Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 09, 2013

9 Μαΐου 1956: Το καθεστώς του ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟΥ Καραμανλή δολοφονεί Έλληνες που διαδηλώνουν υπέρ της Κύπρου

Σήμερα 9 Μαΐου στη μνήμη μας έρχονται οι τρεις νεκροί Έλληνες που δολοφονήθηκαν από το καθεστώς του Καραμανλή, κατά την διάρκεια επεισοδίων που έγιναν το 1956 με αφορμή το Κυπριακό ζήτημα.

Χιλιάδες Ελλήνων με υψηλό πατριωτικό φρόνημα συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Ομονοίας για να...

ΜΙΑ «ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ»-ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΣΤΗ ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ

COMMUNISM54
Λέγαμε τη Μεγάλη Πέμπτη, που έγινε η αίσχιστη καταστολή του μοιράσματος τροφίμων σε ανέργους και απόρους Έλληνες στην Πλατεία Συντάγματος και εν συνεχεία το γνωστό επεισόδιο με το δήμαρχο Χαμίνη και τον συναγωνιστή βουλευτή Γερμενή, ότι το «12χρονο κοριτσάκι» που δήθεν χτυπήθηκε –έστω και κατά λάθος- αντί του Χαμίνη από τον Γερμενή, είναι… φάντασμα κι ότι στην πραγματικότητα δεν υπήρξε ποτέ, παρά μόνον στην αρρωστημένη φαντασία των κατ’ έξιν συκοφαντών της Χρυσής Αυγής.

Κι όμως, η φυλλάδα του Μπόμπολα το βρήκε! Όχι βέβαια το ίδιο, αλλά τον πατέρα του (φαντάσματος…). Κι όχι μόνο τον βρήκε, αλλά του πήρε και μια ομολογουμένως… συγκινητική συνέντευξη. 

Ιδού:

Ήταν δυνατόν να μη μιλήσει για τον "αντιρατσιστικό" νόμο και τη Χρυσή Αυγή η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ (ΒΙΝΤΕΟ)

 Καλεσμένη στην εκπομπή "κοινωνία ώρα MEGA" ήταν η υπεύθυνη του τομέα "Ανθρώπινων Δικαιωμάτων και Μεταναστευτικής Πολιτικής" του ΠΑΣΟΚ, Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, και μίλησε φυσικά για το φλέγον θέμα που απασχολεί τον πολιτικό κόσμο τις τελευταίες μέρες...

Τον "αντιρατσιστικό νόμο", made in AJC.

Όπως τόνισε ο "αντιρατσιστικός νόμος" δεν φθάνει για να διαλυθούν τα "νεοναζιστικά - φασιστικά" μορφώματα όπως η Χρυσή Αυγή, αλλά είναι μια αρχή για να προστατευτεί η....."Δημοκρατία".

Η "κυρία" Αλ Σάλεχ που φάνηκε υπερβολικά ενήμερη για το τι περιέχει το νομοσχέδιο τόνισε επίσης ότι οι ποινές που θα επιβάλλονται στους κατηγορούμενους θα είναι τέτοιες που θα δεν θα επιτρέπουν την μελλοντική επανάληψη της..πολιτικής δράσης τους!!!

Από τον οίστρο της δεν ξέφυγε επίσης και η χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε:

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ξεφτίλα και προδοσία από τα ΕΛΤΑ: “Μακεδονία τα Σκόπια!” ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ!

Ένα έγγραφο που αποδεικνύει την ξεφτίλα και την προδοσία ενός ολόκληρου κράτους δημοσιεύει σήμερα η Χρυσή Αυγή! Σε επιστολή της νορβηγικής πρεσβείας προς την πρεσβεία του κράτους των γυφτοσκοπιανών διαβάζουμε με οργή τις λέξεις: ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Η διοίκηση των ΕΛΤΑ πρέπει να παραιτηθεί άμεσα, αφού ξηλώσει τους επίορκους υπαλλήλους που αγνόησαν ή δέχθηκαν αυτή την αθλιότητα. Η Χρυσή Αυγή φέρνει το θέμα στη βουλή με ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής Σερρών συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμιος.

ΠΡΟΣ
1) ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ
2) ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
3) ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
4) ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ
ΘΕΜΑ: «Ο διαβρωμένος κρατικός μηχανισμός αναγνωρίζει τα Σκόπια ως Μακεδονία»

Άκρως ρατσιστικό περιεχόμενο στο βιβλιαράκι του Ισραηλινού στρατού...Αποκαλεί τους μη-εβραίους "μή ίσους" με τον 'περιούσιο" λαό!


 
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όποιος τολμήσει και υποστηρίξει ότι οι εβραίοι είναι "ρατσιστές" είναι.....αντισημίτης και να κλειστεί σε θάλαμο αερίων ή τουαλέτα αλλιώς του Ματχάουζεν προς παραδειγματισμό!
 
Οι Ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις (IDF) έχουν ένα επίσημο βιβλίο κανόνων, το οποίο ρητά αναφέρει ότι οι «εθνικοί» δεν είναι ίσοι με τους Εβραίους.

Η αποκάλυψη ενός ακόμη παραδείγματος ρατσισμού κατά μη-Εβραίων αποκαλύφθηκε μέσα από ένα άρθρο του ισραηλινού ειδησεογραφικού πρακτορείου Ynet news.

Γραμμένο από ένα Βεδουίνο που υπηρετεί στις IDF, τον αντισυνταγματάρχη Hassan Kaabiya, ο οποίος επίσης εργάζεται στο Υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ, το άρθρο επισημαίνει ότι «οι εθνικοί δεν έχουν ίσα δικαιώματα με τους Εβραίους στο κράτος του Ισραήλ, σύμφωνα με το προσωπικό του Στρατιωτικού Ραββινάτου του Ισραηλινού Στρατού».

Ο Kaabiya δηλώνει ότι....

Ο απέραντος σεβασμός της Κίνας στην Ελλάδα και τον πολιτισμό της....

Όταν οι Κινέζοι άκουσαν τη λέξη Hellas, προσπάθησαν να την αποδώσουν στη γλώσσα τους. Για να τη γράψουν, χρησιμοποίησαν δύο ιδεογράμματα (希臘) τα οποία επέλεξαν με βάση την προφορά. 
 
Δηλαδή πήραν ένα ιδεόγραμμα που προφέρεται «σι», άλλο ένα που προφέρεται «λα», τα ένωσαν για να φτιάξουν τη λέξη «Σι-Λα» με την οποία προσδιορίζουν την Ελλάδα.
Το πρώτο ιδεόγραμμα σημαίνει «ελπίδα» και το δεύτερο αντιστοιχεί στον μήνα Δεκέμβριο του παραδοσιακού κινεζικού ημερολογίου.
Και τα δύο όμως μαζί, όταν ενωθούν, σημαίνουν......

Μπλοκάρισμα σε ιστοσελίδα στο Facebook γιατί τόλμησε να δημοσιεύσει μια δράση της Χρυσής Αυγής..."Δημοκρατία" και "Ελευθερία"

Φίμωση και λογοκρισία σε κάθε εθνικιστική φωνή του Facebook.

Τρανό παράδειγμα η Εθνικιστική Ιστοσελίδα "Ελλήνων Δίκτυο" που λόγω της δημοσίευσής μιας κοινωνικής δράσης της Χρυσής Αυγής, δέχθηκε συστάσεις από την κεντρική διαχείριση του κοινωνικού δικτύου, πως θα μπλοκαριστεί μελλοντικά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα αν....

Ολόκληρη η συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκου στο Kontra

Μια φοβερή παρουσία του ηγέτη του Εθνικιστικού Κινήματος που ανάμεσα στα άλλα δίνει απολαυστικές απαντήσεις για την...."κομμουνίστρια" Κική Δημουλά που θέλει να μας....σκοτώσει!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Όταν ο Πρετεντέρης παίζει με τα....φίδια!

Στα σημερινά  "Νέα" ο Πρετεντέρης στο άρθρο του με τίτλο «Φίδι που τους έφαγε» ασχολείται πάλι με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Με το γνωστό του υφάκι, το οποίο τον καθιέρωσε ως έναν από τους κατεξοχήν καθεστωτικούς δημοσιογράφους, ο Πρετεντέρης υποστηρίζει ότι στο κοινοβούλιο της χώρας «εκπροσωπείται κάθε καρυδιάς καρύδι (από νεοναζί και νεοκομμουνιστές έως παλαιοκομμουνιστές και ψεκασμένους κι από μπράβους της νύχτας έως ‘‘αμεσοδημοκράτες’’ της Αριστεράς…)».

Αμέσως μετά ο υπάλληλος του Δ.Ο.Λ. και του Mega συνεχίζει λέγοντας «ότι στην Χώρα όπου κάθε ψωνισμένος ή ανισόρροπος μπορεί να διαλαλήσει στην τηλεόραση, τον Τύπο, το ραδιόφωνο και (ανωνύμως) στο Διαδίκτυο ότι τερατολογία, υβρεολόγιο ή συκοφαντία γουστάρει υπάρχει πρόβλημα ελευθερίας της έκφρασης και ελέγχου της πληροφόρησης. Ότι στη χώρα όπου η .....

Ξεπουλούν το όνομα "Μακεδονία"...Δήλωση Αβραμόπουλου: «Αποδοχή ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό»


  Ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ Φατμίρ Μπεσίμι, ο οποίος ξεκαθάρισε τη θέση της Ελλάδας: «Θα προχωρήσουμε στην αποδοχή μίας ονομασίας με καθαρά γεωγραφικό προσδιορισμό», τόνισε.

  Όπως δήλωσε ο κ. Αβραμόπουλος «στρατηγικός στόχος της Ελλάδος είναι η δημιουργία ενός χώρου ειρήνης, σταθερότητας και ανάπτυξης στα βόρεια σύνορά μας. Η ευρωπαϊκή προοπτική της γειτονικής μας χώρας, όπως και ολόκληρης της περιοχής, αποτελεί το αποτελεσματικότερο εργαλείο για την υλοποίηση αυτού του οράματος. Πάντα, βέβαια, στο πλαίσιο του....

ΝΕΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΗΣ GUARDIAN ΚΑΤΑ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΒΙΑΣ

TROFIMA28
Άργησε κάπως αλλά ξαναχτύπησε η εφημερίδα των Άγγλων λόρδων και όργανο προβολής του SYRIZA, Guardian, κατά της Χρυσής Αυγής, με αφορμή το κοινωνικό της έργο. Τίτλος του κατάπτυστου λιβελογραφήματος της βρετανικής πατσαβούρας είναι ο εξής: «Οι Έλληνες εκφράζουν όλο και πιο απροκάλυπτα την αποστροφή που τους προκαλεί η παρουσία φασιστών στην πολιτική σκηνή της χώρας τους».
Ιδού και το εμετικό περιεχόμενο: