Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 29, 2016

Απίστευτες ύβρεις του εθνοπροδότη Μουζάλα σε αστυνομικούς: “Είστε μ...κες! Καθήστε να σας δείρουν οι πρόσφυγες"


Απίστευτες ύβρεις του εθνοπροδότη Μουζάλα σε αστυνομικούς: “Είστε μ...κες! Καθήστε να σας δείρουν οι πρόσφυγες”

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πόσοι αστυνομικοί στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ ή Αν.Ελ. στις επόμενες εκλογές;!
 
Ο υπουργός λαθρομετανάστευσης εξύβρισε τους αστυνομικούς γιατί δεν αμύνθηκαν δια της πειθούς… σε επίθεση απρόσκλητων
Ως γνωστόν, προ τριημέρου έγινε εξέγερση των απρόσκλητων στον καταυλισμό της Μόριας στην Λέσβο, ενώ ήταν σε εξέλιξη επίσκεψη του υπουργού Λαθρομετανάστευσης Μουζάλα, τον οποίο οι προστατευόμενοί του… φιλοδώρησαν μπουκάλια και κοτρόνες.
Όμως, πριν στραφούν εναντίον του, επιτέθηκαν στους αστυνομικούς, για να τους λιντσάρουν. Οι αστυνομικοί αμύνθηκαν και προκάλεσαν την…

ΥΠΟΥΡΓΟΠΑΝΕ ΚΑΜΜΕΝΕ, ΠΟΥ’ ΝΑΙ ΟΙ… ΣΟΥΒΛΕΣ;

kammenos
Αν θυμάστε, πέρυσι –μεσούσης της… «σκληρής διαπραγμάτευσης»- είχε γίνει μεγάλο γλέντι στα στρατόπεδα όλης της χώρας, με εντολή και επιμέλεια Καμμένου. Η επίσημη αιτιολογία ήταν να βρουν ένα πιάτο φαί οι έχοντες ανάγκη, αλλά στην πραγματικότητα επρόκειτο για ένα στημένο πανηγύρι των… αγέρωχων «διαπραγματευτών», που είχαν εξασφαλισμένη την αποθέωση, καθώς το’ παιζαν ακόμα… αντιμνημονιακοί. Έτσι, 2.000 αρνιά σουβλίστηκαν και τα λαμόγια του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ πήγαιναν από στρατόπεδο σε στρατόπεδο, σέρνοντας το… χορό και τσουγκρίζοντας κόκκινα αυγά.
Φέτος που’ ναι οι σούβλες, υπουργοπάνε; Δεν υπάρχουν πλέον Έλληνες που.....

Τα εγκώμια της Μεγάλης Παρασκευής - ανάθεμα στους εβραίους σταυρωτές του Ιησού Χριστού


Τα “ρατσιστικά” εγκώμια της Μεγάλης Παρασκευής

«Με όσα αποτόλμησαν εναντίον του Κυρίου οι Ιουδαίοι, είναι σα να τράβηξαν πάνω τους εκείνη την ημέρα, για την οποία πρόλεγε κι ο προφήτης: μέρα εκδίκησης αυτή θα είναι για τον Κύριο. Αυτά έπαθαν οι Ιουδαίοι, νομίζοντας ότι θα εξοντώσουν τον Κύριο. Αυτά προκάλεσαν σε βάρος τους, φωνάζοντας κατά του Κυρίου. Σ’ αυτά καταδικάστηκαν, θέλοντας να κρίνουν τον Κύριο. Οι Ιουδαίοι με την κακία τους ερήμωσαν τους εαυτούς τους και από την οικουμένη και τώρα είναι χωρίς πόλη. Οι Ιουδαίοι κέρδισαν τη συγκατοίκησή τους με τους δαίμονες».
Μέγας Αθανάσιος

Εδώ και κάμποσα χρόνια, έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία από σκοτεινούς σιωνιστικούς κύκλους, για την απάλειψη των εγκωμίων («μεγαλυναρίων») της Μεγάλης Παρασκευής, που αναφέρονται στους σταυρωτήδες του Κυρίου μας. Μέχρι τώρα, παρά τις ασφυκτικές πιέσεις, οι επικεφαλής της Ορθοδοξίας μας στάθηκαν στο ύψος τους.
Σας παρουσιάζουμε, λοιπόν,τα σχετικά εγκώμια της Μεγάλης Παρασκευής, πριν κηρυχθούν... παράνομα:

‘Ως πικράς εκ...

"Αφρούς" έβγαλαν οι τουρκοπράκτορες της Άγκυρας για την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στη Θράκη

altin-gokce-1
Μ’ ένα φαρμακερό δημοσίευμα, σχολίασε η τουρκόφωνη (και τουρκόψυχη…) εφημερίδα Birlik την πολύ επιτυχημένη επίσκεψη κλιμακίου της Χρυσής Αυγής στο Πομακοχώρι Γλαύκη και την εθνικιστική εκδήλωση που ακολούθησε. Μάλιστα, διόλου τυχαία, οι τουρκόφρονες της Birlik χρησιμοποίησαν την ορολογία «απόβαση» για την επίσκεψη, λες και η περιοχή της Γλαύκης δεν είναι τμήμα του ελληνικού κράτους και το κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής ήταν… εισβολέας! Ιδού:
Η Χρυσή Αυγή έκανε «απόβαση» στο ορεινό χωριό της Ξάνθης Γλαύκη
Βουλευτές και φίλοι της Χρυσής Αυγής που....

Πώς λέτε ότι είναι το λιμάνι του Πειραιά εν μέσω εορτών του Πάσχα...;

Η εικόνα μιλά από μόνη της..

ΚΑΛΑΝΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (ΤΟ ΜΟΙΡΟΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ)

Επιτάφιος-ΘρήνοςΑ
Εκτός από τα κάλαντα των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων, υπάρχουν στην λαϊκή μας παράδοση και τα Κάλαντα της Μεγάλης Παρασκευής (ή το «Μοιρολόι της Παναγιάς»), τα οποία αποκρύπτονται εντέχνως γιατί δεν είναι… πολιτικώς ορθά:

Σήμερον μαύρος ουρανός, σήμερον μαύρη μέρα
σήμερον όλοι θλίβονται και τα βουνά λυπούνται,
σήμερον έβαλαν βουλή οι άνομοι Εβραίοι,
οι άνομοι και τα σκυλιά και οι τρισκαταραμένοι,
για να σταυρώσουν τον Χριστό, τον πάντων βασιλέα.
Ο Κύριος ηθέλησε να μπει σε περιβόλι
να....

ΟΙ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΕΣ ΑΡΜΕΝΙΣΕΣ

armen1-1
Αυτή είναι μια ανατριχιαστική φωτογραφία από την Γενοκτονία των Αρμενίων του 1915. Η λεζάντα κάτω, γράφει: «Σταυρωμένες Αρμένισες γυναίκες στην περιοχή του Der-es-Zor (Ντέιρ αλ-Ζορ, σήμερα ανήκει στην Συρία). Συνολικά, ήταν 16 γυναίκες. Οι Τούρκοι τις ξεγύμνωσαν, τις βασάνισαν και τις σταύρωσαν. Μερικές σώθηκαν από Άραβες Βεδουίνους που τις κατέβασαν από τους σταυρούς.
Στο Ντέιρ αλ-Ζορ, μέσα στην καρδιά της συριακής ερήμου, στήθηκαν στρατόπεδα συγκέντρωσης, όπου πολλές χιλιάδες Αρμένιοι πρόσφυγες μεταφέρθηκαν μέσα από πορείες θανάτου κατά τη διάρκεια της Αρμενικής Γενοκτονίας. Εκτιμάται ότι οι Αρμένιοι πρόσφυγες, στην περιοχή γύρω από το Ντέιρ αλ-Ζορ και νότια της Δαμασκού, αριθμούσαν 150.000.
Αρμένιοι που επέζησαν κατά τη διάρκεια της γενοκτονίας του 1915-1916, οδηγήθηκαν, είτε προς....

Η «νέα γλώσσα» και η «διπλή σκέψη»


Η «νέα γλώσσα» και η «διπλή σκέψη»

Καθώς συνεχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι της μνημονιακής κρίσης, με μια ακόμη γερή δόση μέτρων πολιτικής και οικονομικής φτωχοποίησης της Πατρίδας και του Λαού, η Χώρα αποπνέει μια αντίφαση. Είναι αυτό που ο Τζωρτζ Όργουελ ονόμασε στο διάσημο βιβλίο του «1984» ως «διπλή σκέψη» (double think).
Λες το ένα. Αλλά λες και το άλλο. Πιστεύεις σε κάτι. Αλλά πράττεις το αντίθετο. Κάθε βράδυ, στα κεντρικά δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών καναλιών της διαπλοκής, η «διπλή σκέψη» εφαρμόζεται δεόντως. Έτσι, με μια αυτοκινητιστική λογική του «μονά - ζυγά», οι συστημικοί τηλεπαρουσιαστές καταγγέλλουν τις «μονές ημέρες» τα «νέα μέτρα», όπως άλλωστε κάνουν και οι πολιτικοί των καθεστωτικών κομμάτων. Και είναι απολύτως λογικό.
Πώς να μην....