Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 03, 2016

Έτσουξε τον ΣΚΑΙ το ανάθεμα του υπερήφανου Έλληνα ιερέα - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα ολόκληρο σύστημα από τα πληρωμένα παπαγαλάκια του διαδικτύου και των τουρκοκάναλων εξαπέλυσαν επίθεση στον περήφανο Έλληνα ιερέα που τέλεσε στο Νέο Ηράκλειο το τρισάγιο στην Μνήμη του Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.

Ο εκλεκτός κληρικός αφού προσευχήθηκε υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των Αθάνατων Συναγωνιστών μας, με δικιά του ευθύνη όπως δήλωσε, αναθεμάτισε αυτούς που εντός και εκτός της Πατρίδας μας, πολιτικούς, δημοσιογράφους και άλλους, καλλιεργούν μίσος ενάντια σε όσους υπερασπίζονται τα ιερά και όσια της φυλής μας, καθώς και τους άνανδρους φονιάδες της Πατρίδας μας. Γιατί λοιπόν ενοχλήθηκαν οι δημοσιογράφοι με το ανάθεμα του ιερέα; Αναγνώρισαν μήπως στον εαυτό τους τους προδότες της Ελλάδας;

Δείτε το βίντεο...

Ο παρακρατικός «Ρουβίκωνας» καλεί σε «μαχητική» υποδοχή του Ομπάμα... Σιγά συντρόφια μη σας φύγει κανας πόντος από το καλσόν!

Γράφει ο Αντίοχος

Έχουμε εξηγήσει πολλές φορές πως παίζεται το παιχνίδι της αριστεράς στην Ελλάδα. Κατ’ αρχάς, είναι όλοι ίδιοι (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡCIA και CIA…) παρά το γεγονός ότι εμφανίζονται με διαφορετικές ταμπέλες και με (δήθεν) διαφορετική οπτική και φρασεολογία. Κι από τη στιγμή που ένα κομμάτι της αριστερής συμμορίας βρίσκεται στην κυβέρνηση, όλα τα υπόλοιπα έχουν την υποχρέωση να «καλύψουν» το χώρο της αντιπολίτευσης – για να μην τον καλύψουν άλλοι.

Έτσι, βλέπουμε πολλά συντρόφια να παριστάνουν ότι… έπεσαν από τα σύννεφα, με την αμερικανική στροφή του mister Tsipra. Λες και στα τέλη του 2012 που είχε πάει...

Οι λαθρομετανάστες του Παρισιού και το δικό τους... Στάλινγκραντ! ΒΙΝΤΕΟ

Σε νέο… Στάλινγκραντ έχουν μετατρέψει τα «προσφυγάκια» τον σταθμό «Στάλινγκραντ» στο Παρίσι!

Αλλά, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή… Κι όμως, ενώ το κανονικό Στάλινγκραντ έχει αλλάξει όνομα εδώ και δεκαετίες (επανήλθε στην πρώτη του ονομασία: Βόλγογκραντ), υπάρχει σταθμός του μετρό των Παρισίων μ’ αυτό το όνομα. Πρόκειται για «κληρονομιά» της συμμετοχής των μπολσεβίκων της Γαλλίας στην κυβέρνηση της χώρας, την δεκαετία του ’80. Σ’ αυτόν τον σταθμό, λοιπόν, έχουν μαζευτεί τα «προσφυγάκια» και τον έχουν κάνει γκέτο – όπως και την γύρω περιοχή.

Κι αυτές τις μέρες –και τις νύχτες- συμμορίες από δαύτους...

Πορεία Μνήμης για Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη - Βίντεο & αμοντάριστα πλάνα

Πορεία χιλιάδων Εθνικιστών με αναμμένες δάδες στην μνήμη των Αθάνατων αδερφών μας, Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.

Δείτε τα βίντεο...

Αρχιεπίσκοπος Κυπρου: Η ομοφυλοφιλία είναι ανωμαλία

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή της Κύπρου, ανέφερε ότι σκέφτεται να δημιουργήσει εκκλησιαστικά σχολεία και νηπιαγωγεία, όπου θα γαλουχούνται φυσιολογικοί άνθρωποι, αποφεύγοντας την ομοφυλοφιλία.

«Η ομοφυλοφιλία δεν είναι φυσιολογική, είναι αμαρτία» δήλωσε στην εκπομπή ο Χρυσόστομος, δημιουργώντας έτσι ισχυρό πονοκέφαλο σ΄αυτούς που θέλουν να αλλάξουν τους νόμους της φύσης. Χωρίς ύβρεις και έχοντας σαφώς το δικαίωμα της γνώμης, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου εξέφρασε την άποψή του για το τι είναι φυσιολογικό και τι όχι.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι είδους αντίκτυπο θα έχει στην Κύπρο η δήλωση αυτή του Χρυσόστομου, ο οποίος έχει δείξει στο παρελθόν ότι έχει το θάρρος της γνώμης του χωρίς να υπολογίζει...