Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 09, 2010

Ο κ. Παπανδρέου απώλεσε την λαϊκή νομιμοποίηση και πρέπει να παραιτηθεί άμεσα.


Όπως είχαμε υποσχεθεί στους φίλους αναγνώστες του blog (Έτσι θα υπολογίσετε τον "πήχη" το βράδυ των εκλογών.), ας υπολογίσουμε τώρα (που έχουμε τα χθεσινά εκλογικά αποτελέσματα), την θέση που πήρε ο λαός με την ψήφο του, για το δημοψηφισματικό δίλημμα «ΝΑΙ» ή «ΟΧΙ» στο μνημόνιο, σύμφωνα με τον πίνακα που σας είχαμε προτείνει:

Με την ενσωμάτωση λοιπόν του 97% περίπου των εκλογικών τμημάτων μέχρι πριν από λίγο, είχαμε από το Υπουργείο των Εσωτερικών τα εξής αποτελέσματα:....

Σοβαρότητα για να βγούμε από το τούνελ

Του Μιχάλη Ιγνατίου


Οσοι κατοικοεδρεύουν στα πέριξ του ΔΝΤ ήταν βέβαιοι την Παρασκευή ότι το ισχυρό μήνυμα εναντίον των εκλογών είχε παραληφθεί στο Μαξίμου, το οποίο διαβεβαίωσε ότι δεν θα θέσει σε κίνδυνο το Πρόγραμμα Σταθερότητας.

Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου δεν υλοποίησε την εκβιαστική απειλή του για προσφυγή στις κάλπες στην περίπτωση που το ποσοστό των δυνάμεων, οι οποίες εναντιώνονται στο Μνημόνιο ήταν υψηλό. Οσοι κατοικοεδρεύουν στα πέριξ του ΔΝΤ ήταν βέβαιοι την Παρασκευή ότι το ισχυρό μήνυμα εναντίον των εκλογών είχε παραληφθεί στο Μαξίμου το οποίο διαβεβαίωσε ότι δεν θα θέσει σε κίνδυνο το Πρόγραμμα Σταθερότητας. Οι υπουργοί που συνομίλησαν με στελέχη του ΔΝΤ είχαν αντιληφθεί ότι δεν κινδύνευε μόνο η ελληνική οικονομία από την προσφυγή στις κάλπες αλλά και...

Η "τουρκάλα" Σιμπέλ αμφισβητεί το αποτέλεσμα

Ετοιμάζονται να προσφύγουν σε διεθνείς φορείς και να... καταγγείλουν ύποπτες μεθοδεύσεις
Όλα κυλάνε σύμφωνα με το σχέδιο, για τον τουρκο-συνδυασμό της νεο-ελληνίδας (αλλά τουρκάλας σύμφωνα με τη δήλωση της ίδιας) Μουσταφάογλου Σιμπέλ. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αποτέλεσμα των 1500 (περίπου) ψήφων, απογοήτευσε τους τουρκόφρονες του προξενικού συνδυασμού, και ήδη συζητάνε για...

"Eμού και...του ιδίου"

Πρώτο… ημίχρονο εκλογών, τέλος. Πάμε τώρα για την δεύτερη Κυριακή και αν δεν αναθεωρούσε ο Γιώργος θα είχαμε και… την τρίτη Κυριακή τις βουλευτικές. Και μια και βρήκε το κολάϊ των εκλογών, δεν αποκλείεται να είχαμε και την… πέμπτη Κυριακή ευρωεκλογές. Και να μην επαναλαμβανόταν αυτό που έγινε στις προηγούμενες ευρωεκλογές: Κάλεσε, λένε, η Μέργκελ τον Γιωργάκη αλλά ο τελευταίος της είπε ότι δεν μπορεί γιατί θα πάει στον Έβρο.

- Και γιατί θα πάτε στον Έβρο; Απόρησε η Γερμανίδα καγκελλάριος.

- Γιατί έχουμε… Ευρωεκλογές!

Εκείνοι το δήλωσαν. Εσείς…

Σκυλοκαβγάς στο MEGA

Μόνο που δεν πιάστηκαν στα χέρια Παπουτσής και Παναγιωτόπουλος στο MEGA
Κλασσικές συζητήσεις πολιτικών..
Αυτά που είχαν μάθει να λένε τόσο καιρό τα ίδια έλεγαν και τώρα.
Καμμία πρωτοτυπία

Το μόνο που κρατάμε είναι...

Τι είπαν για τον Πειραιά οι σχολιαστές του MEGA

Σπυράκη
"Η ΝΔ πιστεύει ότι έχει βάσιμες ελπίδες να κερδίσει τον Πειραιά παρόλου που ο Μαντούβαλος δεν βγήκε να στηρίξει ανοιχτά τον Μιχαλολιάκο"

Πρετεντέρης
"Γιατί να ψηφίσει ο Φασούλας τον Μίχα; Τον άνθρωπο που τον έκοψε από παντού;"
"Απλά από ευγένεια δε λέει ότι δεν τον στηρίζει"
"Το Πα.Σο.Κ....

Τι εννοούσε ο Πρετεντέρης όταν είπε...

... "Η γκρίνια των στελεχών του Πα.Σο.Κ. θα έρθει μετά το δεύτερο γύρο εκλογών στην Πελοπόννησο"

Λέτε να ξέρουν κάτι;
Και άραγε γιατί ο...

Ο "Θατσερικός" Πρετεντέρης και ο "πασοκος" Τράγκας

Πρετεντέρης με τη σκέψη στη Θάτσερ

"Κλείστε νοσοκομεία, ΔΕΚΟ, αστυνομικά τμήματα, σχολεία και όλες τις άλλες σπάταλες δημόσιες υπηρεσίες και αφήστε ήσυχους τους μισθούς και τα επιδόματα"
"Αν και δεν το βλέπω να γίνετε από αυτή την  κυβέρνηση.."
"Οπότε πάλι πρόβλημα θα έχουμε με διψήφιο ποσοστό ελλείμματος"

Και ο, με αφορμή τις δηλώσεις Καστανίδης, "φιλος-πασοκος" Τράγκας

"Ο Κύριος Καστανίδης είναι...

Πρώτα θέματα στα δελτία ειδήσεων

Τα νέα μέτρα που έρχονται για την Οικονομία μετά την αναθεώρηση του ελλείμματος από τη eurostat καθώς και τα εσωκομματικά μέτωπα που έχει να αντιμετώσει η κυβέρνηση από κορυφαίους βουλευτές που αντιδρούν στην προοπτική των νέων μέτρων, αποτελούν τα πρώτα θέματα των σημερινών δελτίων ειδήσεων.

Μια ιστορία για τον Άδωνι Γεωργιάδη

ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ένα παιδί που μεγάλωσε στην Εκάλη, όχι επειδή η οικογένειά του ήταν πλούσια αλλά περισσότερο από τύχη, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας για να παντρευτεί τον μεγάλο του έρωτα. Ο Αδωνις Γεωργιάδης έζησε μια ζωή όπου από μικρός κλήθηκε να συμπεριφερθεί ως ενήλικας, λάτρεψε τα αρχαία συγγράμματα που του άφησε κληρονομιά ο πατέρας του και στα 27 του χρόνια παντρεύτηκε τη γυναίκα που ερωτεύτηκε στο Δημοτικό. Ο γάμος τους όμως έληξε συναινετικά τρία χρόνια αργότερα. Υστερα ήρθε η Ευγενία…

Το πρώτο χτύπημα της μοίρας για τον Αδωνη ήρθε σε ηλικία 18 χρόνων, όταν...

Οι 10 ανεκδιήγητες σκηνές ΣΕΞ στον κινηματογράφο

 
Κλικ ΕΔΩ να τις δείτε

Ούτε ένα ελληνικό...

Με 82 πανεπιστήμια, στα οποία όμως δεν περιλαμβάνεται κανένα ελληνικό, εκπροσωπείται η Ευρώπη στα 200 καλύτερα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα του κόσμου, σύμφωνα με τον κατάλογο που καταρτίζει κάθε χρόνο από το 2004 το ειδικό ένθετο της βρετανικής εφημερίδας "Times" για την εκπαίδευση "The" (Times Higher Education).
Για άλλη μια χρονιά κορυφαίο πανεπιστήμιο στον κόσμο ανακηρύσσεται το Χάρβαρντ στις Ηνωμένες Πολιτείες και ακολουθούν στις πρώτες θέσεις το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Καλιφόρνιας, το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης, του πανεπιστήμιο του Στάνφορντ και το πανεπιστήμιο του Πρίνστον.
Οκτώ από τις δέκα πρώτες θέσεις της λίστας καταλαμβάνονται από...

Διαβάστε μια δήλωση...

"Ο λαός μας αντιμετώπισε ώριμα τα τεχνητά διλήμματα και το πραγματικό διακύβευμα των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου. Έδωσε ψήφο ανοχής και εντολή συνέχισης της δύσκολης προσπάθειας να απαλλαγεί η χώρα από το φάσμα της χρεοκοπίας."

Ποιός την έκανε;
Ο πρόεδρος των...

ΔΝΤ - «τρόικα» ευνοούν κυβερνητικό σχήμα με πρόσωπα ευρείας αποδοχής

Σάλο (και κατ' ακρίβειαν ανησυχίες) προκάλεσε στην Ιπποκράτους το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας μας, για παρασκηνιακές πρωτοβουλίες Μητσοτάκη προς την κατεύθυνση δημιουργίας κυβερνητικού σχήματος ευρύτερης αποδοχής.
Παράγοντες του ΠΑΣΟΚ έχουν συζητήσει το θέμα κι έχουν ταυτόχρονα ζητήσει από κυβερνητικά στελέχη (που θεωρούνται του «στενού πρωθυπουργικού κύκλου») ν' αποκλείσουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο, που θα προκαλέσει ανεπιθύμητες ενδοκομματικές αντιδράσεις και τριβές. Κι αυτό, καθώς οι ίδιες πληροφορίες, τις οποίες απεκάλυψε το «ΠΑΡΟΝ», όχι μόνο κυκλοφορούν ευρύτερα σε πολιτικούς κύκλους, αλλά κι επιβεβαιώνονται από καλώς γνωρίζοντες τα τεκταινόμενα.
Άριστα ενημερωμένοι κύκλοι μας ανέφεραν συναφώς ότι ...

Είναι δυνατόν να χαθεί η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη για τη ΝΔ;

Δύσκολο το ερώτημα αλλά θα επιχειρήσουμε να απαντήσουμε...

Ξεκινάμε από τα δεδομένα.

Το Πα.Σο.Κ. κέρδισε την περιφέρεια στον πρώτο γύρο με διαφορά 0,6% και προβάδισμα 2.500 ψήφων σε σύνολο ψηφισάντων 400.000 χιλιάδων περίπου.

Από τις 6 περιοχές η ΝΔ επικρατεί στις 5 με καθαρή διαφορά εκτός από τη Ροδόπη όπου το Πα.Σο.Κ. έχοντας σταλινικά ποσοστά προπορεύεται με 26%!!!. Η Ροδόπη είναι και η αιτία που η ΝΔ έχασε την περιφέρεια στον πρώτο γύρο.

Η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη είναι από τις περιφέρειες, μαζί με το Βόρειο Αιγαίο, που έχουν υποστεί τις μεγαλύτερες συνέπειες του μνημονίου στο θέμα της ανεργίας και της απασχόλησης.
Δεύτερη σε ανεργία από τις περιφέρειες.

Ακόμη ένα στοιχείο είναι πως ορισμένοι νομοί της βιώνουν μεγάλο πρόβλημα τους λαθρομετανάστες που εισρέουν κατά δεκάδες καθημερινά από τον Έβρο και την υπόλοιπη ακριτική Ελλάδα, δημιουργώντας τεράστια προβλήματα στην καθημερινότητα και το βιωτικό επιπεδο των πολιτών.

Είναι η περιφέρεια με...

Γιατί ο Κώστας Γκιουλέκας αποκλείεται να χάσει!!

Ο Κώστας Γκιουλέκας ξεκινά με βάση το 37,91% και μια απόσταση 4,4 μονάδων από τον Γιάννη Μπουτάρη. Έχει να λαμβάνει από τις δεξαμενές των κυρίων Στεργίου, Βασιλικού και Παπαθεμελή ένα ποσοστό της τάξης του 10%.
Ο Γιάννης Μπουτάρης έχει κάνει ορισμένες τοποθετήσεις που ενοχλούν έντονα τους ψηφοφόρους των ανωτέρω υποψηφίων. Θεωρώ ότι...

Δείτε το απίστευτο VIDEO του ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ για τον Μπουτάρη



Μπορεί να φαίνεται αστείο αλλά αυτός ο άνθρωπος μπορεί να αναλάβει να διοικήσει τη Θεσσαλονίκη...
Εσείς θα τον αφήσετε;
Το είδαμε στο taxalia.blogspot.com

Ληγμένα παίρνει ο καφρο-blogger

Ότι και να πίνει είναι σίγουρα ληγμένο..

Μετά τις ανκδιήγητες προβλέψεις- προπαγάνδα για τις περιφέρειες Αττικής και Δήμου Πειραιά, έρχεται σήμερα άλλη μια συκοφαντική δημοσίευση για τον βουλευτή της ΝΔ, Νικολόπουλο.

Ένα από τα πλέον αξιόλογα στελέχη της παράταξης και αγωνιστές των αρχών της ΝΔ.

Διαρρέει ότι...

Βόμβα:Τον 'τελειώνει' τον Τατούλη ο ίδιος του αντιπεριφερειάρχης. Αποχώρησε από τον συνδυασμό του

images.jpg

Πριν από λίγη ώρα τελείωσε επισήμως ο Τατούλης. Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Σαραβάκος, με μια αιχμηρή δήλωση ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον συνδυασμό του Τατούλη. Ο λόγος; Από την στιγμή που αποφάσισε να συμπαραταχθεί με τον πρώην υπουργό, έβρισκε παντού κλειστές πόρτες. Ο Τατούλης δεν απαντούσε ούτε στο τηλέφωνο. Στις εκλογές δε της Κυριακής, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, έδωσε σύμφωνα με τον Σαραβάκο, «γραμμή» να υπονομευτούν όλοι οι υποψήφιοι της παράταξης του πρώην νομάρχη Αργολίδας. «Ο Τατούλης είναι επικίνδυνος για την Πελοπόννησο» δήλωσε στο parapolitika.gr ο Δημήτρης Σαραβάκος. Όπως, είναι λογικό η συγκεκριμένη εξέλιξη, αποτελεί ταφόπλακα για τον Τατούλη, αφού εκτός των άλλων έρχεται να επιβεβαιώσει, το πώς συμπεριφέρεται στους συνεργάτες του.
ΑΞΙΖΕΙ: Ο Σαραβάκος δεν πρόκειται να κάνει δήλωση στήριξης του Δράκου.
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΑΡΑΒΑΚΟΥ
Ως Επικεφαλής του....

Το µήνυµα Βρυξελλών: Και τώρα νέα µέτρα

Πριν περάσουν 24 ώρες από τα αποτελέσµατα των τοπικών εκλογών στην Ελλάδα, ο επικεφαλής του Eurogroup δήλωσε ευθέως στο Ευρωκοινοβούλιο ότι τα πρόσθετα µέτρα λιτότητας για το 2011 και οι διαρθρωτικές µεταρρυθµίσεις είναι αναγκαία για τη χώρα, προκειµένου να διασφαλιστούν οι στόχοι για το ερχόµενο έτος.
Ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ απέδωσε την ανάγκη για πρόσθετα µέτρα στο γεγονός ότι η ύφεση θα είναι µεγάλη το 2010. Ωστόσο κοινοτικές πηγές έλεγαν πως απλώς δεν µπορούσε να προκαταβάλει τα στοιχεία για το έλλειµµα του 2009, που θα ανακοινωθούν την ερχόµενη ∆ευτέρα, ούτε τα στοιχεία για την υστέρηση στα έσοδα και την υπέρβαση στις δαπάνες, που ακόµη δεν έχουν δει το φως της δηµοσιότητας.
Πάντως, είναι η πρώτη φορά µετά τις 18 Οκτωβρίου που αξιωµατούχος της τρόικας µιλάει για...

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ

ΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ, ΝΑΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ, ΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΡOΑ ΕΙΣΡΟΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΛΕΕΙ Ο ΑΜΥΡΑΣ


Πολλοί αναφέρθηκαν στην έκπληξη των εκλογών στο Δήμο της Αθήνας το Γιώργο Αμυρά που συγκέντρώνει μέχρι στιγμής (με ενσωμάτωση 95.42%) 13. 575 ψήφους και με ποσοστό 7,37 καταλαμβάνει 2 έδρες. Πόσοι από αυτούς που τον ψήφισαν είχαν γνώση των παρακάτω θέσεων;
Ας δούμε λοιπόν κάποιες θέσεις του για καίρια ζητήματα όπως αυτό της καύση των νεκρών, το γάμο ομοφυλοφίλων στο δημαρχείο και την ανέγερση τζαμιού και τη θέση του για τους λαθρομετανάστες από συνέντευξή του εδώ.

Στα θέματα καύση των νεκρών, ‘γάμοι’ ομοφυλοφίλων στο δημαρχείο, και ανέγερση τζαμιού ποια είναι η θέση σας;

Καύση

“Ο Ελληνας καίει τον νεκρό, ο Πέρσης θάβει, ο Ινδός τον περιχρείει, ο Σκύθης τρώει και ο Αιγύπτιος τον βαλσαμώνει” ήξερε ο αρχαίος κόσμος κατά το Λουκιανό.

Προτείνουμε δημοτικό Αποτεφρωτήριο άμεσα για να αποκτήσει περιεχόμενο η ελληνική νομοθεσία που επιτρέπει την επιλογή της καύσης ή ταφής. Είναι στενάχωρο να...

Ιταμή προτροπή από τον πρώην ΥΠΕΞ της Βρετανίας


Τη βρετανική κυβέρνηση να μελετήσει κατά επίσημο τρόπο τη διχοτόμηση της Κύπρου, αν οι συνομιλίες για εξεύρεση λύσης αποτύχουν και τη διεθνή κοινότητα να ασχοληθεί δημόσια με τη λύση των δυο κρατών, καλεί σήμερα ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Τζακ Στρο.

Σε προπαγανδιστικό άρθρο στους Times του Λονδίνου, ο Στρο, τάσσεται ουσιαστικά υπέρ της αναγνώρισης του κατοχικού καθεστώτος, και προχωρεί πέραν οποιασδήποτε άλλης μέχρι τώρα τοποθέτησης από επώνυμο παράγοντα, υπέρ μιας διχοτομικής λύσης.

Ο κ. Στρο αναφέρεται επίσης σε...

Ο ρόλος του προξενείου της Κομοτηνής στις περιφερειακές εκλογές

Θα ήθελα να κάνω μια επισήμανση σχετικά με τις περιφερειακές εκλογές, στη Περιφέρεια Ανατολ. Μακεδονίας & Θράκης.
Μπορεί να μη γίνεται εύκολα αντιληπτό, αλλά έγιναν κάποια αίσχη, τα οποία βέβαια γίνονται επι σειρά ετών και καθορίζουν το αποτέλεσμα στη Ροδόπη. Αυτή τη φορά όμως, από τέτοιες ενέργειες κρίνεται το πολιτικό μέλλον έξι περιφερειακών ενοτήτων, από τον Έβρο ως τη Δράμα.
Έχει βουήξει ο τόπος για...

3+2 σίγουρες περιφέρειες για τη ΝΔ

Το επιτελείο της ΝΔ ήδη έχει συγκεντρώσει στοιχεία που δείχνουν ότι το μίνιμουν των  περιφερειών που μπορεί να κερδίσει στο δεύτερο γύρο των αυοδιοικητικών εκλογών είναι 5.
Ας τις δούμε όμως μια, μια

Κεντρική Μακεδονία
Θεωρούν δεδομένο ότι ο Ψωμιάδης κυριαρχεί και το αποτέλεσμα έχει 'κλειδώσει'.

Δυτική Μακεδονία
Θα δυσκολευτεί ο Δακής αλλά θεωρείται σίγουρος περιφερειάρχης

Ήπειρος
Στη ΝΔ πιστεύουν ότι...

Η 'μάχη' της Αθήνας θα είναι μέχρι τελικής πτώσεως... Μια πρώτη ανάλυση

Με μειωμένα αρκετά τα ποσοστά του ο Κακλαμάνης ξεκινάει από θέση ισχύως το δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών για την κατάληψη του δημαρχιακού θώκου της Αθήνας.

Λέμε θέση ισχύως γιατί πολύ απλά η διαφορά του με τον Καμίνη, 6,5%, αν και δεν είναι ικανοποιητική, είναι συμβολική.

Εντούτις τώρα αρχίζουν τα πραγματικά προβλήματα του υποψηφίου της ΝΔ για τον Δήμο.
Ο Καμίνης συναντά σήμερα τον Αμυρά, που πήρε 14.000 ψήφους και είναι πολύ πιθανό να αποσπάσει την διακριτική στήριξή του.
Αμφιβάλλουμε αν ο παρουσιαστής- οικολόγος της ΕΡΤ μπορεί να 'δώσει γράμμη' στους ψηφοφόρους του αλλά ας υποθέσουμε ότι το κάνει.
Αμέσως έχουμε την ανατροπή και ο Καμίνης προηγείται με 1500 ψήφους.
Αν σε αυτές...

Η Ελλάδα χρειάζεται ήρωες

Από χρόνια οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας, αρχιτέκτονες και εμψυχωτές της Μεταπολίτευσης, που ηγήθηκαν της σπατάλης, της μικροπολιτικής, του παιχνιδιού της εξουσίας μέσα από τις πελατειακές σχέσεις, που επέτρεψαν τη διαφθορά και αξιοποίησαν τη διαπλοκή για βραχυπρόθεσμα συμφέροντά τους, είχαν μια αγωνία. Ποιος θα χρεωθεί την προβλεπόμενη χρεοκοπία της χώρας και θα κάνει τον «ιστορικό συμβιβασμό» με την Τουρκία, ειδικά στο Αιγαίο.
Τα χρόνια πέρασαν, τα προβλήματα γιγαντώθηκαν και συσσωρεύτηκαν και τώρα πλέον οι πρωθυπουργοί πετάνε την «καυτή πατάτα» ο ένας στον επόμενο, σε συνθήκες πανικού. Ο Κ. Καραμανλής έκανε μισές θητείες και ο Γ. Παπανδρέου ζήτησε επιβεβαίωση της εμπιστοσύνης των πολιτών από την πρώτη χρονιά της πρώτης του θητείας. Είναι φανερό ότι...

Ο επίδοξος "φονιάς" του google...

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Ως δυνάμει «φονιάς του Google» αυτοπαρουσιάζεται στους χρήστες του Διαδικτύου το Βlekko, μια νέα μηχανή αναζήτησης που υπόσχεται να βάλει την ποιότητα των αποτελεσμάτων κάθε έρευνας πάνω από την ποσότητα. Αν ενοχλείστε από το γεγονός ότι το Διαδίκτυο έχει γεμίσει από ιστοσελίδες-διαφημιστικά «σκουπίδια» (spam), ειδικά σχεδιασμένες να εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης του Google, και αν πιστεύετε ότι το περιεχόμενο κάποιων ιστοσελίδων εξυπηρετεί συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα, τότε το Βlekko, που ήδη λειτουργεί σε δοκιμαστική μορφή, είναι μια λύση. Η νέα «μηχανή» αποτελεί άτυπη «διασταύρωση» του Google, της μεγαλύτερης διαδικτυακής μηχανής αναζήτησης (και εταιρείας) στον κόσμο, και της διάσημης κυβερνο-εγκυκλοπαίδειας Wikipedia. Το «κλειδί» είναι ότι....

H αλλαγή ξεκίνησε....

Από topsaxtiri.blogspot.com

Γραφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης

Τώρα που ο «κουρνιαχτός» των εκλογών κατακάθισε αποκαλύφθηκε το θολό πρίσμα από το οποίο κοίταζαν οι πολιτικοί Αρχηγοί στην αποτίμηση του αποτελέσματος καθώς και ο καιροσκοπισμός τους και η απέλπιδα προσπάθεια να κερδίσουν ψήφους πάση θυσία….
Επί της ουσίας….Ας τα δούμε ανάποδα τα πράγματα….
Ο Πρωθυπουργός θα είχε κερδίσει το «στοίχημα» του ότι η πολιτική που ακολουθεί είναι αποδεκτή από το λαό άρα και νομιμοποιείται στη Κυβέρνηση αν το 81% που ερωτήθηκε δημοσκοπικά απαντούσε ότι τον επηρέασε το δίλλημα που έθεσε ….Τώρα έγινε το αντίθετο άρα η δήλωση του είναι άκυρη….Σύν ότι έχασε το 10% που του απέφερε η φράση «Λεφτά Υπάρχουν» πρίν ένα χρόνο…..
Ο κ.Σαμαράς πανηγυρίζει γιατί μείωσε τη διαφορά(επειδή έχασε το ΠΑ.ΣΟ.Κ. όμως και όχι επείδη τη κέρδισε εκείνος…. )«Αγνοεί» προφανώς ότι...

Για «νίκη επιβίωσης» μιλούν τα ξένα ΜΜΕ

Στη μεγάλη αποχή, στην πρώτη θέση που διατήρησε το ΠαΣοΚ στις προτιμήσεις των ελλήνων ψηφοφόρων αλλά και στην ενίσχυση όσων κομμάτων της αντιπολίτευσης αντιτίθενται στο μνημόνιο αναφέρεται ο ξένος Τύπος στα σχόλιά του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στη χώρα μας. «Ο έλληνας πρωθυπουργός διεκδικεί μάλλον μια ηθική νίκη παρά έναν θρίαμβο στις εκλογές» σχολιάζει η ειδικευμένη σε θέματα Ευρωπαϊκής Ενωσης ιστοσελίδα euobserver. Αν και επισημαίνει πως ο κ. Παπανδρέου υποστήριξε ότι οι ψηφοφόροι επιδοκίμασαν το αυστηρό πρόγραμμα λιτότητας της κυβέρνησής του, τονίζει ότι «ο ισχυρισμός αυτός υπονομεύεται από τις σημαντικές απώλειες που υπέστη το κυβερνητικό κόμμα σε ορισμένους δήμους και περιφέρειες αλλά και την πρωτοφανή αποχή των ψηφοφόρων».

Το άρθρο αναφέρεται ακόμη στη...

Χατζηνικολάου: "Δεν προήρθε από παρθενογέννηση η Ντόρα"

Ειρωνικός ο Χατζηνικολάου με την ανακοίνωση της Ντόρας Μπακογιάννη ότι το πολιτικό σύστημα πήρε ένα 'μάθημα' από τον λαό και δέχθηκε ένα ισχυρό πλήγμα.

Σχολιάζοντας το παραπάνω ο εκδότης- παρουσιαστής τόνισε
"Καθήστε γιατί θα τρελαθούμε"
"Η Ντόρα που βρισκόταν τόσο καιρό;"
"Αυτή δεν ήταν μέρος του πολιτικού συστήματος και μάλιστα ένα ισχυρό γρανάζι με υψηλές κυβερνητικές και θεσμικές θέσεις;"
"Τι...