Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 31, 2017

«Έξοδος 1826»: Μια υπέροχη Πατριωτική ταινία για την Εθνεγερσία του 1821

Είχαμε αναφερθεί και πριν από 4 μήνες περίπου στην ταινία «Έξοδος 1826», η οποία αποτελεί την πρώτη (!) εγχώρια κινηματογραφική παραγωγή για την Εθνεγερσία του 1821 στα χρόνια της Μεταπολίτευσης. Για τις περιπέτειες της εν λόγω ταινίας και την πλήρη απουσία, έστω και ελάχιστης, κρατικής αρωγής τα είχαμε γράψει τότε. Η ταινία, τελικά, δεν βγήκε στις αίθουσες τον Μάρτιο του 2017, όπως αρχικά είχε  υπολογιστεί προκειμένου να συμπέσει με τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, αλλά δύο μήνες νωρίτερα.

Από την περασμένη Πέμπτη βρίσκεται στον κινηματογράφο. Μην σας κάνει εντύπωση το ότι χρησιμοποιείται ο ενικός και όχι η έκφραση «στους κινηματογράφους», καθώς η «Έξοδος 1826» προβάλλεται...

Γιατί καλύπτουν τους αναρχοκομμουνιστές που έκαψαν την Αθήνα το 2012; Τι θέλουν να κρύψουν και δεν έχει γίνει δίκη 5 χρόνια μετά;

Έχουν περάσει πέντε χρόνια και τα αναρχοκομμούνια που κατηγορούνται για τον μισό ποινικό κώδικα κυκλοφορούν ελεύθερα. Αν και η Ελληνική δικαιοσύνη  δείχνει αμέσως τα αντανακλαστικά της στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, αίροντας με το παραμικρό την βουλευτική ασυλία τους , δεν γίνεται το ίδιο με τα αναρχοκομμούνια που αποδεδειγμένα  έχουν προβεί σε βαρύτατες κακουργηματικές πράξεις.
 
Τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στην «καρδιά» της Αθήνας στις 12 Φεβρουαρίου του 2012 κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, ενώ στη Βουλή διεξάγονταν η ψηφοφορία για το δεύτερο Μνημόνιο, ήταν πρωτόγνωρα τόσο σε έκταση όσο και σε ένταση.

Εκατοντάδες μολότοφ και λίτρα βενζίνης κύλησαν στους δρόμους της Αθήνας εκείνο το βράδυ, μετατρέποντας το κέντρο της πρωτεύουσας σε βομβαρδισμένο τοπίο. Η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική από την ασύδοτη χρήση δακρυγόνων. Όπως περιγράφεται στην ογκώδη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, οι κατηγορούμενοι από πρόθεση έκαναν εκτεταμένη χρήση...

Κυνική ομολογία από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: Οι διαφορές μας με τη ΝΔ είναι περιορισμένες!

Μια ανείπωτη αλήθεια ξέφυγε (;) από το στόμα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Σεβαστάκη, ο οποίος μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης είπε ευθέως ότι θα ήταν δυνατόν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να συνομιλήσουν πάνω σ΄ένα συγκεκριμένο πλαίσιο όπως για πλεόνασμα, φοροδιαφυγή, αυξημένη φορολογία. Αυτό, όμως, το οποίο έκανε την μεγαλύτερη αίσθηση και  ιδιαίτερη εντύπωση είναι η δήλωσή του ότι οι διαφορές μεταξύ των δύο αυτών κομμάτων είναι περιορισμένες!

Ανεξάρτητα από το αν ο Σεβαστάκης έδρασε σαν «λαγός», για να διαφανούν οι πιθανές πρόωρες αντιδράσεις στο ενδεχόμενο μιας οικουμενικής κυβέρνησης ή του «μεγάλου συνασπισμού» ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ, τα λεγόμενά του δεν στερούνται αληθείας. Σε όλα τα μεγάλα ζητήματα τα δύο αυτά κόμματα κινούνται από κοινού. Ψήφισαν μαζί...

Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ: ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΗΣ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ – ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΧΟΛΙΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΣΑΚΝΗ ΚΑΙ ΕΡΤ!

Πανικός στα συστημικά μέσα που δημοσίευσαν την είδηση για την άθλια και σταλινική λογοκρισία που επιβάλλει η ΕΡΤ στην Χρυσή Αυγή!

Εκατοντάδες Έλληνες πολίτες, ακόμα και οπαδοί άλλων κομμάτων(!),...

ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ-ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ (ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ): ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΣΤΑ ΙΜΙΑ!

Αναφορά στην νέα ξεφτίλα των Ιμίων έγινε κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής καθηκόντων του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Στρατού, από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, σύντροφο – ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη.  

«Δεν το θεωρώ ιδιαίτερα σοβαρό. Έχουμε ένα σωρό προβλήματα να λύσουμε στην περιοχή».

Προφανώς, ο σύντροφος ναύαρχος, θα θεωρούσε...

Το τελευταίο σοβιέτ της Ευρώπης: Η ΕΡΤ δήλωσε ΕΠΙΣΗΜΑ ότι θα συστήσει επιτροπή λογοκρισίας για τις ομιλίες της Χρυσής Αυγής!

Η Ελλάδα κατέστη και επισήμως Λαϊκή «Δημοκρατία» του Τσιπριστάν, αφού μετά από δήλωση του Κομισάριου Τσακνή γίνεται η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που επιβάλλεται καθεστώς σταλινικής λογοκρισίας.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγο ο πρόεδρος της ΕΡΤ δήλωσε:
«Η ΕΡΤ προσφάτως είχε αποστείλει ερώτημα στο ΕΣΡ σχετικά με το αν υποχρεούται ή όχι να μεταδίδει ομιλίες και εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής. Το ΕΣΡ αποφάσισε – όπως είναι γνωστό σε όλους, συμπεριλαμβανομένου και του συντάκτη του εν λόγω άρθρου – ότι βάσει του άρθρου 15 του Συντάγματος  η ΕΡΤ υποχρεούται...