Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 29, 2013

Η Ελλάς καταστρέφεται και ο “Καζανόβα” Κεδίκογλου χαριεντίζεται...με τη διορισμένη από τον ίδιο γκόμενα του στο γραφείο του!

Ταινία του αείμνηστου Κωνσταντάρα θύμισαν τα ρεζιλίκια του υπουργού παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου. Ο Κεδίκογλου, λοιπόν, εθεάθη και φωτογραφήθηκε (επίτηδες μήπως;) σε πανάκριβο θέρετρο με νεαρή γυναίκα, η οποία έχει τουλάχιστον τα μισά του χρόνια.

Η πρόκληση διπλή, αφού πρώτον το συγκεκριμένο θέρετρο έχει τιμές που το καθιστούν αποκλειστικότητα πολιτικών προσώπων, επιχειρηματιών και πάσης φύσεως διαπλεκόμενων. Κοινώς ο Κεδίκογλου κάνει lifestyle και spa την ίδια ώρα που ψηφίζει μέτρα αφαίμαξης του Ελληνικού Λαού, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι ουδόλως ενδιαφέρεται για τους «πληβείους».

Το δεύτερο μέρος της πρόκλησης έχει να κάνει με.....

Η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής για τους λησμονημένους Ήρωες του 74'

Παρακολουθήστε την εκπομπή με παρουσιαστή τον Ηλία Κασιδιάρη και παρέμβαση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στη διάρκειά της...

ΚΛΙΚ ---------------->>>>>>>>

Αρβελέρ: "Oι Ευρωπαίοι αν βγει ο Σύριζα γελάνε, αλλά με τη Χρυσή Αυγή δεν γελάνε καθόλου!"

Μια ακόμα παραδοχή του τρόμου που προκαλεί η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής στο "συνταγματικό τόξο" είχαμε σήμερα δια στόματος Ελένης Γλύκατζη Αρβελέρ, η οποία ομόλογησε μάλιστα πως στην Ευρώπη γελάνε με τον Σύριζα.

Παραθέτουμε αυτούσιο το απόσπασμα από την συνέντευξή της στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων: «Η "Χρυσή Αυγή" καλπάζει, όπως και η Χαμάς στην Παλαιστίνη. Είσαι μεγάλη γυναίκα, πας να πάρεις τις πέντε πεντάρες σου και σε περιμένει ο πεινασμένος μετανάστης να σου τις πάρει, σε παίρνει το αγόρι της Χρυσής Αυγής, σε πηγαίνει πιο κάτω, οπότε το λες στον εγγονό, στην κόρη, στον γιο. Δεν ήρθαν οι δικοί σου να σε πάνε και σε πήγε η "Χρυσή Αυγή". Oπότε να ψηφίσουμε "Χρυσή Αυγή", γιατί αυτοί θα.....

Νέα παρακρατική επίθεση 6 αναρχοαριστερών σε έναν Χρυσαυγίτη στη Μυτιλήνη.... Για καλή τους τύχη όμως γλύτωσαν!!

Νέα άνανδρη επίθεση δέχθηκε  το βράδυ της Παρασκευής (26-07-2013), σύμφωνα με το lesvosnews.gr, ένας 45χρονος μέλος της Χρυσής Αυγής από 6 αναρχοαριστερούς με κουκούλες. Ενώ ο συναγωνιστής κινούνταν πεζός έξω από το κεντρικό κατάστημα του ΟΤΕ στο νησί τον πλησίασαν πισώπλατα και του επιτέθηκαν.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προληπτικά για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες ωστόσο οι..... επαναστάτες αναγκάστηκαν να τραπούν σε φυγή καθώς κατάλαβαν ότι θα πέρναγαν και οι ίδιοι το βράδυ στα επείγοντα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Τ.Ο. Λέσβου της Χρυσής Αυγής για το συμβάν...


'Έξι αναρχοκομμούνια , ένας χρυσαυγίτης. Βλέπεται ότι γνωρίζουν τι αξίζουν! Έξι άπλυτοι για.....

ΒΗΜΑ: Το πλήθος που επεφημούσε τον Ν. Μιχαλολιάκο ταρακούνησε σε βάθος το πολιτικό σύστημα

Το φυσάνε και δεν κρυώνει το χουνέρι που πάθανε στο… συνταγματικό τόξο με την απαγόρευση του κοινωνικού έργου της Χρυσής Αυγής, η οποία τους γύρισε μπούμεραγκ. Έτσι, και τα κυριακάτικα φύλλα είχαν εκτενή αφιερώματα στο μεγάλο αυτό γεγονός, στάζοντας χολή βεβαίως. Ωστόσο, τους ξέφυγαν και κάποιες αλήθειες. Έτσι, το «Βήμα της Κυριακής» είχε ολοσέλιδο αφιέρωμα γεμάτο…

Δεν είναι μόνο ψεύτες και κομπλεξικοί οι συκοφάντες μας, γελοίοι είναι κυρίως!

Το ότι οι κατήγοροι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι αδίστακτοι στην μεθόδευση παραχαράξεως της πραγματικότητας είναι γνωστό. Δεν μπορούμε, όμως, να φανταστούμε ότι έχουν «ξεφύγει τελείως», σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που να γίνονται «ρόμπες».
Διαβάστε τι αδιανόητα έγραψαν τα «Παραπολιτικά» του περασμένου Σαββάτου κάτω από τον τίτλο «Ανακόντα και πιράνχας απελευθέρωσε η Χ.Α.»: «Απίστευτο, κι όμως. ελληνικό. Ο οικολογικός τομέας της Χρυσής Αυγής, που ονομάζεται «Πράσινη Πτέρυγα», απελευθέρωσε εκατοντάδες πιράνχας και δέκα ανακόντα στον ποταμό Έβρο. Η κίνηση αυτή είχε αποκλειστικό σκοπό την αποκατάσταση της οικολογικής ισορροπίας στην περιοχή, τονίζουν πηγές της οργάνωσης. Το κόμμα του Ν. Μιχαλολιάκου έστειλε στην περιοχή τον βουλευτή Κώστα Μπαρμπαρούση, ο οποίος δεν αντιστάθηκε στις προτροπές των παρευρισκομένων να δείξει τις ικανότητες του στο κυνήγι. Έτσι, με δύο σκάγια σκότωσε πέντε πουλιά. «Ποτέ δεν με νοιάζει τι πουλιά είναι, αρκεί να είναι μεταναστευτικά», σχολίασε στη συνέχεια όλο νόημα.

Η αλήθεια είναι ότι ....

47% η Χρυσή Αυγή στην ηλεκτρονική δημοσκόπηση του parapoltika.gr και "δημοκρατικά" την...κατέβασαν!!!!!

Η "δημοκρατία" ακόμη και του διαδικτύου έχει....και όρια!

Ως γνωστόν από χθες το βράδυ το parapolitka.gr ξεκίνησε μια μεγάλη ηλεκτρονική δημοσκόπηση.

Αρχικά η Νέα Δημοκρατία κονταροχτυπιόταν με τη Χρυσή Αυγή στα ίσα και τον ασθαμαίνοντα ΣΥΡΙΖΑ να προσεγγίζει το 15%.

Σήμερα όμως το πρωΐ που άρχισε να μπαίνει ο κόσμος στην εφαρμογή η ηλεκτρονική κάλπη άφησε το στίγμα της...

και στις 12 μ.μ.

47%!!!! με ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ αθροιστικά να μην 'πιάνουν' ούτε το 30%.

(κάποια στιγμή το Εθνικιστικό Κίνημα είχε φθάσει και το 49%)

Έτσι λοιπόν οι ιθύνοντες του site στα πλαίσια της....ελευθερίας γνώμης....

Το παραδέχονται όλοι...."'Δεν ξέρουμε τι να κάνουμε με τη Χρυσή Αυγή...Μας έχει σαρώσει"

Διαβάζουμε στην "Καθημερινή"

Η άποψη του κυβερνητικού επιτελείου έναντι της Χρυσής Αυγής, σε ενέργειες όπως το «συσσίτιο για Ελληνες», είναι ότι πρέπει να αντιμετωπιστεί μόνο πολιτικά.

Στις αλλεπάλληλες συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν προκειμένου να επιλεγεί η γραμμή έναντι της διακηρυγμένης πρόθεσης του κ. Μιχαλολιάκου να στήσει «συσσίτιο για Ελληνες» στην πλατεία Αττικής, επαναβεβαιώθηκε η κεντρική άποψη του κυβερνητικού επιτελείου. Οτι, δηλαδή, η Χρυσή Αυγή μπορεί να....

Έκτακτο γεγονός: Επέμβαση των ΜΑΤ στην Ιερά Μονή Εσφιγμένου - Τραυματίστηκαν μοναχοί!

Η ανθελληνική συγκυβέρνηση Σαμαρά έχει βάλει σκοπό να διαλύσει πλήρως τον εθνικό και κοινωνικό ιστό της Πατρίδας. Μετά τα αλλεπάλληλα χτυπήματα στην Κοινωνία, ήρθε σήμερα ακόμα ένα χτύπημα στην Ορθοδοξία και δη εναντίον των απροσκύνητων μοναχών της Μονής Εσφιγμένου που κρατούν ψηλά τα λάβαρα της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού κόντρα στην ισοπέδωση που θέλουν να επιβάλλουν οι οπαδοί της Πανθρησκείας και του διεθνισμού. Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες η "εκκαθάριση" στην Μονή Εσφιγμένου εντάσσεται στην βούληση του Πατριαρχείου να υποδεχθεί στο Άγιον Όρος τον Πάπα! 

Σήμερα το πρωί λίγο μετά τις 09:00 δυνάμεις των ΜΑΤ επενέβησαν στο κονάκι της μονής Εσφιγμένου στις Καρυές του Αγίου Όρους. Άνδρες των ΜΑΤ και των....

Ο Κουβέλης αναζητεί ρόλο εναγωνίως...και οι πρεσβείες των υποδέχονται με ανοιχτές αγκάλες!

pn2211kouvelis_copy1353580947σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μαθαίνουμε από εγκυρότατες πηγές ότι ο Κουβέλης έχει τις τελευταίες εβδομάδες επισκεφτεί τους εξής πρέσβεις:
- Γερμανίας
- Ισπανίας
- Μ. Βρετανίας
- Ισραήλ
Λέτε να επιδιώκει να πάρει το "ok" για....Πρόεδρος Δημοκρατίας;!

Αφού έμεινε στα αζήτητα για καιρό πολύ, μετά την αποχώρησή του από τη συγκυβέρνηση και αφού βλέπει τα ποσοστά του συνονθυλεύματός του να καταβαραθρώνονται, βγήκε στη γύρα ο αρχηγός της ΡΗΜΑΔ Φ. Κουβέλης για να πει τον… πόνο του και να πουλήσει το παραμύθι του –κι όποιος τσιμπήσει, τσίμπησε.

Η επανεμφάνισή του.....

Σαρώνει η Χρυσή Αυγή σε ηλεκτρονική δημοσκόπηση του parapolitika.gr....ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ με διαφορά 10% από το δεύτερο..

To parapolitika.gr διοργανώνει δημοσκόπηση με δείγμα που κυμαίνεται συνήθως στους 6.500 με 10.000 και τα μέχρι στιγμής δεδομένα είναι.....σαρωτικά υπέρ του Εθνικιστικού Κινήματος.

Δείτε τα αποτελέσματα χωρίς ιδιαίτερα σχόλια από εμάς...

Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι....:

Ο... μποξέρ Καλαντζής προετοιμάζει το έδαφος για την συγκυβέρνηση με Σύριζα


Ο... μποξέρ Καλαντζής προετοιμάζει το έδαφος για την συγκυβέρνηση με Σύριζα

Εμμονή με τις μπουνιές και το ξύλο δείχνει να έχει ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Καλαντζής. Μέσα σε λίγες ημέρες και μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Καλαντζής αναφέρθηκε για δεύτερη φορά σε… κλωτσομπουνίδια. Σε διαφορετικά σημεία της συνέντευξής του ο Καλαντζής κλίνει σ΄όλες τις πτώσεις τις λέξεις «φάω» και «μπουνιά», με εκφράσεις όπως «Μακάρι να βγω έξω και να του δώσω και δυο μπουνιές», «να φάω και καμιά», «μακάρι να φάω 2  μπουνιές να το δείξουν και τα κανάλια», «να φας κι εσύ καμία».
Ελπίζουμε, μετά απ΄όλα αυτά, να μην κλωτσά και πολύ στον ύπνο του ο Καλαντζής… Η αναφορά του, φυσικά, ήταν για την όλη του στάση στα λεγόμενα της....

"Ρομά" ή "γύφτοι" όπως τους αποκαλεί ο λαός είχαν ρημάξει ολόκληρη την Κέρκυρα με λεία 140.000 ευρώ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο Δένδιας υποστηρίζει πως υπάρχει "ευνομία παντού" και οι εγκληματίες είναι οι...Χρυσαυγίτες

Εξαρθρώθηκε στην Κέρκυρα σπείρα αθίγγανων που είχε πραγματοποιήσει σωρεία κλοπών από την αρχή του έτους σε διάφορες περιοχές αποκομίζοντας οφέλη ύψους 140.000 ευρώ. Σε οργανωμένη επιχείρηση σε καταυλισμό των αθίγγανων στο Λιβάδι Ρόπα συνελήφθησαν δύο 15χρονοι, δύο 16χρονοι καθώς και ένας 45χρονος και μία 43χρονη .  

Ο 45χρονος και ο 57χρονος έκαναν αυτοψία στα υποψήφια σπίτια-στόχους και στην συνέχεια μετέφεραν με οχήματα τα μέλη του κυκλώματος, τα οποία χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους αφαιρούσαν χρήματα και χρυσαφικά.  Από την μέχρι στιγμής διαπιστωμένη δράση τους έχει εξιχνιαστεί, η.....