Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 20, 2017

Η CIA καλύπτει την κόκκινη τρομοκρατία: Είναι καλά παιδιά, με τις βόμβες περνάνε... πολιτικά μηνύματα!

Γράφει ο Αντίοχος

Δεύτερο απανωτό ξεβράκωμα για την κόκκινη τρομοκρατία-τσογλαναρία! Έτσι, μετά την αποκάλυψη -και με αποδείξεις πλέον!- ότι πρόκειται για παρακρατικά τσογλάνια της μνημονιακής συγκυβέρνησης (που έγινε στην περίπτωση της συντρόφισσας Ηριάννας Βασιλειάδη-Λιναρδάκη…), έρχεται στο καπάκι και δεύτερη αποκάλυψη από την CIA, ότι τυγχάνουν και δικά της «παιδιά»!

Δόθηκε στην δημοσιότητα, λοιπόν, η ετήσια έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την τρομοκρατία διεθνώς. Έτσι, οι παγκόσμιοι σατανάδες (δεν πρέπει να μας ξενίζει ο όρος – εκεί είναι η ρίζα του κακού για όλα τα δεινά της ανθρωπότητας!) κατ’ αρχάς καλύπτουν το πολιτικό κουκούλι των συνιστωσών της κόκκινης τρομοκρατίας (τον ΣΥΡΙΖΑ), αναφέροντας πως «η καταπολέμηση της τρομοκρατίας είναι μεταξύ των υψηλών προτεραιοτήτων της ελληνικής κυβέρνησης» και χαρακτηρίζοντας τους συριζοψεκασμένους «συνεργάσιμους εταίρους στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας».

Εν συνεχεία δε, καλύπτουν και τους ίδιους τους τρομοκράτες, παρουσιάζοντάς τους ως…

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων διώκει και πάλι τον Ζαν Μαρί Λεπέν για «πρόκληση ρατσιστικού μίσους»

Μια ακόμα δίωξη για τον εθνικιστή Ζαν Μαρί Λεπέν, από την Νέα Τάξη Πραγμάτων και τα τσιράκια της. Αλλά, «συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια»!

Οι επίμαχες δηλώσεις που χρησιμοποιούνται ως πρόσχημα για την δίωξή του Λεπέν, έγιναν το 2014. Ο Λεπέν επιτέθηκε φραστικά σε παρακμιακούς ψευδο- καλλιτέχνες, όπως η Μαντόνα, ο Γκι Μπεντός και ο Πατρίκ Μπρουέλ που κάνουν δηλώσεις εναντίον του Εθνικού Μετώπου. Αναφερόμενος μάλιστα στον ηθοποιό Πατρίκ Μπρουέλ, εβραϊκής καταγωγής, δήλωσε, γελώντας:...