Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 09, 2015

ΠΟΙΟ Κ.Κ. ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ;


Διεξήχθη στις 7 και 8 Δεκεμβρίου, στις Βρυξέλλες, η Ευρωπαϊκή Κομμουνιστική Συνάντηση και Ολομέλεια της «Ευρωπαϊκής Κομμουνιστικής Πρωτοβουλίας», «με πρωτοβουλία του ΚΚΕ» – όπως υπερηφανεύονταν οι κουκουέδες στο διαδικτυακό τους όργανο (902.gr).

Ιδού πως προανήγγειλαν την συνάντηση:
«Στη συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί στο Ευρωκοινοβούλιο, έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους 37 Κομμουνιστικά και Εργατικά Κόμματα της Ευρώπης. Την εισαγωγική ομιλία στην Ευρωπαϊκή Κομμουνιστική Συνάντηση θα κάνει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας…».
Χθες, τελευταία ημέρα των εργασιών της Συνόδου, ανακοινώθηκαν και τα κόμματα που συμμετέχουν:...

ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΠΕΣΤΕ ΑΛΕΥΡΙ… Ο ΜΠΕΟΣ ΣΑΣ ΓΥΡΕΥΕΙ!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Για να δούμε, θα τα καταφέρει ο Μπέος ενάντια στο παρακράτος;

Είναι γνωστό σε όλους, ότι στην πόλη του Βόλου υπάρχει φωλιά φαρμακερών παρακρατικών φιδιών, που δουλεύει «με το κομμάτι» για τις κρατικές υπηρεσίες (ο μισθός να πέφτει…), κάνοντας πολύ συχνά την πόλη άνω-κάτω. 
 
Αλλά, μια του παρακρατικού, δυο του παρακρατικού, τρεις και η κακή του μέρα! Φαίνεται, λοιπόν, πως αυτοί οι ελεεινοί επίστρατοι του τριτομνημονιακού ψευδοκράτους της δυστυχίας των Ελλήνων, βρήκαν το… μάστορά τους! Πρόκειται για τον δήμαρχο της πόλης Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος προανήγγειλε...

Η Χρυσή Αυγή αναπτύσσει δραστηριότητα και στην Ευρώπη - Εκδήλωση κατά της λαθρομετανάστευσης μέσα στην Ευρωβουλή

Ομάδα Συναγωνιστών από διάφορες Τοπικές Οργανώσεις του Κινήματος αλλά και από την Κύπρο συμμετείχε στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες για το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.

Στην εκδήλωση με θέμα "Λαθρομετανάστευση: Απειλή ή πρόβλημα" ο Στρατηγός Επιτήδειος ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για...

ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Γράφει ο Αντίοχος

Ως γνωστόν, ο πατριώτης (και καθόλα συμπαθής) υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, πρότεινε με αφορμή το πρόσφατο μακελειό στο Σαν Μπερναρντίνο της Καλιφόρνια, την «πλήρη και καθολική» απαγόρευση της εισόδου Μουσουλμάνων στις ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Νότια Καρολίνα.  

Ε, δεν πρόλαβε να το πει κι έπεσαν να τον φάνε οι ιέρακες της… πολιτικής ορθότητας! Με πρώτους τους νεοταξίτες...

ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ!


epeisodia-ekso-apo-ti-bouli-astunomia

Γράφει ο Αντίοχος

Πολλοί φωνάζουν και διαμαρτύρονται, ότι για μια ακόμα φορά δε θα πληρώσει κανένας για τις τεράστιες ζημιές που προκάλεσαν την Κυριακή στο βιός του κοσμάκη τα τσογλάνια της άκρας αριστεράς, στη… μνήμη του Γρηγορόπουλου.
Κανένας; Όχι, κάποιοι θα πληρώσουν! Κι αυτοί οι κάποιοι, είναι οι αστυνομικοί που έκαναν το… ασυγχώρητο «λάθος» να συλλάβουν παρακρατικούς! Ιδού η σχετική προαναγγελία από αριστεροκαθεστωτικά μέσα:
«Καταγγελίες για περιστατικά αστυνομικής αυθαιρεσίας που έγιναν την Κυριακή σε Αθήνα και Βόλο κατά τη διάρκεια επεισοδίων, σύμφωνα με πληροφορίες έφτασαν στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Τόσκας και αναμένεται να.....

Φέρνουν χιλιάδες λαθρομετανάστες στην Αθήνα: Ατελείωτα “καραβάνια” από τα σύνορα - Κοινωνική έκρηξη προ των πυλών!


Φέρνουν χιλιάδες λαθρομετανάστες στην Αθήνα: Ατελείωτα “καραβάνια” από τα σύνορα - Κοινωνική έκρηξη προ των πυλών!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τα έξοδα των χιλιάδων ευρώ θα επωμιστεί και πάλι ο εξαντλημένος οικονομικά ελληνικός λαός...
 
Χιλιάδες λαθρομετανάστες επιβιβάστηκαν στα λεωφορεία και μεταφέρονται από την Ειδομένη στην πρωτεύουσα
Ξεκίνησε στις 07:30 το πρωί η αστυνομική επιχείρηση διάνοιξης της σιδηροδρομικής γραμμής στην Ειδομένη, παρουσία εισαγγελέα και 14 διμοιριών των ΜΑΤ. Εδώ και 20 ημέρες χιλιάδες λαθρομετανάστες είχαν αποκλείσει την σιδηροδρομική γραμμή, μη επιτρέποντας την διέλευση των τρένων. Τελικά η άνοιξε λίγο μετά τις 11:30, αφού ολοκληρώθηκε η αστυνομική επιχείρηση. Οι δυνάμεις των ΜΑΤ απομάκρυναν τους.....

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΚ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ… ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ;


ANU

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η θρασύτητα την οποία έχουν αυτά τα παιδιά, θα αποτυπωθεί και σε πράξεις, πολιτικοκοινωνικές, οσονούπω στην πατρίδα μας. Αυτά τα "βλαστάρια" θα αποφασίζουν ποιοί θα κυβερνήσουν την Ελλάδα και θα κληθούν να την προστατέψουν από...εισβολείς!!! 
Αν η καρδιά σας χτυπά ακόμη στους παλμούς της Εθνικής σας ταυτότητας οφείλετε να δράσετε ΧΘΕΣ και να συστρατευτείτε στον Αγώνα μας για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες και όχι στους απογόνους των σφαγέων του Ελληνισμού, Τσάμηδων και λοιπών ανθελλήνων.
 
Αυτή η φωτογραφία ήρθε σε αδερφική σελίδα, και είναι σε Ελληνικό σχολείο… Αν γινόταν από Ελληνάκια με Ελληνική σημαία θα τα λέγαμε φασιστάκια… Έτσι θέλει το σύστημα… Ελληνάκια  Ανθέλληνες… Ξυπνάτε ρε… Τα....

Γιατί άραγε τα ΜΜΕ δε μιλούν για το ΜΑΣΟΝΙΚΟ χαιρετισμό όπως για το "ναζιστικό";


masonakia

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η σημαντικότερη ένδειξη τυφλής υποταγής στις προσταγές της στοάς είναι ο χαιρετισμός με συμβολικό τρόπο. Αυτό ακτιβώς περιγράφεται και στις εικόνες.. Και όπως σωστά διαπιστώνετε... Ε, ναι... Όλοι οι πολιτικοί- που παίρνουν αποφάσεις - είναι ΜΑΣΩΝΟΙ.
 
Στην εικόνα βλέπουμε τον αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Κέρι να χαιρετά ταυτοχρόνως τους Αναστασιάδη και Ακιντζί μ’ έναν «ιδιότυπο» τρόπο. Τον οποίο, όμως, βλέπουμε όλο και πιο συχνά τα τελευταία χρόνια κατά τις συναντήσεις των διαφόρων «ηγετών». Τι να σημαίνει άραγε;
Μήπως πρόκειται για καθαρά ΜΑΣΟΝΙΚΟ χαιρετισμό –που συμβολίζει την....

Η ΑΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΡΙΧΝΕΙ ΠΟΙΝΕΣ-ΧΑΔΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΑΛΕΞΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ
Όπως είναι γνωστό, κάποιοι –λίγοι, ελάχιστοι- αναρχοκομμουνιστές συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων της 6ης Δεκεμβρίου. Τι απόγιναν; Οι περισσότεροι ήταν ανήλικοι και βέβαια αφέθησαν ελεύθεροι με παραινέσεις του τύπου «άλλη φορά να είσαι καλό παιδί».
Ωστόσο, υπήρχε κι ένας 23χρονος, ο οποίος συνελήφθη διότι εκτόξευε κατά των αστυνομικών πέτρες και σιδερένια μπουλόνια με σφεντόνα, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορούσε να προκαλέσει –αν δεν προκάλεσε- σοβαρούς τραυματισμούς, ακόμα και θανάσιμους!
Εφόσον, λοιπόν, ευρέθη σε εξαιρετικά δυσχερή θέση, ο…

ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ 10% ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Γράφει ο Αντίοχος

Στην «απίστευτη» και «τρομακτική» -όπως την χαρακτηρίζει- εμπειρία του από την επίσκεψη μαθητών Γυμνασίων που ξεναγήθηκαν –προφανώς στα πλαίσια εκπαιδευτικής εκδρομής- την περασμένη εβδομάδα στα γραφεία και στις εγκαταστάσεις του «Βήματος» και των «Νέων», αναφέρεται ο Ψυχάρης στο κύριο άρθρο του στο «Βήμα της Κυριακής», διαπιστώνοντας ότι «σε μια αντιπροσωπευτική τάξη μόνο το 10% των μαθητών διαβάζει καλά ελληνικά».

Και βέβαια, εδώ έχει δίκιο ο Ψυχάρης (να και μια φορά που συμφωνάμε!), αλλά δεν περιμέναμε απ’ αυτόν να μας το αποκαλύψει – αφορμή βρήκαμε από το άρθρο του. Όσοι εξ’ ημών έχουμε παιδιά που πάνε σχολείο, το ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα, ότι βγαίνουν… «τούβλα»! 

Και ποιοι είναι υπεύθυνοι για την «κουρελού της παιδείας» – όπως είναι ο τίτλος του άρθρου – εκτός από αυτούς που κυβέρνησαν την Ελλάδα από την «μεταπολίτευση» μέχρι σήμερα; Φυσικά,...

Ακόμα και δωδεκάχρονα παιδιά Παλαιστινίων φυλακίζει το ρατσιστικό κράτος του Ισραήλ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το ακούσατε στα "ευαίσθητα" ΜΜΕ; Όχι. Γιατί; Τα ΜΜΕ ελέγχονται από εβραίους-μασόνους ή όχι;

Στην «μοναδική δημοκρατία της Μέσης Ανατολής», όπως για λόγους προπαγάνδας ή αφέλειας αποκαλείται από κάποιους το Ισραήλ, ο ρατσισμός και η βάναυση πολιτική εις βάρος των Παλαιστινίων και της κατεχόμενης Πατρίδας τους συνεχίζεται.

Την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου η ισραηλινή Κνεσέτ ψήφισε νόμο, ο οποίος επιτρέπει να φυλακίζονται παιδιά ακόμη και ηλικίας 12 (!) ετών, με κατηγορίες για τρομοκρατία. Συνήθως, παιδιά τόσο μικρής ηλικίας...