Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 30, 2012

Τα ποσοστά των κομμάτων σε όλες τις περιφέρειες σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του extra3

Τα αποτελέσματα είναι όλα χωρίς αναγωγή
Α' Αθήνας...


Α' Θεσσαλονίκης

Σε απόσταση αναπνοής από τη δεύτερη θέση η Χρυσή Αυγή...Μόλις 2,2% διαφορά από τη δεύτερη ΝΔ...

ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ....
σε λίγο περισσότερα...
Η δημοσκόπηση έγινε από τον καθηγητή Πανά για λογαριασμό του καναλιού Extra3

Ηλίας Κασιδιάρης στη Βουλή: "Είστε θλιβεροί και ανεκδιήγητοι...", Πυρ εναντίον Σαμαρά, Στουρνάρα, Jeffrey

Εύγε...
δείτε το βίντεο

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η δίωξη των Ελλήνων Εθνικιστών..Ο Δένδιας έφερε στη Βουλή φάκελο με 'πράξεις βίας' της Χρυσής Αυγής και στελεχών της

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Για τους αναρχοπράκτορες που στοχοποιούν δασκάλους από της "γιάφκα" τους καμία αντίδραση..
Για τα ερπετά της αριστεράς που κλωτσούν ολόκληρο ταξίαρχο της αστυνομίας με τη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ και του ΑΝΤΑΡCIA καμιά κίνηση...Μόνο η Χρυσή Αυγή είναι το πρόβλημα για το καθεστώς.

Όλα τα περιστατικά βίας και ποινικώς κολάσιμων πράξεων που έχουν καταγγελθεί για βουλευτές και στελέχη της Χρυσής Αυγής και έχουν καταγραφεί από τις Αστυνομικές Διευθύνσεις της χώρας απέστειλε στη Βουλή ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας.

Τα περιστατικά παρατίθενται σε ένα πολυσέλιδο έγγραφο, το οποίο απέστειλε στη Βουλή ο υπουργός προς απάντηση ερώτησης που είχε καταθέσει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Κυριαζίδης.(Για τον 'κύριο' αυτόν δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ)

Ο κ. Δένδιας επισημαίνει στο έγγραφό του την.....

Έρχεται ο Soros στην Ελλάδα με το Open Society για να ανοίξει κέντρα φιλοξενείας λαθρομεταναστών...Μήπως θα πρέπει να ξυπνήσεις από τον λήθαργο Έλληνα;

Την κατασκευή σπιτιών στην Ελλάδα τα οποία θα λειτουργούν ως κοινοτικά κέντρα για τον τοπικό πληθυσμό αλλά και θα παρέχουν τρόφιμα και στέγη σε μετανάστες ανήγγειλε ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής George Soros.
Όπως μεταδίδουν ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, η κίνηση του Soros θα ενταχθεί στο πλαίσιο του ταμείου Open Society Initiative for Europe (OSIFE) το οποίο ίδρυσε πρόσφατα με στόχο την προώθηση της αλληλεγγύης στην Ευρώπη.
Στην ομιλία του ο Soros επισήμανε οι....

Αισχρή πρόκληση εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών.. Αλβανός ΥΠΕΞ: «Συμφωνήσαμε με τον Δ. Αβραμόπουλο να τους παρακολουθούμε»!

  Διαβάστε επίσης την πρόκληση του Αλβανού ΥΠ.Εξ. για τους Έλληνες Εθνικιστές και την αποστομωτική απάντηση του Εθνικιστή βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά.

Αλβανός ΥΠΕΞ: Δεν θα ξαναεπιτρέψουμε πορείες Ελλήνων εθνικιστών στην Αλβανία!

 Σε μια  πρωτοφανή συμφωνία στα πολιτικά αλλά και διεθνή δεδομένα κατά ελληνικού κόμματος και μάλιστα του κοινοβουλίου ήρθαν οι υπουργοί Εξωτερικών Ελλάδας και Αλβανίας Δημήτρης Αβραμόπουλος και Έντμοντ Παναρίτι.
Όπως ανακοίνωσε ο Αλβανός υπουργός Εξωτερικών στην αλβανική εφημερίδα   «Gazeta Start»  η συμφωνία μεταξύ των δύο υπουργών αφορά τον «περιορισμό της δράσης της «Χρυσής Αυγής» σε Ελλάδα και Αλβανία»!
Πιο συγκεκριμένα ....

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ “ΣΗΜΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ” - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου.....Ιδεολογικός οδηγός για κάθε μέλος/φίλο του Κινήματος

«Τα κεφάλια του Γένους και του Κράτους.
Ο βουλευτής κι ο δάσκαλος. Τα πιάσαν
όλα τα πόστα! Νους, καρδιά, δικά τους.

Δέσαν το νου· την καρδιά τη ντροπιάσαν.
Νά το ρουσφέτι νά κι η ελληνικούρα,
τ’ άρματά τους. Με κείνα μας χαλάσαν.

Η σκέψη, νούλα. Η Τέχνη, πατσαβούρα.
Ο ψευτοαττικιστής κι ο ψηφοφόρος…»
ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ

«Η περίφημη «παγκοσμιοποίηση», το «Τέλος της Ιστορίας» δεν είναι κάτι γενικό και αφηρημένο. Είναι το γέννημα μίας συνωμοσίας αιώνων και ένοχος καρπός του υλισμού με την μισαλλοδοξία. Όμως, ο εχθρός δεν είναι «παντοδύναμος», είναι απλά «μεγαλοδύναμος»… Παντοδύναμος είναι μόνο ο Θεός! Οι μηχανισμοί του ψυχολογικού πολέμου με σκοπό την υποταγή των Εθνών, της προπαγάνδας του παγκοσμίου συστήματος θέλουν να.....

Στο "ρεύμα" Μπουτάρη και η "ελλήνοφωνη" Ρεπούση...'Εθνικιστικά κιτς" οι παρελάσεις και οι αναπαραστάσεις...και μια απάντηση

Διαβάζουμε στο "ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ"
Να καταργηθεί η... έξοδος του Μεσολογγίου, η ανατίναξη της Αρμάτας στις Σπέτσες, η αναπαράσταση στο Κούγκι, οι εκδηλώσεις για το Λάβαρο της Αγίας Λαύρας, ζητεί η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ κυρία Μαρία Ρεπούση, η οποία χαρακτηρίζει όλες αυτές τις αναπαραστάσεις, περιλαμβανομένης και της αναπαράστασης της εισόδου των ελληνικών στρατευμάτων στη Θεσσαλονίκη ως... «εθνικιστικά κιτς». Δεν προσφέρουν τίποτα αναπαράγουν την εθνικιστική έξαρση, επαναλαμβάνονται συνεχώς και δεν γίνεται κανένας ιστορικός στοχασμός, λέει η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ. 
Τα ίδια έλεγε και ο άλλος 'προοδευτικός" φίλα προσκείμενος στη ΔΗΜ.ΑΡ., δήμαρχος Θεσσαλονίκης Μπουτάρης..

Η καλύτερη απάντηση σε αυτά τα...υποκείμενα είναι.......

Ξεσκεπάζει το "ελληνόφωνο" καθεστώς της ΝΔ και το Υπουργείο του Τζαβάρα η Εθνικίστρια βουλευτής Ε. Ζαρούλια

Το υπουργείο του Τζαβάρα ενέκρινε 1εκ. ευρώ για συντήρηση και αναστήλωση τζαμιού..

διαβάστε την ερώτηση και το διάλογο της βουλευτού της Χρυσής Αυγής, Ε. Ζαρούλια και του αξιοθρήνητου "δεξιού" υπουργού που μιλά για "πατριωτική πράξη"!!!!!!! και θυμηθείτε ότι μιλάμε για αυτόν που:

Δεν έχει λεφτά το κράτος για τους νεφροπαθείς και για ναύλωση σχολικών λεωφορείων αλλά έχει για εβραϊκή εβδομάδα κινηματογράφου(ομοφυλοφιλία,Ταλμούδ και πορνεία)...!!!

 1.000.000 ευρώ  απο τα λεφτά του ελληνικού λαού για το Τέμενος του Ρετζέπ Πασά και η οθωμανολαγνία του "δεξιού΄" κ. Τζαβάρα

ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑ (Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά):

Η Ρεπούση την έβγαλε την ανακοίνωση..; ΔΗΜ.ΑΡ.: Το 40' πολεμήσαν ενάντια στο "ρατσιστικό μίσος"

Τι άλλο θα ακούσουμε ακόμη; Το ότι οι πρόγονοί μας πολέμησαν το ’40 «κατά του φασισμού και του ναζισμού» (υπό το «φασιστικό» καθεστώς της 4ης Αυγούστου…) το’ χουμε ξανακούσει. Είναι το μόνιμο ρεφρέν των κομμουνιστών παραχαρακτών της Ιστορίας μας.
 
Αλλά ότι πολέμησαν και το… «ρατσιστικό μίσος», ε, αυτό ομολογουμένως πρώτη φορά το ακούμε. «Δράστες» οι… μετακομμουνιστές (και… μετα-ορφανά του Τσαουσέσκου) της ΔΗΜΑΡ. Ιδού το σχετικό μήνυμά τους για την 28η Οκτωβρίου:

Συνθήματα από τα ΟΥΚ στη Θεσσαλονίκη..."Χτυπούν, λαλούν, καμπαναριά...Θυμάμαι την Αγια Σοφιά"

 Για κάτι τέτοια θέλει ο Μπουτάρης να καταργήσει τις παρελάσεις..

Δείτε το βίντεο...

Τι δεν καταλαβαίνεις νο.2...1000 και πλέον Εθνικιστές στα εγκαίνια της Τ.Ο. στον Άλιμο..

Χρέος όλων ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων να βρεθεί δίπλα στο κίνημα που στηρίζει το λαό..
Που βγήκε από τα σπλάχνα του και σήμερα δίνει τον Αγώνα για την απελευθέρωση του Έθνους και της Φυλής μας..


ΠΕΡΝΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΛΕΙ Η ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΨΥΧΗ ΣΟΥ

Πλάτωνας: Το ομόαιμο Ελληνικό Έθνος

  "μόνοι δὲ ἡμεῖς οὐκ ἐτολμήσαμεν οὔτε ἐκδοῦναι οὔτε ὀμόσαι. οὕτω δή τοι τό γε τῆς πόλεως γενναῖον καὶ ἐλεύθερον βέβαιόν τε καὶ ὑγιές ἐστιν καὶ φύσει μισοβάρβαρον, διὰ τὸ εἰλικρινῶς εἶναι Ἕλληνας καὶ ἀμιγεῖς βαρβάρων. οὐ γὰρ Πέλοπες οὐδὲ Κάδμοι οὐδὲ Αἴγυπτοί τε καὶ Δαναοὶ οὐδὲ ἄλλοι πολλοὶ φύσει μὲν βάρβαροι ὄντες"    

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

 μόνοι εμείς δεν....