Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 09, 2011

Τα καλά ανιψάκια του Θείου Σαμ

Εχθές, όντας η ελληνική κοινή γνώμη ακόμη ζαλισμένη από τις “ σκληρές” δηλώσεις Παπανδρέου μέσα στην …”σφηκοφωλιά” των Τούρκων διπλωματών στο Ερζερούμ σχετικά με τις παραβιάσεις και τις υπερπτήσεις στο Αιγαίο, καθώς και το casus belli, παρατήρησα  σε διάφορα ενημερωτικά ιστολόγια, που μακράν απέχουν από την πολιτική ΠΑΣΟΚ, ακόμη και σε μερικά καθαρά πατριωτικά, ότι υπήρχε μια συγκρατημένη αισιοδοξία για αυτές τις δηλώσεις. Βεβαίως ήταν ακόμη νωρίς και οι πληροφορίες προέρχονταν κυρίως από τα ΜΜΕ. Γι’αυτό και όλα τα φώτα επικεντρώθηκαν στις “ καταγγελίες” ΓΑΠ και στα πανηγύρια με τους αλπινιστές. Διέφευγε, όχι τυχαία για τα ελληνικά ΜΜΕ μιλάμε, της προσοχής κάτι πολύ σημαντικό. Οι τρίωρες συνομιλίες Παπανδρέου-Ερντογαν που προηγήθηκαν κεκλεισμένων των θυρών.
Και όταν λέμε κεκλεισμένων το εννοούμε! Μόνος ο ΓΑΠ με τον Ερντογαν τις....

Σύλληψη ενός Αφγανού διακινητή στους Πετράδες Διδυμοτείχου

Σήμερα 09/01/2011  στην περιοχή Πετράδων Διδυμοτείχου,  συνελήφθη από άνδρες της ειδικής ομάδας καταπολέμησης της λαθρομετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας,  ένας Αφγανός  διακινητής ( ο πρώτος για το 2011 ) καθώς επιχειρούσε   να...

«Ντιντήδες», «εθνικοπαράφρονες» και «ορφανά» του Σχεδίου Ανάν

Απάντηση του Φαήλου Κρανιδιώτη στην «Καθημερινή»

Προς: κ. Αλέξη Παπαχελά.
Αθήνα, 9-1-2011
Κύριε Διευθυντά,
Στο φύλλο της «Καθημερινής» της 8-1-2008, στην σελ. 13, ο συντάκτης σας Π. Μανδραβέλης,  σε άρθρο του με τίτλο ««Ντιντήδες» και «εθνικοπαράφρονες»» αναφέρεται, όπως και προ τριετίας, στο «Δίκτυο 21», στο πρόσωπο μου, τον Μανώλη Βασιλάκη κ.α. Θα ανησυχούσα σφόδρα αν με επαινούσε κι η εχθρότητα του είναι τιμητική για μένα αλλά τα ψεύδη που αναμασά, για δεύτερη φορά από το 2008, αφορούν και το κύρος της έγκριτης εφημερίδας σας.
Το «Δίκτυο 21» ποτέ δεν έκανε αγωγές «άνω των 3,5 δις». Προφανώς ο συγχωρεμένος ο «Ιός» πολλαπλασίαζε το αίτημα επί τους εναγόμενους. Ρωτήστε τους νομικούς συμβούλους σας να σας εξηγήσουν το «αλληλεγγύως και εις ολόκληρον». Δικηγόροι στις νικηφόρες αυτές υποθέσεις ήμασταν...

Οι Καραμεροχαριτάτοι προκαλούν: «Παίζονται ανήθικα παιχνίδια»

Το πρώτο μισό της σεζόν τούς βρήκε στη δεύτερη θέση του πίνακα τηλεθεάσεων της πρωινής ζώνης και στην πρώτη των συζητήσεων.Σενάρια κυκλοφόρησαν για το μέλλον της εκπομπής τους,για τη μεταξύ τους σχέση αλλά και για τη σχέση τους με τους ανταγωνιστές τους. Ο Σπύρος Χαριτάτος και ο Γιώργος Καραμέρος μιλούν αποκλειστικά στο «Βήμα» και δίνουν απαντήσεις σε όλα.
- Εχοντας ήδη διανύσει ένα χρονικό διάστημα της εφετινής σεζόν, ποια είναι η πρώτη εκτίμηση για το «10 με 1 μαζί»;
Γιώργος Καραμέρος: «Η εκπομπή είναι καλύτερη από πέρυσι. Εχουν αλλάξει όμως πάρα πολύ οι συνθήκες και ειδικά του ανταγωνισμού και του επικοινωνιακού περιβάλλοντος που παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Βλέποντας όλα όσα συνέβησαν στη συγκεκριμένη ζώνη πέρυσι, η Ελένη Μενεγάκη πέρασε μια...

Τελικά τι είναι η πατρίδα μας;

Μην είν΄ οι κάμποι; Μην είναι τ΄ άσπαρτα ψηλά βουνά; Τελικά τι είναι η πατρίδα μας; Μια δασκάλα έχει βρει την απάντηση και τη λέει στα παιδιά της: «Πατρίδα είναι καθένας από εσάς». 
Ζητήσατε από τη δασκάλα να σας το εξηγήσει; Σεις, άραγε, δεν νιώθετε ότι ...

Αποκάλυψη: Αυτή είναι η άθλια μεθόδευση στο Ερζερούμ πίσω από τα χαμόγελα. Υπόλογος ο πρωθυπουργός για την μεθόδευση.

  • Άθλιες μεθοδεύσεις πίσω από το “τείχος” του Έβρου. Ακυρώθηκαν οι συμφωνίες επανεισδοχής, στα σκουπίδια η στήριξη της ΕΕ που χαρακτήριζε την Τουρκία ως προστάτη του δουλεμπορίου! Για πρώτη φορά το άγνωστο παρασκήνιο στη μάχη του Έβρου* για να δείτε ποιούς ακριβώς εξυπηρετεί το τείχος.
  • Τι αποκάλυψε η ΕΕ για την μυστική ατζέντα της επίσκεψης Ερντογάν στην Αθήνα. Βαρύτατες οι ευθύνες και τις αντιπολίτευσης, που ακόμα εκλιπαρεί για το περιεχόμενο των εδώ διαπραγματεύσεων.
Εντέλει οι φόβοι όλων για....

Το τι 'κακό' τους έχει κάνει το ANTINEWS στο ΒΗΜΑ ούτε που φαντάζονται...

Μεγάλο άγχος το έχουν στο "ΒΗΜΑ" με την αρθρογραφία του ANTINEWS...
Στα παραπολιτικά διαβάζουμε πως 'ανακάλυψαν', ποιός πραγματικά κρύβεται πίσω από τον αρθρογράφο Κώστα Ροδινο. (καλά μην παίρνετε και όρκο..)
Χαρακτηριστικά τον αναφέρουν ως "Σαμαροφύλακα" (τώρα αυτό είναι μομφή; ή τίτλος τιμής;), αλλά του 'αναγνωρίζουν' τα 'υποφερτά' καλογραμμένα κείμενα...
Τελικά διαπιστώνουμε την παρεμβατικότητα ενός site που κατορθώνει το τελευταίο χρονικό διάστημα να...

Siemens Gate...

Ρεπορτάζ με πλούσιες αποκαλύψεις από το σκάνδαλο του 'βαθύ λαρυγγιού'- δημοσιογράφου ΠΑΣΟΚερπετού φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ".
Ανάμεσα σε αυτές περιλαμβάνονται...
  • Οι 'αγαστές' σχέσεις Μητσοτακέικου - Siemens - Χριστοφοράκου
  • Οι προσπάθειες Αλογοσκούφη για ιδιωτικοποίηση ελληνικών τραπεζών αλλα και
  • Ο ρόλος της κυβέρνησης Σημίτη στα μεγάλα Deals με τη Siemens την περίοδο 1996 - 2004.
Κάποια στιγμή η αλήθεια θα έρθει στο φως..
Και τότε...

Καθαρό κατά 99,5% το Ελληνικό DNA. Ράπισμα στους γραικύλους 'διεθνιστές'

Έρευνα των Πανεπιστημίων του Στάνφορντ των ΗΠΑ και της Παβίας της Ιταλίας απαντά ευθέως στον περιβόητο Φαλμεράγερ.

Δεν έχει επηρεασθεί από τους Σλάβους ούτε από τους Τούρκους, παρά τα 400 χρόνια σκλαβιάς.
Evτυπωσιακό! To DNA (γενετική σύσταση) των Ελλήνων καταδεικνύει πως σε ποσοστό 99,5% πρόκειται για καθαρά καυκάσια φυλή (λευκή φυλή)! Γεγονός που σημαίνει πως η συνεισφορά στη γενετική σύσταση των Ελλήνων, άλλων πληθυσμιακών ομάδων, εκτός της λευκής, αποτελεί ελάχιστο ποσοστό, μικρότερο του 0,5%!
To DNA των Ελλήνων, όπως έδειξε πρόσφατη διεθνής πανεπιστημιακή έρευνα, δεν έχει επηρεασθεί από...

Άλλος ένας τυχάρπαστος που δεν 'καταλαβαίνει' την πολιτική Παπακωνσταντίνου, Παπανδρέου...

"Η Ελλάδα δεν πρέπει να αποδέχεται νέες πρωτοβουλίες για αδικαιολόγητη διόγκωση του χρέους, όπως έγινε με τη μεταφορά πολλών εγγυημένων δανείων των ΔΕΚΟ και άλλων οργανισμών στο χρέος της κεντρικής κυβέρνησης, το οποίο έτσι εκτοξεύθηκε αιφνιδίως και αναιτίως κατά άλλα 10% του ΑΕΠ. Κανένα από αυτά δεν ήταν κρυφό, άγνωστο ή μη εξυπηρετούμενο και γι΄ αυτό άλλωστε οι τόκοι στον προϋπολογισμό δεν μετεβλήθησαν ούτε κατά ένα ευρώ. Σε καμία άλλη χώρα της ΕΕ τα ομαλώς εξυπηρετούμενα δάνεια των κρατικών επιχειρήσεων δεν λογίζονται ως μέρος του δημόσιου χρέους."  (Α, πα, πα... κάνουν τέτοια οι ΠΑΣΟΚοι;..Διογκώνουν τεχνιέντως το δημόσιο χρέος για να έχουν 'άλλοθι' μέτρων λιτότητας και αποφάσεων κατά της εθνικής μας κυριαρχίας;")

"Ταυτόχρονα η κυβέρνηση πρέπει....

Ιανουάριος 1944 – Ένα έγκλημα πολέμου που δεν γνωρίζετε: O Βομβαρδισμός του Πειραιά από τους… «συμμάχους»!

5.500 νεκροί! : Όλοι Έλληνες, μόνον 8 ήταν οι νεκροί Γερμανοί. O βομβαρδισμός του Πειραιά πρέπει να μένει όμως σαν κάτι κρυφό.
 
Για τρεις ώρες, από τις 12 το μεσημέρι (ώρα που ο κόσμος βρισκόταν στους δρόμους), τα “συμμαχικά” αεροπλάνα, έκαναν στάχτη την πόλη. Στους δρόμους σκορπισμένα πτώματα, φριχτές εικόνες ακρωτηριασμένων παιδιών. Οι δρόμοι κλεισμένοι από ξύλα, κεραμίδια από τις στέγες, αναποδογυρισμένα αυτοκίνητα και λάκκοι, που είχαν ανοίξει οι βόμβες. Τα θύματα υπολογίστηκαν σε....

Πάγκαλος ίσον Κυβέρνηση

 Του Γιώργου Δελαστίκ

Ρέων, παραστατικός, ζωντανός πάντα, ο λόγος του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θόδωρου Πάγκαλου, δεν σε αφήνει ποτέ να πλήξεις. Απολαυστικές -μετά τους «κοπρίτες» που διορίζουν οι πολιτικοί στο Δημόσιο- και οι νέες δηλώσεις του. Οπως ο ίδιος είπε σε δημοσιογράφους, κάποιοι «φοιτητές του κώλου» πήραν επιλεκτικά αποσπάσματα διάλεξής του στην Οξφόρδη, εν συνεχεία «κάποια ζώα στον Ελεύθερο Τύπο τα αναπαρήγαγαν», με αποτέλεσμα ο Θ. Πάγκαλος να απορεί πιο πολύ «με τα ζώα που τα διάβασαν» κατά τη μία εκδοχή («Ελευθεροτυπία») ή «με τα ζώα που διαβάζουν αυτή την εφημερίδα» κατά τη δεύτερη εκδοχή («Τα Νέα»). «Ζώα» είναι οπωσδήποτε αυτοί που τα διάβασαν, το μόνο που απομένει προς διακρίβωση είναι αν το χαρακτηριστικό τους αυτό είναι στιγμιαίο ή διαρκές.

Διασκεδαστικές αλλά φαιδρές ήταν οι προσπάθειες μελών της κυβέρνησης να υποβαθμίσουν τη σημασία των δηλώσεων Πάγκαλου. «Ξέρετε ότι....

Πατριάρχης Ιεροσολύμων: "Όσο και να υποφέρουμε δεν θα φύγουμε"

«Στην πορεία των 2.000 χρόνων οι χριστιανοί που έζησαν εδώ βίωσαν πολύ δυσκολότερες στιγμές από τις σημερινές. Και δεν έφυγαν. Ούτε εμείς έχουμε το δικαίωμα,όσο δραματικές και αν είναι οι συνθήκες, να εγκαταλείψουμε τους Αγίους Τόπους. Αυτό θα πράξουμε, όσο και αν υποφέρουμε». Μ΄ αυτόν τον τρόπο ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλος απαντά, μέσω του «Βήματος», στο φαινόμενο της φυγής των χριστιανών από την αραβική χερσόνησο και τις χώρες της Μέσης Ανατολής.

«Οι χριστιανοί είναι αναστατωμένοι» τονίζει ο κ. Θεόφιλος, στη δικαιοδοσία του οποίου υπάγονται τα....

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ σε μια ακόμη πύρινη επιστολή αφύπνισης: "Αντισιωνιστής είμαι "

Ἡ Ἀδιαίρετος καί ἀκαινοτόμητος Ἐκκλησία τοῦ Χριστοῦ δέν εἶναι θρησκεία δηλαδή ψυχολογικό φαινόμενο διότι εἶναι ἀποκάλυψις τοῦ αἰωνίου Δημιουργοῦ τῆς ζωῆς, μετοχή καί κοινωνία στόν Τριαδικό τρόπο ὑπάρξεως τοῦ αἰωνίου Θεοῦ πού μεγαλοφυῶς καί ὑπερτελείως δημιουργεῖ ἐκ τοῦ μηδενός τό σύμπαν καί ἐκχέει τήν ἀγάπη Του καί τήν πανσοφία Του σέ ὅλη τήν Δημιουργία μέ κορωνίδα τόν ἄνθρωπο. Ἡ ἐνσάρκωσις τοῦ Λόγου τοῦ Θεοῦ καί ἡ ἐν ταπεινώσει κένωσίς Του διά τῆς προσλήψεως τῆς ἀνθρωπίνης... φύσεως, θελήσεως καί ἐνεργείας καί ἰδιαίτατα ἡ ἐν τῷ Σταυρῷ θυσία καί ἡ διά τῆς Ἀναστάσεως νίκη κατά τῆς φθορᾶς καί τοῦ θανάτου ἀπέδειξε τό μέγεθος τῆς Θείας ἀγάπης καί τόν ἀληθῆ προορισμόν τοῦ ἀνθρωπίνου προσώπου.

Ἑπομένως ἡ...

Κατάφεραν να μετατρέψουν το ταξίδι «Τρίπολη – Αθήνα», σε … είδος πολυτελείας!

Ο κόσμος κάνει μεγάλη υπομονή. Από ένα σημείο και μετά, είναι απορίας άξιο πως δέχεται αδιαμαρτύρητα όλα αυτά που γίνονται σε οικονομικό επίπεδο και δεν έχει καμία αντίδραση..
Τέλος πάντων. Κάποια πράγματα μπορεί να...

ΓΙΩΡΓΟ, ΛΕΦΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ....ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ....

[Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ    8-1-2011   σελίδα    19]
  [Του Στεφ. Β. Αναγνώστου]
 
. Μεγάλο «φαγοπότι» από προμήθειες  και αναθέσεις έργων

. Μέχρι  και νόμο έκανε ο Σημίτης  για να εξαγοράζει τους εργολάβους!

.Τον Αύγουστο  1997 αναβάλλονται για 2 χρόνια οι Μάνατζερς  στις  ΔΕΚΟ
 
                  Μπορεί ο απόηχος της τελευταίας συνέντευξης του Θ. Πάγκαλου  για την βιομηχανία διορισμών  στο Δημόσιο και τις ΔΕΚΟ, ακόμη και «κοπριτών» κατά τα λεγόμενά του, με αντικειμενικό βέβαια σκοπό να εξασφαλίσει το ΠΑΣΟΚ ως κόμμα σταθερή εκλογική βάση, με χρήματα βέβαια που πλήρωνε, πληρώνει και θα πληρώνει το σύνολο του Ελληνικού λαού, να μην έχει κοπάσει ακόμη, αλλά η αλήθεια ομολογήθηκε! Η αιτία της....

Επιχείρηση "σκούπα" στο κέντρο για το παρεμπόριο

Σχέδιο για την εφαρμογή επιχείρησης-«σκούπας» στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, με στόχο τη σύλληψη και τον έλεγχο των παράνομων μεταναστών και εγκληματικών ομάδων που δρουν στην περιοχή, βρίσκεται στα συρτάρια αξιωματούχων της Ελληνικής Αστυνομίας και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Στο στόχαστρο θα βρεθούν κυρίως οι εγκληματικές συμμορίες αλλοδαπών που, πολλές φορές και σε συνεργασία με έλληνες κακοποιούς, λυμαίνονται με πολλούς τρόπους τις υποβαθμισμένες περιοχές του κέντρου της πρωτεύουσας. Οι αστυνομικές αρχές έχουν...

Βασιλικό ρεβεγιόν για τον αγριογούρονο της κυβέρνησης

Τη στιγµή που η κυβέρνηση δυσκολεύεται να διαχειριστεί πολιτικά και επικοινωνιακά το συνεχές «παραλήρηµα» του αντιπροέδρου και η µουρµούρα στο εσωτερικό της κυβέρνησης γίνεται κραυγή αποδοκιµασίας, φαίνεται πως ο κ. Θόδωρος Πάγκαλος έχασε κάθε µέτρο συµπεριφοράς. Σε περίοδο οξύτατης οικονοµικής κρίσης, η οποία γονατίζει τις περισσότερες οικογένειες, επέλεξε να γιορτάσει την Πρωτοχρονιά µαζί µε τη σύζυγό του κυρία Χριστίνα Χριστοφάκη διαµένοντας στην πιο ακριβή σουίτα, η οποία καταλαµβάνει έναν ολόκληρο όροφο ενός εκ των ακριβότερων και πολυτελέστερων ξενοδοχείων των Αθηνών. Πρόκειται για...

Νέο 'μείγμα', νέα πρόσωπα στη ΝΔ

Τολμηρές αλλαγές, οι οποίες θα ενισχύουν την ενότητα αλλά και την ομοιογένεια του πολιτικού λόγου της Ν.Δ., αναμένουν τα στελέχη του κόμματος από τον κ. Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο του σχεδιασμού της νέας ηγετικής ομάδας που θα ανακοινωθεί το αργότερα στα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Βασική επιδίωξή του είναι το νέο σχήμα να συμβάλει στην τόνωση του αντιπολιτευτικού λόγου της Ν.Δ. και στη διεύρυνση του πεδίου παρέμβασης του κόμματος και σε τομείς πέραν της οικονομίας.
Στο στενό επιτελείο της Ρηγίλλης επικρατεί....

Γιατί δεν μηνύουμε τον κ. Πάγκαλο

Eίναι συνήθεις οι εκρήξεις, οι ακραίες θέσεις και οι υβριστικές συμπεριφορές από πλευράς του αντιπροέδρου της κυβέρνησης. Αυτή τη φορά, ο Θόδωρος Πάγκαλος υπερέβη τα εσκαμμένα. Δεν είναι μόνο ότι διατύπωσε απαράδεκτες απόψεις για τους σύγχρονους Ελληνες, καθώς και για τους αγωνιστές της Επανάστασης του 1821. Εξύβρισε τους δημοσίους υπαλλήλους, αλλά και συλλήβδην τους Ελληνες πολίτες.

Δεν δίστασε μάλιστα...