Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 18, 2014

Προέλαση της Χρυσής Αυγής σε όλα τα διόδια της Ελλάδος... Ζητωκραυγές και χειροκροτήματα για τους ανθρώπους που θα αναστήσουν το Έθνος..ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ! Συναγωνιστές από όλη την Ελλάδα μοίρασαν χιλιάδες ενημερωτικά φυλλάδια και εφημερίδες Χρυσή Αυγή στο εθνικό οδικό δίκτυο, στέλνοντας το μήνυμα της αντίστασης ενάντια στις παράνομες πολιτικές διώξεις του καθεστώτοςΟι Χρυσαυγίτες πλημμύρισαν τους δρόμους, υπενθυμίζοντας σε αυτούς που πίστεψαν ότι έχουν τελειώσει με το Εθνικιστικό Κίνημα πως η Χρυσή Αυγή είναι εδώ!
Συνεχής ενημέρωση...

Διόδια Ελευσίνας
Εκατοντάδες συναγωνιστές έδωσαν το παρόν στην ενημερωτική δράση που έγινε στα διόδια της Ελευσίνας,και διέδωσαν το σύνθημα της νίκης!Η αποδοχή του κόσμου ήταν......

Ρεπορτάζ του Russian Today για την πορεία και την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στον Άγιο Παντελεήμονα!

Βίντεο διάρκειας 1 λεπτού περίπου αφιερώνει το μεγαλύτερο ρωσικό δίκτυο (Russian Today) για τη Χρυσή Αυγή, την εκδήλωση στον Άγιο Παντελεήμονα και την πορεία που ακολούθησε.

Το βίντεο συνοδεύουν τα σχόλια του ρεπόρτερ για τη γιγάντωση του Εθνικιστικού Κινήματος που έχει αναγάγει τη Χρυσή Αυγή στη νέα ανερχόμενη πολιτική δύναμη της Ελλάδος.

Δείτε το βίντεο..

Ο ΑΘΕΟΣ -ΚΑΙ ΣΦΟΔΡΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΖΑΜΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - ΚΑΜΙΝΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!

kaminis03__article
Στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο έσπευσε χθες Μεγάλη Πέμπτη, ο αμερικανοκομμουνιστής λαθροδήμαρχος Καμίνης. Για να πάρει την… ευχή του, όπως είπε. Και τις ψήφους όσων πιστών χριστιανών τον πιστέψουν ότι είναι… ευσεβής, βεβαίως-βεβαίως.
Αλλά, ο Καμίνης είναι δεδηλωμένος άθεος. Μάλιστα, ακόμα και την ορκωμοσία του ως δημάρχου, επέλεξε να την κάνει με πολιτικό όρκο κι όχι με τον παραδοσιακό θρησκευτικό! Και καλά ο Καμίνης, παριστάνει τώρα τον… χριστιανό για να μαζέψει ψηφαλάκια. Αλλά ο Αρχιεπίσκοπος; Δε γνωρίζει ότι.....

Ηλίας Παναγιώταρος στο channel 9: "Στόχος της Ελληνικής Αυγής για την Περιφέρεια Αττικής, ούτε ένας Έλληνας χωρίς φαγητό και στέγη"

Δείτε το βίντεο...

ΙΔΟΥ ΤΑ ΕΓΚΩΜΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΟΥΝ «ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ», ΜΕ ΤΟΝ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ» ΝΟΜΟ!

Χωρίς τίτλο2
«Με όσα αποτόλμησαν εναντίον του Κυρίου οι Ιουδαίοι, είναι σα να τράβηξαν πάνω τους εκείνη την ημέρα, για την οποία πρόλεγε κι ο προφήτης: μέρα εκδίκησης αυτή θα είναι για τον Κύριο. Αυτά έπαθαν οι Ιουδαίοι, νομίζοντας ότι θα εξοντώσουν τον Κύριο. Αυτά προκάλεσαν σε βάρος τους, φωνάζοντας κατά του Κυρίου. Σ’ αυτά καταδικάστηκαν, θέλοντας να κρίνουν τον Κύριο. Οι Ιουδαίοι με την κακία τους ερήμωσαν τους εαυτούς τους και από την οικουμένη και τώρα είναι χωρίς πόλη. Οι Ιουδαίοι κέρδισαν τη συγκατοίκησή τους με τους δαίμονες».
(Μέγας Αθανάσιος)
Εδώ και κάμποσα χρόνια, έχει ξεκινήσει μια......

Crashonline.gr: " Ο Ευαγγελάτος ακύρωσε τη συνέντευξη του Μπαλτάκου μετά από εντολή του...Μαξίμου... λόγω Χρυσής Αυγής"

"Νόμο τη σιωπής" έχει επιβάλλει με τον πιο άθλιο τρόπο η κυβέρνηση - Καμόρα του Σαμαρά γύρω από την ομολογία του Μπαλτάκου για την πολιτική δίωξη που στήθηκε εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Προ ημερών ο Τάκης Μπαλτάκος, πρώην νο2 της Κυβέρησης Σαμαρά, είχε συμφωνήσει να δώσει τηλεοπτική συνέντευξη στο Νίκο Ευαγγελάτο στο ΣΚΑΙ.

Η συνέντευξη όμως αυτή λίγο πριν από την έναρξή της ακυρώθηκε.
Όπως διαβάζουμε στο crashonline.gr - την ιστοσελίδα του Γιώργου Τράγκα - δεν αποτέλεσε ένα τυχαίο γεγονός αλλά προϊόν εντολής του Μαξίμου και της κλίκας Σαμαρά που δεν θέλει να εμφανιστεί ΠΟΤΕ ξανά στα ΜΜΕ για να ανακινεί το θέμα της σκευωρίας εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Διαβάζουμε λοιπόν στο site:



"Ο κ. Μπαλτάκος ερωτηθείς σχετικά μας ανέφερε τα εξής: «Ρωτήστε τον κ. Ευαγγελάτο γιατί ακύρωσε τη προγραμματισμένη συνέντευξη που επρόκειτο να δώσω ζωντανά στο στούντιο του ΣΚΑΪ και της εκπομπής του».
Στη συνέχεια και όπως......

Η υποψήφια του Μπόμπολα στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ - Μαρία Σπυράκη - κάνει απίστευτες αποκαλύψεις :"Τον Ιούνιο φορτώθηκαν λεφτά σε αεροπλάνο και ήρθαν στην Ελλάδα"

Δείτε το βίντεο από το 1.01 και μετά να φρίξετε . Τρομακτικό . Λέει ότι …ανάμεσα στις εκλογές του Μαΐου και Ιουνίου του 2012 έγινε bank-run στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να φεύγει αεροπλάνο μυστικά από το αεροδρόμιο της Ελευσίνας ,να πηγαίνει στην Ιταλία και να επιστρέφει γεμάτο λεφτά που πήγαιναν στην τράπεζα της Ελλάδος για να τροφοδοτηθούν οι στεγνές τράπεζες με μετρητά . Αυτή το γνώριζε αλλά το αποσιώπησε, λόγω του ότι μπορούσε να δημιουργηθεί μεγάλος πανικός. Αυτό όμως από μόνο του θα έπρεπε να ρίξει την κυβέρνηση και να ΔΙΑΛΥΣΕΙ την όποια αξιοπιστία της απόμεινε.
 
Από πού προέρχονταν τα λεφτά και πόσο τα…. πληρώνουμε;

Δείτε το βίντεο...

ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΑΙΟΣ ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟΥ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ (ΑΓΙΟΝ) ΦΩΣ - ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΥΒΕΛΗΣ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Θα τραπεί σε φυγή και αυτός όπως ο Νίκος Δήμου για τη βλασφημία του; Δε νομίζουμε.. Στο κόμμα του Έλληνα Τσαουσέσκου είναι "light' αυτά που είπε για την Εκκλησία.

Μετά τον… παλαίμαχο ανθέλληνα και νυν… ποταμίσιο Νίκο Δήμου, που δήλωσε ότι δε θέλει να βλέπει το Άγιον Φως, και ο δημαραίος μπουζουκογαμπρός του μητσοτακέϊκου (και μέγας υβριστής και συκοφάντης της Χρυσής Αυγής…) δήλωσε στο (βαρδινογιάννειο..) star ότι συμφωνεί και επαυξάνει. Τάχαμου και καλά για λόγους… οικονομίας:

«Επί της ουσίας θεωρώ ότι.....

Εκατοντάδες Έλληνες και στη Θεσσαλονίκη στη διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής....Έγιναν και αυτοί μέλη της 'εγκληματικής οργάνωσης'

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων από την Τοπική Οργάνωση Θεσσαλονίκης
Μια ακόμη διανομή τροφίμων οργανώθηκε από Τοπική Οργάνωση Θεσσαλονίκης, με αφορμή τις Άγιες ημέρες της Λαμπρής, τις οποίες, δυστυχώς, εκατοντάδες χιλιάδες ελληνικές οικογένειες θα περάσουν στερούμενες τα απολύτως απαραίτητα, ελέω μνημονίου. Για μία ακόμη χρονιά, ιδιαίτερα τώρα, που υποτίθεται ότι η χώρα βρήκε την έξοδο προς τις αγορές, οι Έλληνες και οι Ελληνίδες θα καθίσουν στο......

Πασίγνωστη ΜΚΟ - Δίκτυο - "καρφώνει" Σαμαρά - Δένδια - Αθανασίου - Διαστικούς: "Δεν υπάρχουν τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Και τώρα με τι στοιχεία θα κατηγορηθούν οι έγκλειστοι - και μη - βουλευτές και στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Στις 02 Απριλίου 2014 δόθηκε συνέντευξη τύπου στην Αθήνα από τους εκπροσώπους του Δικτύου Καταγραφής περιστατικών Ρατσιστικής Βίας. Στα πλαίσια αυτής της συνέντευξης, παρουσιάστηκε η ετήσια έκθεση του Δικτύου για τη ρατσιστική βία στην Ελλάδα το 2013.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του, το Δίκτυο δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2011 και «…είναι μια πρωτοβουλία της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ) και του Γραφείου της  Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα (UNHCR). Συμμετέχουν μη κυβερνητικές οργανώσεις και φορείς που παρέχουν νομικές, ιατρικές, κοινωνικές ή άλλες υποστηρικτικές υπηρεσίες και έρχονται σε επαφή με θύματα ρατσιστικής βίας…»
Καυχάται μάλιστα ότι οι εκθέσεις του είναι πιο αξιόπιστες από αυτές της αστυνομίας, των υπουργείων, των υπολοίπων κρατικών αρχών και της ανεξάρτητης αρχής του Συνηγόρου του Πολίτη (βλ. στην ετήσια έκθεση για το 2013: «Σε κάθε περίπτωση, η αποτύπωση του Δικτύου θεωρείται πληρέστερη από εκείνη των εθνικών αρχών και αυτό πρέπει να τύχει ιδιαίτερης προσοχής από την πολιτεία»)
Η εν λόγω λοιπόν......

Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ – ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

arxigos2__article__article

Ημέρες περισυλλογής, ψυχικής συντριβής και πένθους, οι οποίες ολοκληρώνονται με ένα χαρμόσυνο μήνυμα Αναστάσιμο, οι ημέρες της εβδομάδος αυτής, της Μεγάλης Εβδομάδος, οι οποίες καταλήγουν στον θρίαμβο της Αναστάσεως, στην νίκη του Φωτός επί του σκότους, στην Λαμπρή των Ελλήνων. Πριν, όμως, το «ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ» προηγείται η Σταύρωσις, προηγείται ο Ιούδας, το «σταύρωσον Αυτόν», προηγείται ο Γολγοθάς και το Θείον Πάθος.
Μία Εβδομάδα Μεγάλη ζει και ο Ελληνισμός, ο Εσταυρωμένος Ελληνισμός, ο οποίος ανάμεσα σε Πόντιους Πιλάτους, σε Φαρισαίους, Ιούδες και σταυρωτήδες ημεδαπούς και αλλοδαπούς προσδοκεί την Ανάσταση του Έθνους. 
Με αφορμή τις Άγιες, λοιπόν, Αυτές Ημέρες, θα αναφερθώ στα.....