Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 14, 2014

Οι Νατοϊκοί έκαναν πίσω μετά από παρέμβαση της Χρυσής Αυγής: Σφάλμα η προσφώνηση των Σκοπίων ως “Μακεδονία” - BINTEO

Κατά την πρόσφατη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στην Ουαλία, ο Υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ  προσφωνήθηκε Υπουργός Της "Μακεδονίας".  Κανείς Έλληνας πολιτικός που παρευρίσκονταν στην εν λόγω σύνοδο δεν αντέδρασε ή δεν είχε το σθένος να αντιδράσει, υιοθετώντας έτσι σιωπηρά τη de facto αναγνώρισή της.

Ευτυχώς όμως που υπάρχουν και αληθινοί Έλληνες που σέβονται την ένδοξη και ιερή ιστορία μας και αντιλαμβάνονται ότι, οι συστημικοί πολιτικοί μας αδιαφορούν ουσιαστικά γι' αυτήν, ενώ ταυτόχρονα τη χρησιμοποιούν μόνο για πολιτικό όφελος. Έτσι κατά τη.....

Χρυσή Αυγή ΠΑΝΤΟΥ: Δυναμικές Δράσεις σε όλη την Αττική!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ: Δυναμικές ενημερωτικές δράσεις σε όλη την Αττική
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου ενημερωτική εξόρμηση στην περιοχή του Ευαγγελισμού από δεκάδες συναγωνιστές της Τ.Ο. Αθηνών, με τη δυναμική συμμετοχή του Μετώπου Νεολαίας. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν.....

Ομολογεί για άλλη μια φορά ο Σαμαράς στη Real News: "Οι διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής έγιναν μόνο για τις ψήφους" - 5 ΒΙΝΤΕΟ


Νέα ομολογία Σαμαρά: Οι παράνομες πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής έγιναν για τα ψηφαλάκια - 5 ΒΙΝΤΕΟ

Πάλι «καρφώθηκε» μόνος του ο Σαμαράς στην συνέντευξη που έδωσε στην Real News. Μιλώντας περί της σκευωρίας που αυτός και λοιποί σκευωροί έστησαν εναντίον της Χρυσής Αυγής, ο Σαμαράς έδειξε την φαιδρότητά του ή την αλαζονεία της εξουσίας που τον διακατέχει δηλώνοντας:
«Σας θυμίζω ότι οι περισσότεροι προεξοφλούσαν στις ευρωεκλογές διψήφιο ποσοστό για τη Χρυσή Αυγή. Κάτι τέτοιο δεν έγινε. Η δυναμική τους ανακόπηκε!»
Η ερώτηση, βεβαίως, δεν ήταν περί των ποσοστών της Χρυσής Αυγής, αλλά περί των δικαστικών εξελίξεων. Ο Σαμαράς, όμως, ομολόγησε με την απάντησή του ότι....

Μοιράζεται αφιδώς το κρατικό χρήμα σε αποτυχημένους - συστημικούς δημοσιογράφους και ανύπαρκτα site ενός ο λαός πεινά!

Παλαιότερα είχαμε αναφερθεί σε μια ειδησιογραφική, διαδικτυακή, προσπάθεια της Έλλης Στάη που είχε στεφθεί με την απόλυτη..... αποτυχία και ολοκλήρωσε τον κύκλο της εντός ενός έτους.
Βέβαια αυτό δεν της απαγόρευσε να πάρει ένα "σκασμό λεφτά" από κρατική και ιδιωτική διαφήμιση για να συντηρεί ένα...κυριολεκτικά ανύπαρκτο site.

Όπως ήταν αναμενόμενο δεν ήταν μόνο η Έλλη Στάη που ρουφούσε κρατικό, κυρίως, χρήμα για να υποστηρίζει ένα μηδαμινής επισκεψιμότητας site. Υπάρχουν και ακόμη χειρότερα...

Πληρώνει διαφήμιση το δημόσιο (ΚΕΕΛΠΝΟ) - και ιδιωτική η Τράπεζα Πειραιώς - για να εξακολουθεί να υφίσταται ένα site, κάποιου δημοσιογράφου Γιακουμή, που ζήτημα να διαβάζεται από 100 ανθρώπους καθημερινά!!!!

Είναι τέτοια η ροή της ειδησιογραφίας που η γνώμη του...

Ο Θεοδωράκης προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον "κολλητό" του Σημίτη, Ν. Αλιβιζάτο...Τυχαίο;!

Τα διαπιστευτήρια του, ως "λαγός" του κατεστημένου, έδωσε για άλλη μια φορά το MEGAλο δημιούργημα του συστήματος που λέγεται "Ποτάμι" - Θεοδωράκης.
Ο θλιβερός παρουσιαστής - Πρόεδρος ενός κόμματος της παραλίας και των σκηνών, έγραψε άρθρο στην "Καθημερινή" στην οποία προτείνει τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Όχι δεν είναι κάποιος... πολιτικός, αλλά είναι ο κατ' εξοχήν συστημικός συνταγματολόγος Νίκος Αλιβιζάτος.
Ο "κολλητός" του Σημίτη, που τον υμνολογεί σε κάθε ευκαιρία που του παρουσιάζεται, σφοδρός πολέμιος του Έθνους και μέχρι σήμερα ο άνθρωπος που:
- Προετοίμασε την παράλειψη του θρησκεύματος από τις ταυτότητες, ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα των Σιωνιστών
- Γνωμοδότησε υπέρ των πλειστηριασμών από τις τράπεζες (σύμφωνα με τις παραπολιτικές στήλες των συστημικών εφημερίδων)
- Δόμησε το λαθρο-νόμο.....

Εμετική προσπάθεια "αθώωσης" του ληστοτρομοκράτη Ν. Ρωμανού από το ΒΗΜΑ... - ΒΙΝΤΕΟ

Ο γνωστή αρθρογράφος - εισαγγελέας Γιάννα Παπαδάκου, που προ ημερών μοίραζε καταδικαστικές αποφάσεις για τους βουλευτές και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, μέσα από τη φυλλάδα του ΒΗΜΑτος, στο σημερινό της.... αστυνομικό ρεπορτάζ επιχειρεί την... "αθώωση" ενός δολοφόνου - τρομοκράτη!

Σε ένα ολοσέλιδο ρεπορτάζ η "εισαγγελέας του Βουνού", όπως σωστά έχει χαρακτηριστεί από το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής, σκιαγραφεί το .. πορτραίτο του ληστοτρομοκράτη στο Βελβεντο της Κοζάνης και μέλος της "Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς", Ν. Ρωμανού και δεν είναι καθόλου φειδωλή στις εκφράσεις της...

Θα υποψιαστείτε ότι τον.... ραίνει με κοσμητικά επιθέτα όπως "δολοφόνος", "αμετανότητος", "παιδί με ψυχολογικά προβλήματα" κ.α.
Ατυχήσατε ... Το ρεπερτόριο αυτό το κρατά μόνο για....

ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΑ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ… ΑΡΑ (ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ) ΠΛΑΤΣΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

wpid-20140913082120

“Παραστατικά φαντάσματα” και εξαφάνιση των βιβλίων για την περίοδο πριν το 2007, όταν δηλαδή κεντούσαν οι Τσουκάτοι!
Εαν η εισαγγελέας διατάξει διασταύρωση των στοιχείων με τις προμηθεύτριες εταιρειες, τότε η τρύπα θα εκτοξευθεί στα ύψη.
Περίεργες “τρίπλες” για την απόδοση ευθυνών. Η ευθύνη για την απιστία, βαρύνει τον εκάστοτε υπεύθυνο δια το νόμο. Κοινώς, τον Γιώργο Παπανδρέου. Ε, ρε χαρές που θα κάνει ο Βενιζέλος… Εκτός αν εμπλέκεται κι αυτός στο “φάγωμα”… Πολλά τα λεφτά… !!!

Τι γράφει η Α. Ξυνού στην Ελευθεροτυπία:
Σε έναν ενδελεχή και άκρως λεπτομερειακό έλεγχο έχει επιδοθεί πλέον η εισαγγελέας Πρωτοδικών Καλλιόπη Νταγιάντα, η οποία από τα μέσα περίπου του καλοκαιριού έχει στα χέρια της αντίγραφο του πορίσματος για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ.
Το σχετικό αίτημα, προκειμένου η.....

Καρφί Τ(Σ)ατσόπουλου για ομίλια Τσίπρα στη ΔΕΘ: "Ο Τσίπρας κάνει πολιτική βάσει δημοσκοπήσεων"

Στο.... χαβαλέ πήρε τον Αλέξη Τρίπρα ακόμη και ένας πρώην "σύντροφός" του, για τις εξαγγελίες του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην ομιλία του στη ΔΕΘ.
Η πραγματικότητα είναι ότι η ομιλία - παροχολογία του Τσίπρα, θύμιζε λίγο από... Παπανδρέου (Ανδρέα και ΓΑΠ) καθώς υποσχέθηκε σε όλους τα... πάντα σε περίπτωση που γίνει κυβέρνηση.

Φυσικά ούτε λόγος για... δουλειά καθώς το πόπολο έπρεπε να ευχαριστηθεί και έτσι πήρε... υποσχετικές ανταμοιβής αν εκλέξει τον Mr Alexis για Πρωθυπουργό στις επόμενες εκλογές.

Δεν άντεξε λοιπόν ο εκλεγμένος με το ΣΥΡΙΖΑ και νυν "ανεξάρτητος" - προς Θεοδωράκη - βουλευτής Τ(Σ)ατσόπουλος και σχολίασε τα εξής στο Facebook:

«Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, η συνταγή "υπόσχομαι τα πάντα" παραμένει.....

ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΛΑΝΓΚΑΡΝΤ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΟΙΣΟΥΣ;

article898.w_l
Γράφει ο Αντίοχος.

Σε μια δήλωση-βόμβα προχώρησε η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λανγκάρντ, σε συνέντευξή της στους Financial Times.
Και πιο συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για παλαιότερη δήλωσή της σχετικά με τη φοροδιαφυγή των πλούσιων Ελλήνων. η Λαγκάρντ απάντησε ως εξής:
«Καλύτερα να μην πω πολλά, ξέρετε, γιατί όταν μίλησα για την Ελλάδα και για το θέμα των φόρων, δέχτηκα απειλές για τη ζωή μου και έπρεπε να αυξηθεί η ασφάλειά μου».
Ποιος, λοιπόν, απείλησε τη ζωή της Λανγκάρντ, εξαιτίας της γνωστής λίστας της; Και γιατί φοβάται ολόκληρη διευθύντρια του ΔΝΤ να μιλήσει για τους Έλληνες κροίσους;
Η Κριστίν Λανγκάρντ είναι μια....

Ο κόλακας, ο ψεύτης και ο χαλασμός - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Ο κόλακας, ο ψεύτης και ο χαλασμός - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Ποιος θυμάται τα Εθνικά Θέματα;

“Ο κόλακας κι ο ψεύτης χαλασμοί σου,
της αμαρτίας Πατρίδα, άμυαλη Μάννα,
του κόσμου είσαι το σκύβαλο, απελπίσου!
Σε λειώσανε τα χάδια τα λαοπλάνα
στου κόλακα τα χέρια και στου ψεύτη...”

Κωστής Παλαμάς

Οι παραπάνω στίχοι από τα “Σατιρικά Γυμνάσματα” του Κωστή Παλαμά, οι οποίοι εγράφησαν στις αρχές του 20ου αιώνα, πριν από εκατό και περισσότερα χρόνια, δυστυχώς παραμένουν επίκαιροι. Και είδαμε μπροστά μας και τον κόλακα και τον ψεύτη του ποιητή με αφορμή την διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης να αναλώνονται σε υποσχέσεις, απεραντολογίες και άφθονα “θα”, την ώρα ακριβώς που η Πατρίδα μας βαδίζει, εάν δεν ευρίσκεται ήδη, στον χαλασμό.
Όμως, στο κείμενο αυτό με το οποίο κάθε εβδομάδα επικοινωνώ μαζί σας αγαπητοί συναγωνιστές και συναγωνίστριες, μέσα από το κελί της φυλακής μου, δεν πρόκειται να.....

“Τι είναι ο Εθνικισμός; Ποια είναι η Ιδέα μας;”


“Τι είναι ο Εθνικισμός; Ποια είναι η Ιδέα μας;”

Αν κάποιος με ρωτούσε τα παραπάνω ερωτήματα σε παρελθοντικό χρόνο προ του θέρους του 2013, θα μπορούσα με ακλόνητη βεβαιότητα και σθένος να παραθέσω μια απόλυτη και -δήθεν- εμπεριστατωμένη απάντηση. Θα μπορούσα, πίστευα, να του δώσω έναν απόλυτο και ασυμβίβαστο ορισμό, και μια ακλόνητη και θωρακισμένη "επιχειρηματολογία" γιατί κάποιος θα έπρεπε να ακολουθήσει αυτόν τον -ισμό από έναν άλλον. Αυτά για έναν εξωτερικό πλην περίεργο ενδιαφερόμενο να μάθει ακριβώς τι ρόλο βαράω σαν Χρυσαυγίτης, σαν ένα άλλο φρούτο από αυτά που υπάρχουν σε αυτήν την χειμαζόμενη κοινωνία.
Όμως τα παραπάνω ερωτήματα ήταν και ο σπόρος επικών συζητήσεων και “διαμαχών” (σε φιλικό τόνο πάντα) μεταξύ ημών των νεαρών Συναγωνιστών, για το “πραγματικό νόημα του Εθνικισμού” ή “τι συνίσταται σαν πραγματικός Εθνικισμός”. Και δώσ'του μελέτη για.....