Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 17, 2013

Εμπαθής και άσχετος με τα κοινοβουλευτικά ο αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Δραγασάκης.


Ο κομισάριος πρόεδρος μαζί με την επί 32 χρόνια αόκνως εργαζόμενη νεοδημοκράτισσα υπάλληλο του κοινοβουλίου 

Γίναμε όλοι μάρτυρες σήμερα του ότι ο κ. Δραγασάκης, πιστός στη μαρξιστική κομμουνιστική του σκέψη προσπάθησε να εφαρμόσει τακτικές των δικών της Μόσχας του 1938 στην αίθουσα του ελληνικού κοινοβουλίου. 
Ο κ. Δραγασάκης είναι γνωστός στο κοινοβούλιο για.....

Ο Καμίνης φιλοδοξεί να γίνει Σουλτάνος της Αθήνας

Ευρισκόμενος σε οικείο του, εξόχως σιωνιστικό περιβάλλον, ο λαθροδήμαρχος Χαμίνης αποκαλύπτει τις προθέσεις του για το πώς φιλοδοξεί να μετατρέψει την πρωτεύουσα της Ελλάδος. Από την κοιτίδα του διεθνούς καπιταλισμού, από την πολυφυλετική κόλαση της Βαβυλώνας της Νέας Τάξης Πραγμάτων, τη Νέα Υόρκη, ο δήμαρχος των λαθρομεταναστών εκτόξευσε τις απειλές του προς τους Έλληνες της Αθήνας.

Κατά την προσφιλή του τακτική, το πουλέν του αρχιπροδότη Τζέφρυ Παπανδρέου, καταφέρθηκε εναντίον της Χρυσής Αυγής, για να λάβει τα εύσημα της σιωνιστικής παρασυναγωγής η οποία εξαπολύει το ταλμουδικό της μίσος από τη Νέα Υόρκη προς κάθε γωνιά του πλανήτη. Μιλώντας λοιπόν στο ΣΚΑΪ, ο Χαμίνης δήλωσε πως...

Σαν σήμερα, στις 17 Μαΐου 1914 υπογράφτηκε το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας που δίνει αυτονομία στην Βόρειο Ήπειρο

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ - ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι λιμοκοντόροι του ΥΠ.ΕΞ. να απαιτήσουν την εφαρμογή του πρωτοκόλλου της Αυτονομίας

Σαν σήμερα, στις 17 Μαΐου 1914 υπογράφτηκε το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας μεταξύ της αλβανικής κυβέρνησης, επικεφαλής της οποίας ήταν ο πρίγκιπας Βηντ και του προέδρου της «Αυτόνομης Δημοκρατίας της Βορείου Ηπείρου» Γεωργίου Χρηστάκη-Ζωγράφου.

 Με την υπογραφή του, τερματίστηκαν οι ένοπλες συγκρούσεις μεταξύ αλβανικής χωροφυλακής-ατάκτων και Βορειοηπειρωτών (Ιερών Λόχων) και αναγνωρίστηκε η αυτονομία της Βορείου Ηπείρου, ο ελληνικός της χαρακτήρας και κατοχυρώνεται πλήρως η θρησκευτική, γλωσσική και εκπαιδευτική ελευθερία του πληθυσμού της.

Οι όροι

Η περιοχή αποκτούσε επίσημα την αυτονομία της, υπό την αιγίδα του...

Παρέμβαση Χρήστου Παππά στον Alpha για τα ψεύδη του Σύριζα - ΒΙΝΤΕΟ

Η γελοιοποίηση των στυλοβατών του συστήματος συνεχίζεται μετά την τραγελαφική σημερινή προβοκάτσια με τα "Χάιλ" των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Χρήστος Παππάς παρενέβη στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, απαντώντας στα ψεύδη του Σύριζα για τα σημερινά επεισόδια στην Βουλή.

ΤΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΕΣ ΒΡΕ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ ΣΗΜΕΡΑ… ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΘΥΓΑΤΕΡΟΣ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ

ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο Δραγασάκης, ασκώντας σταλινικές πρακτικές με την κάλυψη ΟΛΟΥ του διεφθαρμένου συστήματος της προδοσίας αποδεικνύει ότι η αριστερά είναι υποτακτική του συστήματος στον λυσσαλέο αγώνα των σιωνιστών εναντίον των Εθνικιστών και του Ελληνισμού. Το ποιόν του, που συναδει με το "ήθος της αριστεράς" περιγράφει παλιότερο δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος...

Κάθε μέρα που περνάει και μια βόμβα σκάει στην Κουμουνδούρου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Θέμα» η κόρη του Δραγασάκη, Βουλευτή του Συνασπισμού, είναι μπλεγμένη σε κύκλωμα όπλων και ναρκωτικών και βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για αγορά, κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών κατ’ εξακολούθηση, κατοχή όπλων με σκοπό τη διάθεσή τους σε τρίτους με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση».

Η πλάκα είναι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ότι «ο Δραγασάκης το 1989 σαν νέος βουλευτής έκανε...

«Δημοκρατικό τόξο εναντίον Ελληνικού τόξου»

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Χρυσή Αυγή προελαύνει και γίνεται πανίσχυρη, ερχόμενη αντιμέτωπη με όλο το φάσμα του κλεπτοκρατικού διεφθαρμένου κατεστημένου που κατ'ευφημισμόν λέγεται "δημοκρατικό τόξο". 
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!


Defencenet: Όλα τα κόμματα υπέρ ΣΥΡΙΖΑ και κατά Χρυσής Αυγής

Όλα τα κόμματα επιτίθενται στον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή για το σημερινό επεισόδιο, άσχετα αν όπως όλα τα οπτικά ηχητικά και έγγραφα ντοκουμέντα αποδεικνύουν ότι δεν ευθυνόταν το κόμμα ή οι βουλευτές του για την ένταση σήμερα στην Ολομέλεια. ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, και ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ στρέφονται κατά του Λαϊκού Συνδέσμου και εδώ να πούμε ότι μπορεί κάποιες φορές να έχουν υπερβεί τα εσκαμμένα οι βουλευτές και τα στελέχη του Λαϊκού Συνδέσμου, αλλά εν προκειμένω έχουν 100% δίκιο.
 
Κανείς δεν είπε έστω και μία λέξη κατά του ΣΥΡΙΖΑ και την προβοκάτσια του Γ. Πάντζα που ξεστόμισε το "Χάϊλ Χίτλερ". Ας δούμε τι δήλωσαν οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι όλων των υπόλοιπων κομμάτων:
 
ΝΔ:...

Τρομερός Παναγιώταρος στον "Ιστό της Αράχνης"

Δείτε το βίντεο....

Έξωση από τα πολιτικά του γραφεία για το ΠΑΣΟΚ: Συντόμως και από την πολιτική ζωή!

Πάνε τα παλιά μεγαλεία του ΠΑΣΟΚ όταν οι παχυλές κομματικές επιχορηγήσεις, συνοδεύονταν από κονδύλια από τραπεζίτες, επιχειρηματίες και την Siemens, σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις του κ. Τσουκάτου. Πέρασαν ανεπιστρεπτί οι εποχές που το ΠΑΣΟΚ  διαφέντευε τις τύχες του τόπου, αφού πλέον όλοι όσοι το απαρτίζανε και το κάνανε να είναι το κόμμα της διαφθοράς έχουν μετακομίσει στο ΣΥΡΙΖΑ.

Δικαστικοί επιμελητές επισκέφτηκαν, λοιπόν, τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους και επέδωσαν έγγραφο σύμφωνα με το οποίο το μισό εκατομμύριο ευρώ που χρωστάει σε ενοίκια θα πρέπει να πληρωθούν εντός της εβδομάδας, αλλιώς...

Τρέμει ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκος από τις απειλές της Ντόρας Μητσοτάκη ότι θα τον κάνει... αλοιφή!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: "Λέει και καμμιά μ@λ@κία" η Ντόρα Μητσοτάκη να ασχοληθεί κανείς μαζί της γιατί την έχουν γραμμένη πολύ καιρό...

"Αλοιφή" θέλει να κάνει τον γ.γ. του Λαϊκού Συνδέσμου Ν.Μιχαλολιάκο, η Ντόρα Μπακογιάννη η οποία κομπάζει ότι μόνο αυτή μπορεί να εξουδετερώσει την ΧΑ και άρα δεν χρειάζεται να τεθεί εκτός νόμο του κόμμα  μιλώντας στην εκπομπή Αλλη Οψη του Μανώλη Κοττάκη.

Στην εκπομπή που θα προβληθεί απόψε το βράδυ στη ΝΕΤ η πρώην υπουργός δηλώνει πεπεισμένη ότι σε αυτό τον διάλογο θα τον αντιμετωπίσει και όπως λέει «θα τον κάνω αλοιφή» γιατί οι άνθρωποι είναι «γελοίοι και φασίστες» και δεν έχουν επιχειρήματα.
Θυμίζει λιγάκι το ανέκδοτο με τον λαγό που ισχυριζόταν ότι θα έκανε διάφορα κακά πράγματα στον τίγρη και όταν τον άκουσε ο τίγρης το "γύρισε" λέγοντας "Λέμε και καμια μ...α να περνάει η ώρα"...

Διαφωνεί, πάντως, με το μοντέλο απομόνωσης της ΧΑ λέγοντας:

Ο Πάντζας φώναζε “Χάιλ Χίτλερ” σύμφωνα με τα πρακτικά της Βουλής: Ξεφτιλίστηκαν τα παπαγαλάκια του κατεστημένου



Δημοσιοποιήθηκαν προ ολίγου τα πρακτικά της βουλής, σύμφωνα με τα οποία ο ηθοποιός και συριζαίος βουλευτής Πάντζας φώναξε το "Χάιλ Χίτλερ". Ας ζητήσουν συγγνώμη τώρα οι συκοφάντες και οι απατεώνες που από το πρωί υβρίζουν και προσβάλουν την Χρυσή Αυγή. Η Χρυσή Αυγή απαιτεί από τα παπαγαλάκια του συστήματος να ανακαλέσουν άμεσα τις εις βάρος μας συκοφαντίες, ειδάλλως θα υποστούν τις νόμιμες συνέπειες για διασπορά ψευδών ειδήσεων και συκοφαντική δυσφήμηση.
Αμέσως μετά το επίμαχο περιστατικό, ο βουλευτής Ζακύνθου του Σύριζα Κοντονής παρεδέχθη ενώπιον κοινοβουλευτικών συντακτών την γκάφα τους να φωνάξουν "Χάιλ Χίτλερ" μέσα στη βουλή. Το ίδιο δήλωσε και ο έτερος συριζαίος μεγαλοπαράγοντας Βούτσης στους διαδρόμους. Στο 0:31 του επίμαχου βίντεο μάλιστα ακούγεται και γυναικεία φωνή να φωνάζει "Χάιλ Χίτλερ" και ως ......

Τα ΜΜΕ συνεχίζουν την αθλιότητα με το "Χάιλ Χίτλερ", ενώ το φώναξε ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ Κοντονής...Η απάντηση της Χρυσής Αυγής


ΡΑΠΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ

Οι ξεφτιλισμένοι προβοκατορίσκοι των ΜΜΕ "φτιάχνουν κλίμα" με γελοία ψεύδη και ασύστολη προπαγάνδα εναντίον του Εθνικιστικού Κινήματος...

Τα τρισάθλια ΜΜΕ με "οδηγούς" Ευαγγελάτο και ΔΟΛ με ΙΔΙΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ (ΕΔΩ και ΕΔΩ) αποδεικνύουν ότι παίρνουν τα "πρωτοσέλιδά" τους από συγκεκριμένο γραφείο διαμόρφωσης γνώμης με σκοπό την περαιτέρω κατασυκοφάντηση της Χρυσής Αυγής.

Η αλήθεια όμως είναι η απάντηση του Γραφείου Τύπου της Χρυσής Αυγής

 

Συριζαίοι φώναζαν το… «Χάιλ Χίτλερ»


Καταγγέλλουμε τη νέα, βρώμικη συκοφαντική επίθεση όλων των συστημικών μέσων ενημέρωσης κατά της Χρυσής Αυγής. Η επίμαχη, προβοκατόρικη φράση «Χάιλ Χίτλερ» ειπώθηκε από.......

EKTAKTO: ΝΕΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ-ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι υπηρέτες των ταγών της Εθνικής Προδοσίας θα πάρουν την απάντηση που πρέπει με όλους του τρόπους...
 
Πυρετός εδώ και μία ώρα στα γραφεία συντακτών στη Βουλή.

Κοινή απόφαση των πιστών σκυλιών του συστήματος, αυτής της άθλιας αριστερής συμμορίας των δημοσιογράφων που παραπληροφορούν τον ελληνικό λαό, να μεταδώσουν την "είδηση" ότι αποχωρώντας μαζί με τους συναγωνιστές μου από την αίθουσα του κοινοβουλίου σήμερα το πρωί , μετά από την γνωστή ένταση που πυροδότησε ο πρώην Υπουργός του "βρώμικου '89" και νυν πρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δραγασάκης, φώναξα δήθεν "Χάιλ Χίτλερ". 
Στην πραγματικότητα, αποχωρώντας από το Κοινοβούλιο μαζί με τους συναγωνιστές μου είχαν σηκωθεί όλοι οι φουκαράδες, άξιοι βουλευτές και ανάξιοι Ελληνες του ΣΥΡΙΖΑ και φώναζαν "Χαιλ Χίτλερ" προκειμένου να μας εκνευρίσουν και να......

Χαμός στη Βουλή πριν από λίγο...Ο Π. Ηλιόπουλος ξεφτιλίζει ΣΥΡΙΖΑ και Δραγασάκη.."Είστε ξεφτιλισμένοι"

Xαμός στη Βουλή με τον προεδρεύoντα Γιάννη Δραγασάκη και τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο της Χρυσής Αυγής. Αφορμή ήταν οι χαρακτηρισμοί του Ηλιόπουλου για τον Αλέξη Τσίπρα "Το Mr Alexis", με τον Δραγασάκη να προειδοποιεί τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής με αποβολή από την αίθουσα.

Σε αυτό το σημείο ξεσηκώθηκαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, με τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο να φωνάζει "άντε ρε ξεφτιλισμένοι" και "χειροκροτήστε γίδια", ενώ πρόσθεσε προς τον Δραγασάκη "συμμορία δεν είναι η Χρυσή Αυγή, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ που ανήκετε κ. Πρόεδρε".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΕΟ 

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ!

AGIONOROS
Σύμφωνα με την Real News της Κυριακής (σχετικό άρθρο υπό τον τίτλο: «Τέλος στο ιερό εμπάργκο»), ο γραμματέας της συγκυβέρνησης της δυστυχίας μας επισκέφθηκε προσφάτως το Άγιον Όρος, κατόπιν εντολής του πολιτικού του προϊσταμένου, φον Αντωνάκη. Ποιος ο λόγος της επισκέψεως; Ιδού τι γράφει η εφημερίδα:

«Εκτός όμως από το προφανές, που είναι η αποκατάσταση των σχέσεων με έναν θεσμό παγκόσμιας εμβέλειας, στο Μαξίμου επικρατούν και δεύτερες σκέψεις για την “ιερή” προσέγγιση. Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί μοναχοί στρέφονται πολιτικά στη Χρυσή Αυγή κι έχει αρχίσει να υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας. Είναι γνωστό άλλωστε, πως.....

ΟΡΓΙΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ... ΥΜΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ...!

Ζούμε στην κατεχόμενη Ελλάδα του μνημονίου. Στον αστερισμό του καπιταλισμού και της παγκοσμιοποίησης. Όπου το μεγάλο, δίχως Πατρίδα, κεφάλαιο ασύδοτο θησαυρίζει σε βάρος του Λαού και της δημόσιας περιουσίας. Σ΄ ότι αφορά, όμως, την ερμηνεία των ιστορικών γεγονότων η Ελλάδα παραμένει η τελευταία κομμουνιστική χώρα της Ευρώπης. Πάμπολλα και καθημερινά τα πράγματα που αποδεικνύουν περίτρανα την συγκεκριμένη διαπίστωση. Σ’ αυτή την διαστρέβλωση της ιστορικής αλήθειας, την μονομερή και μονόπλευρη παρουσία των γεγονότων του ιστορικού παρελθόντος συμμετέχει, εκτός των άλλων, και η κρατική τηλεόραση.

Ένα πολύ χαρακτηριστικό περιστατικό αφορά την εκπομπή της ΕΤ 1 "Πρωτοσέλιδα ιστορίας", την Τρίτη 14 Μαΐου. Συντονιστής της εκπομπής ο.....

Ολόκληρη η παρουσία του Ηλία Παναγιώταρου χθες στο extra3

Δείτε το βίντεο

"Γονυπετής ικέτευε ο Τατσόπουλος για μη άρση της ασυλίας του"