Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 02, 2010

«Εξαφανίστηκαν» 1,3 εκατ. από χρηματοκιβώτιο των ΕΛΤΑ

Ως δια μαγείας εξαφανίστηκαν από το χρηματοκιβώτιο του κεντρικού καταστήματος των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Λάρισας περίπου 1,3 εκατ. ευρώ, ενώ «άφαντος» είναι από σήμερα το πρωί και ο 35χρονος κεντρικός διαχειριστής (ταμίας).
Η απουσία του ταμία σήμερα το πρωί, που δεν προσήλθε στην εργασία του όπως αναμενόταν, αλλά προπαντός η διαπίστωση ότι στο χρηματοκιβώτιο βρέθηκαν…

Ο εβραϊκός γάμος της κόρης του Clinton

Chelsea clinton Marc 
Mezvinsky
Σε συνέχεια της ανάρτησης μας για το γαμπρό του, πρωην πλανητάρχη, Bill Clinton, έρχεται το καταπληκτικό σε τέτοιου είδους θέματα http://antipliroforisi.blogspot.com να μας επιβεβαιώσει πλήρως με περισσότερες πληροφορίες.

Ο Ιουδαϊσμός, μια θρησκεία που..

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ (ΑΥΤΗΣ;;;) ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Προκλητικός ο ΓΑΠ αγνοεί και αμελεί να συναντήσει τους εκπροσώπους ανα την υφήλιο των Μακεδονικών ενώσεων.

Πιο σημαντική ήταν η επίσκεψη στο Ισραήλ παρά να συναντήσει  τους εκπορσόπους από όλο τον κόσμο αλλά βλέπετε δεν του  αρέσουν αυτά που λένε

 President of the Committee of World Pan-Macedonian Associations
 
Προς Πρωθυπουργό και Υπουργό Εξωτερικών κ. Γεώργιο Παπανδρέου

Βασιλίσσης Σοφίας 5

Αθήνα

Εξοχότατε κύριε Πρωθυπουργέ,

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ... ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΓΑΛΑ!

Πανικό προκαλεί στη βρετανική κοινή γνώμη η αποκάλυψη ότι η αγορά έχει «πλημμυρίσει» με γάλα από κλωνοποιημένες αγελάδες.

Βρετανός γαλακτοπαραγωγός παραδέχτηκε ότι κάθε μέρα αναμειγνύει το γάλα που αρμέγει από μία αγελάδα η οποία έχει γεννηθεί με την μέθοδο της κλωνοποίησης με αυτό των υπόλοιπων αγελάδων του κοπαδιού του. Αποκάλυψε δε, ότι έχει πουλήσει τα έμβρυα της ίδιας αγελάδας σε κτηνοτρόφους που βρίσκονται στον Καναδά.

Η αποκάλυψη προκάλεσε την άμεση επέμβαση της αρμόδιας υπηρεσίας που είναι υπεύθυνη για...

Με άδεια των δικαστηρίων τα blogs;


Όπως διαβάζουμε σε άρθρο στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, η κυβέρνηση ετοιμάζεται λέει να φέρει νομοσχέδιο για τη ρύθμιση της μπλογκόσφαιρας, με διαβουλεύσεις και όλες αυτές τις γνωστές πολιτικές πομφόλυγες. Προφανώς οι πιέσεις από διάφορες πλευρές είναι πολλές. Το αστείο όμως της υπόθεσης είναι, εκτός των άλλων, ο τρόπος με τον οποίο σκέφτεται να επεμβαίνει η κρατική εξουσία πάνω στις ελεύθερες φωνές των blogs, έτσι όπως τουλάχιστον διαβάζουμε στο πιο πάνω άρθρο.
Κατ’ αρχήν...

Μπράβο Άννούλα...

Η Άννα Λιβαθηνού, μέχρι πριν από λίγο καιρό πανελίστρια στο Μεσημεριανό X-Press της Βάσιας Λόη, θα έιναι η νέα παρουσιάστρια του TV Weekend, μιας και η μέχρι πρότινος οικοδέσποινα της εκπομπής, Σταματίνα Τσιμτσιλή, μεταφέρεται στην καθημερινή μεσημεριανή ζώνη του ALTER αφού το 'αγροτικό' της τελειώσε μάλλον νωρίς και με επιτυχία.

Η Άννα Λιβαθηνού αποτελεί...

Παραλίγο ατύχημα στην κακιά σκάλα

Λίγο έλειψε σήμερα, κατά τις 3 το μεσημέρι, να θρηνήσουμε θύματα στην κακιά σκάλα, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα, όταν από νταλίκα...

Ο Ισίκ Κόσανερ νέος αρχηγός των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων

Ύστερα από ένα τετραήμερο διαβουλεύσεων, το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο (YAS) της Τουρκίας έλαβε την απόφαση να αντικαταστήσει τον νυν αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, Ιλκέρ Μπασμπούγ, ο οποίος αναμένεται να παραιτηθεί από το αξίωμα του στις 30 Αυγούστου, με τον νυν διοικητή των Χερσαίων Δυνάμεων, Ισίκ Κόσανερ.

Τη δική του θέση θα αναλάβει ο Χασάν Ιγσιζ. Ο νυν διοικητής του Στρατού ο στρατηγός Σαλντιράι Μπερκ, ο υπ 'αριθμόν ένα ύποπτος στην υπόθεση Εργκένεκον αναλαμβάνει τη διοίκηση της Μονάδος Κατάρτιση και Δόγμα (EDOK).

Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εναντιώθηκε στην προαγωγή έντεκα στρατηγών, οι οποίοι εμπλέκονται στην υπόθεση Εργκένεκον. Αλλά, η επιθυμία του δεν έγινε απολύτως αποδεκτή, όπως σημειώνει η εφημερίδα Milliyet.

Ο Ισίκ Κόσανερ αποφοίτησε από...

Πανίσχυρο αποδεικνύεται το «βαθύ κράτος» του ΠΑΣΟΚ

ΤOY ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΤΣΟΥ (FRΕE SUNDAY 01.08.10)
 
Η προώθηση του κ. Ροβέρτου Σπυρόπουλου στη θέση του διοικητή του ΙΚΑ οδηγεί στο ασφαλές συμπέρασμα ότι το «βαθύ κράτος» του ΠΑΣΟΚ είναι αποφασισμένο να ελέγξει τις βασικές οικονομικές, διοικητικές λειτουργίες.
Ο κ. Σπυρόπουλος είναι κατά την άποψή μας ένα εξαιρετικά ικανό πολιτικό στέλεχος, αυτό όμως δεν δικαιολογεί τη συνέχιση της παράδοσης που είχε δημιουργηθεί με ευθύνη του κ. Καραμανλή, που θέλει τον εκάστοτε διοικητή του ΙΚΑ να έχει περάσει από τη γενική διεύθυνση του κυβερνώντος κόμματος και φυσικά από το κομματικό ταμείο. Επί κυβέρνησης Καραμανλή είχαμε διοικητή στο ΙΚΑ τον Γιάννη Βαρθολομαίο, πρώην γενικό διευθυντή της ΝΔ και κομματικό ταμία της «γαλάζιας» παράταξης, ενώ επί κυβέρνησης Παπανδρέου έχουμε τον ομόλογό του κ. Σπυρόπουλο, γενικό διευθυντή του ΠΑΣΟΚ και κομματικό ταμία της «πράσινης» παράταξης.
Κλειστή διακυβέρνηση
Το εκπληκτικό είναι ότι...

Τρόικα: Δίνει σήμερα την έκθεση προόδου στον Γ. Παπακωνσταντίνου

Ένα προσχέδιο (έκθεση προόδου) με την εικόνα που έχουν αποκομίσει από τον εβδομαδιαίο νέο έλεγχο της ελληνικής οικονομίας και τις συστάσεις που κάνουν για περαιτέρω αλλαγές, επιδίδουν σήμερα το μεσημέρι στον υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, οι αξιωματούχοι της τρόικας.
Ανώτεροι παράγοντες του οικονομικού επιτελείου πιστεύουν ότι πλέον η δεύτερη δόση του δανείου, ύψους 9 δισ. ευρώ, πρέπει να θεωρείται δεδομένη και αναμένεται να εκταμιευθεί στις 13 Σεπτεμβρίου. Και τούτο, διότι οι δεσμεύσεις που είχε αναλάβει η Ελλάδα για το πρώτο εξάμηνο του 2010 έχουν ολοκληρωθεί, ή βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο υλοποίησης.
Ο προϋπολογισμός...

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Φ.Ο.Σ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΝΕ.Ο.Σ,ΓΙΑΝΝΗ ΠΥΛΙΟΥΡΑ-ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΛΕΙΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗ...ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση,ο Πρόεδρος της Φ.Ο.Σ και Γ.Γ της ΝΕ.Ο.Σ Γιάννης Πυλιούρας,παραιτήθηκε την προηγούμενη βδομάδα!

Πρόκειται για ένα στέλεχος με πλούσια δράση,αρθογραφία κλπ:Η παραίτηση αυτή επιβεβαιώνει απόλυτα το Hellas-Orthodoxy,που εδώ και καιρό έχει γράψει για την διάλυση της νεολαίας Λαος,με τα στελέχη να φεύγουν το ένα μετά το άλλο,παρά την τρομοκρατία που ασκείται από τους...

Πρόσθετοι φόροι 4,5 δισ. ευρώ στον προϋπολογισμό του 2011

Θεαματική αύξηση των φορολογικών εσόδων πάνω από 4,5 δισ. ευρώ το 2011 προβλέπει το μνημόνιο, η οποία θα αποτυπωθεί και στο σχέδιο του νέου Κρατικού Προϋπολογισμού, που κατατίθεται στη Βουλή την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου.
Νέα μέτρα που θα αποδώσουν πρόσθετους άμεσους και έμμεσους φόρους το 2011 κατά 4,5 δισ. ευρώ και δρομολογούνται από το υπουργείο Οικονομικών, με στόχο να μειωθεί το έλλειμμα στο 7,6% του ΑΕΠ, από το 8% του ΑΕΠ που θα κλείσει φέτος. Ωστόσο,

Ακριβή μου Ελλάδα

Οι εκτιμήσεις του αρμόδιου υφυπουργού κ. Γ. Νικητιάδη για μείωση των τουριστικών εσόδων φέτος κατά 10% σε σχέση με πέρυσι, είναι μάλλον αισιόδοξες εάν κρίνουμε από την εικόνα που παρουσιάζουν βασικοί τουριστικοί προορισμοί της χώρας.
Η κυβέρνηση υπονόμευσε τις προοπτικές του τουρισμού σχεδόν με την ανάληψη των καθηκόντων της. Οι αναφορές του πρωθυπουργού για...

ΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ

Τελέστηκε το πρωί της Κυριακής, 1η Αυγούστου, στην Ιερά Μονή Κύκκου το ετήσιο μνημόσυνο του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, πρώτου προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Στο μνημόσυνο χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Κύκκου και παρέστη ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας.

Μετά το μνημόσυνο στο Καθολικό της Μονής τελέστηκε τρισάγιο στον τάφο του Μακαρίου στο Θρονί και κατατέθηκαν στεφάνια.

Ομιλητής...

Εγγραφα-«φωτιά» για τα «μαύρα» χρήματα της Siemens

Εγγραφα-«φωτιά», με λογαριασμούς και διακίνηση εκατομμυρίων ευρώ από τα 25 πρόσωπα τα οποία έχει κατονομάσει ο ελβετός τραπεζίτης κ. Οσβαλντ της Dresdner Βank ότι συμμετείχαν στην πορεία του «μαύρου» χρήματος της Siemens, απεστάλησαν στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής η οποία διερευνά το σκάνδαλο. Βρίσκονται ήδη στο μικροσκόπιο της έρευνας εκείνων που μπορούν να «φωτίσουν» τα σκοτεινά μονοπάτια της μίζας, η οποία κατέληξε και σε πολιτικά χέρια! Ως αυτήν την ώρα έχουν καταγραφεί από τους ειδικούς ενδείξεις «ξεπλύματος», τόσο σε ελληνικές τράπεζες όσο και και σε εταιρείες οι οποίες παρουσιάζονται σε λίγα μόνο λεπτά να σημειώνουν αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου τους, ενώ στη συνέχεια εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ εμφανίζονται να στέλνονται κάπου στο Γιβραλτάρ, με επιταγές ή με άλλους τρόπους! Μέρος αυτών των χρημάτων έχει...

Μαχαίρι στα κεκτημένα

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η κυβερνητική πρόθεση να ξεκλειδώσει και άλλα κλειστά επαγγέλματα με νομοσχέδιο το οποίο αναμένεται να ψηφιστεί ώς το τέλος του χρόνου.
Φαρμακοποιοί, πολιτικοί μηχανικοί, δικηγόροι και συμβολαιογράφοι δηλώνουν την αντίθεσή τους- άλλοτε έντονα και άλλοτε ήπια- σε μια τέτοια εξέλιξη, καθώς όπως τονίζουν θίγονται τα επαγγελματικά τους δικαιώματα. Ωστόσο, αυτό που τονίζουν οι επαγγελματίες των κλειστών επαγγελμάτων είναι ότι περιμένουν το τελικό κείμενο του νομοσχεδίου προκειμένου να δουν πού θα μπει... μαχαίρι σε ό,τι αφορά τα έως σήμερα κεκτημένα δικαιώματά τους.

Στην τελευταία τριμηνιαία έκθεση του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ) για το 2010 επισημαίνεται πως...