Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 16, 2017

Γιατί οι Αμερικανοί ανέχονται τον κλόουν της Κορέας, ενώ δεν έδειξαν την ίδια ανοχή στον Σαντάμ και τον Καντάφι;

Γράφει ο Αντίοχος

Παραμύθι- κυρά μου είναι η «κρίση» μεταξύ ΗΠΑ-Βόρειας Κορέας, όπως φαίνεται καθαρά από την εξέλιξή της.
Μάλιστα, οι υπουργοί Άμυνας και Εξωτερικών της κυβέρνησης του καραγκιόζη Τραμπ, διαβεβαίωσαν με άρθρο τους στην Wall Street Journal τον σταλινίσκο της Κορέας πως «οι ΗΠΑ δεν στοχεύουν» στην αλλαγή καθεστώτος στην Πιονγκγιάνγκ ή στην επιτάχυνση της διαδικασίας επανένωσης της κορεατικής χερσονήσου».
Ομοίως καθησυχαστικές δηλώσεις έκανε και ο διευθυντής της CIA, Μάικ Πόμπεο, δήλωσε ότι μια σύρραξη με τη Βόρεια Κορέα δεν είναι «επικείμενη».
Τέλος, με νέες του δηλώσεις ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών είπε πως «οι ΗΠΑ παραμένουν ανοικτές στο ενδεχόμενο διεξαγωγής διαλόγου με τη Βόρεια Κορέα».

Γιατί άραγε οι Αμερικανοί ιμπεριαλιστές ανέχονται το προκλητικό κομμουνιστικό καθεστώς της Β. Κορέας, ενώ μπορούν...

Βίος και πολιτεία του εθνομηδενιστή Γαβρόγλου


Βίος και πολιτεία είναι ο… «διανοούμενος» της αριστεράς (και της… προόδου), που έχει αναλάβει εργολαβικά να διαλύσει την Παιδεία, μαζί με τον ψεκασμένο κομμουνιστή-εθνομηδενιστή Ζουράρι!

Μιλάμε βεβαίως για τον σύντροφο Γαβρόγλου, ο οποίος έχει «βαρύ» ιστορικό στον εθνομηδενισμό, άρα είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση!

Ιδού τι υπέγραφε το 2008, μαζί με 200 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν από την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι όπου έθεσε βέτο στην ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ με την προσωρινή ονομασία ΠΓΔΜ: «Οι υπογράφουσες και υπογράφοντες υπενθυμίζουμε τα αυτονόητα: δεν υπάρχει κανένα «εθνικό συμφέρον» που να διακυβεύεται...