Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 02, 2016

Εθνικιστική μοτοπορεία στο κέντρο των Αθηνών - ΒΙΝΤΕΟ

Δεκάδες συναγωνιστές πραγματοποίησαν μηχανοκίνητη πολιτική δράση σε κεντρικές γειτονιές της Αθήνας.

Άγιος Παντελεήμονας, Κυψέλη, πλατεία Αττικής, Παγκράτι, Γκύζη, Ζωγράφου, Ιλίσια, Γουδί γέμισαν με χιλιάδες φυλλάδια της Χρυσής Αυγής και με τους κατοίκους των περιοχών, να επευφημούν τους συναγωνιστές μας, με κόρνες και χειροκροτήματα.
Δείτε το βίντεο...

Capital.gr: Σε αδιέξοδο το καθεστώς - Η οικουμενική κάνει την Χρυσή Αυγή αξιωματική αντιπολίτευση, οι εκλογές... δεύτερο κόμμα!

Τον τελευταίο καιρό –εν όψει της αξιολόγησης- έχει φουντώσει η εκλογολογία, αλλά κάποιοι… δεν τσιμπάνε. Έτσι, σε άρθρο του σχετικά με τις μελλοντικές πολιτικές εξελίξεις, το γνωστό site capital.gr, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν πρόκειται να γίνει οικουμενική κυβέρνηση, ούτε εκλογές πριν το 2018, με την σύμφωνη γνώμη ολόκληρου του πολιτικού κατεστημένου της χώρας, λόγω της μεγάλης δυναμικής της Χρυσής Αυγής. Ιδού και τα συμπεράσματα δικά σας: 

 «Τι άλλο θέλουμε να το καταλάβουμε ότι έχει και άλλο δρόμο ο Τσίπρας. Έχει και άλλα να κάνει. Έχει και άλλα να υπογράψει. Έχει και άλλα να μεταρρυθμίσει… Ο Τσίπρας έχει δουλειά. Και την ανέλαβε τον Αύγουστο του 2015 όταν υποσχέθηκε...

Έλληνες αγρότες: Θα στήσουμε κι εμείς καταυλισμό στην Ειδομένη προκειμένου να εξασφαλίσουμε ζέστη και τροφή!

Σε μια πολύ έξυπνη όσο και συμβολική δήλωση προέβη εκπρόσωπος των Ελλήνων Αγροτών, προκειμένου να αναδείξει την πλήρη αδιαφορία και πολύ περισσότερο την κοροϊδία (και) της νυν κυβέρνησης απέναντί τους. Αυτή η δήλωση έχει να κάνει με τις αγροτικές κινητοποιήσεις που ξεκινούν από την Παιονία το Σάββατο.

Αγρότες της περιοχής θα συγκεντρωθούν στην γέφυρα του Αξιού και θα κατευθυνθούν...

Απίστευτο: Αφέθηκε ελεύθερος ο αλβανός παιδεραστής που συνελήφθη στην Νέα Ιωνία!

Ντροπή και αίσχος!

Αυτές είναι οι λέξεις - χαρακτηρισμοί που αρμόζουν στο άκουσμα της είδησης ότι ο 57χρονος ανώμαλος από την Αλβανία, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της αποπλάνησης παιδιών κατά συρροή (συγκεκριμένα, κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος...