Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 11, 2016

ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ: ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ, ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΟΣΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ

Γράφει ο Αντίοχος

Η έστω και καθυστερημένη αντίδραση των κατοίκων της Λέσβου στην κατάσταση που επικρατεί στο νησί τους, με τις κλοπές και τις λεηλασίες από πεινασμένα «προσφυγάκια» (που αφέθηκαν στην τύχη τους από τα κομμουνιστικά καθάρματα που τους προσέλκυσαν στην Ελλάδα, με απατηλές υποσχέσεις…), πανικόβαλε τους συριζομούρηδες, που χρησιμοποιούσαν το συγκεκριμένο νησί ως «πρότυπο» πλήρους συμμόρφωσης των κατοίκων στον εποικισμό.

Κι όπως ήταν φυσικό κι επόμενο, χαρακτηρίζουν τους δικαίως διαμαρτυρομένους κατοίκους...

Έπεσε το προσωπείο της ψευτοδεξιάς: Εκπρόσωπος της ΝΔ στην σημερινή παρέλαση των gay

Λείπει ο Μάρτης ο Σαρακοστή; Ούτε και η ΝΔ από το φεστιβάλ "ομοφυλοφιλικής περηφάνειας"!

Ύστερα από τον Σύριζα που κάλεσε σε μαζική παρουσία στην προσβλητική αυτή "γιορτή" για τον θεσμό της Οικογένειας, την Ορθόδοξη Πίστη, την αξιοπρέπεια, τα χρηστά ήθη και την ανθρώπινη προσωπικότητα ακολούθησε και η νεοφιλελεύθερη ΝΔ που έχει τις ίδιες εθνομηδενιστικές αντιλήψεις.

Οι υποκριτές της ψευτοδεξιάς, οι χριστέμποροι για τα ψηφαλάκια και οι θεομπαίχτες με τους μεγάλους σταυρούς, όπως λέει ο Λαός, δεν μπορούσαν να λείψουν από τα σημερινά αίσχη και την ξεδιαντροπιά σε δημόσια θέα που στηλίτευσε και ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα "Δημοκρατία": "Και εκπρόσωπος της ΝΔ...

Η ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΕΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 1946-1949 ΚΑΙ ΔΥΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ «ΞΕΧΑΣΟΥΝ» ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ


Άνοιγμα στο διαδικτυακό κοινό θα κάνει εντός του Ιουνίου το τσιφουταριό του Περισσού, με δύο νέες ιστοσελίδες – τις οποίες φροντίζουν να διαφημίζουν αβέρτα (τζάμπα φυσικά…) ως… είδηση (!!!) οι παλιοί κνίτες που τώρα δουλεύουν στα «αστικά» ΜΜΕ.

Η μία εκ των δύο νέων κουκουέδικων ιστοσελίδων θα είναι αφιερωμένη «στα 70 χρόνια από την Ίδρυση του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας» και «επιδιώκει να φωτίσει πτυχές της ηρωικής πάλης του ΔΣΕ. Να συμβάλει στη διάδοση της ιστορικής αλήθειας, των πολιτικών διδαγμάτων. Οι νεότερες γενιές να γνωρίσουν τον αγώνα του».

Προκειμένου να συμβάλλουμε κι εμείς στην διάδοση της ιστορικής αλήθειας για τον λυσσασμένο πόλεμο που εξαπέλυσαν οι βουλγαροκινούμενοι συμμορίτες, σας παρουσιάζουμε δύο ιστορικά ντοκουμέντα από την εθνοπροδοτική ιστορία τους, τα οποία είμαστε σίγουροι πως θα… «ξεχάσουν» να βάλουν στα αρχεία της νέας ιστοσελίδας τους:...

Παιδομάζωμα από την Νέα Αριστερά στην υπηρεσία της Παγκοσμιοποίησης - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

“ Η ΡΑΤΣΑ: …Δεν είσαι ένας. Είσαι ένα σώμα στρατού. Μια στιγμή κάτω από τον ήλιο φωτίζεται ένα από τα πρόσωπά σου. Κι ευτύς σβήνει κι ανάβει άλλο, νεώτερό σου, ξοπίσω σου. Η ράτσα σου είναι το μεγάλο σώμα, το περασμένο, το τωρινό και το μελλούμενο.”
Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ - ΑΣΚΗΤΙΚΗ

Οι μάσκες σιγά-σιγά πέφτουν και πίσω από την εικόνα των δήθεν προοδευτικών, οι οποίοι θα πολεμούσαν τον καπιταλισμό, την ξενοκρατία και βεβαίως θα έσκιζαν το μνημόνιο, εμφανίζονται οι ινστρούχτορες της νέας αριστεράς, μίας αριστεράς εθνομηδενιστικής, απόλυτα ταγμένης στην υπηρεσία της παγκοσμιοποίησης. Και είναι αυτή η νέα αριστερά τέκνο της δεκαετίας του ’60, του Μαρκούζε, των υπολειμμάτων του τροτσκισμού, της “ανοικτής κοινωνίας” του Καρλ Ποπερ και αντιπροσωπεύει το 4% του πάλαι ποτέ ΣΥΡΙΖΑ και εις ουδεμία των περιπτώσεων τον ΣΥΡΙΖΑ του 35% των Ελλήνων, οι οποίοι ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ,...

ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ! ΘΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ… ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΟ GAY PRIDE, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ!


Αφού έχουμε δει όλα τ’ άλλα, με την «πρώτη/ δεύτερη φορά αριστερά», θα δούμε σήμερα και… προοδευτικούς αστυνομικούς να παρελαύνουν στο διαβόητο Gay Pride, κατεξευτελίζοντας την τιμημένη στολή του Έλληνα αστυνομικού!

Ιδού η επιστολή συμμετοχής που έστειλε στους διοργανωτές ο συνδικαλιστής της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, Φώτης Παγιαύλας – ο οποίος στην γνωστή ομάδα που λυμαίνεται το χώρο και δεν θέλει να έχει καμία συνδικαλιστική επαφή με την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας:

«Εκπροσωπώ την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών (εφεξής ΕΑΣΥΑ) στο 12ο Άθενς Πράιντ, ύστερα από απόφασή της, γιατί:

Α) Τα τελευταία χρόνια η άνοδος της ακροδεξιάς στην Ελλάδα...

«ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΥΡΟ ΠΑΕΙ ΜΕ ΛΕΥΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ». «ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ». ΠΟΙΟΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ;

«Ένας μαύρος άντρας πρέπει να σκοτωθεί αν μπλέκει με μια λευκή γυναίκα. Και οι λευκοί άνδρες πάντα το κάνουν αυτό … Και όχι μόνο οι λευκοί, αλλά κι οι μαύροι άνδρες. Θα σε σκοτώσουμε, και οι αδελφοί που δεν θα σκοτώσουν θα μαστιγωθούν από πίσω και ίσως αυτοκτονήσουν αν το αφήσουν να συμβεί και δεν κάνουν τίποτα γι’ αυτό». – 1975, Συνέντευξη στο Playboy.

«Ξέρετε ολόκληρη η δομή της εξουσίας είναι Σιωνιστική. Ελέγχουν την Αμερική. Ελέγχουν τον κόσμο».  – 1980, Συνέντευξη στο India Today.

«Η φυλετική ενοποίηση είναι λάθος. Οι λευκοί άνθρωποι...