Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 27, 2014

Ψυχάρης στο ΒΗΜΑ: Δυστυχώς αποτύχαμε, ένα σημαντικό τμήμα των Ελλήνων αγνόησε την προπαγάνδα μας και ψήφισε Χρυσή Αυγή!

Γράφει ο Αντίοχος.

Την πλήρη απογοήτευσή του για την άνοδο της Χρυσής Αυγής, παρά τις διώξεις, τις φυλακίσεις και τον προπαγανδιστικό καταιγισμό εναντίον της, εκφράζει ο γνωστός ολιγάρχης Ψυχάρης, στο κύριο άρθρο του καθεστωτικού Βήματος, υπό τον τίτλο «Μηνύματα προς πολλές κατευθύνσεις». Επιπροσθέτως, πρόκειται και για ομολογία προσωπικής αποτυχίας, καθώς τα ΜΜΕ που ελέγχει ο λεγάμενος ήταν στην πρώτη γραμμή του «βομβαρδισμού αποκαλύψεων» κατά του Κινήματος. Ιδού:

«Μελανό σημείο της κάλπης η άνοδος της Χρυσής Αυγής. Δυστυχώς ένα σημαντικό τμήμα πολιτών αγνόησε τον...

«ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»: ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΙΚΗΣΕ – ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΤΑ ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ – ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΤΗΚΕ Η ΔΕΞΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΝΔ

Tελικά, ποιος νίκησε στις προχθεσινές εκλογές; Η Χρυσή Αυγή και μόνον αυτή, απαντά η καθεστωτική «Καθημερινή» σε άρθρο της υπό τον τίτλο «Η ένταση δεν εκτονώθηκε». Προσθέτοντας, ότι συνετρίβησαν τα «αναχώματα» που είχε στήσει το σύστημα (απόκομμα Πολύδωρα, πτώμα Καρατζαφέρη, καμμεναρία κ.τ.λ.) και… εκτροχιάστηκε η λεγόμενη «δεξιά στροφή» της νουδούλας (των μπουμπουκοβορίδηδων…). Ιδού:
 
«Προς όσους αναζητούν το «μήνυμα» των εκλογών της Κυριακής, ο απολογισμός...

ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΟΛΙΓΑΡΧΗ ΜΠΟΜΠΟΛΑ: ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ΟΧΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Γράφει ο Αντίοχος

Σε άσχημη κατάσταση βρήκε τον ολιγάρχη Μπόμπολα (τον ΕΠΟΝίτη που έγινε βαρόνος…), το ξημέρωμα της Δευτέρας. Κι η αιτία, ήταν τα υψηλότατα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, παρά τον λυσσαλέο πόλεμο εναντίον της, στον οποίο –κατά γενικήν ομολογία- πρωτοστάτησε ο ίδιος και τα παπαγαλάκια του.  Γράφει, λοιπόν, το κύριο άρθρο της καθεστωτικής φυλλάδας του:

«Λύσεις και συγκλίσεις

Η κάλπη μίλησε. Και υπήρξε ιδιαιτέρως εύγλωττη. Προς κάθε κατεύθυνση. Και με μηνύματα που θα είναι ευτύχημα για τον τόπο αν εισπραχθούν από τον κάθε παραλήπτη με το πραγματικό νόημα και περιεχόμενό τους… 

Και μένει η νεοναζιστική συμμορία. Που για όσους...

Η ΠΟΠΗ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ, Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ Η... “ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ” ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ

Σοκαρισμένοι παρακολουθούσαν την ροή των αποτελεσμάτων οι δημοσιογραφούντες και οι μαϊντανοί καλεσμένοι τους, από την επέλαση της Χρυσής Αυγής σε όλη την επικράτεια. Σε ένα γραφικό της παραλήρημα, η Πόπη Τσαπανίδου το βράδυ της ήττας του πολιτικού συστήματος, έχοντας ως καλεσμένο τον Τατσόπουλο, είπε: 

"Είμαι πολύ μουδιασμένη από το αποτέλεσμα αυτό, με έχει θορυβήσει πάρα πολύ το γεγονός, καθώς είμαι...

Ψοφάνε από θλίψη τα παπαγαλάκια του καθεστώτος - Νέες θεωρίες κομιστή: “Εσωτερικός πόλεμος στην Χρυσή Αυγή”


Ψοφάνε από θλίψη τα παπαγαλάκια του καθεστώτος - Νέες θεωρίες κομιστή: “Εσωτερικός πόλεμος στην Χρυσή Αυγή”

Νέες τραγελαφικές θεωρίες - που κάνουν και τους αδαείς να σκάνε στα γέλια - δημοσιεύει το "Πρώτο Θέμα" του ευτραφούς κομιστή. Αφού είδατε ρε παπαγάλοι ότι είστε άχρηστοι, ξοδεύετε εκατομμύρια, λασπολογείτε πρωί-μεσημέρι-βράδυ και δεν σας βγαίνει, γιατί κουράζεστε επιτέλους; "Είναι πολλά τα λεφτά" βεβαίως και δεν πρόκειται να σταματήσουν να λένε ψέμματα τα παπαγαλάκια μέχρι να ψοφήσουν από θλίψη. Σήμερα πάντως διαβάσαμε τις πιο μεγάλες ασυναρτησίες των τελευταίων μηνών:
Γράφει λοιπόν ο κομιστής - που έχει γίνει Νο1 σαμαροφύλακας - ότι.....

Οι αστυνομικοί έφτυσαν περιφρονητικά τον Δένδια και το Καθεστώς των επιόρκων


Ξεκίνησαν ξανά οι αναλύσεις από τα μίσθαρνα δημοσιογραφικά όργανα του Καθεστώτος, σχετικά με την ψήφο των αστυνομικών, στοχοποιώντας μια κατηγορία εργαζομένων και μάλιστα ενστόλων.
Αριστεριστές δημοσιογραφίσκοι, στάζουν χολή κατά των αστυνομικών, κατηγορώντας τους επί της ουσίας, διότι εφαρμόζουν το συνταγματικό τους δικαίωμα να ψηφίζουν ελεύθερα το κόμμα της επιλογής τους.
Προφανώς τα μαρξιστικά ανδρείκελα της πληρωμένης ενημέρωσης θα ήθελαν οι αστυνομικοί να πτοηθούν από την πολιτική τρομοκρατία του Δένδια και της κλίκας του, οι οποίοι με ύφος χιλίων καρδιναλίων απαιτούσαν από ένστολους να μην ψηφίσουν Χρυσή Αυγή! Είπαμε, ζούμε σε «δημοκρατικό» Καθεστώς πειθαναγκασμού, απαγορεύσεων και φόβου, όπου οι......

Μετράει ώρες ο πρωθυπουργός της προδοσίας και της σκευωρίας μετά την παταγώδη αποτυχία


Μετράει ώρες ο πρωθυπουργός της προδοσίας και της σκευωρίας μετά την παταγώδη αποτυχία

Αυτό που προσπαθεί να περάσει το Μαξίμου ως "επιτυχία", όλοι στην Συγγρού έχουν αντιληφθεί ότι πρόκειται για μια παταγώδη αποτυχία που οδηγεί την ψοφοδεξιά στον πλήρη αφανισμό, γι΄ αυτό και έχουν ήδη ξεκινήσει τις διεργασίες για την διαδοχή του Σαμαρά.
Η πρώτη μομφή στον απερχόμενο πρωθυπουργό είναι ότι το περιβάλλον της "Πολιτικής Άνοιξης" έχει συρρικνώσει την παράταξη και την οδηγεί σε απανωτά πολιτικά λάθη με κυριότερο την συνεχιζόμενη πολιτική δίωξη κατά της ηγεσίας και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Η τακτική αυτή Βορίδη έχει οδηγήσει μεγάλες μάζες ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας στον Λαϊκό Σύνδεσμο ανεπιστρεπτί!
Ακόμη, όλες οι υποδείξεις του Σαμαρά σε αυτοδιοικητικές επιλογές στέφθηκαν με παταγώδη αποτυχία όπως οι Σπηλιωτόπουλος, Κουμουτσάκος, Ιωαννίδης, Καλαφάτης κ.α. Επιπλέον, η "Καραμανλικοί" και το περιβάλλον της Ντόρας Μπακογιάννη είναι πλήρως αποκλεισμένο με αποτέλεσμα να.......

ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ στις Αχαρνές η Χρυσή Αυγή... Πανελλαδικά τρίτη;!;!;!

evroekloges-xa__article

Δεύτερη δύναμη στις Αχαρνές η Χρυσή Αυγή!

Ιδού πως καταγράφουν τα τοπικά μέσα την ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής.
Δεύτερη «δύναμη» στις Αχαρνές η Χρυσή Αυγή. Ίσως μόνο αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα θα έπρεπε να μας βάζει όλους σε σκέψεις και όχι αν βγήκε ο κολλητός, ο μπατζανάκης, ο συνάδελφος στο δημοτικό συμβούλιο των Αχαρνών! Μετά την πρωτιά της Λεπέν, η ακόμη μεγαλύτερη άνοδος της Χρυσής Αυγής, όχι γενικά στην Ελλάδα (άλλωστε εμείς ασχολούμαστε με τα τοπικά θέματα) αλλά στην πόλη μας δημιουργεί πολλά ερωτηματικά. Ψήφος αγανάκτησης ή.....

Τ(Σ)ατσόπουλος : "Το πιο ανησυχητικό των εκλογών είναι η άνοδος της Χρυσής Αυγής" - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Τατσόπουλος αποτιμά το εκλογικό αποτέλεσμα στο Star  και καταλήγει ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μεγάλη νικήτρια των εκλογών και η άνοδός της θα πρέπει να ανησυχεί όλο το πολιτικό κατεστημένο της Χώρας.

Δείτε το βίντεο..

Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ – ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

arxigos-grafeia__article

Φυλακές Κορυδαλλού
Δευτέρα 26 Μαΐου 2014
Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες,
Ένα μεγάλο ΕΥΓΕ σε όλους σας για τον υπέροχο αγώνα που δώσατε κυριολεκτικά ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ.
Οι συνθήκες μέσα στις οποίες η Χρυσή Αυγή διεξήγαγε τον προεκλογικό της αγώνα ήταν απόλυτα εχθρικές. Σε εμένα προσωπικά ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ το κράτος την συνέντευξη στην κρατική τηλεόραση, η οποία προβλεπότανε από τον νόμο.
Σε ΟΛΑ τα πανελλήνια κανάλια δεν υπήρξε πρόσκληση των εκπροσώπων του Κινήματός μας να λάβουν μέρος στις πολιτικές προεκλογικές εκπομπές. Αντίθετα, καθημερινά γινότανε συστηματική προπαγάνδα εναντίον της Χρυσής Αυγής με ψευδολογίες και αναφορές συκοφαντικές.
Παρ’ όλα αυτά είμαστε, θέλουν δεν θέλουν, η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. Και αυτό μέσα σε.....

Παραλήρημα Ιγνατίου μέσω της φυλλάδας του Μπόμπολα: Χρησιμοποιήστε κάθε παράνομο μέσο κατά της Χρυσής Αυγής


Παραλήρημα Ιγνατίου μέσω της φυλλάδας του Μπόμπολα: Χρησιμοποιήστε κάθε παράνομο μέσο κατά της Χρυσής Αυγής

Ο γνωστός υβριστής της Χρυσής Αυγής από τις ΗΠΑ, Μιχάλης Ιγνατίου, ο οποίος είναι ένα από τα πιο προβεβλημένα παπαγαλάκια του συστήματος καταφέρθηκε για ακόμα μια φορά κατά των Ελλήνων Εθνικιστών. Τυφλωμένος από εμπάθεια και μίσος κατά του Λαϊκού Συνδέσμου ο εγκάθετος "δημοσιογράφος" δεν δίστασε να καλέσει σε νέες εκτροπές, βίας και τρομοκρατίας κατά ενός νομίμου πολιτικού κόμματος.
Δεν διστάζει μάλιστα ο αμερικανομπολσεβίκος να εκθειάσει το "αντισυστημικό" ΚΚΕ για την πάγια πολεμική του κατά της Χρυσής Αυγής. Παραθέτουμε αυτούσιο το άκρως παραληρηματικό του άρθρο, παραδίδοντας τον στην χλεύη του κοινού:
"Μία προσωπική μαρτυρία για τη Χρυσή Αυγή
Την περασμένη Τετάρτη επέλεξα να παρακολουθήσω από την τηλεόραση της ΝΕΡΙΤ την στημένη συνέντευξη Τύπου της ναζιστικής οργάνωσης  Χρυσή Αυγή, όχι από......

Χρήστος Παππάς: Ο Αγώνας συνεχίζεται!


Χρήστος Παππάς: Ο Αγώνας συνεχίζεται!

Φυλακές Κορυδαλλού
26/5/2014

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες,

Σας εκφράζω από την καρδιά μου μέσα από τα κελιά της Τιμής τα θερμά συγχαρητήριά μου για τον ωραίο και νικηφόρο αγώνα που διεξήγατε σ’ ολόκληρη την επικράτεια. Σας εκφράζω την πλήρη ικανοποίησή μου για το εκλογικό αποτέλεσμα των Αυτοδιοικητικών εκλογών της 18ης Μαΐου και των χθεσινών Ευρωεκλογών.
Σταθήκατε όρθιοι, πραγματικά ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!
Το κίνημα εξέλεξε Περιφερειακούς Συμβούλους σε ολόκληρη την Ελλάδα και Δημοτικούς Συμβούλους σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη, καθώς και.....

Εμπρός, Πάντα Εμπρός, για Πατρίδα, Πίστη, Ελευθερία!


Εμπρός, Πάντα Εμπρός, για Πατρίδα, Πίστη, Ελευθερία!

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή κατήγαγε τόσο στις αυτοδιοικητικές όσο κυρίως στις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έναν Θρίαμβο, κατορθώνοντας να υπερκεράσει εμπόδια τα οποία έδειχναν απροσπέλαστα.
Η ακλόνητη Πίστη στον Αρχηγό και η χαλύβδινη Θέληση για ακατάπαυστο Αγώνα μέχρι την Τελική Νίκη, οδήγησε σε ένα μεγαλειώδες εκλογικό αποτέλεσμα: το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δίνει βροντερό Εθνικιστικό Παρόν σε όλα τα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια της Πατρίδος μας, ενώ ταυτόχρονα θα προασπίζεται τα εθνικά μας συμφέροντα και  στην Ευρώπη, με 3 εκλεγμένους Έλληνες Εθνικιστές!
Για να επιτευχθεί όμως τούτος ο άθλος, κοπίασαν, ίδρωσαν και μάτωσαν συναγωνιστές μας σε κάθε άκρη της Ελληνικής Πατρίδος. Με ηθικό ακμαιότατο  και φρόνημα υψηλό, με......