Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 25, 2013

ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ LEADER OF SYRIZA

Τελικά, όπως φαίνεται, κάθε τι… αμερικάνικο ελκύει τον πρώην… κομμαντάντε και νυν… leader of SYRIZA και μας δικαιώνει απολύτως που τον χαρακτηρίσαμε «αμερικανοκομμουνιστή» (με… περικεφαλαία). Χθες, λοιπόν, το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο οργάνωσε γεύμα προς τιμήν του χαριτόβρυτου Alexi, ο οποίος μεταξύ… γαρίδας και αστακού βρήκε την ευκαιρία να λύσει και κάτι…

Εκατοντάδες μισθοφόροι ευρωπαίοι μουσουλμάνοι πολεμούν στη Συρία στο πλευρό των ισλαμιστών...Και μια ιστορία άθλιας-εμέτικης προπαγάνδας του Σιωνιστικού BBC εναντίον του Άσαντ

Ο επικεφαλής για την τρομοκρατία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Gilles de Kerchove, δήλωσε στο ΜΠι Μπι Σί, ότι οι Ευρωπαίοι έχουν ενταχθεί κατά εκατοντάδες στο πλευρό των ανταρτών της Συρίας, πολεμώντας κατά του καθεστώτος του Μπασάρ αλ Άσαντ.

Σύμφωνα με τον Κερχόβε, ο αριθμός των Ευρωπαίων είναι περίπου 500 και άλλοι ενδέχεται να κρύβονται στην ανωνυμία. Δεν δίστασε να εκφράσει την ανησυχία του για τη συμμετοχή αυτών στη συριακή σύγκρουση καθώς.....

ΠΑΚΙΣΤΑΝ: ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΚΩΝΑ

Γιατί τα κακοποιά στοιχεία όλου του κόσμου έχουν έρθει στην Ελλάδα και δεν τσακίζονται να φύγουν τώρα με την οικονομική κρίση και να γυρίσουν πίσω στις πατρίδες τους εφόσον δεν μπορούν να πάνε πουθενά αλλού; Ιδού η απάντηση στην εύλογη απορία:

Στο Πακιστάν, ένας 34χρονος κακοποιός επιχείρησε να...

Αδυνατούμε να το πιστέψουμε..."Αλληλέγγυος" μπαγκλαντεζιανός εργάτης της Μανωλάδας συνελλήφθει για διακίνηση ναρκωτικών! Ο ΑΝΤΑΡ-CIA πρώτος έτρεξε για συμπαράσταση!!!!!!!

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:Αναμένουμε τις δηλώσεις στήριξης του "θύματος" από  το Μπαγκλαντές του....Συνταγματικού Τόξου!

Χθες, λοιπόν, συνελήφθη κάποιος μπαγκλαντεσιανός, ονόματι Σαχίν Αχμέτ του Σουναμίρ, Αν το όνομά του δε σας λέει τίποτα, σας πληροφορούμε πως πρόκειται για τον «αρχιεργάτη φράουλας» που βγήκε στα ΜΜΕ και κατήγγειλε το γνωστό περιστατικό που έγινε προ ημερών με τους επιστάτες. Προφανώς, επρόκειτο για άτομο που είχε σχέσεις με τους «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυους», κι έτσι άνοιξαν οι πόρτες των ΜΜΕ. Ιδού η σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας για το λόγο της σύλληψής του: 

«Συνελήφθη σήμερα (23-4-2013), το πρωί, στο Λιμνοχώρι Αχαΐας, ένας 38χρονος Μπαγκλαντέζος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών. Ειδικότερα οι Αστυνομικοί τους Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες και στοιχεία, ενήργησαν έρευνες τόσο στο αυτοκίνητο του 38χρονου όσο και σε παράπηγμα που διέμενε, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν 30 συσκευασίες κάνναβης, από τις οποίες οι .....

Βίντεο για πολλά γέλια! Ο Καμμένος φαντασιώνεται ότι ο Ολυμπιακός και η Βουλή θέλουν να αποτρέψουν το συνέδριο των ΑΝ.Ελ.

...λες και θα παρευρεθούν περισσότεροι από 3000 νοματαίοι.
Ή μήπως αυτός ο πολιτικός ογκόλιθος, κυριολεκτικά και μεταφορικά, θεωρεί ότι οι Αν.Ελ. έχουν κάποια παρεμβατικότητα και επηρεάζουν τα κοινωνικά δρώμενα;!;!

Είναι και έντονα "ακτιβιστές" εδώ που τα λέμε οι....."καμμένοι".
Δεν έχουν αφήσει θέατρο για θέατρο (ε, Χαϊκάλη..) και πρεσβεία για πρεσβεία (ε, Πάνο και Ραχήλ...)!

Δείτε το βίντεο - κωμωδία!

Κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ και του Σύριζα εναντίον της Χρυσής Αυγής στο Ηρωικό Σούλι


Κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ και του Σύριζα εναντίον της Χρυσής Αυγής στο Ηρωικό Σούλι

Η φτηνή, αντιδημοκρατική αλλά και μη αποδοτική, σε ό,τι αφορά τους σκοπούς της, λογική των αποκλεισμών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από τηλεοπτικές εμφανίσεις έχει μεταφερθεί και σε άλλους χώρους, όπως αυτές των εκδηλώσεων Μνήμης και Τιμής για τους νεκρούς ήρωες του Ελληνισμού. Το πιο πρόσφατο κρούσμα αφορά κάποια αυτοαποκαλούμενη «Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος», η οποία με επιστολή προς το Δήμο Σουλίου ζητά να μην προσκληθεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στις φετινές εκδηλώσεις «Γιορτές Σουλίου», αλλιώς θα απέχει η ίδια!
Ας δούμε ορισμένα χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την επιστολή. Ξεκινώντας, και αναφερόμενοι σε εμάς, λένε τα εξής σχετικά με την περσινή μας παρουσία στην εκδήλωση:

Νέο σχέδιο Ανάν προαναγγέλουν οι Βρετανοί....Foreign Office: "Επανέναρξη των συνομιλιών"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Ελλάδα τη δεδομένη στιγμή έχει ΑΜΕΣΗ ανάγκη από ΕΘΝΙΚΟΛΑΪΚΗ ΗΓΕΣΙΑ..Όποιος δεν καταλαβαίνει ότι το Έθνος μας βάλλεται πανταχόθεν και δεν υπάρχει ούτε η υποτυπώδης αντίσταση είναι απλά ένας κοιμόμενος-συνεργός, όπως θα έλεγε και ο Ηράκλειτος, στο έγκλημα που συντελείται.
 
Ανησυχία ότι τώρα που η Κύπρος βρίσκεται στο "καναβάτσο", θα επαναφερθεί κάποιο καινούριο εκβιαστικό σχέδιο Ανάν, ανακύπτει από σημερινή αναγγελία του Foreign Office. Οι Βρετανοί είναι γνωστοί για τα "φιλελληνικά" τους αισθήματα, οπότε οποιαδήποτε κίνησή τους αυτή την εποχή προκαλεί προβληματισμό.

Νέα πρωτοβουλία για τη διευθέτηση του Κυπριακού προανήγγειλε το βρετανικό Foreign Office. Με ανακοίνωσή του επισημαίνει τη θερμή και παραγωγική διμερή σχέση Κύπρου – Ηνωμένου Βασιλείου μετά τη συνάντηση που είχαν στο .....

Διαλύουν τις Ένοπλες Δυνάμεις οι κυβερνώντες...Κατάργηση Α και Β Σώματος Στρατού και αεροπορικών αποσπασμάτων!!!

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: "Η μεγαλύτερη Τέχνη στον Πόλεμο είναι να υποτάξεις τον εχθρό χωρίς μάχη...", Σουν Τζου

Ριζικές αλλαγές επέρχονται στις Ένοπλες Δυνάμεις, με την κυβέρνηση να βάζει οριστικό λουκέτο σε 45 στρατόπεδα σε όλη τη χώρα.
Καταργούνται παράλληλα το πρώτο και το δεύτερο Σώμα Στρατού, ενώ μειώνεται κατά 40-45% η δομή της διοίκησης.
Επιπλέον, σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, μπαίνει "λουκέτο" σε τέσσερα αεροπορικά αποσπάσματα σε Αγρίνιο, Σαντορίνη, Τυμπάκι, Ιωάννινα και αρκετές Μοίρες του Πολεμικού Ναυτικού, ενώ έρχεται "καταιγίδα" μεταθέσεων και περιορίζονται κατά 20% οι θέσεις των ανώτατων αξιωματικών.

Από τους σημαντικότερους σχηματισμούς που καταργούνται είναι το Α' Σώμα Στρατού αλλά και το Β' Σώμα Στρατού. Θα συνεχίσουν να......

Όταν η ΕΥΠ δούλευε για την Πατρίδα και όχι… για να στέλνει "δελτία" στον Παπανδρέου!!

TΑ 13 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙA …Μια άγνωστη πτυχή της Ιστορίας μας στο Τσιακιρλί. Η πυκνή ομίχλη τύλιγε εκείνο το ξημέρωμα το Τσιακιρλί της Τουρκίας, όπως η ομίχλη τυλίγει την Εθνική Υπηρεσία πληροφοριών και τους διάσημους αρχηγούς της. Μάλλον στην πιο συναρπαστική αποστολή στις εσχατιές της Ασιατικής γης, εκεί στο Τσιακιρλί της επαρχίας Νεβσεχίρ, τα “γεράκια” της ΕΥΠ – κάτι άγριοι ΚΥΠατζήδες σπάνιοι Κένταυροι μισοί καθάρματα και μισοί άγγελοι – κατάφεραν να βρουν Έλληνες αιχμαλώτους!!! 
 
Να μάθουν ότι ......

Λεφτά υπάρχουν και μάλιστα πολλά....4,5 εκ. ευρώ για δάσκαλους του κορανίου!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αναμένουμε και ένα αντίστοιχο κονδύλι - επιδότηση για αγορά μαντηλιών από τις γυναίκες όταν θα εφαρμοστεί η ΣΑΡΙΑ
 
Στην πρόσληψη ιεροδιδασκάλων ισλαμικής θρησκείας, με συμβάσεις εννέα μηνών, αποφάσισε να προχωρήσει η κυβέρνηση με κοινή απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Παιδείας. Η μισθοδοσία πρόκειται να.....

Βίντεο Αφύπνισης...Η θεσμική απελπισία μπροστά στην αναγέννηση του ΈΘνους μέσω της Χρυσής Αυγής...ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ

Δείτε το βίντεο....

Η αλήθεια για τα γεγονότα του Κρατικού Νίκαιας


Τα όρια της γελοιότητας αγγίζουν οι ψευδείς και αβάσιμες κατηγορίες και συκοφαντίες των αριστεριστών ιατρών που διοικούν το Γενικό Κρατικό Νίκαιας αλλά και των δημοσιογραφίσκων των  πάντα ''αντικειμενικών'' ΜΜΕ.

"Μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με ρόπαλα, με κράνη, με ανάρμοστη συμπεριφορά και με χρήση βίας εισέβαλλαν στον χώρο του νοσοκομείου από δύο εισόδους". Καταρχάς η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βρέθηκε εκεί καθαρά και μόνο για μία κίνηση αληθινής αλληλεγγύης προς τους άστεγους Έλληνες συμπολίτες μας, οι οποίοι μπορούν να επιβεβαιώσουν χωρίς αμφιβολία την ειρηνική μας παρουσία στο Κρατικό και για τα τρόφιμα και ρούχα που τους δώσαμε. Επιπλέον, ένας από.....