Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 03, 2015

Τους "πόνεσαν" για άλλη μια φορά τους ανθέλληνες κομμουνιστές οι αλήθειες της Χρυσής Αυγής... Δνε πειράζει. Ξύδι!


Η ιστορία δεν παραγράφεται: Νέα λάσπη κατά της Χρυσής Αυγής από το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας

Πανικόβλητοι από την χθεσινή συγκλονιστική ομιλία του Αρχηγού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Νίκου Μιχαλολιάκου στην Βουλή, οι επαγγελματίες πολιτικοί απατεώνες του Καπιταλιστικού Κόμματος Ελλάδας (ΚΚΕ) έχασαν για μια ακόμη φορά την ψυχραιμία τους.
Το Γραφείο Τύπου των νυν αδέσποτων «σκύλων» της Σοβιετικής Ένωσης, που έχουν μείνει πλέον με τις «γλυκές» αναμνήσεις της εθελοδουλείας απέναντί της, έγραψε τις εξής αθλιότητες: «Με το βήμα που του παρείχε η κρατική τηλεόραση, ο Μιχαλολιάκος προχώρησε σήμερα σε ένα νέο εμετικό παραλήρημα ναζιστικής, φασιστικής προπαγάνδας, πρωτόγονου αντικομμουνισμού και επικίνδυνου ρατσισμού. Σε μια περίοδο που....

Βγήκαν "υπερπατριώτες" οι νεοδημοκράτες για τους Πόντιους, ενώ όταν ήταν κυβέρνηση υμνούσαν τον Κεμάλ!

Ιερά ψηφοθηρική οργή κατέλαβε τους υποψηφίους προέδρους της ψοφοδεξιάς παράταξης, οι οποίοι έσπευσαν να καταδικάσουν τις κατάπτυστες δηλώσεις Φίλη, που συνιστούν άρνηση της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού από τους νεότουρκους του Κεμάλ Ατατούρκ.

Βεβαίως, όλα αυτά συμβαίνουν γιατί η Νέα Δημοκρατία είναι αντιπολίτευση και επιπλέον επειδή βρισκόμαστε σε εσωτερική προεκλογική περίοδο. Εάν η Νέα Δημοκρατία κυβερνούσε θα μπορούσε άνετα να έχει τον Φίλη...

Έτσουξε τους ΚΚΕδες η ομιλία Μιχαλολιάκου στη βουλή και λυσσάνε σαν τα σκυλιά!

Εδώ το ΠΑΜΕ φυλάσσοντας την βουλή, για να περάσει το πρώτο Μνημόνιο...
Πανικόβλητοι από την χθεσινή συγκλονιστική ομιλία του Αρχηγού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Νίκου Μιχαλολιάκου στην Βουλή, οι επαγγελματίες πολιτικοί απατεώνες του Καπιταλιστικού Κόμματος Ελλάδας (ΚΚΕ) έχασαν για μια ακόμη φορά την ψυχραιμία τους.

Το Γραφείο Τύπου των νυν αδέσποτων «σκύλων» της Σοβιετικής Ένωσης, που έχουν μείνει πλέον με τις «γλυκές» αναμνήσεις της εθελοδουλείας απέναντί της, έγραψε τις εξής αθλιότητες: «Με το βήμα που του παρείχε η κρατική τηλεόραση, ο Μιχαλολιάκος προχώρησε σήμερα σε ένα νέο...

Νέο κόμμα και διάσπαση στην ψοφοδεξιά ετοιμάζει ο Σαμαράς

Βλέψεις για... πρόεδρος σε νέο κόμμα κάνει ο βουλευτής Μεσσηνίας Σαμαράς, καθώς στην Νέα Δημοκρατία τον βρίζουν ακόμα και οι πέτρες!

Όπως γράφει η εφημερίδα "Παραπολιτικά" ο μαέστρος της προδοσίας και της σκευωρίας έχει εκδηλώσει την επιθυμία να συνεχίζει να παίζει ρόλο στα εσωτερικά της Νέας Δημοκρατίας, παρόλο που είναι παραγκωνισμένος από όλους.

Ο μόνος που απευθύνει μια καλημέρα είναι ο "μπουμπούκος", ο οποίος νομίζει ότι η στήριξη Σαμαρά στο πρόσωπό του μπορεί να τον ωφελήσει στην διεκδίκηση της αρχηγίας του κόμματος.

Κύκλοι του βουλευτή Μεσσηνίας επισημαίνουν ότι: «Ο Σαμαράς έχει καταλάβει πως στη Ν.Δ. πια δεν μπορεί να...

ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ;

2015ECA_GreecePoliceAbuse3
Γράφει ο Αντίοχος

Για «αδικαιολόγητες καθυστερήσεις» και «αθέτηση υποσχέσεων» κατηγορούν 35 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ την συντρόφισσα υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου σχετικά με το θέμα της στέγασης των χιλιάδων αστέγων. Η συντρόφισσα Θεανώ, στις προγραμματικές δηλώσεις της συγκυβέρνησης, είχε δεσμευθεί ότι συνολικά θα δοθούν 30.000 διαμερίσματα στους αστέγους!
Μάλιστα, οι κυβερνητικοί βουλευτές με ερώτηση που κατέθεσαν στη βουλή, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου λόγω της έναρξης της...

Ευρωπαίοι Εθνικιστές στην πορεία για τους Ήρωες του Εθνικισμού, Γ. Φουντούλη και Μ. Καπελώνη


Η λιτή αλλά πλήρης Πίστεως εκδήλωση Τιμής για τον Γιώργο Φουντούλη και το Μάνο Καπελώνη, χαιρετίσθηκε δια της παρουσίας χιλιάδων Ελλήνων και δη της Ελληνικής Νεολαίας που απέδειξαν ότι κανένας δεν έχει λησμονήσει.
Ξεχωριστή όμως Τιμή για τους Ήρωες του Κινήματος, επιφύλαξαν Ευρωπαίοι Συναγωνιστές οι οποίοι συμμετείχαν στην εκδήλωση, αποδίδοντας στη Θυσία των παλικαριών της Χρυσής Αυγής χαρακτήρα πανευρωπαϊκό, στον Αγώνα για την Ευρώπη των Λαών και των Πατρίδων. Ιταλοί και Ισπανοί πατριώτες παραβρέθηκαν στο Νέο Ηράκλειο αποτίοντας Φόρο Τιμής στην Ελληνική Νεολαία και τους Ήρωές της.
Τα πατριωτικά κινήματα της CasaPound και του.....

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ; Άλλη μία άρνηση της Γενοκτονίας των Ποντίων από τον Φίλη! ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ


ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ; Άλλη μία άρνηση της Γενοκτονίας των Ποντίων από τον Φίλη! ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πιστός στις κομμουνιστικές του ανθελληνικές ιδεοληψίες ο κυνικός Υπουργός της "Πρώτης φοράς Αριστεράς" οφείλει να δεχθεί τη μήνη όλων των πατριωτών και των Ελλήνων για αυτή του την ασέβεια...Ακόμη και όσων τον ψήφισαν στις πρόσφατες εκλογές.

Στην εκπομπή του Χατζηνικολάου βρέθηκε ο Πάγκαλος του Σύριζα, Νίκος Φίλης, για να μιλήσει για την καταρρέουσα Παιδεία με τα χιλιάδες κενά στις θέσεις διδασκάλων και το γεγονός ότι συντόμως τα παιδιά θα παγώνουν στις αίθουσες διδασκαλίας. Επ’ ευκαιρία της παρουσίας του στην εκπομπή, ρωτήθηκε φυσικά και για την άρνηση της Γενοκτονίας των Ποντίων, στην οποία είχε προβεί με άρθρο του στην κομματική εφημερίδα του Σύριζα, «Αυγή».
Η απάντηση του Φίλη στην ερώτηση ήταν πραγματικά αποστομωτική, αφού μετά από αυτήν μόνο η παρέμβαση εισαγγελέα θα ήταν αρμόζουσα. Σας παραθέτουμε την απάντηση Φίλη: «Πριν από χρόνια ως δημοσιογράφος, έκανα τη δήλωση, συμμεριζόμενος απόψεις πολλών ιστορικών και πολλών διεθνολόγων. Κάναμε διάκριση ανάμεσα στην....

ANTINEWS: ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ, Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΧΡΟΝΟΥΣ!

nea_dhmokratia
Γράφει ο Αντίοχος

Ενώ στην νουδούλα το νέο πεδίο αντιπαράθεσης των μνηστήρων της αρχηγικής πολυθρόνας είναι το αν θα γίνει… debate μεταξύ τους (με τον γραφικό Μπουμπούκο να λυσσάει υπέρ της διεξαγωγής του…), ακόμα και όσοι από τους τελευταίους πιστούς της βλέπουν τα πράγματα καθαρά, μιλάνε πλέον για την «πασοκοποίηση» (διάλυση) που έρχεται αναπόφευκτα.
Έτσι, το γνωστό antinews, αφού κρίνει όλους τους μνηστήρες βγάζοντας το συμπέρασμα πως είναι «παρ’ τον έναν και χτύπα τον άλλον», προβλέπει ότι «Δυστυχώς έρχονται πιο δύσκολες ημέρες για τη ΝΔ».
Ιδού η… προαναγγελία του… βέβαιου θανάτου της νουδούλας:
«Κι εδώ είναι το μείζον πρόβλημα για....

Δράσεις του Μετώπου Νεολαίας Θεσσαλονίκης για τους Ήρωες του Εθνικισμού, Γ. Φουντούλη και Μ. Καπελώνη


Μέτωπο Νεολαίας Θεσσαλονίκης: Γιώργο και Μάνο η θυσία σας και η Μνήμη σας θα μείνουν για πάντα ζωντανές

1 Νοεμβρίου 2015…Δύο χρόνια από το χρονικό σημείο όπου σταμάτησε ο χρόνος για όλους μας και  ξανά ξεκίνησε από το μηδέν. Το αίμα των αδερφών μας έχει ποτίσει τους σπόρους που θα καρπίσουν και θα γιγαντώσουν τον αγώνα μας  μέχρι τη νίκη. 

Τη νύχτα της 31ης Οκτωβρίου μέλη του Μετώπου Νεολαίας  Θεσσαλονίκης ανήρτησαν πανό σε κεντρικά σημεία της πόλης  στη μνήμη του Γιώργου και του Μάνου. Γιατί στο Γιώργο και στο Μάνο έχουμε δώσει δύο υποσχέσεις, ότι δε θα τους ξεχάσουμε ποτέ και....

ΑΝΑΛΥΣΗ: Τι σημαίνει ο θρίαμβος του Ερντογάν στις τουρκικές εκλογές για την Ελλάδα;


ΑΝΑΛΥΣΗ: Τι σημαίνει ο θρίαμβος του Ερντογάν στις τουρκικές εκλογές για την Ελλάδα;

Ολοκληρώθηκαν χθες οι τουρκικές εκλογές και η όλη διαδικασία κατέληξε σε έναν θρίαμβο του κόμματος Ερντογάν, το οποίο κατάφερε να αποκτήσει την απολεσθείσα αυτοδυναμία και όχι μόνο. Το ισλαμιστικό κόμμα του Ερντογάν πήρε την απόλυτη αυτοδυναμία με το 49,41% (316 έδρες), ανεβάζοντας κατά πολύ το ποσοστό του σε σχέση με τις εκλογές της 7ης Ιουνίου 2015 που το κόμμα είχε ποσοστό 40,87% και 258 έδρες.
Αντίστοιχα ακολουθούν το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα με 25,38% (134 έδρες), το κόμμα των Γκρίζων Λύκων με 11,93% (41 έδρες) και το φιλοκουρδικό Δημοκρατικό Κόμμα των Λαών με 10,71% (59 έδρες).
Αυτό, πολιτικά, σημαίνει ότι....