Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 12, 2012

Οι διαδικτυακοί "φίλοι" του πακιστανικού κτήνους...

Θα εκπλαγείτε με αυτά που θα δείτε....; ή μήπως όχι;

Αυτή είναι η "αριστερά" στην Ελλάδα..Υμνητές του σιωνισμού και των εβραίων σφαγέων των παλαιστινίων...

Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα παραπάνω...
Απλά διαβάστε το άρθρο της "κυρίας" Δούρου στην κομματική εφημρίδα του ΣΥΡΙΖΑ "Αυγή όπου υμνεί τον Πέρες και το Ισραήλ

ΤΗΣ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ

Έγινε απόβαση στη Συρία - Εκατοντάδες Ρώσοι πεζοναύτες, μονάδα GRU με ΤΟΜΠ/ΤΟΜΑ

Moνάδες Ρώσων πεζοναυτών αποβιβάζονται από το πρωίσήμερα υπό την κάλυψη των πολεμικών του ρωσικού στολίσκου.

Τα σκάφη προέρχονται από το Ρωσικό στόλο της Βόρειας Θάλασσας.

Εκατοντάδες Ρώσοι πεζοναύτες μία μονάδα της GRU και δεκάδες τροχοφόρα τεθωρακισμένα οχήματα, αποβιβάστηκαν στο λιμάνι της Ταρτούς, και προωθούνται στο εσωτερικό της χώρας.

Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα, 

Μαζέψτε τα ανθελληνικά μίσθαρνα όργανα της παγκοσμιοποίησης γιατί "μετράνε μέρες"..Ο "γνωστός" Δημητράς ξαναχτυπά για τη "μακεδονική" μειονότητα

Ούτε η κυβέρνηση Σαμαρά, ούτε οποιαδήποτε άλλη ελληνική κυβέρνηση δεν θα κάνει τίποτε για τα δικαιώματα της ‘μακεδονικής μειονότητας’ στην Ελλάδα, προειδοποιεί ο Παναγιώτης Δημητράς, εκπρόσωπος του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι και προσθέτει ότι όλοι οι Έλληνες πολιτικοί εμμένουν στη φαντασίωση ότι η χώρα δεν έχει ‘μακεδονική μειονότητα’. 

Ο Δημητράς τονίζει ότι/////

Kρήτη: Εξαγριωμένοι 'Ελληνες κατά Πακιστανών τη νύχτα (βίντεο)

Το υπόλοιπο ρεπορτάζ ΕΔΩ

12 Αυγούστου 2010: Οι Αλβανοί δολοφονούν τον Βορειοηπειρώτη Αριστοτέλη Γκούμα επειδή μιλούσε Ελληνικά...


12 Αυγούστου 2010 - Ο 37χρονος ομογενής Αριστοτέλης Γκούμας δολοφονήθηκε από ομάδα τριών Αλβανών.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όλα άρχισαν απο την προηγούμενη μέρα, πριν το μεσημέρι, όταν τρεις Αλβανοί από την Αυλώνα ζήτησαν από τον 37χρονο να μη μιλάει ελληνικά στο μαγαζί του, που βρίσκεται στη Χειμάρρα. Μετά τη λογομαχία ακολούθησε ξυλοδαρμός. Ο ομογενής αναγκάστηκε να κρυφτεί.

Οι τρεις Αλβανοί, όμως, τον εντόπισαν ύστερα από αρκετές ώρες, ενώ επέβαινε σε μηχανή μεγάλου κυβισμού. Οι δράστες όρμησαν με...

Συνέντευξη με τον Ταξίαρχο ε.α. Παν. Σταυρουλόπουλο Υποδιοικητή ΕΛΔΥΚ 1974...!!




Όταν κάποιοι έλεγαν ότι η Κύπρος είναι μακριά... Την Παρασκευή 03/08/2012 το απόγευμα, κλιμάκιο συναγωνιστών επισκέφθηκε στην κατοικία του έξω από την Αθήνα μια ηρωική μορφή της σύγχρονης ιστορίας μας, τον ταξιάρχο εν αποστρατεία Παναγιώτη Σταυρουλόπουλο πατέρα (όπως τον αποκαλούν οι ίδιοι) των βετεράνων της ΕΔΥΚ, γενναίο αξιωματικό που είχε το γενικό πρόσταγμα των Ελληνικών Δυνάμεων στην ιστορική μάχη του στρατοπέδου της ΕΛΔΥΚ. Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 38 ετών από την τούρκικη εισβολή στην Κύπρο μας, σας παρουσιάζουμε την παρακάτω συνέντευξη που φωτίζει από μιά άλλη σκοπιά τα σκοτεινά εκείνα γεγονότα
-Κε Ταξίαρχε πώς βρεθήκατε στην Κύπρο τις δραματικές εκέινες ημέρες;

Μέσα στα Σκόπια οι ΠΑΟΚτσήδες έβγαλαν πανό με το όνομα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" και διεκόπη προσωρινά ο αγώνας..

Ο αγώνας γυναικείου ποδοσφαίρου του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν μεταξύ ΠΑΟΚ-Νάσε Τάξι.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι Σκοπιανοί άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα για τη Μακεδονία. Λίγο μετά, οπαδοί του ΠΑΟΚ «απάντησαν» σηκώνοντας πανό με τη λέξη «Μακεδονία», ωθώντας τις ....

Μητέρα Μητρώς: "τι θα έλεγε ο Τσίπρας αν ήταν το δικό του παιδί...;"

"Άλλο Τσίπρας και άλλο....τσίπα"


Η πινακίδα «Μονάδα Εντατικής Θεραπείας» είναι το κεντρικό σημείο αναφοράς στο ζωντανό εφιάλτη που ζει τις τελευταίες εβδομάδες η κυρία Μαίρη Κοτρώτσου και ο προθάλαμος της ΜΕΘ στον πρώτο όροφο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αττικόν έχει γίνει πλέον σπίτι της. Την ίδια στιγμή ο άνθρωπος που με τυφλή μανία χτύπησε τη Μυρτώ διαλύοντας σχεδόν τα κρανίο της στα βράχια της παραλίας Χρυσής Ακτής της Πάρου μεταφέρθηκε από το νησί από όπου και συνελήφθη στις φυλακές Αυλώνα.

Η σύλληψη και η ομολογία του είναι κάτι που προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα στην κυρία Κοτρώτσου:

Αυτές είναι οι μέθοδοι του Σιωνισμού για να..."ρίξουν " τον Ασάντ.Απόπειρα δωροδοκίας πρέσβη με 1 εκ. ευρώ

Το Κατάρ μέσω της πρεσβείας του στην πρωτεύουσα της Μαυριτανίας Νουακσότε πρότεινε στον πρέσβη της Συρίας στη χώρα αυτή ένα εκατομμύριο δολάρια, εάν συμφωνήσει να προσχωρήσει στην πλευρά της συριακής αντιπολίτευσης. Αυτό μεταδίδουν ιρανικά και λιβανικά ΜΜΕ.
Διευκρινίζεται ότι ο Σύρος διπλωμάτης Χαμάντ Σιντ Αλμπίν αρνήθηκε την πρόταση χαρακτηρίζοντάς τη «θρασεία εμπλοκή στις εσωτερικές υποθέσεις της Συρίας» και προειδοποίησε το Κατάρ να μην επαναλάβει παρόμοιες απόπειρες.
Όπως είναι γνωστό έχουν ήδη....

Έρχεται οσονούπω και στην Ελλάδα... Δηλώσεις δημοκρατικής νομιμοφροσύνης θα ζητούν από τους αθλητές τους οι Γερμανοί


Δηλώσεις δημοκρατικής νομιμοφροσύνης θα ζητούν από τους αθλητές τους οι Γερμανοί

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Να δούμε τι άλλο θα σκεφτεί η Νέα Τάξη για να....αποβάλλει τον..ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ. Βεβαία όσο και να προσπαθήσουν, δυστυχώς για αυτούς θα βρίσκεται πάντα στην ψυχή και την φυλετική καρδιά του κάθε ανθρώπου, άρα θα υπάρχει για πάντα....ΕΛΠΙΔΑ. Μέχρι την Τελική Νίκη

Έχουν… ξεφύγει κι έχουν χάσει κάθε μέτρο στην άγρια καταστολή των ιδεών του εθνικισμού εκεί στην Γερμανία (που ορισμένοι συμπατριώτες μας αποκαλούν αφελώς… «4ο Ράιχ»)!

Έτσι, μετά το γνωστό περιστατικό με την αθλήτρια της κωπηλασίας Νάντια Ντριγκάλα, που αποχώρησε από το ολυμπιακό χωριό καθώς οι αρμόδιοι της Γερμανικής Ολυμπιακής Επιτροπής της ζητούσαν να αποκηρύξει τον εθνικισμό, επειδή ο...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ΑΝΘΥΠΟΠΙΘΗΚΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΤΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΙ ΕΒΑΖΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΦΕΪΣΜΠΟΥΚ... ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ!!

Λίγες μέρες πριν επιτεθεί με πρωτοφανή αγριότητα στην 15χρονη Μυρτώ, ο 21χρονος Πακιστανός πόζαρε στην παραλία της Χρυσής Ακτής και ανέβαζε τις φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
 
Tην ώρα που η άτυχη 15χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική του Αττικού νοσοκομείο, η εφημερίδα "το Εθνος της Κυριακής" αποκαλύπτει μια ανατριχιαστική λεπτομέρεια.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της.....