Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 05, 2010

Ήρθε, είδε και απήλθε άπραγη και προβληματισμένη η Ντόρα

Σε φιάσκο εξελίχθηκε τελικά, όπως το γράψαμε από την Πέμπτη, η πολυαναμενόμενη περιοδεία της Ντόρας Μπακογιάννη στο Νομό Έβρου
Της γύρισαν την πλάτη ακόμη και οι θεωρούμενοι ως δικοί της
Ποια είναι τα στελέχη από τον Έβρο που συμμετέχουν στο νέο κόμμα

Οι στρατιώτες δεν μπορούσαν να... αποφύγουν τη Ντόρα
Τις τελευταίες ημέρες τα παπαγαλάκια διέδιδαν ότι με την παρουσία της Ντόρας Μπακογιάννη στον Έβρο, πολλά τοπικά επώνυμα στελέχη θα προσχωρήσουν στο νεοϊδρυθέν κόμμα και μιλούσαν για σημαντική ενίσχυση της τάσης μετακίνησης μελών και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας προς τη "Δημοκρατική Συμμαχία".

Μας έλεγαν επίσης ότι η επιρροή της Ντόρας στο νομό Έβρου είναι πολύ μεγάλη, καθώς...

Που νομίζετε ότι θα έδινε την πρώτη συνέντευξή του ο Αμερικάνος πρέσβης;

Μα στο "ΒΗΜΑ" φυσικά...
Που αλλού;
Διαβάστε τη εδώ

(Η επιλογή της εικόνας έγινε ΤΥΧΑΙΑ....χωρίς ΔΟΛιους σκοπούς)

Έχουν τρελαθεί οι Αμερικάνοι με τη wikileaks

Όπως γράψαμε την Παρασκευή είναι σαν τη Λερναία Ύδρα. Ένα κεφάλι κόβεις, 2 βγαίνουν. είμασταν βεβαίως λάθος γιατί ένα κόβεις και βγαίνουν 100. Τι εννοούμε; ότι μάλλον εγκατέλειψαν την προσπάθεια να κλείσουν τη σελίδα και προσπαθούν να τρομοκρατήσουν ή να εκβιάσουν τους κατοίκους τους προκειμένου να μην διαβάζουν τις αποκαλύψεις, όπου δεν...

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΟΥΔΕΝΗ ΝΑ ΠΛΗΧΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΑΠΛΟΚΩΝ.

 ΓΕΙΑ ΣΑΣ, 

Είμαι μία μαθήτρια από την Ράλλειο και θέλω να δωθεί διάσταση στο θέμα που μας απασχολεί τον τελευταίο καιρό.

Όπως είναι ήδη γνωστό το σχολείο μας απασχολεί το διαινισμένο κτηριακό πρόβλημα, και έχει γίνει η δίκη εναντίον του Δήμου με το σχολείο μας να κερδίζει. Ο δήμος άσκησε έφεση και τώρα το δικαστήριο είναι την Τρίτη αλλά η Σχολική Επιτροπή του Σχολείου μας δεν υπογράφει για την εξουσιοδότηση του δικηγόρου του σχολείου μας ώστε να εκπροσωπηθεί το σχολείο μας. Έτσι κινδυνεύουμε να γίνει η δίκη ερήμην μας και να δικαστούμε χωρίς δικηγόρο. ΖΗΤΑΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, να εκπροσωπηθούμε!

Επειδή δεν υπογράφει ο υπεύθυνος σχολικής επιτροπής το σχολείο μας αποφάσισε να....

Το καλύτερο ανέκδοτο της χρονιάς...

Ρωτάει ο Νικολά Σαρκοζί την Κάρλα Μπούνι:
"Κάρλα με πόσους άνδρες έχεις κοιμηθεί;"
και απαντάει εντελώς αυθόρμητα
"Μόνο με σε έσενα Νικολά..."
"Ολοι οι προηγούμενοι με...

Δίχαζει τους Ρώσους ο "Πατερούλης". Είναι ο μεγαλύτερος εγκληματίας της Ιστορίας;

Είναι ή όχι ο Ιωσήφ Βισαριόνοβιτς Τζουγκασβίλι, κατά κόσμον Ιωσήφ Στάλιν, ο μεγαλύτερος εγκληματίας ηγέτης του 20ού αιώνα; Ο... ανταγωνισμός είναι σκληρότατος, καθώς ο Χίτλερ, ο Μάο, ο Πολ Ποτ και αρκετοί άλλοι διεκδικούν τον ίδιο θλιβερό τίτλο- και το ερώτημα αποδεικνύεται ασφαλώς ρητορικό. Αυτό
όμως που ίσως δεν θα περίμενε κανείς είναι ότι ο «Πατερούλης» διχάζει και σήμερα. Μόλις προ ημερών η ρωσική Βουλή, η Δούμα, εδέησε να αναγνωρίσει επισήμως τη «σφαγή στο Κατίν» ως ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα του σταλινισμού, ζητώντας συγγνώμη από τους συγγενείς των θυμάτων.
Στις 7 Απριλίου 1940 στο δάσος του Κατίν, κοντά στο Σμολένσκ της σημερινής Ρωσίας, γράφτηκε μία από τις...

Προπαγάβδα για ηλίθιους από "Το ΒΗΜΑ". Μάχη της Νταλάρα για τους λαθρομετανάστες

ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ...

Το Ισραήλ ζητά από τις πρεσβείες του "εθελοντές- ρουφιάνους"

Με διπλάσιο προϋπολογισμό δαπάνης εξαγοράς συνειδήσεων...!
Ο Λίμπερμαν ζητεί από τις πρεσβείες του Ισραήλ στην Ευρώπη να χρησιμοποιήσουν «βοηθούς-εθελοντές» στην καινούργια προσπάθεια εξυγίανσης της εικόνας του Ισραήλ Διεθνώς
Αρχίζει νέα καμπάνια «ευαισθητοποίησης», (της διεθνούς κοινής γνώμης) στις αρχές του επόμενου έτους, στην οποία θα γίνει εκτεταμένη χρήση επαγγελματικής προπαγάνδας και δημοσίων σχέσεων απο τους «εμπειρογνωμόνες» των ισραηλινών πρεσβειών της Ευρώπης.
Γράφει ο Ravid Μπαράκ στην εβραϊκή ΧΑΑΡΕΤΖ

Ο Υπουργός Εξωτερικών ( του Ισραήλ) σχεδιάζει να....

Γεώργιος Λυκάκης. Ελάχιστοι άκουσαν το όνομά του... Έδωσε στα 24 του χρόνια,


ότι πιο πολύτιμο είχε, για την Πατρίδα!  
Σκοτώθηκε στις 19 Αυγούστου 2010 πέφτοντας από 22μ ύψος, κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης, σε σχοινί αναρρίχησης.

Λίγοι άκουσαν το περιστατικό τότε (καλοκαίρ γαρ) και ελάχιστοι πιθανόν να το θυμούνται σήμερα.
Τότε που έγινε το μοιραίο γεγονός, τα μμε έκαναν λόγο για το "θάνατο ενός σημαιοφόρου του Πολεμικού Ναυτικού" λες και δεν είχε όνομα...
Αν βάλετε στο google το όνομά του, θα βρείτε ελάχιστες παραπομπές.

Για την εκπαίδευση των...

Αισχρή ομολογία υποτέλειας στο 'μεγάλο τραγουδιστή' από τις εγχώριες μαριονέτες τους."Χορηγίες" από τις ΗΠΑ σε δημοσιογράφους, καθηγητές και πολιτικούς για 'προπάγανδιση' των Αμερικάνικων συμφερόντων.

Τη διάθεση δεκάδων χιλιάδων δολαρίων από την αμερικανική κυβέρνηση, μέσω των πρεσβειών στην Αθήνα, τη Λευκωσία και την Αγκυρα, υπό τη μορφή επιχορηγήσεων σε ιδιώτες και φορείς μέχρι τουλάχιστον το 2008, αποκαλύπτουν αμερικανικά έγγραφα που φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα το «Εθνος της Κυριακής». Οσοι έλαβαν επιχορηγήσεις, ανάμεσά τους και πολίτες άλλων χωρών, υποχρεώθηκαν να υπογράψουν σχετικό συμβόλαιο.
Τα έγγραφα αποχαρακτηρίστηκαν από ομάδα ερευνητών στην Ουάσιγκτον ύστερα από την υποβολή σχετικού αιτήματος με κεντρική αναφορά στις δραστηριότητες των τριών πρεσβειών κατά την επίμαχη περίοδο προετοιμασίας του αντιδημοκρατικού και φιλοτουρκικού Σχεδίου Ανάν. Υστερα από προσπάθειες τεσσάρων ετών η...

Μοιράζει κινητά η Ντόρα μπας και...

... πείσει τον κόσμο να γίνουν μέλη του (απο) κόμματός της.

Όταν δεν μπορείς με το λόγο, την ιδεολογία και τα οράματά σου να κάνεις τον κόσμο να σε ακολουθήσει, τότε παίρνει θέση η 'δωροδοκία'.

Τακτική που παραπέμπτει σε παρακρατικές και παλαιοκομματικές λογικές, που ο άνθρωπος δεν ταυτίζεται με τις ιδέες, αλλά τίθεται εξαρτημένος από ιδεοληψίες συμφερόντων.
Το κίνητρο του δε θα είναι πολιτικό, αλλά υλιστικό.
Θύμα;! των καιρών ο απλός κόσμος που παρασύρεται σε πράξεις που νομιμοποιούν τη διαφθορά και τον καθιστούν συνένοχο της αποιδεολογικοποίησης της πολιτικής.

Κάτι αντίστοιχο έκανε και το Πα.Σο.Κ. με το γνωστό σύστημα,

Η ημισέληνος στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Ποιός έκανε αυτό το έκτρωμα 'στοιχείο' της πόλης;

Ποιός είναι αρμόδιος να απαντήσει; Ο Παπαγεωργόπουλος ή ο Μπουτάρης; 
Και να μας πει τι είναι αυτό το κατασκεύασμα, που με σαφήνεια, θα έλεγε κανείς ότι μπήκε για να το προσέξουμε, αλλά και να συμβολίσει κάτι. ΤΙ; (φωτο blog tro-ma-ktiko)

Το Kontra Channel για τα πετρέλαια



Το 'φερέφωνο' της Νέα Τάξης, Δρούτσας, ζητά επιτακτικά την "Παγκόσμια Οικονομική Διακυβέρνηση"

Δεν άντεξε ο Δρούτσας το είπε πάλι, μετά τη Γ.Σ. του ΟΗΕ,  στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ ότι:

"Έχουμε ανάγκη γρήγορα μια οικονομική παγκόσμια διακυβέρνηση"

Το 'παπαγαλάκι' της Νέας Τάξης, όπως είναι και ο ΓΑΠ άλλωστε, έθεσε επιτακτικά την ανάγκη, για να αποφύγουμε την παγκόσμια κατάρρευση, την οικονομική συνεργασία όλων των χωρών, υπό το πρίσμα μιας κοινής παγκόσμιας καθοδήγησης.
Αλήθεια ποιός....

Δεν πρέπει να κλείσουν σχολές στην περιφέρεια

Οι μεταρρυθμίσεις στην παιδεία πρέπει να γίνουν άμεσα.

Οι ανακονώσεις της Διαμαντοπούλου κινούνται σε σωστή κατεύθυνση, αν και έχουν πολλές ακόμα ατέλειες.
Μια από αυτές, είναι συγχωνεύσεις τμημάτων αλλά και το κλέισιμο σχολών, σε πολλές από τις περιοχές της Ελλάδας, κυρίως της περιφέρειας.

Η γνώμη μας είναι, πως ειδικά οι σχολές στην επαρχία, είναι,

Σπατάλες χωρίς όριο στην ΕΡΤ

Tην ώρα που η νεοδιορισμένη διοίκηση της ΕΡΤ προσπαθεί να βρει τον μίτο της Αριάδνης στον λαβύρινθο της Αγίας Παρασκευής, το δεύτερο πόρισμα του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης για τα πεπραγμένα της προηγούμενης διοίκησης αποκαλύπτει ένα ζοφερό τοπίο στο οποίο κυριαρχούσε η κακοδιαχείριση, οι παράτυπες πρακτικές «γκρίζας» διαφήμισης και οι ευνοϊκές συμφωνίες χορηγίας, με αποτέλεσμα να ζημιώνεται η δημόσια τηλεόραση από την απώλεια διαφημιστικών εσόδων.

Οπως προκύπτει από το πόρισμα, οι...

Το "Μαξίμου" των Β. Προαστίων

O πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου συνάντησε την περασμένη Κυριακή το απόγευμα τον οικονομικό του σύμβουλο με αρμοδιότητα τις τράπεζες και τη διαχείριση του δημοσίου χρέους κ. Τομάζο Πάντοα Σκιόπα, όχι όπως θα περίμενε κανείς στο Μέγαρο Μαξίμου ή έστω στο πολιτικό του γραφείο στη Βουλή, αλλά στο ξενοδοχείο «Πεντελικόν» στο Κεφαλάρι. Τις προάλλες στο ίδιο ξενοδοχείο των βορείων προαστίων συνάντησε τουλάχιστον δύο υπουργούς και έναν αναπληρωτή υπουργό. Την επομένη της...

Καταστροφή δείχνουν τα δεδομένα ...

Στο σημερινό ΠΑΡΟΝ τα στοιχεία που παρατίθενται είναι τρομακτικά ...


Αν είναι αληθές το ποσό που αναφέρει (45 Δισ. € ) τότε ξεπερνά κάθε φαντασία και κάθε προηγούμενη αναφορά !!!


Το Blog αυτό συνεχώς "γκρίνιαζε" για αυτό το πρόβλημα...
Από τόν Δεκ. του 2009 (Αυτοκαταστροφικοί ...) μέχρι και....

«Βασιλικότεροι» της τρόϊκας

Οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα έχουν μπει καθαρά στο στόχαστρο της σοσιαλιστικής κυβέρνησης Παπανδρέου. Κρυπτόμενη πίσω από τη συμφωνία με την τρόϊκα και το περιώνυμο μνημόνιο, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προχωρεί ανενδοίαστα σε απορρύθμιση κάθε έννοιας συλλογικής διαπραγμάτευσης και σε κατάργηση, δια της πλαγίας, του 13ου και του 14ου μισθού.
Οι δραματικές ανατροπές στο εργασιακό καθεστώς και στην....

Τα χρέη των Εθνών

Όπως όλοι ήδη γνωρίζουν, οι τράπεζες είναι τόσο ισχυρές, που έχουν προ πολλού εξαγοράσει τους πολιτικούς, αλλά και τις διάφορες ρυθμιστικές αρχές. Δεν πρόκειται όμως για ένα απλό ζήτημα διαφθοράς, αλλά για απώλεια της εθνικής κυριαρχίας των λαών.

Είναι αστείο να το λέμε, αλλά τα χρέη των κρατών συνεπάγονται την απώλεια της εθνικής τους κυριαρχίας. Αν τα κράτη είναι κυρίαρχα, πως γίνεται και εξαρτώνται από ιδιωτικές εταιρίες όπως είναι οι τράπεζες; Πως μπορούν και πέφτουν τόσο εύκολα θύματα του...

Τρία σενάρια διάσωσης

1 Προσωρινά µέτρα για να καθησυχάσουν τις αγορές
ότι η ευρωζώνη θα στηρίξει τα κράτη µέλη της που κινδυνεύουν παρέχοντας τα απαραίτητα κεφάλαια.
Μια παραλλαγή του αµερικανικού µοντέλου νοµισµατικής χαλάρωσης που ενισχύει την αγορά µε ρευστότητα, είναι ένα τέτοιο µέτρο. Η προχθεσινή απόφαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας να συνεχίσει το έκτακτο πρόγραµµα αγοράς κρατικών οµολόγων κινείται προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά όχι τόσο τολµηρά όσο ήλπιζαν ορισµένοι. Ο Ζαν-Κλοντ Τρισέ ίσως αποφάσισε να µην προκαλέσει προς το παρόν αντιπαράθεση στο µέτωπο αυτό µε τη Γερµανία και ιδίως τον Αξελ Βέµπερ, πρόεδρο της γερµανικής Κεντρικής Τράπεζας, που είναι κατηγορηµατικά αντίθετος στο να....