Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 03, 2014

Το Σύστημα, οι επερχόμενες εκλογές και η Χρυσή Αυγή

Ανάλυση της πολιτικής κατάστασης ένα χρόνο μετά το ξέσπασμα των παράνομων διώξεων

Του Ηλία Κασιδιάρη

Την ώρα που γράφονται αυτές οι λέξεις κλείνει ένας ακριβώς χρόνος από την ημέρα που το Σύστημα κήρυξε ολοκληρωτικό πόλεμο στο Εθνικιστικό Κίνημα. Πάντοτε μας πολεμούσαν, όμως το τελευταίο έτος η πολεμική τους ξεπέρασε κάθε όριο. Μέσα στον πανικό τους αναγκάστηκαν να κραυγάσουν πως σε αυτή την χώρα δεν υπάρχει ούτε δημοκρατία, ούτε Σύνταγμα, παρά μόνο ένα διεφθαρμένο σύμπλεγμα πολιτικών και επιχειρηματιών που ελέγχεται από την διεθνή τοκογλυφία. Αισθάνομαι σαν μην έχει περάσει ούτε μια μέρα από το πρωινό της 28ης Σεπτεμβρίου όταν με επισκέφθηκαν κατ’ οίκον αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές για να με ενημερώσουν ότι... διευθύνω εγκληματική οργάνωση. Σε πρώτη φάση γλίτωσα «στο τσακ» την φυλάκιση (έπειτα όμως έπεσαν τα σχετικά τηλέφωνα και η συνέχεια είναι λίγο-πολύ γνωστή).
Κατά τους μήνες που ακολούθησαν δώσαμε κυριολεκτικά μία μάχη επιβίωσης. Το Σύστημα θεωρούσε δεδομένο πως με τις παράνομες φυλακίσεις, τις διώξεις, τις δολοφονίες και την τρομοκρατία θα κατάφερνε να διαλύσει το κόμμα μας. Τελικώς συνέβη το ακριβώς αντίθετο. Ο πόλεμός τους...

Ο Βορίδης προαναγγέλλει την πτώση της Χούντας Σαμαρά: Η ψήφος “εμπιστοσύνης” είναι το κύκνειο άσμα

Ο Βορίδης ανέκαθεν υπήρξε λαγός, έχοντας μαθητεύσει μάλιστα στην «σχολή» του μέγα κωλοτούμπα και «λαγού» του Παπαδήμου και του μνημονίου, Γιώργου Καρατζαφέρη. Είναι σαφές, λοιπόν, ότι η διαφοροποίηση ενός κατά τα άλλα πειθήνιου σαμαρικού οργάνου από την κεντρική προπαγανδιστική γραμμή, είναι ουσιαστικά προαναγγελία εξελίξεων και ενδεικτική της πραγματικότητας, που διστάζει να ομολογήσει η συγκυβέρνηση της αμαρτίας.

Έως την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, η κυβερνητική προπαγάνδα στηρίζεται στην «βεβαιότητα» του Σαμαρά ότι εν τέλει θα βρεθούν οι «180» που θα στηρίξουν την συνέχεια της χούντας Βενιζέλου - Σαμαρά. Μάλιστα έως και την ημέρα που ξεκίνησε η διαδικασία για την αίτηση της ψήφου εμπιστοσύνης της παράνομης και κολοβής Βουλής, ο ίδιος ο Σαμαράς σε καφενεία και εντευκτήρια διαβεβαίωνε τους βουλευτές του, ότι «έχουν βρεθεί οι 180», ώστε να τους κρατήσει από το να ενεργοποιήσουν τους εκλογικούς τους μηχανισμούς.

Ο Βορίδης, μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM, αποκάλυψε ότι δεν έχουν τους 180 και ούτε πρόκειται να τους έχουν, γεγονός που σημαίνει ότι η ψήφος «εμπιστοσύνης» ήταν μία απέλπιδα προσπάθεια της χούντας Βενιζέλου - Σαμαρά, να κερδίσει λίγο πολιτικό χρόνο, ελπίζοντας στο αναπάντεχο. Συγκεκριμένα ο Βορίδης είπε:...

ΜΑΪΜΟΥ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΛΗΣΤΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ!

Ως γνωστόν, η (δήθεν…) «Αντιτρομοκρατική συνέλαβε την Τετάρτη έξι… άγνωστους (μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές  – πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής- δεν έχουν ανακοινωθεί τα στοιχεία τους, ούτε έχουν δημοσιευτεί οι φωτογραφίες τους!!!) κομμουνιστές ληστοτρομοκράτες και εντόπισε γκαράζ στον Βύρωνα, όπου βρέθηκαν σχέδια επίθεσης εναντίον του εφοπλιστή και προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, του προέδρου του ΣΕΒ Θεόδωρου Φέσσα, του προέδρου της Ένωσης Εφοπλιστών Θεοδώρου Βενιάμη, τα γραφεία της Siemens, της εταιρείας Info Quest, τα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας Capital ενώ τονίστηκε πονηρά πως σε αυτή την περιοχή βρίσκονται και τα γραφεία της νουδούλας, δίνοντας την ευκαιρία στα ξεσαλωμένα παπαγαλάκια να τα εντάξουν στους στόχους…

Μάλιστα, στη χθεσινοβραδινή συνέντευξη τύπου του Κικίλια και του αρχηγού της ΕΛΑΣ, ειπώθηκε ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν βρεθεί από την έρευνα του διαμερίσματος στον Βύρωνα θα υπήρχε χτύπημα στις 4 Οκτωβρίου ενώ θα είχε προηγηθεί «πρόβα» στις 3 Οκτωβρίου.
Επίσης βρέθηκε το μισθωτήριο συμβόλαιο του γκαράζ στο οποίο βρέθηκαν αποτυπώματα του κομμουνιστή ληστοτρομοκράτη Νίκου Μαζιώτη, άρα οι συλληφθέντες ανήκουν στη ληστοσυμμορία του.
Είναι προφανές, ότι η (δήθεν…) «Αντιτρομοκρατική» γνώριζε τους ληστοτρομοκράτες εδώ και καιρό και τους συνέλαβε τώρα για δύο λόγους:...

Στρατηγός Συναδινός: Προδοτική η εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης

Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα "Ακρόπολη".

 - Γιατί επιλέξατε τη Χρυσή Αυγή και όχι άλλο κόμμα;

Τα παραδοσιακά κόμματα στην Ελλάδα έχουν πλέον ολοκληρώσει τον κύκλο τους. Επί χρόνια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κυβέρνησαν εναλλάξ την πατρίδα μας, με τα γνωστά σε όλους τραγικά αποτελέσματα. Τα διλήμματα "Καραμανλής ή τανκς" και "Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα" δεν στέκουν πλέον. Τα συστημικά κόμματα του δήθεν "Συνταγματικού τόξου" κατάφεραν με την πολιτική τους να καταστρέψουν ηθικά και πνευματικά...

ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ Η. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

537293_226410530857737_469697358_n
Γράφει ο Αντίοχος.

Με την ευκαιρία της χθεσινής δίκης του Η. Κασιδιάρη (η οποία τελικώς αναβλήθηκε…), να πούμε κάποια πραγματάκια προς ενημέρωση του κόσμου:
1ον) Ως γνωστόν, ο Η. Κασιδιάρης ήταν κατηγορούμενος για το χαστούκι στην Κανέλλα. Ο νομοθέτης έχει προβλέψει να θεωρούνται τα χαστούκια (όπως και το… φτύσιμο) «έργω εξύβριση» κι όχι πρόκληση σωματικών βλαβών και για να πάει κατηγορούμενος ο εκάστοτε… χαστουκιστής πρέπει απαραιτήτως να υποβληθεί μήνυση εις βάρος του, από το «θύμα» του.
2ον) Η… Πασιονάρια της Εκάλης Κανέλλα παρίστανε την…

«Βήμα»: Οι πρόωρες εκλογές είναι κοντά - Πανικός στη Νουδούλα


«Βήμα»: Οι πρόωρες εκλογές είναι κοντά - Πανικός στη Νουδούλα

Το ότι μετά το… ξεπαρεού του φον Αντωνάκη από την αφέντρα του, φράου Μέρκελ, μυρίζει εντόνως πρόωρες εκλογές και αλλαγή μνημονιακής βάρδιας, είναι αναμφισβήτητο.

Και το να αναφέρεται η ναυαρχίδα του συστήματος «Βήμα» στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών και να μιλάει για «προβληματισμό στο κυβερνητικό στρατόπεδο για την πιθανότητα πρόωρων εκλογών», σημαίνει ότι τα πράγματα είναι πολύ… προχωρημένα.

Ιδού τι λέει το δημοσιογραφικό όργανο του συστήματος, που το συνοδεύει η φήμη ότι «ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις»: «Σε κατάσταση νευρικής κρίσης βρίσκεται μεγάλο τμήμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, ενώ στις τάξεις του ......

ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ: ΘΑ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ

lathrometanastes
Είναι τόσο δραματική η κατάσταση με τα κύματα της λαθρομετανάστευσης στο Αιγαίο, που δε μπορεί να την αποκρύψει ούτε ο αρμόδιος ψοφοδεξιός υπουργός.
Μιλώντας, λοιπόν, στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της βουλής για διάφορα ζητήματα του υπουργείου του, ο Βαρβιτσιώτης, εκτίμησε ότι......

Μια νίκη με μεγάλη...Η Χρυσή Αυγή "τελειώνει" στα δικαστήρια τον Μπόμπολα και τη φυλλάδα του..

Η Χρυσή Αυγή αποκαθηλώνει τον «εθνικό» εργολάβο και την συκοφαντική φυλλάδα του
Καταδίκη του "Έθνους" σε πρωτόδικη απόφαση αστικού δικαστηρίου


Μετά από ένα έτος κατά τη διάρκεια του οποίου η φυλλάδα «Έθνος» επιδόθηκε σε πρωτόγνωρο πόλεμο συκοφαντιών και ακατάσχετης ψευδολογίας εις βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, το μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης με πρωτόδικη απόφασή του, θέτει τέρμα στην ασυδοσία και προκλητική ασυλία των οποίων απολαμβάνει η φυλλάδα από την Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά.
Να θυμίσουμε πως.....

Ο "κατηγορούμενος" Κασιδιάρης φθάνει στα Δικαστήρια και αποθεώνεται από εκατοντάδες κόσμο - μέχρι και οι απλοί πολίτες τους συνεπαίρνει η μορφή του και χειροκροτούν - ΒΙΝΤΕΟ

 "Να αγιάσει το χέρι σου" η επωδός που θα ακολουθεί πάντα τον Ηλία Κασιδιάρη για το περιστατικό με την Κανέλλη...

Δείτε το βίντεο...

Η ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Ντορα
Ενώ η απόφαση του αρμόδιου εισαγγελέα για την παραπομπή ή μη σε δίκη των κατηγορουμένων για τη σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής αναμενόταν –σύμφωνα με απανωτά δημοσιεύματα των καθεστωτικών ΜΜΕ- μέχρι τα τέλη του Σεπτεμβρίου, αισίως μπήκε ο Οκτώβριος και… φως δεν έχουμε δει.
Που οφείλεται η καθυστέρηση; Προφανώς στις πρόωρες εκλογές που έρχονται ολοταχώς και στα αδιέξοδα που έχει περιέλθει το σύστημα με την όλη σκευωρία, λόγω της συνεχούς ανόδου των ποσοστών του Κινήματος!
Στα πλαίσια αυτά, η...

Νέο ρατσιστικό κρούσμα στην Γαλλία: Άραβας σερβιτόρος αρνήθηκε να σερβίρει ηλικιωμένη, επειδή φορούσε μπλούζα με τον χάρτη της Γαλλίας!

Νέο ρατσιστικό κρούσμα στην Γαλλία: Άραβας σερβιτόρος αρνήθηκε να σερβίρει ηλικιωμένη, επειδή φορούσε μπλούζα με τον χάρτη της Γαλλίας! (video)
Ο σερβιτόρος μιας πιτσαρίας στη Νίκαια της Γαλλίας, αρνήθηκε να εξυπηρετήσει μια ηλικιωμένη πελάτισσα και στη συνέχεια στην έδιωξε βίαια, επειδή φορούσε ένα T-shirt που έδειχνε το χάρτη της Γαλλίας με τα χρώματα της σημαίας της Γαλλίας, μπλε, λευκό και κόκκινο.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι εάν κάποιος σερβιτόρος φέρονταν το ίδιο σε κάποια μαύρη αφρικάνα ή μουσουλμάνα ή αλλοδαπή πελάτισσα,

τα media θα είχαν σημάνει συναγερμό και θα μετέδιδαν την είδηση εν ριπή οφθαλμού, με....