Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 16, 2017

Οι εβραίοι σε ρόλο χωροφύλακα έσπευσαν να μαλώσουν τον "ρατσιστή" Δήμο Βερύκιο

Τίποτα δεν αφήνει να πέσει κάτω το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, ασκώντας άγρια ψυχολογική τρομοκρατία σε όποιον τολμήσει να πει το παραμικρό που μπορεί να εκληφθεί ως… ασέβεια προς τους διεθνείς σιωνιστές. Αυτή τη φορά, ήταν η σειρά του δημοσιογράφου Βερύκιου να χαρακτηριστεί… ρατσιστής κι… αντισημίτης:
 
«Την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017, στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Alpha «Happy Day», με παρουσιάστρια την Σταματίνα Τσιμιτσιλή, ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος, σε ζωντανή σύνδεση από την ραδιοφωνική εκπομπή που διατηρεί στον ραδιοφωνικό σταθμό του Alpha, συμπεριέλαβε στις πολιτικοοικονομικές αναλύσεις του, παραδοσιακά αντισημιτικά στερεότυπα. Συγκεκριμένα, ο Δήμος Βερύκιος, στο πλαίσιο της ανάλυσής του, ισχυρίστηκε...

Εφημερίδα "Παρόν": «Είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής θα ανέβουν εντυπωσιακά»!

Η συνεχής άνοδος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην κοινωνία, η οποία θα εκφραστεί και εκλογικά στις προσεχείς εκλογές, αποτελεί σημείο αναφοράς για δημοσιογράφους που δεν επιθυμούν να αποκρύψουν την αλήθεια.

Είναι χαρακτηριστικά τα όσα γράφει στο «Παρόν» της Κυριακής ο έμπειρος δημοσιογράφος Γιώργος Λεονταρίτης, αναφερόμενος στην κατάσταση που διαμορφώνεται στην Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη.

«Οι λαοί, κουρασμένοι, στρέφονται προς την Ακροδεξιά, που υπόσχεται...

Το βαθύ κράτος της CIA χαλιέται με την φιλορωσική πολιτική του Τραμπ και το δείχνει!

Αυτά που γίνονται τον τελευταίο καιρό στην Αμέρικα, δεν έχουν προηγούμενο! Το στηριζόμενο από τα «λόμπι» κατεστημένο έχει στασιάσει πλέον ανοιχτά και δρα τελείως ανεξέλεγκτα, στο θέμα των σχέσεων με την Ρωσσία.
 
Έτσι, ο διευθυντής της CIA, Τζον Μπρέναν, κάλεσε δημοσίως –με συνέντευξή του στο Fox News- τον νέο πρόεδρο να είναι «πολύ προσεκτικός» σε όσα λέει δημόσια για την Ρωσία και στην «άφεση αμαρτιών» (εννοώντας την πρόθεσή του για άρση των κυρώσεων), γιατί...

Νέα ήθη: Πακιστανοί στο Μενίδι εξέτρεφαν, έσφαζαν και έτρωγαν σκυλάκια - ΒΙΝΤΕΟ

Η Αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο οι συλληφθέντες να διέθεταν το κρέας στην αγορά

Μια ομάδα πακιστανών συνελήφθη στο Μενίδι μετά από καταγγελία ότι εξέτρεφαν σκυλιά τα έσφαζαν και τα έτρωγαν. Μάλιστα, όταν οι άνδρες της ΟΠΚΕ μπήκαν στο χώρο όπου διέμεναν ανατρίχιασαν ανοίγοντας το ψυγείο το οποίο βρισκόταν στην αυτή. Μέσα υπήρχαν κομμάτια κρέατος και κόκαλα τα οποία σύμφωνα με τις καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής προσέρχονται από σκύλο. Όπως θα δείτε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του Star, το σημείο θυμίζει χωματερή.

Παντού υπάρχουν πετάμενα αντικείμενα, σκουπίδια και διάσπαρτοι νεκροί αρουραίοι. Οι αστυνομικοί εντόπισαν αρκετά ζωντανά σκυλιά τα οποία...