρωθυπουργός Τσίπρας ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία με ένα διάγγελμα που παρέπεμπε στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. "Θα αγωνιστούμε να καταργήσουμε τα καταστροφικά μνημόνια και να πάμε κόντρα στη διαπλοκή. Κόντρα σε αυτούς που μας οδήγησαν και μας επέβαλλαν την καταστροφική λιτότητα. Κόντρα στην κα. Μέρκελ και τους λοιπούς ηγέτες των Βρυξελλών".

Λες και δεν είναι ο ίδιος που κυβέρνησε για 7 μήνες με την ισχυρότερη λαϊκή εντολή - δημοψήφισμα - να δώσει τον αγώνα ενάντια στους γραφειοκράτες και τους τοκογλύφους των Βρυξελλών που επιβουλεύονται την....

Σήμερα στις 19:00 στη Θεσσαλονίκη ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής και οι Κασιδιάρης - Ματθαιόπουλος θα μιλήσουν στο ξενοδοχείο "Capsis"


Συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη - Ομιλία Ν. Γ. Μιχαλολιάκου (Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου, Ξενοδοχείο Capsis, 19:00)

Την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 19:00 ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή θα πραγματοποιήσει ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη στο πλάισιο της ΔΕΘ.
Κεντρικός ομιλητής ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος.

Ομιλητές: Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Ηλίας Κασιδιάρης

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου, Ξενοδοχείο Capsis (Μοναστηρίου 18), 19:00
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση την Κυριακή το βράδυ στις 22:30 από την ΕΡΤ1

Βαρουφάκης σε απόγνωση: "Ψηφοφόροι... Μην ψηφίσετε Χρυσή Αυγή"

Γράφει ο Αινείας

Πολύς ντόρος και λόγος έγινε για τον "χαρισματικό και αλαζόνα" Γιάνη - με ένα "ν" - Βαρουφάκη από τα ελληνικά και ξένα ΜΜΕ, με τον ίδιο να επιδιώκει συστηματικά την (αυτο)προβολή του. Τώρα που πλησιάζουν εκ νέου οι εκλογές και δεν υπάρχει κάποιο ψηφοδέλτιο να τιμήσει με την παρουσία του φροντίζει να νουθετεί τους ψηφοφόρους του, που δεν είναι και λίγοι, των προηγούμενων εκλογών.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα L'Echo, ο πρώην υπουργός Οικονομικών δήλωσε πως είναι αναποφάσιστος ως προς το ποιό κόμμα θα ψηφίσει στις επερχόμενες εκλογές, προτρέποντας ωστόσο τους ψηφοφόρους να μην ψηφίσουν κανένα κόμμα που ψήφισε τη νέα συμφωνία - 3ο μνημόνιο, αλλά και να....

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ Σ’ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ: ΟΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΔΕ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ… ΠΡΟΣΤΙΜΟ!

lathrometanastes_immigrants1-thumb-large

Ενισχυμένο σχέδιο μετεγκατάστασης λαθρομεταναστών από Ελλάδα, Ιταλία και Ουγγαρία σε άλλες χώρες Ευρωπαϊκής Ένωσης (15.000 προέβλεπε το προηγούμενο – όσοι μπαίνουν σε 3-4 ημέρες – σιγά τον πολυέλαιο!) αναμένεται να καταθέσει την επόμενη εβδομάδα ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος προωθεί και την επιβολή προστίμων σε όσες χώρες αρνούνται να δεχθούν λαθρομετανάστες, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel»: «Ο Γιούνκερ, σχεδιάζει να....

Η Πατρίδα εάλω! 103 χιλιάδες λαθρομετανάστες... προτίμησαν την Ελλάδα τον Αύγουστο


Η Πατρίδα εάλω! 103 χιλιάδες λαθρομετανάστες... προτίμησαν την Ελλάδα τον Αύγουστο

Γράφει ο Αντίοχος

Χθες, αναφερθήκαμε σε δήλωση της εκπροσώπου της Υπάτης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες, Μελίσα Φλέμινγκ, στην αυστριακή εφημερίδα «Κλάινε Τσάιτουνγκ», από την οποία προέκυπτε ότι περίπου 76.000 λαθρομετανάστες μας… προτίμησαν τον Αύγουστο – μόνο δια θαλάσσης.
Ωστόσο, το νούμερο μας φάνηκε μικρό και στο υστερόγραφο αναφέραμε τα εξής: «Κρατάμε βεβαίως και μια επιφύλαξη στους αριθμούς που παραθέτουμε, καθώς η εκπρόσωπος του ΟΗΕ δεν τους προσδιόρισε επακριβώς, αλλά ως «πάνω από διακόσιες χιλιάδες», και περιμένουμε τα ακριβή στοιχεία».
Τελικά, τα «ακριβή στοιχεία» δεν άργησαν καθόλου. Σύμφωνα, λοιπόν, με....

Είναι πραγματική η πόλωση; Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Είναι πραγματική η πόλωση; Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Οι δημοσκοπήσεις, τα στημένα παιχνίδια και οι εκλογές που έρχονται
Αμέσως μετά την αναγγελία των εκλογών άρχισε ένας ποταμός δημοσκοπήσεων να δημοσιεύεται στις εφημερίδες και να μεταδίδεται από τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Όλοι γνωρίζουν σε αυτή τη χώρα ότι το παιχνίδι των δημοσκοπήσεων λειτουργεί σαν μέσο όχι διαπιστώσεως των προθέσεων της κοινής γνώμης, αλλά σαν μηχανισμός χειραγωγήσεώς της. Στην καλύτερη περίπτωση θα μπορούσε να αποδεχθεί κανείς ότι είναι ατυχής.
Την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ επί παραδείγματι σε όλες τις....

Η υπέροχη Τελετή Τιμής και Μνήμης της Χρυσής Αυγής για τον Αιώνιο Βασιλιά Λεωνίδα και τους 300... ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ



Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή έδωσε συνάντηση με την ιστορία, τιμώντας τους Αθάνατους Ήρωες της μάχης των Θερμοπυλών.

Δείτε το φωτορεπορτάζ...