Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 23, 2016

ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ - Γεμάτο ΟΝΝΕΔίτες το “κοινό” που έκανε ερωτήσεις στον Κυριάκο Μητσοτάκη στην εκπομπή του Χατζηνικολάου!!

Γελάει ο κόσμος με τη χθεσινή στημένη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Ν. Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Στον Ενικό».


Από τη μία είχαμε τον δήθεν έγκριτο, αμερόληπτο και μη κατευθυνόμενο δημοσιογράφο Χατζηνικολάου που όπου βρεθεί και όπου σταθεί δεν ξεχνάει να καταφερθεί κατά της Χρυσής Αυγής και από την άλλη είχαμε το νέο σωτήρα του ελληνικού έθνους, τον «νεοφιλελεύθερο» πολιτικό που θα τα βάλει με το σύστημα και την ανέχεια και θα μας βγάλει από την κρίση.

Μέχρις εδώ όλα καλά αλλά αν υπήρξαν έστω και ελάχιστοι αφελείς που πίστεψαν ότι ήρθε η αλλαγή με τον Κούλη και ότι το χθεσινό σόου και οι ερωτήσεις του κοινού ήταν αυθόρμητες και αληθινές, μάλλον πρέπει να αναθεωρήσουν.

Ως γνωστόν στη συγκεκριμένη εκπομπή υπάρχει κοινό που κάνει ερωτήσεις στον εκάστοτε καλεσμένο με σκοπό...

Πρόεδρος Αρείου Πάγου: “Δυσκολεύομαι να κριτικάρω όσα έγιναν στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής” - Κόψιμο μαχαίρι στον αέρα από Οικονομέα!

Η νυν πρόεδρος του Αρείου Πάγου βρέθηκε σε δύσκολη θέση σήμερα στο Mega, όταν της ζητήθηκε να κατονομάσει τους υπευθύνους για το φιάσκο της δίκης της Χρυσής Αυγής. Η αγχώδης απάντηση: "δυσκολεύομαι να κριτικάρω τους χειρισμούς των άλλων πριν από εμένα" αποδεικνύει πως πίσω από το στήσιμο της δίωξης της Χρυσής Αυγής υπάρχει σωρεία παρανομιών και εγκλημάτων σε βάρος της Δικαιοσύνης και του Συντάγματος.

Σε σχετική ερώτηση πασοκοδημαρίτη βουλευτή (από την συμμορία αυτών που πήγαιναν στον Άρειο Πάγο και ψευδορκούσαν για να κλείσουν στην φυλακή το τρίτο κόμμα της χώρας), η Βασιλική Θάνου απάντησε:...

Ρατσιστική δήλωση Νετανιάχου: “Να προστατευτούμε από τα κτήνη που μας περιτριγυρίζουν”! Μούγκα οι «αντιρατσιστές»

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα το κράτος του Ισραήλ δείχνει τον απροκάλυπτο ρατσιστικό χαρακτήρα της πολιτικής που εξασκεί, με δηλώσεις και πράξεις διαφόρων υψηλόβαθμων στελεχών του. Οι δηλώσεις που ακολουθούν αποτελούν έναν ακόμα λίθο στο ρατσιστικό οικοδόμημα που επί χρόνια χτίζει το ισραηλινό κράτος και οι εκάστοτε κυβερνήσεις του:

“Στο τέλος θα έχουμε ένα κράτος το οποίο θα περιτριγυρίζεται από συρματόπλεγμα. Με ρώτησαν κάποιοι, είναι αυτό απαραίτητο για την προστασία της χώρας; Η απάντηση είναι...

ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΕΝΟΣ «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ» ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

aristeros_egefalos

O Dr. Thorium μας παρέχει ένα εξαιρετικό εργαλείο κατανόησης και ερμηνείας της αλλοπρόσαλλης, αφύσικης και γελοίας συμπεριφοράς των αριστερών, συχνά αυτοαποκαλούμενων ως «προοδευτικών» ή «αγωνιστών της κοινωνικής δικαιοσύνης».
Που βρίσκεται ο «Όζος Πατριωτισμού»; Τι μέγεθος έχει το «Μόριο Εργασιακής Ηθικής»; Πόσο λειτουργικό είναι το «Κέντρο Αυτογνωσίας» του; Που βρίσκεται το ....

Αγρότες παρ'ολίγον να λιντσάρουν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Κρήτη! - BINTEO

hgoumenidhs_473_355
σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αλλά θα τους ξαναψηφίσουν! Η δουλεία παραμένει δουλεία!

Παρά την κομμουνιστική προδοσία του αγώνα τους, με τον στημένο «διάλογο», οι αγανακτισμένοι αγρότες δεν κάνουν πίσω, γινόμενοι ο φόβος και ο τρόμος των κομμουνιστών βολευτών του ΣΥΡΙΖΑ!

Έτσι, αργά τη νύχτα, σοβαρό επεισόδιο έλαβε χώρα ανάμεσα στον βολευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Ηγουμενίδη και αγανακτισμένους αγρότες κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στον τηλεοπτικό σταθμό «Κρήτη TV».

Πιο συγκεκριμένα,

Ένα Hot Spot ολόκληρη η χώρα: Δείτε εικόνες από Πειραιά και Πλ. Βικτωρίας - Ετοιμάζουν καταυλισμό και στη Μαγνησία!


Ένα Hot Spot ολόκληρη η χώρα: Δείτε εικόνες από Πειραιά και Πλ. Βικτωρίας - Ετοιμάζουν καταυλισμό και στη Μαγνησία!

Γράφαμε μόλις χθες για την τραγική κατάσταση με τους λαθρομετανάστες στην Ειδομένη, αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις με το κλείσιμο των συνόρων από τα Σκόπια, που καθιστά την χώρα μας έναν απέραντο καταυλισμό λαθρομεταναστών.
Όπως φαίνεται, λοιπόν, η κυβέρνηση έχει ήδη αποδεχτεί αυτή την προοπτική για την χώρα μας, αν και ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το αντίτιμο που εισέπραξε η κυβέρνηση για να επιτρέψει αυτή την καταστροφή.
Έτσι έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες και τα σχέδια της κυβερνήσεως για την δημιουργία ενός Hot Spot στην Μαγνησία και συγκεκριμένα στον...

‘’Τα Νέα’’ και Λοβέρδος σε κοινή στάση εκτροπής: Να μην γίνει η Χρυσή Αυγή Αξιωματική Αντιπολίτευση!


‘’Τα Νέα’’ και Λοβέρδος σε κοινή στάση εκτροπής: Να μην γίνει η Χρυσή Αυγή Αξιωματική Αντιπολίτευση!

«Να κάνουμε το παν για να μην καταστεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Αξιωματική Αντιπολίτευση»
Στα επιβεβλημένα σχέδια των διεθνών τοκογλύφων και των εγχώριων υποτακτικών τους για τον σχηματισμό «οικουμενικής» ή κυβέρνησης συνεργασίας μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ (ο περιβόητος «μεγάλος συνασπισμός»), η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελεί τον μόνιμο εφιάλτη και εμπόδιο το οποίο μπορεί να χαλάσει τα σχέδια τους. Σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, ώστε να μην διστάζουν να βάλουν εμπρός μέχρι και σχέδια συνταγματικής και θεσμικής εκτροπής από την πρόσφατη ετυμηγορία του Ελληνικού Λαού, ο οποίος για δεύτερη συνεχόμενη φορά ανέδειξε τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ως Τρίτη Πολιτική Δύναμη στο Κοινοβούλιο.
Μια ακόμη τέτοια απόδειξη είναι τα.....

ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ… ΛΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΜΟΛΟΤΟΦ;

anilikoi_me_molotof
Η παρακάτω είδηση δημοσιεύθηκε το πρωί του Σαββάτου και αφορούσε σύλληψη που έγινε τη νύχτα της Παρασκευής:
«Στη σύλληψη ενός 21χρονου προχώρησε η αστυνομία, για την επίθεση που έκανε ομάδα νεαρών ατόμων με βόμβες μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ, αργά χθες το βράδυ, στην οδό Βαλτετσίου στα Εξάρχεια. Τα άτομα αυτά έριξαν περισσότερες από...

ΚΛΑΨΤΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ! ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΝΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΤΑΛΙΝ!

STALIN23

Τις μέρες αυτές συμπληρώνονται 60 χρόνια από την πραγματοποίηση του 20ού Συνεδρίου του Κομμουνιστικού Κόμματος της… μακαρίτισσας μαμάς των απανταχού κομμουνιστών Σοβιετικής Ένωσης (14 – 25 Φεβρουαρίου 1956), που κατέληξε στην αποκαθήλωση του «Θεού» Στάλιν.
Την τελευταία ημέρα του Συνεδρίου, λοιπόν, ο Νικίτα Χρουστσόφ, σε κλειστή συνεδρίαση, παρουσίασε εισήγηση για «την προσωπολατρία του Στάλιν και τις συνέπειές της» που αρχικά κρατήθηκε μυστική αλλά γρήγορα διέρρευσε σ’ ολόκληρο τον κόσμο.
Παράλληλα με την προσωπολατρία, καταδικάστηκαν και τα...