Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 03, 2014

Περιοδεία “Ελληνικής Αυγής” και θερμότατη υποδοχή στην Φ. Νέγρη, Ερμού και Πατησίων - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Θερμότατη υποδοχή επιφύλαξαν οι δημότες της Αθήνας στο κλιμάκιο της "Ελληνικής Αυγής" που περιόδευσε σήμερα στο κέντρο της Αθήνας στους δρόμους Φωκίωνος Νέγρη, Ερμού και Πατησίων.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος με την "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα",Ηλίας Κασιδιάρης μαζί με.....

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ! ΠΟΙΕΣ ΑΡΑΓΕ;

Κι ενώ μέρα παρά μέρα εμφανίζεται στο προσκήνιο και μια νέα δημοσκόπηση, με πολύ «περίεργα» αποτελέσματα, σε πλήρη δυσαρμονία με το κοινό αίσθημα αλλά και την κοινή λογική, ο διευθυντής του καθεστωτικού «Βήματος» (κι όχι ο πρώτος τυχόντας…) προαναγγέλλει «Από την 26η Μαΐου τα σπουδαία…» και αποκαλύπτει ότι οι δήθεν δημοσκοπήσεις είναι… μαϊμούδες περιωπής! Ιδού:

«Ένα μήνα πριν από τις ευρωεκλογές και οι δημοσκόποι τα έχουν χαμένα.
Ασφαλή...

Θεαματική εκδήλωση της Ελληνικής Αυγής για τη Δυτική Ελλάδα στην Αρχαία Ολυμπία... ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΒΙΝΤΕΟ


H εκδήλωση της “Ελληνικής Αυγής για την Δυτική Ελλάδα” στην Αρχαία Ολυμπία - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Οι Χρυσαυγίτες απέδειξαν για άλλη μια φορά πως για κάθε πρόβλημα υπάρχει λύση… Αφού ο δήμος της Αρχαίας Ολυμπίας αποφάσισε την τελευταία στιγμή να αναιρέσει την άδεια που μας είχε παραχωρήσει για να παρουσιάσουμε τους Ηλείους υποψηφίους της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ" εντός αιθούσης του δημαρχείου (μετά από αντιδράσεις του Κρατικοδίαιτου Κόμματος Ελλάδος και λοιπών τεθλιμμένων συγγενών), αποφασίσαμε να κάνουμε μια ανοικτή συγκέντρωση ακριβώς έξω από το δημαρχείο, στην οποία προσήλθαν περισσότεροι φίλοι του κινήματος από όσους θα......

ΕΚΛΟΓΕΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΘΕΙΑΣ ΚΑΝΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑΡΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ – ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΟΥΛΑΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

1806928_533_355
Ως εκλογές βίας και νοθείας θα περάσουν στην ιστορία οι επικείμενες ευρωεκλογές! Βίας, γιατί βία είναι η παράνομη προφυλάκιση του Αρχηγού, βουλευτών και στελεχών ενός πολιτικού κόμματος, βία είναι η απειλή προφυλάκισης και των υπολοίπων βουλευτών και στελεχών, βία είναι οι κραυγές και οι απειλές των κόκκινων σκυλιών του Σαμαρά και τόσα άλλα. Αλλά και νοθείας, διότι νόθευση της λαϊκής βούλησης είναι ο πλήρης αποκλεισμός της ελεύθερης φωνής της Χρυσής Αυγής, από τα ΜΜΕ των νταβατζήδων της διαπλεκόμενης ολιγαρχίας. Προς την ίδια κατεύθυνση είναι και η χθεσινή απόφαση, με την οποία καθορίστηκαν οι όροι, οι προϋποθέσεις και ο χρόνος προβολής των κομμάτων στα ΜΜΕ, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Προσέξτε μεθόδευση:
- Ποσοστό 40% θα.....

Η πρώτη ηλιαχτίδα της Χρυσής Αυγής του Ελληνισμού διαφαίνεται... Ανακηρύχθηκαν όλοι οι συνδυασμοί της “Ελληνικής Αυγής” στην επικράτεια!


Ανακηρύχθηκαν όλοι οι συνδυασμοί της “Ελληνικής Αυγής” στην επικράτεια

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: 14 και σήμερα λοιπόν...
 
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η διαδικασία ανακήρυξης των αυτοδιοικητικών συνδυασμών σε Δήμους και Περιφέρειες.

Όπως ήταν αναμενόμενο εγκρίθηκαν όλοι οι συνδυασμοί της "Ελληνικής Αυγής" από τα κατά τόπους Πρωτοδικεία, παρά το κλίμα τρομοκρατίας και παραπλάνησης που ήθελαν να δημιουργήσουν τα παπαγαλάκια του καθεστώτος.
Ο νόμιμος πολιτικός Αγώνας της Χρυσής Αυγής μπαίνει στην τελική του φάση κόντρα στον βρώμικο πόλεμο, τις πολιτικές διώξεις και τα σενάρια εκτροπής που διαψεύστηκαν πανηγυρικά.
Αναλυτικά οι συνδυασμοί της "Ελληνικής Αυγής" στις Περιφέρειες:

Νέα παρέμβαση - κόλαφος του συνταγματολόγου Ηλία Νικολακόπουλου στον Τράγκα: "Δεν υπάρχει συλλογική ευθύνη για τη Χρυσή Αυγή..οι μόνοι που έχουν εγκληματίσει κατά του Συντάγματος είναι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ"

Απανωτά, καθημερινά χαστούκια δέχεται το καθεστώς από τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Η. Νικολακόπουλο για το θέμα της Χρυσής Αυγής και της πολιτικής σκευωρίας που στήθηκε σε βάρος της.

Ο συνταγματολόγος καλεσμένος στον Γ. Τράγκα επανέλαβε ακριβώς ότι είχε πει και στις προηγούμενες δημόσιες παρεμβάσεις και συμπλήρωσε πώς οι μόνοι που έχουν καταπατήσει το Σύνταγμα και θα έπρεπε να συλληφθούν είναι οι βουλευτές και οι πρόεδροι ΠΑΣΟΚ - ΝΔ.

Επισήμανε ακόμη μια φορά πώς δεν τίθεται θέμα αποκλεισμού της Χρυσής Αυγής από τις εκλογές και ότι δεν υπάρχει καμμια συλλογική ευθύνη για το θέμα της "εγκληματικής οργάνωσης"...

Δείτε το βίντεο...

Συγκέντρωση συμπαράστασης στους φυλακισμένους βουλευτές της ΧΑ από Αυστραλούς!

Σύγκέντρωση με αρκετό,  κόσμο και πολύ δυναμισμό, Αυστραλών εθνικιστών υπέρ του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσής Αυγής και στήριξης των φυλακισμένων βουλευτών της ΧΑχθες στο Μπρισμπέιν έξω από τα γραφεία του Ελληνικού προξενείου, από πολίτες μέλη του κόμματος «Αυστραλία Πρώτα»! 

Αυτή ήταν η ....

ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

E00931F41F847FAF4F4497DC2B439050
Γράφει ο Αντίοχος.

Έκτακτο συνέδριο («Ευρωπαϊκό Φόρουμ για τον Αντισημιτισμό») των διεθνών σιωνιστών (Αμερικανικής Εβραϊκής Επιτροπής -  AJC) και των υποτακτικών τους (Ίδρυμα Φρίντριχ Έμπερτ), έγινε προ ημερών στο Βερολίνο, προφανώς ενόψει της μεγάλης ανόδου των εθνικιστικών κινημάτων στις επικείμενες ευρωεκλογές.
Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές: «Το φόρουμ εξέτασε σειρά θεμάτων που σχετίζονται με τον αντισημιτισμό όπως την άρνηση του Ολοκαυτώματος, την ρητορική και τα εγκλήματα ρατσιστικού μίσους, τις ανησυχίες και τα προβλήματα ασφάλειας των Εβραϊκών Κοινοτήτων ανά την Ευρώπη, την άνοδο των ακροδεξιών και νεοναζιστικών κομμάτων».
Κι όπως ήταν αναμενόμενο, οι.....

ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΩΣ… ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΤΡΑΞΙΟΝ!

4_473_355
Ένα πρωτόγνωρο γεγονός έλαβε χώρα χθες στο Σύνταγμα, κατά την πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ:

«Την ώρα που η πορεία του ΠΑΜΕ για την Πρωτομαγιά έφθανε στη Βουλή, ένα γκρουπ Κινέζων τουριστών επισκεπτόταν την πλατεία Συντάγματος. Και φυσικά αντιμετώπισαν τους διαδηλωτές σαν… αξιοθέατο. Φωτογραφικές μηχανές, κινητά και tablets πήραν «φωτιά», αφού οι Κινέζοι προσπάθησαν να απαθανατίσουν το «περίεργο» για εκείνους θέαμα. Γεμάτες χαμόγελα απορίας και θαυμασμού, κυρίως οι ....

Η αποκαθήλωση της ψευτοδημοκρατίας τους…

Οι μέγιστοι θιασώτες της τωρινής υποτιθέμενης Δημοκρατίας, οι γνωστοί πολιτικάντηδες και μεγαλοδημοσιογράφοι, διατρανώνουν συνεχώς ότι η μέρα των εκλογώναποτελείτην πεμπτουσία της Δημοκρατίας. Τη ‘’Γιορτή της Δημοκρατίας’’!
 
Ο Λαός παίρνει την τύχη της Πατρίδας του στα χέρια του και επιλέγει ποιος θέλει να τον κυβερνήσει για τα επόμενα 4 χρόνια. Είναι μια μέρα που σιχαίνονται οι πολιτικάντηδες του γνωστού ‘’δημοκρατικού τόξου’’ ή αλλιώς κλεπτοκρατικού, μιας και διακυβεύεται η θέση τους, η καρέκλα τους. Ότι πολυτιμότερο έχουν σ’ αυτό τον κόσμο. Αυτό, γύρω απ’ το οποίο περιστρέφεται όλη τους η ζωή, και....