Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 24, 2016

ΟΙ ΚΟΙΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΝΑΣΧΕΣΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ Η… ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ

Γράφει ο Αντίοχος

Τρόμος και πανικός έχει πέσει στην Αυστρία –και όχι μόνον- για την πρωτοφανή στα (μεταπολεμικά…) χρονικά άνοδο του εθνικιστικού FPÖ (Κόμματος Ελευθερίας της Αυστρίας), που σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις είναι πρώτο κόμμα με 32%, ενώ το δεύτερο και το τρίτο έχουν κατρακυλήσει στο 24% και 23%, αντιστοίχως (εξ’ ου και η απότομη σκλήρυνση της πολιτικής της αυστριακής κυβέρνησης στο «προσφυγικό» ζήτημα…).

Και το χειρότερο απ’ όλα –για το σύστημα- είναι ότι έχουν δοκιμαστεί όλες οι μέθοδοι εναντίον του και καμία δεν έχει αποτέλεσμα.

Γράφει σχετικά σε άρθρο της -που μεταφράστηκε και αναδημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα των συριζομούρηδων- κάποια «προοδευτικιά» της Βιέννης:   
«Μέχρι στιγμής, έχουν γίνει πολλές προσπάθειες ανάσχεσης της επιτυχίας του  FPÖ. Πιο συγκεκριμένα:...

Σαμαροφρουροί: Η αιμορραγία της ΝΔ προς την Χρυσή Αυγή είναι μεγάλη

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μα γιατί; Δεν τους εμπνέει το μημόνιο, οι λαθρομετανάστες και ο Κούλης;


«Διεύρυνση… με την Άννα;», αναρωτιέται με άρθρο της η γνωστή ιστοσελίδα των σαμαροφρόνων, με αφορμή την πρόσφατη συνάντηση του φον Κούλη με την (Χ)άννα Διαμαντοπούλου (της κλεφτο-πασοκαρίας και της Λέσχης Μπίλντενμπεργκ), που αναμένεται προσεχώς να καταλήξει σε… πολιτικό γάμο.

Επιπλέον, οι σαμαρόφρονες αναφέρονται σε «πληροφορίες για επαφές της νέας ηγεσίας με πρόσωπα, εκτός της Α. Διαμαντοπούλου, όπως ο Γιώργος Φλωρίδης, ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο Αλέκος Παπαδόπουλος, κ.α.» και αφού αναρωτιούνται αν οι αναμενόμενες προσχωρήσεις στην νουδούλα όλων των παραπάνω «Θα προσελκύσουν ψηφοφόρους ή θα δημιουργηθούν αντιδράσεις που δεν θα μπορέσει να τις διαχειριστεί η νέα ηγεσία της Ν.Δ.;», κάνουν μια αποκάλυψη:...

ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΙΑ: Θέσεις εργασίας για “φιλιππινέζες” λαθρομεταναστών με 600€ στα "hot spots"!!!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Και φτωχοί και υπηρέτες των λαθρομεταναστών! Τουλάχιστον θα είναι περήφανοι... δημοκράτες!

Ολοταχώς προχωρά το σχέδιο της ανθελληνικής κυβέρνησης Σύριζα - Ανέλ για μετατροπή της χώρας σε απέραντο καταυλισμό λαθρομεταναστών.

Το "παράλληλο πρόγραμμα" περιλαμβάνει επίσης την μετατροπή του Ελληνικού Στρατού και της ελληνικής νεολαίας σε παραδουλεύτρες των λαθρομεταναστών!

Μόνο ντροπή προκαλεί η ακόλουθη είδηση ότι εξαγγέλθηκαν προγράμματα του ΟΑΕΔ για θέσεις εργασίας σε "hot spot".

Με βάση τις ντροπιαστικές υπουργικές αποφάσεις που εκδόθηκαν ο ΟΑΕΔ θα καλύπτει το μισθολογικό κόστος καταβάλλοντας...

ΝΤΟΥ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ – ΒΙΝΤΕΟ

Πουθενά δεν μπορούν να βρουν ησυχία οι αμερικανοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ! Δεν τους χωράει ο τόπος, κανένας τόπος!

Έτσι, εχθές το βράδυ, αγανακτισμένοι αγρότες της περιοχής Τρικάλων έκαναν ντου σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, όπου ομιλητής ήταν το μέλος Πολιτικής Γραμματείας Νίκος Σκορίνης ενώ στην αίθουσα ήταν και ο βουλευτής Χρήστος Σιμορέλης.

Ωστόσο, περισσότεροι συριζομούρηδες ήταν στην πόρτα και...

Στο σκαμνί ο υβριστής "νταβατζής" της Χρυσής Αυγής, Σταύρος Ψυχάρης... Διώκεται για ύποπτα δάνεια 57εκ. ευρώ



Το ποιόν των υβριστών και συκοφαντών της Χρυσής Αυγής αποκαλύπτεται καθημερινά.
Ποινική δίωξη για ηθική αυτουργία σε απιστία σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε από τον οικονομικό εισαγγελέα σε βάρος του εκδότη Σταύρου Ψυχάρη για την υπόθεση των προσωπικών δανείων που είχε πάρει από την Alpha Βank.
Ως άμεσοι αυτουργοί της απιστίας διώκονται τα αρμόδια στελέχη της Alpha Βank, που του χορήγησαν προσωπικά δάνεια ύψους 57 εκατ. ευρώ, χωρίς, κατά τη δικογραφία, να προκύπτουν επαρκείς εξασφαλίσεις.
Η ποινική δίωξη που ασκήθηκε στον Ψυχάρη αφορά προσωπικά δάνεια που...

Ακόμα μία προδοσία της ΝΔ: Ετοιμάζονται να κατεβάσουν υποψήφιο στην Θράκη τον γιο του Σαδίκ!


Ακόμα μία προδοσία της ΝΔ: Ετοιμάζονται να κατεβάσουν υποψήφιο στην Θράκη τον γιο του Σαδίκ!

Μια μικρή σχετικά σε μέγεθος είδηση, αλλά με τεράστιο εθνικό ενδιαφέρον (αν τα γραφόμενα ανταποκρίνονται όντως στην πραγματικότητα) δημοσιεύεται στην εφημερίδα “Δημοκρατία”, την οποία αναδημοσιεύουμε:
Πέρασε “ντούκου”, αλλά έχει την αξία του, και μάλιστα μεγάλη: Την αγιογραφία του υιού του Αχμέτ Σαδίκ Λεβέντ, ο οποίος έχει αγοράσει όλο το βαμβάκι της Θράκης σε υψηλές τιμές και προτίθεται να κατέβει στην πολιτική, άρχισαν το Σαββατοκύριακο οι εφημερίδες της διαπλοκής.
“Ψήνεται” το πράγμα: Ο υιός, που....

ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΤΕΚΤΟΝΑ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΣΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΙΑΣ ΠΡΟΕΞΑΓΓΕΛΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ

empros
Άρθρο του Α. Κωνσταντίνου στην εφημερίδα «Εμπρός»

Η επιστολή αυτή, γραμμένη μετά την σοβιετική επέμβαση στον πόλεμο, δεν είναι περιστασιακή, καθώς γράφηκε μετά την κοινή δήλωση Τσώρτσιλ και Ρούσβελτ (1941), η οποία είναι η βάση του «Χάρτη του Ατλαντικού». Μπο­ρούμε να ιδούμε την αμείλικτη μετεξέλι­ξή της, όπως βλέπουμε σήμερα να εφαρμόζονται στην πράξη οι παραδοχές – αρχές που περιελάμβανε.
Στις 20 Φεβρουαρίου 1943, ο Ρούσβελτ έγραψε μια μυστική επιστολή στον Στάλιν, στην οποία του εξηγούσε το σχέδιό του για....